Mio möbler




Mattias och jag har köpt soffa på Mio möbler. Skönt med en rejäl nice soffa. Kommer bli nice nice till rummet. Fan vad skönt. Som vi har lidit i vår soffa nu. sönder och bajs. YEAH! För övrigt kommer nackstödet med i priset ;)
jobbat idag. jobbar imorgon och på söndag. På söndag ska vi hem till Anki och Eve. Baka lussekatter och pepparkakor. Myspys. :)
Jag har köpt julklappar förresten. Till mamma, pappa och Jonna. Mattias har redan avslöjat vad jag ska få av Jonna. Loooooser. Av Jonna vet jag att jag ska få skor också, så inga överraskningar hittills. Hoppas bara inte Mattias avslöjar vad han köpt till mig. Han är lite dålig på att hålla sånt, han vill gärna berätta vad han köpt. ;) Han är lite nyfiken på vad jag kommer köpa också ^^

GOD NYHET: Mattias och jag ska fira julafton ihop <3


Puss

Bambi



Jonna har köpt en kanin.. Bambi.
Patrik är måttligt nöjd. Söt som fasen är hon iallafall! ^^

Hemkommen från Göteborg.

09,00 imorse möttes jag av det här:



Yay. Mysigt, men kallt som fan.


Orkar inte skriva något direkt om göteborg hände alldeles för mycket för att jag ens ska orka skriva hälften här.
Dopet var jättevackert och James är världens sötaste unge. Punkt slut.


James Kai Andreas



Kan vara världens finaste bebis nånsin! (:

JUL! :D

DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 x786328476234

Juletider.

Idag har vi inte gjort någonting hittills. Vi spelar Fable2 för fullt. Vi har också ätit risgrynsgröt med kanel och lite pepparkakor. Vi har även en adventsljusstake i fönstret. Är det jul snart så är det! :)

Gammal kärlek rostar aldrig.

Idag när jag jobbade kom jag att tänka på endel grejer. Vissa saker som jag kommer skriva kanske kommer låta dömande eller att jag kränker ner på någon? Men jag skildrar bara en viss sanning från min sida. IALLAFALL.
Det första jag tänkte på idag var Old people love. Såg en gammal tant och en ungefär lika gammal gubbe som gick förbi oss och sedan förbi istanbul. Ett vanligt gulligt gammalt par. De höll inte i varandras händer, inte heller höll de armkrok, Men när jag följde min blick tillsammans med dem bort så jag att gumman sträckte ivrigt efter gubbens hans som sedan besvarade hennes efetrlängtan. Åhh. Det såg så fint ut. Så vill jag ha det när jag blir gammal. Jag vill sitta i soffan bredvid Mattias, kommentera och skratta åt det program som kommer motsvara "På spåret" på min tid då. På bordet ska det stå en liten korg med skorpor och bredvid det en marmeladburk.. :)

Nu till något helt annat. Är det bara jag eller (här kommer förnedringen?) har nästan Alla "invandrarkillar" en stor sedelbunt i fickan? Varje gång nån kommer och äter och ska betala gräver de ner handen i fickan och drar upp en sedelbunt som är en meter tjock. Jag brukar fundera på om, de så fort de får lön drar ut allt de fick och lägger alla sedlar i sina fickor på byxorna?

Förresten. Idag har jag köpt skor, samt ett par svarta mysiga tumvantar. Pappa betalade <3


Ne, men jag orkar inte skriva om resten av de punkter jag har på papper, som var tänkt att jag skulle skriva om också.
Juletider
Mat
Att hitta rätt väg i livet

Jag vill bara sätta mig framför tvn, knapra på lite fika som mamma och pappa köpte åt mig på citygross och bara vara.
På fredag drar vi till Göteborg! Toodles! ^^

oh du store..



Den här ljuvliga saken skulle jag vilja ha i min ägo. 399:- på Lindex. Ahhh. Skulle vilja bära den på julafton. Oh, vilken lycka!
Lockigt hår, slarvigt uppsatt och en mysig koft över. Meeep. GE MIG! :D

Tlött.



Har kommit hem från gymet. >.< Trött.
No need for more updating.

Bebiskläder :D




Åhhhh. Sötaste tröjan nånsin!! :D Nyinköpt till James ära ^^ Tack Åsa för hjälpen :)
Var o gymade idag. Hade verkligen ingen lust imorse. Men jag stack iväg ialllafall. Var jätteskönt när jag väl var där. Vid tolv träffade jag Åsa och Karin. var jättetrevligt. Satte oss på Skafferiet och fikade lite. Pratade i flera timmar ^^ Ja sen stack Karin iväg till sin älskling och jag och Åsa gjorde stan. Jag köpte ett par trosor på VILA och sen den här tröjan på H&M. For in till Ica också. köpte lite mat.
Men ska fortsätta göra Mattias sällskap.

Puss!

swing life away



Goddag!
Idag har jag lekt med Erik. Det var mycket angenämt. Han gick hit och kollade in lägenheten. Satt och pratade lite. Bjöd på kladdkakan som jag bakade igår. Mjaa. Efter det så drog vi till stan. Klockan var runt halv tre när vi for iväg. Erik passade på att handla frukost till imorgon bitti och jag gick sedan min väg till jobbet. Började 16.00. Otroligt segt. Fanns inget att göra. Men är man schemalagd så är man.
Kom hem runt åtta och började dammsuga och moppa golvet. Nu luktar det jättefräscht! :D Ska nog passa på att byta sängkläder sen. Allt ska vara fräscht ikväll!

Imorgon ska jag faktiskt iväg till gymet! YAY! Ska bli riktigt skönt. Var där idag en sväng och ändrade mitt pris. Har betalat 335 kr förut, men eftersom jag jobbar i gallerian så betalar jag nu 295. Är ändå en sänkning med 40 kr. 40*12=480 kr. Tjänar in nästan 500 spänn för varje år på det här! ^^ Wiie.
Vid tolv imorgon ska jag träffa Åsa och Karin också. Evigheter sedan jag träffade Karin. Ska bli så otroligt kul att träffa henne. Dig också Åsa ;)

Ne, men nu ska jag ta och kura upp mig i soffan och läsa lite tror jag. Läser för sällan.


Puss!

Kladdkaka mitt i natta.


Ambitiös nog att göra kladdkaka 22,16? Jajjebjörn.


Bajshög ^^


kladd, kladd med fingret på slickepotten.


Såå.. nu väntar jag på att kakan ska bli klar. är väl 5-10 minuter kvar. Yayness!

En tuff brud i lyxförpackning.


Ohh. färgen blev bra. Kanske inte skulle valt färgen till rummet vanligtvis. Men till tapeten blev det så jäkla tjusigt! :D



En trött Jannika, fångad på bild.


Idag har jag umgåtts med Åsa. Det var så trevligt så! Hon var förbi här en sväng och kollade in lägenheten. Var här en stund. Sen for vi in till stan. Skulle köpa lite grejer till Åsas släkt. Kollade kläder till Åsa. Hittade inget jättebra. Men ska nog hitta något! Eller om du beställer från Ellos :)
Well oh well. Gjorde tacopaj hemma hos Jonna och Patrik. Det blev gott. Har lite ont i huvudet nu. Åt frukost vid tolv nånting sen blev nästa måltid vid åtta. Så inte så bra kanske. Måste börja gyma snart igen. Usch.

Ska nog ta mig en frukt strax.


Puss

Tacopaj - till Åsas ära



Pajdeg:
3 dl vetemjöl minst 4 i matberedare
125-150 margarin
4 msk vatten
stå kallt i ca 1 timma
innan gräddning ska pajen naggas
förgrädda 10 min 225c i mitten av ugnen

Fyllning:
1 gul lök
2 msk matfett
500 g blandfärs
2 påsar taco kryddmix
1½ dl vatten

Topping:
4 tomater (vitlök 2 st)
2 dl rivad lagrad ost
4 dl creme fraiche

225c
kavla ut i pajform 24 cm i diameter
skala och finhacka löken
hetta upp matfettet i stekpannan och bryn köttfärsen
tillsätt lök, kryddmix och vatten.
Rör om och låt alltsamman puttra någon minut
fördela pajen i pajskalet, skölj och hacka tomaterna
blanda tomat, ost och creme fraiche.
bred tomatblandningen ovanpå färsen
grädda i nedre delen av ugnen 15-18 minuter
servera med nachos eller tacochips

saft o bullar

Jag hittar inte för tillfället kabeln till datorn och mobilen så ni kan inte få se den vackra nya färgen i lägenheten. That makes me saaad. Nae, men ahaa. Jobbat idag. Ledig imorgon så satans skönt kan jag lova. men ska göra massa saker iallafall :( Fast roliga grejer iofs. Ska umgås med Åsa! *D

Ne, det här med att blogga idag var inge roligt. Har inga roliga idéer alls att skriva om. Så goodbye.
Eller förresten. Jag pratar med Ewelina. Vi snackar porr. Mycket intressant konversation ;)


Puss

Hangover >.<


Uhh. Vet inte vad det är idag. Det känns som jag är bakfull.. Vad kan detta vara? Reste mig ur sängen och allt bara snurrade. Nu är jag tung i huvudet och mår lite lite illa. Buuu. Sov nog för lite kanske. Eller. ja 7 timmar ungefär. Inte så lite, men vet inte varför..

har iallafall målat om rummet nu. Blev jättebra. Först tänkte, jag WTF?! Färgen såg Inte bra ut. Men nu ser det riktigt bra ut!
Ajja, ska ta och fixa iordning mig innan jag ska dra iväg till jobbet sen. Börjar 12. Sicken lyx. Men jobbar till halv åtta dock.
Imorgon kanske jag ska ut. Är inte så pigg på det just nu. Ska till Palace antagligen. Festa med Jonna och hennes vänner. Hoppas bara på att Mattias hänger med ut. Jobbar söndagen också. Ajja.

Bye ^^

After work idag!

Men hallå där! Mja, jag kan väl säga att jag kanske inte riktigt varit jätteproduktiv idag. Duschat. spelat Fable (?!?!!!!) Japp, har faktiskt testat på det, helt okej faktiskt. Trots allt. Men mja. Kom hem för nån halvitmma sen kanske. Varit på K-rauta, köpt färg. Skulle börjat måla nu men den riktiga färgen, men fick inte upp burkfan. Jäkla metallock. Testat allt, bända upp den med, sax, skruvmejsel. hjälpt till med hammare. Nu lämnar jag det åt Mattias. Får börja måla imorgon eftermiddag när jag har slutat jobba.
Ajja. Om en timma ska jag fara iväg till After Worken med jobbet. Eller Åsa iallafall. Får väl ringa henne snart och se om hon ska med eller inte. Jag ska iallafall gå. Möta upp Mattias när han slutat sen. Btw såhär ser jag ut ikväll! ^^



Hörs imorgon igen. Puss på er. Mucho love! <3

As you wished, good sir.

Åsa din jävla hitler. Här kommer din bild!!!! >.<



Ja, så ser man ut alltså. MUHAHAHA. Fan vad snygg jag blev ^^
Ohh, för er som inte har möjlighet att besöka vår lägenhet, kan jag visa några suddiga bilder som inte ger samma rättvisa som in real life, men det är alltid något! :O



Öhh, sängen ska stå åt motsatt håll. Men nu äre så att vi inte har några persienner, så soljäkuln lyser sina fiiiina solar rakt i ögonen på oss på morgnarna. Så innan vi investerat i en rullgardin eller persinner, får sängen stå sådär. Halvt obäddad också, inte matchande sängkläder heller.... >.>
Men jaa. Det är mycket som ska ändras och målas om. I vardagsrummer så är det inte längre fint möblerat, och inte heller gråa väggar, utan nu stå alla möbler MITT i rummet och vi har vita väggar. Sart blir de lite ljusbeiga. Awesomeness. Mitt ordförråd är förundransvärd.
Vi har ju faktiskt ett rum till, men där är det ingen som är. Kallt är det också eftersom dörren är stängd dit. Det gästrummet kommer så småningom i framtiden bli en biosalong. ungefär. Projektor, sammetsgardiner runt alla väggar, soffor och en snackshörna.AMAGAAAD. Det kommer bli grejt.

Belv riktigt sugen på clementiner nu. Så ska nog ta en, eller två, eller kanske tre. Eller så kanske jag lyxar till det med en kiwi och två clementiner. ELLER. en kiwi, en clementin och en banan? Vad mycket frukt det blev helt plötsligt... nöjer mig nog med två clementiner trots allt.

Nu ska vi titta på  tre avsnitt av Naruto. Narutofilmen, två avsnitt av simpsons och två avsnitt av mythbusters. Tänk så mycket man kan missa under ett par veckor ^^


SMACK

Peek.



Jag ser ut ungefär såhär i håret just nu. Minus den blonda färgen. Jag är fortfarande kolsvart i huvet'. xD

Jannika och Mattias á la Roomservice.

Nu har vi börjat måla om, eller ja, Mattias och Patrik har börjat måla, ska målas två gånger till. + Den riktiga färgen då. Nu är det bara grundmålning som sker.
Hungrig som fan. Men Mattias och Patrik spelar Fable 2.. så atte får se när det blir käk ikväll...
Imorgon är jag ledig. Får se vad man hittar på. Kanske drar en sväng till Jysk och city gross och kanske en sväng in till stan.
Sen vid halv åtta blir det after work med spiralen och Linden. Hoppas det blir jävligt roligt. Ska gå med Mattias och Åsa. :)

Var hemma i Skärblacka i söndags att rensade hela mitt rum. Har jag verkligen haft så mycket skit? Hur mycket grejer som helst. Hade med mig ungefär 4 papperskassar och kastade minst lika mycket. Jaja..
Men ska väl se till att man får något i magen kanske.

Bye ^^

Korren is back.

Yeah! Nu har man äntligen fått sitt internet. Efterlängtat kan jag lova! Så nu blire väl lite oftare uppdateringar :)
Btw. Jag har klippt lugg.

en kort visit

Hej!
Är hemma i Skärblacka och har tömt mitt rum på massa skit nu, rensat och grejer, så nu kan man väl säga att jag flyttat hemifrån på riktigt. :)
Ska strax åka hem till Norrköping igen, men pappa pratar i telefonen..
Jaa... vad mer? Ska måla om i lägenheten lite granna, antagligen. Ehm, internet kommer nog inte på ett tag. Nåt fel på signalen, eller att den inte nådde fram, vet inte riktigt vad Mattias pratade om.. MEN! Jag mår bra för den som undrade ;)
Mätt, belåten och vill åka hem så fort som möjligt. Saknar lägenheten.

Såg på Max Payne i fredags med Mattias, Krill och Ayaka. Krill somnade. Tyckte filmen var riktigt nice faktiskt, helt i min smak. Får ser vad nästa blir bara.
På onsdag blir det after work med jobbet och Mattias gäng, blir roligt roligt :) Ehm, what else? Ska på dop den 21 november i göteborg. James Andersson ska döpas. Stackarn. Kommer gråta massor, inte roligt att få massa vatten på huvudet. :(

Men men, ska dra mig.

See ya when I see ya.