make up time !

Igår kom mitt paket från E.L.F! HURRA! Mineralsmink, lite sminkborstar och läppglansa. Yay! :D


Youtube är min vän.


Låt april flyga förbi och låt maj träda in!



Snart är det dags! <3 28 maj!

Shulululu.

En medioker dag. Mulet ute och allting är grått. Men antar april-väder ska vara såhär?
Påsken har varit lugn. Haft en mysig helg med släkt och familj. Åkte till mina kusiner i lördags. Inte sett dem på år! Anton, deras son har vuxit till sig. Han är 4 år nu. Såg honom sist när han kröp omkring på golvet.
För två veckor sedan planterade jag tomatfrön, samt smultronfrön, Det har faktiskt börja växa! :D Ser fram emot när jag har färska smultron på balkongen! ^^

Till helgen som kommer så kommer Anna tillbaka från Norge. Hon, jag, Mattias, hennes Kim och Åsa ska ha en svullkväll. Middag, film och chips och godis. Supermysigt! De har nyss varit i Thailand så de är säkert sådär jobbigt bruna. Ha! :D 24e april blir det personalfest också. Tråkigt att det inte blev den 17e april, men tydligen så var det fler folk som skrivit upp sig 24e. Jaja. Ännu en gång jobbar jag den helgen. Det får funka ändå. ^^

Ska snart ta en promenad till stan. Ska se om jag kanske kan boka en klipptid. Luncha med Mattias. Om jag orkar. Ska ner till syster och Patrik, ska hjälpa dem att hålla ett öga på Zoey medan dem flyttpackar. :)

Som jag skrev i mitt senast inlägg så har jag testat på E.L.F cosmetics. Sist köpte jag på mig läppglans och mascara. Kan faktiskt säga att mascaran är en bland de bättre jag testat, den är dock lite "tung" för mina ögonfransar, men den ger längd! :O Dessutom, för 1.50 £ kan det väl vara värt. :D Nu har jag beställt en ny omgång av grejer. Denna gång blir det lite sminkborstar om mineralsmink. Hoppas på trevligt resultat! Ajja. Ska börja fixa iordning mig.

see you on the other side. <3