En påse skit träffar uppklädd Henrik.

Dagen börjar ju bra. Vaknar 10,20 av att det vibrerar på magen. YAAAY. Meddelande >.< Inte bra att glömma mobilen kvar i sängen. Mos.
Idag har Henrik varit här. Han försvann lika fort som han kom hit. Han fick skjuts av sin mamma och pappa som skulle fira sin kusin här i Skärblacka. Nu har de åkt hem och Henrik passade på att följa med..
Så atte.. Jag vet inte vad jag känner riktigt. Vet bara att jag tror jag vet lite hur Anna känner sig mig det där.. :/

Igår hade jag filmkväll! :) Fick skjuts till stan av mamsen och papsen till 18,00 typ och träffade Erik vid DeGeer. knallade upp till Coop. Någon busvisslar ett antal gånger och Christoffer Rindstål går bakom oss. Han kan inte ropa hej som vanligt folk, neeej då >.<
Iallafall Erik och jag gick in på Coop och köpte vindruvor. YAY! Kom fram till lägenheten och fick en rundvandring ^^ Niiice. Snackade lite allmänt om allting. Förresten tycker jag fortfarande det där du sa i köket är jävligt nice Erik ;)
Vi såg på Underworld 1&2. Trevliga filmer det där.. Man kanske ska viga sitt liv åt att bli vampyr? ^^ Haha. Jaaa. Erik, du är rolig du. Tycker ändå du ska skaffa dig ett sådant där skinnställ.
Förlåt igen..

Idag som sagt kom Henrik. Trodde han skulle anlända 15,00, men han kom vid två och han skulle skickat meddelande när han var på väg.. Men jag hade min mobil i datorn så atte.. Helt plötsligt ringer det på dörren och där står han. Jag helt jävla osminkad, ofräsch som fan i mjukisbrallor och linne. YAAAY! Så jag skickade in honom på rummet med min gitarr och jag sprang ner och duschade. Duschade och tvättade håret på 5 minuter (samt klädde på mig) Rekord från min sida.
Jag är ganska splittrad just nu. Efter igår också. Fick mig några tankeställare. Möjligt att det syntes på mig också. blev lite tystlåten ett tag. Ber om ursäkt för det.

Nu är jag ensam hemma. Henrik drog hem för 10 minuter sen kanske. :(

Lyssnar på Sofia Karlsson. Bra musik faktiskt.. Men Ice Queen akustisk version. Guld <3


Puss hej! :)

She's back again!

Som jag skrev i tidigare inlägg så har denna vecka varit sjukt hektisk. Har knappt suttit här vid datorn vilket många har påpekat på ett eller annat sätt. Men nu är jag tillbaka och ska skriva ett nytt fräsch blogginlägg! :)

I tisdags hade vi en riktigt trevlig stund hos vår mentor. spelade rundpingis, hoppade studsmatta, spelade kubb och fikade. Sjukt trevligt. HR3b, 4-ever ;)
Sen har det varit i princip plugg varje dag.
4 prov och en redovisning i veckan. Men det gick vägen! Nu är det skolfritt till studentveckan! 4 veckors praktik. Jag får visserligen gå upp lite innan sex varje morgon i fyra veckors tid nu. Men vafan. Skönt med ingen skola, softa och laga mat om dagarna liksom. GULD.

I torsdags tittade vi på skolans upplaga av en känd musikal. I år blev det RENT. Ujujuj. Det var blandande känslor genom hela föreställningen. Glädje, sorg. Erik grät, Frida grät. åsa, jag och Karin var inte långt ifrån tårar.. ujuj. Om man ändå kunde få se igen. Dessutom så var frontfiguren den fräschaste bög/transvestit jag sett. Dans, sång och böghångel på scen. Jag gillart.

Idag då? Idag blir det filmkväll hos Erik! :D YEAH! Äntligen. Vafaaan. Länge sen vi skulle gjort det. Långt innan jul ^^ Men är vi sega så är vi. Får se vad han har för rullar hemma. Vi har ju samma film som favorit. "Nyckeln till frihet" . Coolt fan.

Igår hade jag en av de roligaste multikonversationerna på länge. Fan vad skoj det var. Hahah. Per förgyller alltid min dag <3 Men han och Anna har tydligen något på G.. :(

Imorgon blir det att umgås med Henrik tror jag. :) Här tror jag. :P Inte bestämt något alls. Men, det hinns väl med senare tror jag. Men annars har jag väl inte så mycket att tillägga. Åsa tycker jag är trög också. För att jag tycker böghångel är hett. Jag gav som exempel att Henrik och Gustav skulle kyssa varandra. Hon skrev att jag skrämde henne </3 Förstår inte riktigt.

Karin har btw körkort nu! :) Grattis gumman! Du är verkligen värd det efter allt krångel som varit! :D Nu blir det att bränna gummi på vägarna ;) Karin blev förbyllad när jag luktade Erik på halsen i torsdags.. Förstår inte det heller.. </3 Vad gör jag för fel?! Jag luktade ju dig också Karin på halsen! >.<

Jag gick faktiskt upp tidigt för att vara jag idag. Klockan 11 var jag uppe och stod o gjorde frukost! ^^ -stolt-
Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, får lite sköna nostalgitrippar tillbaka i tiden. Just nu lyssnar jag på Kaj ä Gaj coh påminns om Anna. hah! Slå mig ;)

NE! Nu blir det att gå ifrån burken ett tag, gå ut kanske? Eller sätta sig vid tvn? Hur som helst så är jag off.


puss

Busy week framför mig.

Sitter här med halsduken virad tätt runt halsen och ett glas pärondryck med sugrör bredvid. Erik gick just från msn och kvar är endast Henrik. Ovanligt tyst på msn ikväll. Alla är väl ute och röjer.
Pratade väldigt snabbt med Jesper idag.. Hann få en bild och sen helt plötsligt var han borta. -ledsen-

Imorn, om det är fint väder ska jag sitta ute och få lite sol på mig. :) Skönt med lite solbad.

Har suttit ett par minuter och bara stirrat på hur markören blinkar.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Nästa vecka är redan planerad i stort sett. Allting.

Måndag: skola, stan med anna. plugga inför redovsining
Tisdag: skola, hem till mentor med klassen, plugga inför prov
Onsdag: skola, plugga inför praktiskt, och teoretiskt prov
Torsdag: skola, se på skolans musikal RENT, plugga inför prov.
Fredag: skola, presentera mig på nya praktikplatsen, möjligtvis Palace om man orkar efter veckan
Lördag: filmkväll med Erik.
Söndag: vara med Henrik

rolig vecka säger jag bara.. :( Dessutom sista i skolan. Sen går jag ut på praktik i fyra veckor, sen är det studenten.. Sjukt sorgligt.. :(

Dags att sova strax tror jag nog.. Är väldigt trött. Trots det att jag bara varit vaken i ca 13 timmar.
Godnatt liksom.

Positivt vs. Negativt

Ujuj. Dags för en nattlig blogg. Har varit ont om sådana på ett tag. Eller hur? ;) Vet att ni saknat dom. Eller nej egentligen inte. Brukar mest bli sådär sorgliga deprimerande inlägg och den här kommer inte vara annorlunda!
Nerå. men alltså. har väl lite negativt och positivt att ta upp i inlägget.

Igår eller. ja i förrgår blir det nu då. så åkte jag hem till Henrik vilket var väldigt underbart. Vi myste största delen av de 5 timmar jag var där (oh yes). Det var trevligt. Vi såg även på Battle Royal. Bland den mest brutala och blodigaste film jag sett. Men dock ganska bra :P Sjukt att någon kan komma på manus till det där. Iallafall. mys, film, mys. gitarrspelande, mys. fotoalbum, mys, hemfärd </3

Väl när jag skulle åka hem så krånglade buss 202 (från Henrik till resecentrum) så jag missade precis 18,30 tiden med 510an när jag kom dit. Jaha.. nästa 510 skulle gå 22,05.
Då åker jag tåg tillbaka! Tåget var försenat så jag missade precis min buss i Norrköping när jag kom fram. Såg den rulla iväg framför ögonen på mig >.< Tänkte att jag skulle hinna åka med spårvagnen upp till Söder tull. Jannikas turdag! = spårvagnen rullar iväg. <3
Great. Får ringa pappa som sista utväg eftersom nästa buss skulle gå runt 21,00 tror jag. Som tur var kom pappa och mamsen och hämtade mig. Satt i blåst och kyla i en halvtimma ungefär. ohhh vad jag gillart. Skjut mig liksom.

Kom hem och käkade mat. sen fick jag paltkoma (sjukt mätt) och gick o lade mig. Klockan var väl kanske halv tio då! ^^ Ja dagen idag då.. :P eh. Skolan rullade på som vanligt. slutade tolv. åkte tillsammans med Åsa. 13,06 bussen hem till var och en. Glodde på burken och käkade sedan mat och saker kom emellan och shit.

Pratade mycket med Henrik om vad vi känner just nu för varandra och vad som kommer hända och shit. Tror vi ligger på samma våglängd vad vi tycker.. :) Vi får se vad som händer iaf. Allt har gått lite snabbt tycker vi båda. fast vi trivs med varandra. vilket är bra iallafall. Det kan bli en början på något jättebra! ^^

Pratade med Erik idag också. Skönt att prata med honom eftersom vi kan prata om i princip allting. Vi är båda glada att vi har hittat tillbaka till varandra efter det som hände i höstas..

"Du är en av de bästa vänner jag har här i livet." Den meningen gjorde mig något så otroligt jätteglad! <3

Tack Ewelina för att du lyssnade på allt mitt babbel förut idag. Fast o andra sidan har jag hört rätt mycket prat om Tom ;) Tack Anna, Åsa, Erik och Henrik.
Men ja.

Nu så ska jag nog ta och pallra mig upp till mitt rum och sova lite. Haft ont i nacke, axlar och rygg i stort sett hela dagen. Väldigt jobbigt. Vet inte ens vad jag gjort </3


Pussilago.

Min nya vän Erik(a).

Idag fixade vi nya frillor på Erik. Adorable om jag får säga det själv. Han gick genast från hårdrockare till smybög.
Jag gillart.



Jag vill själv påstå att Erik såg mycket nöjd ut efter varje ny frisyr. Vet dock inte om det var av artighet eller kramp i ansiktet. Jag chansar på alternativ nr. 1.

Samtidigt vill jag visa hur otrolig sexig grimas man kan få till när mamsen min tog ett kort på mig:



För övrigt så ska redovisningen ske i aulan imorgon. Är inte ett dugg nervös. Det här kommer nog gå bra. :)

Påväg till bussen för ett par timmar sen så fick jag ett 013-nummer på min mobil. Första tanken var att Henrik ringde eftersom det var ett Linköpingsnummer. Icke.

- Hej det är Jannika.
- Hej Jannika! Det är Maria från Cloetta Center.
- Hej!
(förvånad och relativt förvirrad)
- Jag ser här att du jobbat hos oss två gånger förut och vi undrar om du skulle kunna tänka dig att ställa upp på två tillställningar som kommer nu i maj?

Summa sumarum så ska jag jobba två lördagar i maj från 14.00 till kvällen. som förut alltså när jag jobbat. Kul!
Ena tillställningen minns jag inte riktigt. Det andra var "The Original ABBA orchestra in concert". Skoj skoj. riktiga Abba som kommer alltså. + 7 artister plus Clabbe som ska vara minnesvärd. Kan bli skoj! :) Så ska ringa imorgon förmiddag och säga att jag kan jobba. Härligt med lite extra fickpengar inför sommaren då man inte får studiebidrag och allt. Inför sökandet efter jobb! :)

Dags att pinna iväg! Tjingeling. -vink-

Ska förresten till Henrik imorn igen (:

En Henrik kommer lastat.

Sitter och tittar lite på armbandet jag har på mig. Henriks läderarmband. Jag som lovande att inte glömma ta av mig det innan jag åkte. Men när jag satt i bilen påväg hem igår slog det mig. Han fick inte sitt armband och han spelade inte gitarr för mig. Saker kom emellan och det glömdes bort helt enkelt.
Kom till Linköping runt halv fem och träffade Henrik där. Var faktiskt precis som jag hade tänkt mig. Lite tillbakadragen, blyg, jag fick ställa de flesta frågor, men vad gjorde det. Vi skulle ta buss 202 men missade den precis. Nästa gick om ytterligare 25 minuter så vi skulle få vänta. Istället tog vi en annan buss 210 och gick ett par km i sommarvädret. För det var det verkligen. Sommarväder. Solen stekte på som attan!
Tillsut kom vi fram och tittade runt lite i huset. På ett kort som hängde på väggen är Henriks syster skrämmande lik Drew Barrymore när hon har mörkt hår.
Vi försvann in på hans rum och gjorde mest ingenting. Tittade lite på tv och umgicks. Kelade med hans katt Ludde. Öh.. vad gjorde vi sen? :P Väntade på att hockeyn skulle börja. Så vi tittade på första halvlek och sen gjorde Henrik nudlar till han själv och moi ^^ Försökte lära killen hur man äter med pinnar och jag tror ändå det gick relativt bra. wuhuu. Vi såg klart hockeyn (Grattis MoDo till guld och LHC till silver) och sen drog vi på Kill Bill vol.2 Den var helt okej. Tror nog ändå att 1an var bäst. Brukar ändå vara så att uppföljare är sämre.

Slutet vet jag inte så mycket av. Vet inte riktigt EXAKT hur det slutade. Hade lite annat för mig.. :P
Tänker inte gå in på några detaljer. (Sorry Anna) Men Vi hade det mysigt. Slår Alex och Mattias med hästlängder xD
Innan 5 minuter hade gått när jag åkt iväg fick jag ett meddelande. "Saknar dig redan." :)

Ska dock påpeka att han slappnade av senare, skrattade massa tillsammans. Jag slappnade också av mer senare :) Om det låter nu som om bara han var lite tillbakadragen ;)

Får se vad det här kan leda till. Kanske blir något jättebra eller så rinner det ut i sanden.

Inatt drömde jag att jag kunde flyga. Det var ganska coolt faktiskt.


Funderar på det här med Jesper. Vet inte vad liksom.. gah. Ne. Ajja. Skola imorn då ._. wuhuu.

På två veckor ska följande ha gjorts:
2 prov.
1 praktiskt prov där en förrätt och en varmrätt ska lagas på tid.
1 stort muntligt projektredovisande
3 A4 papper fulla med frågor som ska vara inlämnade
1 stort inlämningsarbete

Det här kommer inte gå bra >.<


Nu kom mamma och pappa hem från sommarstugan. Så nu vankas det frukost. (vaknade för 1½ timma sen men orkar inte göra egen frukost). Jag är laaaaat. Men jag skyller på Henrik. Han är latast av latast xD


Meen. tjingeling! :D

Nedräkning.

Igår webcama jag med Ewelina! Och jag fick se vad jag tydligen ska få som en studentpresent! :O OMG! I love you looong big time! :D En metallic-blå eyeliner <3 Kollade på en eyeliner i Stockholm och blev kär. men kostade 145 kr.. så nee. Det fick bli att gå hem tomhänt (förutom sjalen). Såå IHK! Jag står fast vid den där pussen Ewelina ;)

Baaah.. Mindre än 3 timmar kvar tills Jag sitter på bussen påväg till Henrik.. Nu börjar jag bli lite nervös faktiskt. Var helt lugn igår kväll när jag pratade timtals med killen. Men nu! >.< Ajja. Det går som det går ;) Vi ska äta nudlar tydligen! :O Och jag ska lära honom att äta med pinnar i utbyte mot att han ska lära mig plinka på hans gitarr xD öhh Just det. Samt ska jag kidnappa hans två katter och det vet han om.
Så imorgon kommer nog en liten rapport om hur det var och vad vi gjorde och shit :) Can't wait, huh? ;)

Ensam i huset ._.

Borde kanske käka något. Fast jag är inte hungrig. Tack för låten btw Henrik. Den är faktiskt bra! ;)
ÅHHH! Jag åt glass på Halvars igår med Åsa och Karin. Åsa satsade stort och tog en Sommardröm. Karin tog apelsinchoklad och viol. Janki tog apelsinchoklad och pecannötkola <3 Fina grejer det där.

Igår åt jag en landgång/smörgåstårta. M-m-m. Fick den för att jag varit i Sverige i 17 år. Exakt 17 år igår faktiskt. På dagen. Så fredag den 13e är en turdag för mamma och pappa ;)

Tänkte på. Om jag ger Niklas en studentpresent i form av ansjovis, kaviar och ägg. Undrar om jag får en vinflaska då. Dessutom har jag fått en nytt smeknamn som jag inte vet om jag gillar än >.< "Kikkoman"

Damien Rice och Snook till Peace and Love. UUUUJJJ. Kan inte riktigt uttrycka hur bra spellista det är i år! ;) Det här kommer bli bra. Eller vad säger du Anna? ;) Dessutom. Karin har bokat sin biljett. Samt Ewelina. Så det blir nog så att Ewe och jag delar tält. (och Tom om han hänger på). Karin trodde hon hade tält så då skulle Åsa, hon och Anna dela. Låter ju riktigt perfekt hörru! ;D 73 dagar kvar <3

Nee. Lite frukost och film nu då? :D


OH!! Btw. Åsa. Hoppas du hade grymt kul på Salem Al Fakir! <3 Mihi ^^v




pussah

Change of plans.

Det blir ingen Henrik imorgon! Det blir istället förflyttat till på lördag! :) Då ska vi ha det trevligt med film (sprit enligt honom?!) :O och ja varandras makabra humor ^^ Jag borde skriva något riktigt elakt nu om Ecce Pecce. Men han läser ju bloggen så man kanske borde fortsätta vara snäll? ;)

Klickade in på Jespers studieblogg också där hans rkiver om semenarier och sådär! :) Där hade de tydligen gjort en film, han och hans grupp om plankning. Intressant. 4 minuter. Sök på youtube ;) Jesper är med i filmen mer än många gånger! ;)

Så imorn blire inga planer alls. funderar på att ringa Daniel kanske. Ta den där fikan som aldrig blir av. Får se hur det blir med det. :)

Idag köpte jag klänningen! :D Äntligen studentklänninge kirrad! Och den blev verkligen asbra! :) Var lite osäker när jag väl skulle köpa den. men när jag kom hem och seglade runt i huset med den så fanns det ingen chans att jag skulle lämna tillbaka :D Fattas några skor nu bara >.<

Nämen. sova då?


puss

Jakt efter studentklänning.

Idag efter en mycket trevlig lunch med Karin, Emelie och Åsa så gick vi ner på stan för att kolla in en studentklänning åt Emelie. De var riktigt fin men den är nog slutsåld. Fanns bara på provdockan i fönstret på MQ. Men den är iallafall vit med tunna axelband med svart sidenband under bysten. Mycket söt! :)
Av någon anledning tittade vi in på Sisters och vi fick alla se en vit ballongklänning. Jättesöt! Nu är det ju dags att hitta en studentklänning så det är ju ganska lägligt om man hittar något man gillar :)
Åsa testade en tubklänning jättesöt på henne! :D och Emelie testade en röd lite sak som var ursöt! (Strl 34. jag dödar henne.) Så jag testade den vita och jaa. det var mycket fint. Ska nog testa imorn igen med Anna kanske :) Vi ska tydligen gå på stan och hitta en klänning åt henne samt pjucks ^^

image12

Mitt påskägg är snart tömt. På fredag blir det film med Henrik ute i Ekholem i Linköping! :O My gosh. Han kanske är en mördare xD Men isåfall slår jag ner honom med min Kung Fu, Martial Arts och Ju Jitsu >.<

Måste hitta skor också >.<


Puss

Stockholmsresan med Ewelina <3

Nu är Stockholmsresan med Ewelina slut </3

Det var mycket trevligt faktiskt! :D Åkte hemifrån lite efter 10 och åkte med bussen 10,45. Somnade aldrig >.< Men Ja.. jag lyssnade på musik hela vägen och höll kontakt med Ewelina. möhöhö hon var så nervös. Inte inför vårat möte, utan hennes och Toms! :D
Vi träffades och gick direkt till hotellet. Inte alls långt ifrån station :) Innan vi checkade in så käkade vi kinamat *dregel* det var tamejfan bland det godaste jag ätit. gaaah >.<

Vi kom upp på rummet och skrattade åt vår nyckel.
image11

Vi ville inte veta vad folk gjort med den! ^^
Mjaa. Sen kom Tom till hotellet och jag lämnade turturduvorna ifred. :) De hade tydligen en riktigt trevlig stund ;) Jaa. Iallafall när jag ringde och sa att jag skulle komma tillbaka så sa Ewe att jag skulle vänta 5 minuter ;)

Efter det att Tom gått så softade vi på rummet med musik och så. snackade massa skit och åt oss mätta på Pocky.
Tack för presenten gumman btw! Jag gick och duschade och vi fortsatte o prata.
Kvällen kom sakta smygande och vi piffade till oss för en utgång till Viper Room! Vi GICK dit. Det var itne så farligt att gå dit faktiskt. 1,8 km ungefär i mina klackade >.< Vi hittade bra. Stället var jääääkligt segt först. och när vi bara var två stycken så blev det ännu mer segt. Men sen så drog det igång lite bättre och vi dansade och skuttade på dansgolvet båda två. Det kom fram en mörkhyad kille och började dansa med mig >.< Han var la göllig. möhöhö. "Fan vilken brud du är asså!" Jannika skrattade för sig själv. sen försvann han. För övrigt Ewe och jag med några vimmelbilder ^^

När vi skulle hem (halv ett) så gick vi hem istället för att åka taxi. Var så pass mycket folk ute så vi vågade gå hem. Vi irrade bort oss. så in i helvete. Vet inte var vi hamnade någonstans. Vi var tvungna att hota två pensionärer som gick med sin hund för att fråga om vägen. ne skojja ba. men alltså. Vi frågade iallafall två pensionärer med hund. Varför rastar man hunden mitt i natten? skumma stockholmare >.< vi hittade tillbaka till S:t Eriksgatan och hittade tillbaka. Fan vad kallt det var.

Vi kom tillbaka och gick o lade oss direkt. Ljuvliga säng <3
satte ringning klockan 08,10 och vi gick upp o käkade frukost. god frukost ^^
Öhh ja. sen gjorde vi iordning oss, städae, packa ihop och checkade ut. Ewe blev sjukt förskyld under natten </3 Tyvärr så hon var ganska hänging under hela eftermiddagen. Men huvudsaken var att du var där med miiig! :D Vi fikade på chokladkoppen. gick runt i diverse butiker och hittade inte ett piss typ.
Ewe köpte endast en sak. på apoteket ;) haha jag köpte en sjal. en röd och svart. RÖD <3 den är mysis. sen ja.. spenderade vi nån timma eller två på station. och garvade mest åt alla konstiga personer >.<

Sen åkte hon hem!! *stortjuter*

Jag gick och väntade på min buss och tänkte sitta på min väska eftersom det var förbaskat fullt överallt. Tänkte inte på att det var hjul på skiten så väskan åker ifrån mig och jag sätter mig på min rumpa. >.< Helt knäpptyst var det dessutom och mitt framför alla också >.< Dessutom för att göra det hela bättre så hade jag på mig min blåa skjortklänning så visade nästan hela härligheten >.< De tänkte säkert att jag var en blåst koreanbrud som inte visste bättre. Som tur så öppnades dörrarna 30 sekunder efter mitt lilla missöde.

Sen åkte jag hem. Somnade på bussen ett tag och kom glatt hem till ett kyligt Norrköping. Åkte till min farbror. käkade påskmat och sen åkte vi hem till oss. Gick o lade mig vid halv tolv typ >.< trött som ett as. Vaknade dagen efter 13.30 typ <3 Mycket sömn.
Under natten hade jag drömt mardrömmar. spöken och shit. Drömde hela natten om den lilla pojken i The Grudge. Jag skrek som en gris hela natten vad jag minns.

Igår så blev det påskmat hemma hos oss och min kära bror och syster anlände hemma. Jonna fläskade ner sig i min säng direkt >.< Tjockis. Men jag mobbade henne för att hennes röv hängde 7 cm ner. Hon blev tjurig. Förstår inte varför.. (A)

Jockes dator har brunnit upp. så han ska antagligen ta över vår. och vi ska antagligen då köpa en laptop med trådlöst internet så jag kan vara på rummet och klinka på tangenterna ^^ Får se hur det blir med den saken :)
Ehm. Ja. sen satt jag här under resten av kvällen. Bestämde lite planer med Henrik.
Vi ska antagligen ses på fredag. Åka hem till honom och se på film! ^^ och han lovade att jag skulle få slå honom med en pinne om han valde en skräckfilm. mihihi ^^

Men nu sitter jag här med mitt påskägg och lyssnar på en nyskickad låt av Ewe. Han babblar jobbigt mycket. hoppas sång kommer snart! ^^ Jag förstod inte den här sången T_T


Nej. nu borde jag göra annat! ^^ Tjingeling!

Så sjukt ointressant inlägg.

Jaaa. Jag vet. Jag är dålig att uppdatera min blogg.

Igår umgicks jag med Åsa och Anna hela eftermiddagen och kvällen. Det var faktiskt mycket trevligt! ^^ Vi såg på "Säg att du älskar mig" och "Employee of the month" Första filmen var ganska tung så en komedi som andrafilm var behövlig.. Fastän den var väldigt förutsägbar >.< Jag och Åsa spelade Quake mot varandra. Det gick bra. Vi sköt ihjäl varandra många gånger.

Idag var det tänkt att jag skulle åka till stan. Men det blev ju inget med det >.< Istället städade jag rummet, såg på en film och packade iordning mycket av det jag ska ha med mig på fredag! :D Ska bli sjuuuukt roligt i Stockholm med Ewelina <3

ohh.. ehh. ne fan. har inget mer att skriva nu >.< PÅSKLOV