some update

God eftermiddag alla glada bloggläsare ^^
Precis kommit från duschat och ska fixa till mig lite innan jag drar in till stan. Måste införskaffa nytt busskort. Ska passa på att prata lite med Mattias när han slutar. Nån halvtimma sådär innan jag drar iväg till jobbet. Usch för att börja 18. Men det ger ju pengar! :D
Måste för övrigt påpeka att Dispatch - Two coins och Dispatch - The General är ruskigt bra! :D Lyssna! ^^

Men ajja. Nu måste jag fxa med annat.

Puss hej! :)

så uttråkad

I'm alooooone. Mattias är iväg med sina vänner. Eeeensam :(
Vaktar tvätten också. Tvättar till 14, så kan inte gå härifrån. Sen ska jag dock duscha, pallra mig till stan. Hoppas på att George satt in lönen och kolla runt på stan lite granna.
Ikväll äre jobb, hoppas på att folk man känner igen kommer. På söndag ska jag åka hem, fixa med mitt cv.
Imorn kommer Mattias och jag knappt träffa varandra :P Han sticker iväg vid 9, jobbar till 17, kommer hem halv sex. Jag sticker iväg lite efter fem till jobbet. Ahh. sånt är livet.

SUCK!

Har tråkigt.

Sommar!

image162

Har jag sagt att det är sommar ute? :) Det är helt underbart väder ute idag! :) Solen strålar och det luktar verkligen sommar! Sitter här och äter frukost och tänker tillbaka på sommaren som var och sommaren som kommer.
Svårt att toppa sommaren 2007 ;)

Idag ska jag iväg och träna med Anna och Elin. Får se om Mattias orkar vänta till 16. annars får han gyma själv.. :)

Imorgon är det dags att jobba igen. 2 veckor sedan. Imorgon ska bli jätteroligt, men inte lördag. Tycker inte om att jobba lördagar, speciellt inte att börja 18. :/
Lönen kommer imorgon! :D Fan vad underbart! Sen att storhandla också. Gud, vi har inget kvar typ i kyl/frys/skafferi.

Btw. Jag skickade efter klänningen från Halens. hoppas bara att den passar. annars dör jag en smula. Lovar att ta en bild ^^
Ska köpa träningsbrallor idag också. I hope. :D

So long for now ^^

Byxinköp.

Helgen var en trevlig upplevelse. En sanslöst trevlig förfest hos Anna med hur trevliga personer som helst. Kunde knappt blivit bättre :) Efter det tog alla bussen in till stan, men det blev ändrade plaer, riktigt ändrade planer. Tette och Becca for till världens bar. Åsa och Dennis åkte hem och Anna och jag for själva till Palace :D Hahah. Men det var jävligt roligt.
Anna och jag drog i oss captain morgan och cola. En given vinnare för Annas del. ;)
Vi såg tre japaner ute på terassen. De tittade sa Anna. Vi gulingar känner samhörighet ;)
Anna och jag snackade hela kvällen, vi dansade inte ens. Vi fick sällskap av en kille som var rejält packad, han kom från VIP-bordet och började babbla om sin guling-vän, att han själv kom från Stockholm och att hans andra vän var lik Kenny Bräck. Vilket han också var, lite granna ^^
Vi väntade in Annas vän frukost-danne som jag fortfarande förknippar honom med. Han och hans vänner var trevliga, de väldigt få minuter jag var med dem :P
Jag åkte hem 01,39 och sov sen som ett litet barn.

Nu sitter jag här, ska snart grädda pannkakor. Kom precis från stan. ar köpt nya byxor för pengarna jag fick av mamma och pappa. Så jag är jättenöjd. D&company :) De var lite för långa, men de sydde upp dom gratis :)

ajja. Ska se klart simpsons, sen äta frukost, se from hell kanske? Ajja :D

Puss

Kvällens tankar.

Jag blev så arg förut, över ingenting, blev arg och ledsen. Ville verkligen överraska Mattias med att bakat kakan igen, men allt gick åt helvete. Det började lukta bränt och öppnar ugnsluckan och det pyr ut rök. :( Suck. Fick skrapa bort hälften av kakan. Bränd topp. Så nu är den hälften så stor, men den smakar iallafall inte bränt..

Idag träffade jag äntligen Elin! :D Shit roligt. Hade så mycket att prata om verkligen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så kul att träffa dig igen gumman! :D Måste ses igen! Tvingade på dig ett gymkort också. så nu jäklar ska vi gyma i veckan! :D
Fick samtidigt ett presentkort på 300 kr på Intersport när jag värvade Elin. YEAH! ;) Så nu blir det nya träningsbyxor.

Nu kom Mattias hem. Så ska ta en macka.

Ändrade planer imorgon troligtvis.


PUSS

Dan' före dopparedan'

Hej! :D
Snart smäller det! Imorgon blir det skojskoj hos Anna :D Vi ska antagligen dela på en Brutus som vi ska gilla, samt köpa potatissallad. Förtära drycker och sjunga singstar. Ohh. Synd att min kamera gått sönder, annars skulle jag knäppt massvis med foton!

Idag ska jag ta o fika med en liten trevlig prick vid namn Elin Lemon ;) (elinlemon.blogg.se) SMYYYYYGREKLAM
Det ska bli trevligt. Hur många år sedan var det vi sågs egentligen?! :O Evigheter sen tror jag bestämt.
Sen ska jag antagligen gyma med Mattias :) Börja mitt nya schema från sandra. Intressant.
Måste kolla kläder idag också btw. Ska in till VILA och glo efter en midjehög kjol som jag kan ha imorgon. ^^
Ohh ser hela min outfit framför mig! :D Ska be Anna ta kort så jag kan lägga upp här :D

Ne nu ska jag fortsätta att teckna lite på ett porträtt.

CIAO  <3

Ännu mer babbel från fröken Karlsson.

Jag är uttråkad. Riktigt uttråkad, eller mja till viss del, har visserligen min lilla älskling jag pratar med på msn :)
Suttit och hämtat hem lite låtar jag blev tipsad om. Hittade endel guldkanter. Som t.ex.Dispatch! :D Wiie.
Mattias har varit iväg o spelat fotboll idag med sina polers. Han försvann 15.30 och han är inte hemma än. Så I'm feeling a little ensam.
Sneglar lite på tvn. Det är The prince and me som visas.  Aldrig sett den, har iinga höga förväntningar heller.. :P

Åhh är så sugen på något! :O Men vet inte vad.
En kopp varm choklad kanske. Med en ostmacka till? ajja, ska rota i kylskåpet. Är inte säker på att vi har mjölk btw. Buhuu. Nudlar kanske?

Annars är det ja 32 dagar kvar till Anna försvinner från Sverige :(


Lite underhåll och nostalgi för mina inblandade :)

image63

Fredagaktiviteter.

Jag längtar tills på fredag. Då ska vi grilla Rufus #2 hemma hos Anna och förtära drycker. Jag tvivlar inte en sekund på att vårat tjejgäng kommer ha roligt! :D
Anna och jag ska förbi systemet imorgon och håller tummarna för att likören finns kvar.. :)
Sen får vi se om vi svänger förbi Cromwell på fredag, det ska diskuteras hos Anna.
Annars ska väl vi allihopa skaka rumpa som det aldrig gjorts tidigare.

Men nu ska jag ut och gå en sväng.


Puss

Enjoy (:







Update folks.

Godmorgon! :) Jag är uppe med tuppen :P Här är man vaken när Mattias går upp. Vaknade upp helt förtvivlad efter nattens dröm. Drömmen bekräftar ännu mer hur mycket jag älskar Mattias. Inte för att jag nånsin tvivlat på det..

Inatt hade jag lämnat Mattias för att istället vara tillsammans med Adam Tillberg. Det kändes skumt att pussa på honom och allt var jättemysko. Helt plötsligt var jag på Cromwell en tisdagkväll. Fullproppat för de sände Sverige-Grekland matche på tv samtidigt som IFK Göteborg - IFK Norrköping gick. Så jag fick helt plötsligt hoppa in och jag visste att jag inte kunde eftersom jag inte kunde ta mig hem så sent på natten ut till Skärblacka eftersom jag inte längre sov hos Mattias. Det enda jag tänkte på sen var hur jag skulle kunna få ett slut med Adam samtidigt som jag skulle försöka få Mattias att ta mig tillbaka. Ungefär samtidigt som jag tänkte det, ringer Mattias alarm på hans mobil. Så jag vaknade tack och lov.

Nu är karln iväg för att jobba till 17.00. Jag är fortfarande vaken. Tyvärr. Jag borde sova lite om jag ska vara uppe inatt och vara pigg och glad. Men icke.
Ska lägga upp lite bilderi nästa inlägg från när mitt mysgäng var ute på Cromwell sist. :)


Meshell Ndegeocello - Beautiful



Ahh så vacker låt :)

Besök hos Erik idag.

Here we go again.
Jag är sugen på att ta en drink/cider/öl/vatten eller vad som helst imorgon. Men ändå inte. Känner mig rastlös.
Sitter och kollade på en otroooligt icke intressant serie på 3an.
OHH Idag ska jag iväg och kolla på Erik och Bamses nya lägenhet! :D Så sjukt rolig! Det är dessutom en 3a så it's preeeetty big ^^ Ska passa på att köpa en bodylotion med lite self tanning i. Har inte riktigt råd med solning.. än.. :)

http://www.halens.se/resources/products/34/030534/164099.jpg
Ahhh så underbart söt liten skapelse från Halens. och jag kan få den för endast 299 kr ungefär. M-m-m. Ska nog definitiv skicka efter. :D

Blir nog en sväng förbi gymet innan jag träffar Erik också. :)
Well oh well. Till Anna så vill jag göra ett korrekt inlägg där jag skriver Ganondorf rätt. Wiiie. Thanks for det.

hej. hej svejs! :D

På jakt efter den perfekta klänningen.

Men hallå där! Nu sitter jag här, utan att vara rädd för att internet ska crasha när jag håller på att skriva. Nu har vi äntligen internet! :) Så passar på att skriva lite.
Mattias är iväg och träffar Martin och jag ska snart pallra mig in till stan för att gyma.
Gymade igår och antar att jag ska gyma imorgon med. Fast igår körde jag bara kondition. Ska nog kanske göra det idag också. Det var riktigt, riktigt skönt. :)

Igår var jag och käkade på Peking House med Jonna. Hon bjöd ^^ Snackade skit. Allt från snoppars utseende till vem som är störst av oss två. :P Men det var trevligt. :) Vi gick runt på stan och Jonna köpte diverse saker. En korallröd/aprikosfärgad tunika. Assöt. på VILA. of course ;) Köpte mascara. Äntligen en ny. Längtat verkligen! Fick den för halva priset för Jonna :D Mihi. Hon köpte kläder åt Patrik, present och sådär :)

Jag håller på att leta efter en klänning till bröllopet i slutet av maj. Hittat en på Halens. men frågan är om den kommer att passa... Vill helst testa grejerna först. Eftersom det är lite med tid kvar hinner jag kanske inte skicka tllbaka och kanske hitta en annan och yatta yatta yatta. :P

Ajja, ska ta mig något litet att knapra på innan jag sticker iväg om en timma!

Puss :D