Tänk om?

Smuttar på en kopp kaffe på jobbet. Det är så mycket som händer nu. Hjärtat hoppar av glädje, men hjärnan ber mig hålla ner en växel. Alltid när jag hoppats för mycket, har det aldrig blivit bra.. Så mycket idéer jag vill spåna vidare på, men inte vågar. Kan mycket väl tänka mig att det som händer nu har något samband med tydningen av min cancerdröm.
Tyvärr är jag en grubblare, som de flesta av er vet. Inte bra.


Vill.Ha.Nu.Tack

Dessa skor står högst upp på önskelistan just nu! Fina spetsiga, ganska lågklackade pumps. Åhhh!! Jag vill ha! Så bekväma att gå i. Testade ett par 38:or igår och de satt som gjuten på min fot. Love love love! 299:- på skopunkten. Var nära på att köpa, men stoppade mig i sista sekund då jag faktiskt spenderat närmare 1700:- den här månaden på klippning, färgning och vaxning. Boho.


Vänta du bara..

Jag lägger en förbannelse över den grådassiga busschauffören till kvinna på linje 115 kl.06.58 imorse.
Jag kommer småspringandes när jag ser att bussen står vid rödljuset och väntar. Nej nej. Släpper hon in mig? Hon väntar tills jag står framför dörren innan hon trycker ner foten på gaspedalen och brummar iväg.
Karma is a bitch säger jag bara, så räkna med att något händer snart.
Mhmm, då kanske du ska tänka på att släppa in en stackars korean som vill komma till jobbet. Tant..
(Eller så går du till bussen i tid Jannika.)


Ack och ve vilka krämpor!

Ont i nacken så det förslår. Det där med volleyboll är en farlig sport. Man kan inte kasta sig efter bollen innan man dunkar huvudet i backen och knäcker till nacken på något underligt sätt. TVÅ gånger. Fi fan säger jag..
Handlederna är okej. De ömmar lite. Men jag hade inte trott något annat heller.
Men fan vad kul det är. Volleyboll alltså. När det väl kommer till kritan. Två timmar gick förbi, och inte tänkte man på att man att man tränade. Eller ja, "tränade". För visst sprang man som en gasell i sanden och visst hoppade man och kastade sig!
Priset kommer idag, men det kan det väl vara värt. Anna gick visst som en liten ynklig (ja, jag la till ynklig) tant igår efter vårat sportande. Sträckte svanken eller något sådant.
Så summa sumarum tycker jag verkligen ni ska köra lite beach-volleyboll, men räkna med att skada/sträcka något ;)


Volleyboll och raggmunk med fläsk!

Holy moly vad mätt jag är. Sen middag ikväll pga volleyboll (återkommer till det). Blev raggmunk med fläsk. Ingen fjuttig bacon här inte! Lingonsylt till det också självklart.
Kladdkaka till efterrätt. Mats åt ostkaka...... Inte gott alls :P
Nu sitter vi och jäser i soffan och ska strax gå och lägga oss. Trött som fan.

Åter till volleybollen. Spelade i ca två timmar kanske tillsammans med Sarah, Anna, Gelinder, Mats, CB, Adam och Johan. Var svinkul! Men slog i huvudet två gånger rätt rejält när jag slängde mig efter bollen. Plus att mina handleder värker efter alla servar..

Ne, dags att bege sig till sovrummet. Älsklingen har hunnit somna under tiden jag skrev det här.. Haha.
Tröttkille.se


Allt ordnar sig, jag lovar.

Jag gick tillbaka exakt ett år i tiden i min kära blogg (som jag haft i över sex år nu!!) Om jag visste då vad jag vet idag, önskar jag att jag kunde säga till mig själv att allt kommer lösa sig. Allt kommer ordna upp sig. Tårar kommer att fällas och du har aldrig gråtit så mycket över nån som du gjorde med den här killen. Hjärtat har aldrig värkt så mycket över att det inte blev ni. MEN. Ödet ville något helt annat.
Den dörren stängdes och en helt annan öppnades.

Trots att det fortfarande är många frågetecken i mitt liv, så har hjärtat aldrig mått så bra.


Inatt hade jag cancer.

Inatt drömde jag att jag hade cancer och skulle dö. What's that all about?
I min drömtydningsbok står det såhär under död:
"Om det är drömmaren som dör har det aldrig någon koppling till en verklig, nära förestående död. Det är snarare en syftning på behovet av att ändra riktning i livet och att låta gamla attityder dö. Död innebär i allmänhet att en radikal förändring är nödvändig."

Under sjukdom stod det såhär:
"Inre personliga skäl pekar på ett ökat behov av att skydda sig, eller skada sig själv."

Jaha.. Intressant må jag säga

Junie, några intressanta inflikningar på det här?


Slappfis.

Trött, omotiverad. Sovit länge inatt, är nog en av anledningarna varför jag känner mig bakfull. Jobba idag 11.30-19.15. Var tog mina tre lediga dagar vägen?! Efter idag blir det iofs två dagars ledighet till inför 6 dagars jobb efter det. Hoppas vädret håller i sig.
Ne, dags att göra sig vacker inför jobbet.


Klant-arsel.

Det är så typiskt mig att vara klumpig. Slår jag inte ner vinflaskor på systemet så ramlar jag eller slår i diverse kroppsdelar i något, så blåmärken har man väl ständigt.
Igår gick vi till ett fruktstånd. Mats köpte aprikoser, jag köpte inget. Däremot hinner jag slå ner en liter jordgubbar i backen innan jag går.
Bra jobbat Jannika, bra jobbat.
Turligt nog behövde jag inte betala för den, utan ståndaren? mantrade till mig (säkert tio gånger) att han tar upp det.
Karma is à bitch, så jag hjälpte honom.


Lördagens outfit (sort of).

Såhär såg man ut igår kväll, på väg till middagen som aldrig blev av sen. En lila klänning med smokey purple eye till sminkning. Körde på guldsmycken och svarta klackar med gulddetaljer. Tråkigt att det blev som det blev, men kvällen slutade ju väldigt trevligt tillsammans med "bara" Mats. På tal om det. Synd att jag inte tog en bild på Mats igår. Så otroligt fin, sexig och stilig. Blå, snygga jeans, fina svarta finskor (matt läder), vit skjorta och svart kavaj. Hans klocka blev pricken över i:et. Så otroligt snygg. Och han är bara min. Bwahahahah!!


Roadtrip med Gelinder!

På hemväg från Stockholm tillbaka till Norrköping. Herre jösses vad tre dagars ledighet har gått fort.
Även om helgen inte riktigt blev som den var tänkt, var det ändå bra att vi åkte upp som vi gjorde. Om jag säger som så, så behövde det åkas upp till Mats lägenhet oftare än en gång i månaden. Roliga räkningar som dyker upp osv..

Besviken på Henka och Micke pga av saker som hände igår kväll, eller rättare sagt saker som INTE hände igår. Suck.
Men men. Trots att vi knappt inte umgicks nånting med dem så var det ju tur att vi åkte upp.

Nu samåker vi med bästa Gelinder tillbaka till Norrköping. Han har haft schlagerfest med några polare här i stan. Tradition tydligen, och det var ju trevligt att Sverige vann hela skiten. Själv såg jag det inte. Istället åt jag middag på en japansk/kinesisk restaurang och åt "Arigato middag" 4 rätter. Omg. Mätt blev jag allt!

Ne, dags att socialisera sig lite med pojkarna.
Puss!


Solvalla och Elitloppet nästa!

Äntligen i Stockholm igen! Länge sen sist. Känns som hemma men på ett konstigt vis? Someone's getting this?
Nu har vi käkat lite och det blir myskväll resten av kvällen.

Imorgon stundar umgänge med Henka, Micke, Steffe och Foppa. Blir fint, får se vad man ska ha på sig.
På tal om det, skicka meddelande till Henka när vi ska mötas imorn.
Ha en trevlig helg!


Äntligen ledig you mothafuckas' :D

Jag kan inte nog uttrycka min glädje till att det är helg för mig. Nu har jag ledigt i tre dagar och det ska bli sjuuuuukt skönt. Kan säga att det känns i kroppen efter 7 dagars jobb i sträck. Börjar bli slut i huvudet och det känns som jag bor på jobbet i stort sett.

Ska bli en skön dag imorn. Äntligen färga och klippa håret och sen vaxning av ben! Inte gjort något av det på månader (förutom benen som jag vaxat hemma, någorlunda.)

Nu ska jag ta en kort vilopaus, så ansiktet vänt in mot soffan och godnatt.


Glass i stora lass!

Fin jävla avslutning på en trevlig dag! Så simpelt som vaniljglass, jordgubbar, chokladsås och maränger. Yeah baby, yeah!


Cravings of today.

Jag vill shoppa..
Jag BEHÖVER den här koftan. Och jag MÅSTE ha de här skorna. Punkt slut.


Massage :)

Det känns som jag kommit Mats lite närmare den här helgen. Vi har haft lite diskussioner om diverse saker. Jag har varit ledsen. Inte fällt nån tår, men ledsen. Kommunikation är så viktigt. Hur ska den andre veta vad du känner om du inte säger något?
Vi dagdrömmer tydligen om samma saker, större mål, mål som skulle skrämma vissa. Är så glad att vi är på samma plan.

Ligger i vår massagestol och får en halvtimmes djupmassage. Sköööönt.

Ikväll blir det fördrink på Pappa Grappa och sen blir det middag och skitsnack med gamla gänget från gymnasiet; Åsa, Erik, Oskar, Karin och Frida. Kommer bli grymt!!!

Ne, nu blir det på med lurarna och sen slappna av.


Överraskningar!

Vaknade tidigt idag. Utvilad. Gick och la mig tidigt. Mannen sov på soffan resten av kvällen. Gjorde ett par försök att väcka honom utan resultat. Blev trött på att säga till en vuxen människa att vakna och socialisera sig en fredagskväll så jag gick och la mig. Vaknade vid 23 av att han kom krypande under täcket och la armen om mig.
Såååå. Vaken sen 6 imorse. Jobba lite nu. Bara tre dagars jobb efter idag.. ZzZzz

Fick frukost serverat idag. American pancakes! Gött som fan med lite lönnsirap på :) förutom frukost idag så har Mats tydligen hittat på något mera. En överraskning jag inte får nån ledtråd till. Längtar redan hem :P


Fick en överraskning av hjärtat.

En lapp satt fastkilad i dörrspringan när jag kom hem. Första ledtråden skulle fås efter att ha gett Mats en puss. Fick en ledtråd till, och ytterligare en och en till! Slutligen hade han lagt fram knivar som bildade en pil upp till köksskåpet. Öppnar skåpsluckan och finner ett stort silvrigt paket :D
I paketet låg ett par nya vita converse <3

Överraskning för att han ville. Men lite för att mina andra vita converse misslyckades med lagningen han skulle göra. Plus lite förlåt-mig-för-det-jag-sa-inatt present.

Naw.. Finaste då :P


Svullofredag.

Fredag och fucking kebabpizza framför sista filmen av Star Wars. Ibland behövs det inte mer än så ;)

Älsklingen somnade bredvid mig. Trött efter pizzan antar jag. Jag är sugen på vaniljglass med chokladsås. Fan vad fint det hade varit. Får nöja mig med.. ja. Inget snacks alls?


Sötnöt

Köpte nötter igår på Ica maxi. Eller nötmix med russin och papaya också.
Ord. pris runt 40:- men köpte det för 15:-. Gött, schysst snacks ändå. Köp!


Ynklig och jävlig.

Har varit på märkligt humör idag. Som jag fått ett pms-anfall. Jag som inte ens lider av pms. Börjar dagen med att vara förbannad, irriterad på allt och alla. (Förutom Henka, tjihooo)
Nu känner jag mig mest trött och uppgiven. Uppgiven över vad? Vet inte ens själv. Suck. Kommer säkerligen ge med sig under dagen. Kan tänka mig att det är en blandning av diverse saker som jag tänker på.

Idag är det Eriks dag. Så alla ni känner som heter Erik förtjänar att få ett grattis! Jag känner två, och ja, självklart har jag skrivit grattis. Första meddelandet gick iväg runt sex imorse. YAY!!

Nu dag för käk. Fy fan. Magen skriker efter bakpotatis med egengjord skagenröra. Jo man tackar. Gourmetlunch ;)


Små tankar som gnager sig fast.

It's the little things you do that makes me happy. BUT
It's also the tiniest of things that can make me sad.
-
Jag vet att det inte var meningen, men jag är ändå fortfarande ledsen.


Ont i huvudet.

Huvudvärkarnas Rolls Royce har innefattat sig i mitt huvud. Inget två Alvedon och en energidryck kan råda bot på.. Eller?


Du är den rätta för mig.

Att det kan kännas så rätt att säga att man älskar någon.
Hur rätt det känns när det stryker mig på kinden.
Hur underbart det är att få somna och vakna vid din sida varje dag.
Rysningarna jag får när du kysser mig.
Tryggheten du ger när du sätter dig på sängkanten innan du går på morgonen.
Värmen som sprids inombords när du säger att jag är den enda för dig.
Leendet som sprids när du larvar dig.

Vi ger och tar i harmoni.
Du är den enda för mig hjärtat. Jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna visa. Men jag lovar dig att jag kommer göra allt för oss. Du betyder mer än livet själv.

Med dig kan jag klara allt.


Bjud på ett leende idag!

På bra humör idag, trots att tröttheten innefattar sig. Varit vaken länge nu. I stort sett från klockan 5 när Mats gick med en paus då jag somnade om strax efter han gått hemifrån.
Jag har hunnit med ett besök hos tandläkaren. Inga hål egentligen, ett början till ett som de ville laga så det inte blir större.
Ska börja plocka iordning lite här hemma. Diska, dammsuga och ni vet, det där som hör till. (because I'm a good wifey)
En sminkning har man hunnit med också. Lila för hela slanten. Syns lite dåligt kanske. Jaja ;)
Jag bjuder på en smiley-bild och hoppas på att mitt leende kanske smittar av sig till dig? :D
Over and out!


Korre mår dåligt.

Fan vilket pissigt väder vi haft på minneskonserten. Regnigt, blåsigt och jävligt. Men trevligt sällskap hade vi och det blir ju vad man gör det till.
Hemfärd med bussen 17.08. Hem en vända för lite omsvirning av kläder och så. Somnade på soffan båda två och när jag vaknade mådde jag som en skit. Yr, illamående och med hjärtklappning. Fy fan..

Nu ligger jag nedbäddad i soffan och tittar på hockey, Sverige-Italien. Ska försöka få i mig något. Det jag hittills har ätit har kommit upp igen..

En finfin bild på gänget! My, Nicko, Anna, Mats och myran på Mats finger.


Värdefullt smycke.

Ett armband som jag nästan ständigt har på mig är detta som jag fick i julas av mamma och pappa. Det är en armlänk i guld med en liten guld-berlock där det är i ingraverat på ena sidan; Jannika, och på andra sidan; 13/4 1990.
Detta har de haft i deras bankfack sedan jag adopterades för 22 år sen och ville ge oss nu. Jag fullkomligt älskar det och det har stort värde för mig.

Jag planerar att göra liknande för speciella datum för mig. Så som 5/1 2012 och självklart i framtiden då eventuella barn och giftemål kommer på tal.
Ett litet föremål iallafall som har otroligt stort värde känslomässigt.


Fredagsmys ikväll?

Snart helg. Fan vad skönt! Henka sa att det skulle vara sol mellan 12-18 imorn och det är ju inte fel nånstans! :D
Inte lika trött imorse som igår, skönt. Visserligen har jag stjälpt i mig en energidryck nu, but still. ;) två härliga dagar med planer återstår. Ledig och med sällskap av världens finaste. Fan vad fint livet är just idag. Tänk vad lite kärlek kan göra :)


If you can't get to the mountain..

Om solen vägrar titta fram här i Norrköping så får man fuska. På väg in till stan för att hämta ut biobiljetter och sen lägga mig och sola lite. Fan vad gött. Så fräscht att vara brunare. Skippat foundation helt de senaste dagarna. Lite diskret ögon make up, mascara och rouge. That's that. I like!

Ska pallra mig iväg till Jocke sen efter solningen. Mamma och pappa skulle snacka om nåt? Ajja. På återseende!


ZzzZz

Jag skrev till systembolagets kundtjänst igår och frågade om Ooze fanns kvar i systemet. Det gjorde det inte. Darn. Får väl fixa redbull vodka istället.

Mogge sa att det är någon sorts grillfestival i helgen. Känguruhamburgare, krokodil osv. Låter jävligt intressant. Kanske borde man gå ner och ta sig en smakbit?

Shit, fan vad trött jag är. Snoozade länge imorse kan jag lova. Mats var skapligt trött också då han inte ens hörde att hans alarm gick igång först. Gick och la mig innan tio men somnade inte förrän ett tag senare. Snark. Kanske blir det tidigt i säng idag med?

Igår förhandsbokade jag biobiljetter till Men in black 3 den 23 maj till mig och plutten. Måste nog plöja igenom 1an och 2an. Kanske får man se en och annan mops i filmen?! :D


Vad hände med Ooze?!

Cred till Kalle (varuhuschef) för att ha rekryterat människor som verkligen passar in i gänget. Många av dem är så olika på sitt sätt att vara, men det lyckas passa in som handen i handsken.
Våra nyaste tillskott Gabriel och Rasmus är spot on. Idag var första gången jag ens öppnade min mun och sa något till Rasmus och vi klicka direkt. Kul när man får såna arbetskamrater!

Nu väntar två dagar öppningar och sen helg.
Planerat in en liten detalj på lördag, om det får igenom eller inte vette fan. Återstår att se.

På tal om andra grejer. Kommer ni ihåg alkoläsken Ooze? Vit flaska, rött innehåll som smaka som redbull-vodka typ. Jag och Erik pratade om det igår. Vet inte om den går att få tag på längre? Finns inte på bolagets lagerförda sortiment iallafall. Cravings efter Ooze! :D


Oh, sweet memories!

Ja, såhär glammig såg man ut när man gick på högstadiet. Jag och Åsa, taget i en fotoautomat på stan. Älska min feta, fula, spretiga lugg ;)


Heldag med Erik.

Heldag med Erik igår! Lunch på Världens bar och fika på Jolla. Lite shopping på stan för Erik och sen hem. Vi lagade kick-ass food och kollade på Tenancious D - Pick of destiny.

Blev sent. Kom inte i säng förrän närmare halv tolv och för den som går upp tidigt (kvart i fem) så är det för sent.

Skitväder ute. Guess that's ok. Jobbar ändå till 18.


Måndag morgon!

Skjutsad till jobbet av pälskling, men nu står man utanför jobbet och huttrar. Vakten har inte kommit än. Får se vad denna dag har att erbjuda. Har funderat alldeles för mycket de senaste dagarna. Som tur är får Mats mig på andra tankar. Ne, nu vill jag tamejfan in!!

Slappoklädd som fan idag. Strumpbyxor, converse, jeansshorts, oversize skjorta, skinnpaj och keps. Oh yeah! Gotta love those days!


Vad har framtiden att visa?

Trött på att jobba nu. Vill hem, krypa in under täcket på soffan, titta på film med chips, ev ostbågar i en skål. Trött.
Blev väckt imorse av att jag grät. Världens mest realistiska dröm som var hur hemsk som helst. Usch.

Vill ha rutiner nu. Svar. Ordentliga svar. Hur framtiden kommer se ut. Jag snurrar bara runt runt utan egentligen koll på det som är viktigast för mig. Det stör mig. Vill ha en trygg, säker vardag där jag har koll på det väsentliga. Det har jag inte #sadface


Mycket att fira idag!

4 månader med Mats idag och för exakt 3 år sen blev jag anställd på K-Rauta. Tänk vad tiden går. Det firar vi med en bild på mig själv i min glammiga jobb-piké.


Jobba en helg som denna.

Hade helst velat stanna hemma i min sköna säng. Massera Ms nacke då han vaknade med nackspärr. Istället åker man och jobbar 8.45-17.15 och det är ju sköj med lite cash, eller?

Pratade igår med Henka angående elitloppet. Ante och Patrik har hoppat av, så just nu ser det ut som att det blir jag, Mats, Henka och Micke. Plus två kanske som vi ska möta upp där uppe. PEPP!

Ne, svänga in på maxi för att köpa lunch nu.


Fika med Krill!

Har umgåtts med Krill idag efter jobbet. Blev en relativt kort fika då Kuriosa stängde 18?! Vi tog en väldigt långsam promenad hemåt eftersom vi bor åt samma håll. Fick reda på både det ena och det andra och det var roligt som fan iallafall att få träffas igen! Blir en träff igen om två veckor i och med att han jobbar kväll nästa vecka.

Jobba imorn till fyra och sen ut till mamma och pappa för att hämta upp lillakrutten. Det viskas om att det bjuds på mat och det säger man ju inte nej till :)

Låg nyss i sängen och låg och pratade med sötis. Bara ligga och prata om allt möjligt. Det får mig att känna mig trygg. Älskar det. Frågade honom också hur han kände nu, gentemot hur han kände för fyra månader sen..

Anyhooo. Slänger upp en bild för dem som inte vet hur Krill "the thrill" ser ut.


Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min.

Tänk att man kan skifta på humör på kort tid. Superglad och sprallig ena sekunden och förbannad och bitter i andra.
Nu mer än nånsin vill jag härifrån. Kan inta vänta tills jag flyttar härifrån, eller så är det min arga och besvikna sida som pratar just nu.
Hursomhelst så skulle jag bli lyckligast i världen om min upptäckt häromkvällen slår in. Please God,, I beg of you. Make my wish come true.

Ska försöka få mitt humör tillbaka tills jag slutar om 1,5 timma. Prognos nuläge= icke tänkbart.


Oh My! Apple pie!

Ingen hit what so ever..
Här gjorde B&J en nitlott. Usch och fy! Kommer inte köpas nån mer gång!


Pigg som en lärka!

För en gångs skull var jag faktiskt inte så trött när jag vaknade imorse. När klockan ringde vaknade jag till och klev upp innan alarmet gick på igen. Däremot var det nån annan som var skapligt trött. Han som aldrig brukar snooza annars, han som studsar upp så fort klockan ringde. Icke. Tröttmössan på tydligen. Söt.

Idag ska jag träffa Krill efter jobbet. Fy faaaan vad kul det ska bli! Prata minnen och skvaller. Höra om hand Asien-runt resa. Awesome.

Ett första lek och experiment med nya appen powercam. Kul som fan! Lär trixas och pysslas en hel del med.


Alla poeter kan slänga sig i väggen.

När jag satte mig här ute, kom Mats ut och samtalade lite.
Jag gick sedan in för att ta mig en slice pizza till. När jag kom ut igen ligger det ut kuvert på bordet märkt "Kärleksbrev".

Ett otroligt fint brev där det stod en hel underbara ting med meningar och tankar, men även framtidsplaner.
Jag var inte långt ifrån tårar, men samtidigt hade jag nog stans största leende på läpparna.
Jag älskar Mats så mycket. Tack fina för det vackra brevet <3


Vardagslyx.

Helt okej onsdagskväll :D


Valborg!

Somnade på soffan båda två igår efter en dag full med aktiviteter. Först busfabriken i några timmar. Jag var betydligt mer slut än Zoey kan jag lova! Men roligt var det. Kul att se sötnosen springa runt och leka av sig :)
Efter det åkte vi ut till mamma och pappa för middag. Mats fick se huset jag växte upp i samt träffa mamma och pappa ordentligt. Älskade det. Svärförälder-approved! ;)

Kom hem runt sju, plockade iordning i lägenheten och sen slocknade vi på soffan. Vaknade strax innan elva och la oss i sängen för natten. Kunde dock inte somna om då. Dels för att jag var pigg och dels för M började snarka. Så jag gick upp och började titta på the social network. Slocknade efter ett tag och blev väck (nån tid?) av M, som hämtade mig tillbaka till sängen.

Nu dags för jobb till 19!