Tisdag kväll.

Har jag förändrats? Så mycket som mamma, pappa och Jonna tydligen påstår? Det smärtade förut att prata med dem. Då mamma fick det att låta som jag hatar att komma hem hit. Att jag avskyr att sova hemma nu för tiden. Pesten att prata med henne och pappa. Att jag var så glad, go och rar förr. Men sur och tvär nu? "Du är säkert jätteglad hemma hos Mattias och mot hans mamma."
Som om jag inte är det annars?.. Suck.
De ville iallafall klargöra att de var glada för min skull men att jag förändrat mig.

Förlåt att jag är riktigt förälskad för första gången i mitt liv.
Förlåt för att jag vill umgås med min kärlek.
Förlåt för att jag hellre vill umgås med vänner än att vara hemma och göra ingenting.
Förlåt för att jag känner som jag gör nu.

Sitter och är ledsen nu. Faktiskt.
Känns som jag stöter bort mina föräldrar ju mer jag umgås med Mattias. Vet att det inte är så. Men de får det att låta som det.

Ingen ork för blogg.

Lyssnar på Joshua Radin - Only You. <3

Känner inte direkt för att skriva blogg idag. Skriver för att ja. skrivandes skull.
Råkade ligga över hos Mattias inatt och ojoj,  Har fått 2 stycken 2 veckorspresenter ;) Eller.5 kan man väl säga om man ska räkna de där 4 var för sig ^^ Tack älskling! :)

Imorn blir det minigolf, stan med Anna och utomhusbio. Blir riktigt mys. Nae. Nu orkar inte jag skriva mer.

Jag skrev klart mitt CV förresten. Ska bara kolla efter referenser. Sen är det klart. Ut på stan och leta jobb! :D

Puss liksom! ^^

Who's back again?

Ojojoj vad jag är dålig på att uppdatera och det kommer inte bli någon förbättring. Sööry guys.
Fortfarande varit med Mattias varje dag sedan måndagen efter jag kom hem från Peace and Love. 2 juli vill säga.
Igår firade vi 2 veckor.. :) Firades med att tillbringa hela dagen med Markus Strid och Anna Mattsson! ^^ Åkte till Markus så vi anlände dit runt två halv tre nån gång. Började med att spela Mario Party 8 på Nintendo Wii. Jävligt roligt, lite svårt och ovant när man aldrig hållt i en sådan kontroll förut. Men jag fick storstryk. Eller jag och Anna som var i samma lag fick storstryk. Illa. Mattias och Markus vann med 13-1 i stjärnor. Anna. Jag är djupt besviken på din insats. Tv-spelsnörd som du är.
Spelade 25 omgångar och sedan var det att plumsa i Markus pool. Härligt med 28c i vattnet! :D Anna och Markus porrade sig tydligen i vattnet. Fast det gör inget. det gjorde jag och Mattias också. Sort of ^^
Gick upp, duschade, spelade lite mer Wii. Spöade Anna i minigames (skyller på att Annas alkohol förstörde för henne). Sen käkade vi grillat. M-m-m! Grillat är underbart! :D
For iväg till Cromwell runt elva och var där, drack, pratade, dansade på ett dansgolv med lite folk på. Drog hem runt halv två. Somnade runt halv fem efter jävligt mycket mys, retandes med en jättetrött Mattias och Jonna som behövde extranyckel till hennes lägenhet klockan 4 på morgonen.

Skulle upp och gymat idag med Mattias men båda var trötta, eller mest jag kanske? Så det får bli imorgon istället. In till klockan elva och köra ett pass. Träna mycket mage ska jag göra.
Umgås lite med Mattias. Sen åker jag väl hem och sover hemma imorn med. Blivit väldigt lite sova hemma den senaste tiden. Jag klagar inte. Absolut inte, men vissa i familjen gör det. Jobbigt.

Inatt pratade jag och Mattias ut om lite jobbiga grejer. Jag fällde lite tårar men jag förstår dig helt och hållet :) You're the one.


"När jag tittar på dig brinner det i hela kroppen på mig och jag vill bara skrika ut att jag älskar dig."

Du har gett mig de bästa 2 veckorna i hela mitt liv so far. Du är kärlek för mig.


Nu ska jag faktiskt, ärligt knåpa ihop mitt CV. Baske mig!! >.<
Puss på Alla underbara älsklingar som alltid finns där för mig. Me löv you long time!

Vag med detaljer.

Herregud..
Oj. jag har nog börjat många inlägg med just det ordet?
Vet inte hur jag ska sumera mina 6 dagar i ett litet fjuttigt inlägg. Om jag skriver för långt tröttnar alla efter de ser den massiva texten och skiter i att läsa den. Baah.

För de som inte orkar läsa föregående inlägg så har jag tillbringat tiden i min systers lägenhet från ons-idag. Tagit hand om fåglarna och trivts som fisken i vattnet. Haft min helt underbara pojkvän bredvid mig när jag vaknat på morgonen. Levt ett härligt liv utan tjat från mamma eller pappa. Inget dittan eller dattan som ska göras. Underbart.


Festade i fredags på Palace. Underbart trevligt. Förfest hos Mattias med tre av hans vänner och Anna och Rebecca, de drog efter nån timma kanske, de förädarna :O Väl på Palace så blev det jävligt mycket dansande, hett, hett att dansa intimt med Mattias. m-m-m. Jag gillart.
Länge sen man var ute, senast var 8 juni och då dansade jag inte ens. Hur trevligt som helst på Palace!! :D

Jag har umgåtts med Mattias varje dag i 15 dagar nu. På lördag firar vi 2 veckor. Ojoj. Det går fort nu <3 ^^

Lördag morgon var både Mattias och jag pigga. En Victor och en Crille var desto icke pigga. Frukost intog hos mig och vi hade det mystrevlig med två bakisglada karlar vid bordet. Skoj. :D Käkat glass med samma glada pack också. Hade galen flum filmkväll med Dennis och Erik (Anna, din jävla svikare). Såg på 3 filmer i sträck. Galet.

Baah, det är så mycket att berätta. Har umgåtts med mycket några "gamla" vänner och några nya bekanta de senasta dagarna, trevligt. Myst med Mattias Massor. Siffran 4 är fortfarande trevligt.
Jonna hälsade på imorse innan hon drog till jobbet. "Jag ignorerar att det där ligger på golvet." Nånting sådant säger hon. Meeh. Klaga. Hon borde vad glad att det används.

Nu är jag ju ganska ruskigt jättetrött. Men ska knåpa ihop lite mer rader.
Varit på utomhusbio igår. Hade sällskap av Qvarna också. Helt okej fransk film "Anthony Zimmer". På onsdag blir det Happy Feet. :)
Imorn ska jag gymma med min nya heta personliga tränare. Han ska guida mig genom en hel veckas hårt slitande träning!! (Mattias är den heta tränaren).
...

Nu är jag ganska törstig. Typ.


Seriöst. Ber om ursäkt om jag är vag med detaljer men det har hänt en jäkla massa underbara saker den senaste veckan och jag är trött och blablabl. (ursäkter)
Roligare att vara verbal om det. Ring mig vettja.

Duscha, sova, vakna, äta frukost, åka iväg, gymma, pussa på Mattias, göra äppelpaj, göra andra saker? Sova.

Onsdag-fredag har jag huset för mig själv. Gött då.



Puss

Tjänster och gentjänster.

Nämen se goddag! :D Jannika är tillbaka efter ett par dagars äventyr i min systers lägenhet. Fågeljävlarna är helt galna ibland. Men mest mysiga. Mattias är helt fascinerad över att ena kan göra något sorts trick av något slag.

Annars så var vi i Linköping med Åsa igår. hon gjorde en Mouche? ajja, en piercing iaf på sidan av överläppen. Finfint! :D Lagade mad tillsammans och såg film.

Orkar inte skriva så mkt nu, är ganska stressad, ska åka tillbaka till nrkpg snart igen för att festa och fira Karin och Dennis! :D WOHOO!!!!
OHH! Fått en frivecka på Sol & Motion av Mattias. Tack älskling ;) Så nu blir det en veckas gymande.
Han ska bli min personliga tränare :) och i gengäld betalar jag honom i natura. Tjänster och gentjänster mina vänner.
Imorn blir det filmkväll med en av mina bästa vänner. Får se om nån mer hänger på? Ajja. tiden utvisar.

Inatt var helt amazing av olika anledningar. En av dem var att Mattias och jag hade några timmars pratade om känslor och hans liv, mitt liv och vad vi tycker om svartsjuka osv. Kändes jättebra :)

Nu måste jag gå upp och säga grattis till semestern åt pappa! :D
Ses på Palace ikväll! ;)

Puss!!

Shopaholic.

Det är mycket möjligt att jag måste ändra lite planer som kommer.
Mormor fyller den 20e och Jonna har varit i Sverige i 21 år den 21e.. Så får se hur det blir. jag återkommer.

Var på stan idag. Herregud. Jag blev galen och köpte allt jag såg. ungefär. Kom hem med 5 påsar och bara nya grejer. Jeans, en top, en kofta, ett par skor, ett halsband, hårtofsar, rakhyvlar, ett bälte och en ny bikini. Suck över 1000 kr försvann idag. Men jag blev galen. Och såg en så fiiiin lång kofta på Vila. Röd, mysig, beskväm, underbar. För dyr. Någon som vill sponsra med 349 kr? ^^ Nehe.

Imorn ska jag in till stan och städa iordning min systers lägenhet innan man får besök där. Det ser förjäkligt ut rent ut sagt. Seriöst. bombnedslag. All disk är smutsig. Då menar jag typ ALL disk. Badrummet ser förjäkligt ut. och kläder överallt ^^ finns btw inget toalettpapper. Så det måste inhandlas. Ingen mat i kylen. Men för besväret om jag städar iordning och köper toalettpapper så ska jag få 300-500 kr. Lätt värt besväret.

Soo.

Mattias kom in på LiU!!! :D Så sjukt happy för hans skull. Som han längtat efter besked! ^^ Så nu blir det plugg för hans del i ett halvår :) Träffade honom ett par timmar idag förresten. Oj liksom. Han kom direkt från gymet och var sådär jobbigt fin.

GRATTIS DENNIS MIN SÖTNOS! :D Fan 19 bast idag. Grattis, grattis, grattis! ^^

På fredag fyller Karin 20 så det blir iaf utgång antingen fredag eller lördag. Ska fira Dennis och kanske Karin om hon bestämmer sig för att bli firad ^^ WOHOO. Så filmkvällen får typ, kanske flyttas till söndag Erik min vän om det blir utgång på lördag :) Annars kan vi ju ta den på fredag! :D

Nu ska jag börja knåpa ihop mitt CV... >.<

Hemma igen.


Hemma igen. Usch. Visst det är jättetrevligt att få komma hem igen. Det känns okej att vara ifrån Mattias just nu men kommer bli värre sen. Usch usch usch.

De senaste 24 timmarna måste jag säga ha varit helt underbara. Bara att få ha den finaste och underbaraste killen med armarna om en när man vaknar på morgonen. Herregud..

Igår skulle Mattias hälsat på hemma hos mig. Det får bli en annan dag. Det blev tight med tid så jag åkte till honom istället. Väl där möttes jag av underbara matdofter i hela lägenheten och man bjöds på fläskkarré, ris, grönsaker och sås. M-m-m. Jannikas melodi.
Följande timmarna gick åt att ligga i sängen och mysa. Helt plötsligt var klockan 19,30 och vi var tvungna att bege oss mot resecentrum för att möta upp Anna och Markus. Vi mötte dem vid Max. Anna satt och mumsade i sig pommes. ^^
Satt där ett tag och snackade om allt möjligt. Jag blåste Anna genom att ge henne en för gammal rabattkupong för Max. Hon blev måttligt glad.
Vi försvann upp mot stan sen. Tänkt att vi skulle varit på utomhusbio, men eftersom det öste ner regn så gick vi till deli. Aldrig varit där, var mycket mindre än vad jag trodde att det skulle vara, faktiskt. Tog en varsin dricka och skrattade och pratade massor ^^ Anna var på jäkligt speedat humör igår. Mööh. Trevligt. ^^
22,00 gick vi upp mot stan för att lämna av Anna och Markus som skulle med bussen. Mattias och jag gladde oss åt att jag inte tog 21.10 bussen hem utan att vi skulle tillbringa natten tillsammans ^^

Väl hemma där så sov Mattias mamma och hennes pojkvän. Så vi smög in på Mattias rum och skulle se film. Pathfinder. Den handlade om vikingar. Tror jag. Minns inte. Hade tankarna och blicken på annat.
Men jo, jag rekomenderar Pathfinder starkt! ^^ -nickar frenetiskt-

Det var The Holiday som skulle gå på utomhusbion men Mattias hämtade hem den istället och vi såg den under natten istället. Eller ja. första halvtimman kanske. Sen somnade jag nästan, likaså Mattias, så vi stängde av och sov istället. Mja. de få timmar vi gjorde det. 3-4 timmars sömn blev det. Vaknade vid 6 och var jättepigga. (?!) Så vi låg och fördrev tiden på det sätt vi gör bäst.
Klockan 8-9. Upp för att äta frukost. Tillbaka till sängen. Somnade. Vaknade lite efter 10. Upp och fräscha till sig. Sen flöt dagen på. Tog sista bussen hem och nu sitter jag här. Buhu.

Imorn blir det antagligen stan igen. Ska nog checka efter en bikini och jeans. Hatar att kolla jeans. Jobbigt. Jag är så kräsen. Sen blir det nog att träffa Mattias :) Ska försöka snacka lite med min kära syster också angående om lägenheten. :) Får jag tid över den här veckan ska jag kraffsa ihop ett CV också. Dags att ta tag i jobbsökandet nu fan.
Just nu är jag seg, men ska se ett avsnitt av ett j-drama och hämta hem lite musik. Sen äre dags att sova.


Saknar dig Mattias.

<3

Mattias hänger tvätt. Jag sitter här vid hans dator och väntar på mat. Lax ska det tydligen bli. Mumsigt värre tycker jag ^^
Inatt var det underbart. Idag också för den delen, men inatt var speciell. Till de som vill veta varför hänvisar jag till Annas blogg (www.anniball.tjejsajten.se) Ja. Jag antar att Anna jublar, men hon var tydligen inte förvånad. Förstår inte varför ^^

Oj nu har han hängt klart ^^


Puss

:D :D

image56
Men hallå, en sjukt het Mattias kommer lastat.

My headed future.

Jag har så mycket planer framför mig!! :D Känns helt underbart ju!
Imorgon ska jag spendera hela dagen med Mattias till kvällen, då ska vi möta upp Anna och umgås med henn :) Sen är det utomhusbio - The Holiday, braaa film. Seeen. övernattning hos Mattias. På måndagen vet jag inte riktigt vad som händer än.
Ons-sön ska jag får pröva på hur det är att bo själv i lägenhet, diska, städa, laga mat. Skönt.
21 juli blir det grillning, bada pool och umgås med tre underbara människor. Anna, Markus och Mattias. På kvällen blir det eventuell utgång tror jag. Kommer bli helt underbart roligt tror jag! :D
Prata gamla minnen, skapa situationer som man alltid kommer minnas. Gosh.

Ska också ta tag i att söka jobb snart. Ska söka till båda Cromwell och Three Queens. :) Måste tjäna in lite stålar nu för böveln! :D

Måste ha filmkväll med Erik också. Umgås med Dennis. Han ringde idag förresten. Pratade ett bra tag. Shit, saknar honom. Han fyller ju snart också! :D På tisdag! :O Sen fyller Karin på fredag. Wohoo. Kan bli riktigt trevligt alltså! :D

Jag har börjat överäga att köpa jackan eller inte. Köpa den i höst isf, när det blir kallare, nu har jag inget behov av en ny jacka, egentligen. Dock ett par nya jeans skulle sitta fint.


Snart är det  "En annan del av Köping". Oh yeah!



puss

"Jannika.. Jag tror att jag älskar dig."

Det är jag och Mattias nu. Det är det verkligen. :)
Aldrig har någon någonsin tagit mig med storm som du gjort. Allt har gått så sjukt fort. 2 veckor har bara gått och det är bara dig jag kan tänka mig att leva med just nu. Herregud..

Åsa får fan ha överseende med att jag är lycklig nu. om du inte är glad för min skull kan du packa ihop dina gnälliga kommentarer någon annanstans.

Åkte in till stan igår ^^ Planerat att träffa Jocke, men drog en snabb vända inne på stan (inhandlade ett par sommarskor). Ett par vita, ganska osmart, men de var fiiina ^^ Dock har de gett mig skoskav. Ringde Mattias och frågade om han hade tid att komma ner en sväng innan jag drog till linkan. He diiid <3 Så vi tillbringade ett par timmar på "Paus" i Domino :) När vi satt där och myste hör jag ett harklande och min syster står bredvid. Jahapp. Så nu har Mattias och syster träffat varandra ^^
Jag ska även få ta över hennes lägenhet från ons-sön nästa vecka. Hon och Bettan fick ett infall och ska åka till Barcelona. Så atte, nån måste ta hand om hennes birdies. Så det blir övernattning där med Mattias och nån mer kanske? ^^
Vi mötte upp Crille på stan, följde med in på systemet o glodde. Sen åkte jag iväg till linkan. Tog 18,22 tåget. Framme hos Jocke lite efter sju. blev ganska sent, men vafan. vi hann få ur oss allt vi ville.

Jag måste erkänna, trots att jag inte hade några känslor för Jocke när jag åkte dit så var det ändå jobbigt att vara där. Påmindes åter igen om lukterna i hans lägenhet och allt sånt. Oh! Jag fick höra honom spela gitarr för första gången. Vi rensade luften rejält och öppnades oss för varandra som vi aldrig gjort förut. Det kändes jättebra och vi är vänner. :) Enligt hans önskan ska vi fortsätta ses. Självklart tycker jag. gillar honom skarpt. Samma taskiga sarkastiska humor som jag! ^^

Vid 23 åkte jag in till centrum lkpg. Mötte upp Crille och Mattias som hade häckat hemma hos Crille. Drog en vända på stan, till stora torget och satt där nån timma och pratade gojja ^^
Sen mja. strosade vi runt mest. Bestämde oss för att gå hem till Crille den sista tid det var kvar innan Mattias och jag skulle ta tåget 1.30 hem :)
Den lägenheten var Inte att leka med du. Herre jösses. Taget direkt från en av Hollywoods sviter eller? :P My gosh, jag vill ha.
Tågresan hem var den snabbaste men samtidigt långsammaste turen jag åkt.
Innan tåget svängde in i Norrköping tappade jag smått andan när Mattias sa att han älskade mig. <3
Fick skjuts hem och äcen Mattias. Mattias var gulligt nervös över att träffa mamma och pappa på sådär kort varsel ^^ mihii. sött.

Jag mår så otroligt bra att jag skulle kunna gråta nu. :) 7e juli - A day to remember.


Mattias, du är helt underbar.




puss.

Mattias är underbar.

Oh herregud. Trots den relativt korta tid jag spenderat med Mattias idag, har varit heeelt otrolig. Gu vad jag pratar om Mattias hela tiden. Men ni får stå ut helt enkelt. Jag hoppas det kommer bli mycket skrivande om honom i framtiden.. :)
Mötte upp honom på stan tillsammans med hans sjukt trevliga familj (lilla- och storasyster. storasyrrans pojkvän samt hans mamma +pojkvän). Vi gick runt på stan och hade det mys. Eller mja. Vi hittade ingenting. Eller iallafall inte jag och M.
Gick tillbaka till deras lägenhet där lasagne väntade m-m-m! Tur att jag gillar lasagne, eller hur Anna? ;) (hon avskyr det). Riktigt gott. satt bra som frukost vid sisådär. 17.00? Vi for iväg och hyrde film. Crazy in love som jag hann se 15 minuter av ungefär innan jag var tvungen att hinna med bussen </3

De andra for iväg till folkparken vid halv sju ungefär och spelade minigolf. Jag och Mattias stannade kvar.
Ingående detaljer sparas för mig själv, men herregud. <3 Du är underbar.
Vi satte oss på balkongen efter en stund. Aldrig varit så knäsvag som då. Kunde knappt stå upp på benen och mina händer skakade. Vet inte vad som hände. Men det kändes bra.
Så har min dag sett ut ungefär. Trevligt.

Imorn blir det eventuellt besök i Linköping. Kanske. Får se om Jocke hör av sig, annars har jag inget behov att träffa honom efter att han var så kall mot mig igår. Om han inte kan acceptera att jag tycker om Mattias så.. mja. His loss.

Nästa helg försvinner Mattias till Lysekil och det blir ingen Liseberg </3 Both sucks.
Blir antagligen Liseberg i augusti nån gång istället.
På söndag kanske det blir utomhusbio. Filmen går sent och sista bussen hem till mig har gått då. Så det blir eventuell övernattning hos Mattias. Mysigt ^^

På lördag får man se vad som hittas på. Vore trevligt att umgås med någon vän, gå ut nånstans, göra ingenting. inte vet jag :/


Ajja. Nu ska jag fortsätta titta lite på Scrubs. Puss hej! :D

:D

Det här är sjuuukt. Träffats fem gånger nu och varje gång blir bara bättre. Eller så är det så att vi blir intimare för varje gång? Ajja. Jag har haft en sjukt underbar dag idag iallafall. Tiden rinner verkligen iväg när jag är med dig.
Kom in vid elva, gick av vid vägträffen och stressade Mattias lite. ringde och sa att jag gick av bussen och han hade precis gått ur duschen ^^ Så jag fick allt försöka hitta själv. Det gick ju som det gick ^^
Hittade rätt tillslut och Mattias och jag gick med strömmen vid motionsspåret? Bakom färgargården där. ^^ Det var sjukt mysigt iallafall :) Satt där ett bra tag och kastade en pinne på en cp-mås som satt vid bryggan. Usch.
Gick till färgargårdens café och tog oss en fika. My treat ;) Dammsugare och pepsi ^^ Muha.
Gick hem till Mattias, hälsade på hans lillasyster Eve (trevlig, blyg liten prick) och hans mamma som det lät som om hon verkligen längtat efter att träffa mig? Sött. Hon var väldigt trevlig :)
Mattias tog beslutet att vi skulle dra till Borgen borta vid SMHI. Aldrig varit där så vi drog dit. Blåsigt och jäkligt men Mattias värmde mig. Vet inte hur många timmar som rann iväg där? Många. Tror det regnade också. Hah! Pirrar i magen så fort jag tänker på hur mysigt vi hade där, allt vi gjorde.. ^^
Vi åkte med spårvagnen tillbaka till stan sen. Promenixade, käkade mat och bestämde oss för att gå på bio :) Det blev transformers. Heeelt okej film. Jag var ganska upptagen med annat under biofilmen. he. he. Bästa biobesöket ever <3
Imorgon blir det nog att vara hemma kanske. Skönt det också. Men jag är helt klart hellre med Mattias.
På fredag blir det Linköping tror jag. Jocke verkar skitsne. Får se hure blir.

Får se hur det blir med Liseberg också. Mattias snackade om att strunta i Lysekil. De andra grabbarna ville inte med till Liseberg iallafall och det blir dyrt och sådär. Isåfall åker Mattias med mig, Anna (kanske Karin?) och Markus? ner dit. Kommer nog bli kalas om vi åker iväg tror jag! :D


Btw. Både Mattias och jag hatar 21,10 bussen till Vånga.


Nästa biobesök är planerat att gå med Erik. The Simpson Movie ;)

En bild säger mer än tusen ord.

image55

First you marry, then you statoil.

Oj, oj, oj... Dagen idag har varit heelt sjukt underbar!
Mötte upp Mattias vid Söder Tull tjugo över ett och möttes av en sprudlande glad Mattias. Fick en helt underbar kram och den bästa kyssen på sjukt länge.
Gick och tog ut pengar, eller mja. Mattias gjorde. Sen blev vi sugna på glass. Men vi gick till folkparken och började på vår blodiga omgång av minigolf. Vinnaren vann en glass av den andra personen och segrade visst med 10 slag. Vem var det som vann då Mattias? ;) Huh? Kan det varit jag? ;D
Jag vann en isglass. den var god, men kladdig, och stor, lång. Orkade inte hela, inte Mattias heller. Vi lade oss ner på en filt och myste bort x antal timmar. :) Hur underbart som helst. Faktanörd som Mattias är så sa han att vid varje kyss så utbyter man ca 20.000 bakterier. Hoppas det är bra bakterier. Annars vore jag nog död nu.


(Mysis och hans magiska filt.)

När klockan blev sisådär 18 nånting försvann vi till Sibylla och intog lite käk. Om vi sett en dovhjort skulle vi lätt slitit den i stycken och käkat upp så hungriga var vi typ ^^
Båda tog en varsin chicken meal. oooh, den var god ^^


M-m-m ^^

Fick mitt busskort av mamma och pappa förresten. De svängde in vid Sibylla och lämnade. Så WOHOO nu har man busskort till 28 augusti! ^^
Vi fördrev en liten stund efter målet med mat på filten igen. Fick underhållning av två alkoholister som satt längre bort. Ena spelade gura i hel fel takt till sången han sjöng. Mattias sa att han bara spela två ackord om varandra hela tiden. Lät lite falskt ;)
Halv nio begav vi oss iväg mot resecentrum :( Dags för mig att åka hem. Attans att bussarna ska gå så tidigt om man ska med Vånga-bussen :( Jaja..
Sorgligt farväl Men Mycket trevlig dag med Mattias. Måste ses snart igen!


Imorgon är det träff med Erik! :D Wohoo. Ett tag sen man sågs nu. Antar att vi kommer se en film eller liknande. Ska regna hela dagen imorgon. Så det blir inget att snacka i nån park eller något. Närmaste vi komma vara ute är när Erik ska inta sina cancerpinnar ^^
Fredag blir det nog Linköping.


Puss!! :D

Peace & Love <3

Ojojoj! Har så mycket att berätta. Allt från bra bandspelningar, dovhjortsfällan och förfrågning om avsugning.
Anna, jag, Åsa och Karin åkte festivalbussen från Norrköping klockan 09.00. Drygt att gå upp tidigt, men vafan liksom. Störtskön resa med underbara människor, men bara vi som var speedade i början tydligen, alla andra satt bara o var tråkiga o pratade. Vi andra satt aaaaallra längst bak (för vi är så coola) och flummade. <3
Kom fram till Borlänge efter ett avbrott på 45 minuter för toalettbesök och intagning av mat på Donken i Köping :)
Åkte vidare och var framme efter en 5 timmars lång bussfärd. Fick våra festivalband på oss och mötte upp Ewelina så vi såg var vi skulle vara någonstans på campingen. Himla tur att hon bokat plats åt oss, annars skulle vi itne fått plats ;) TACK! :D
Mötte upp Henrik också. Himla skön kille, lite tyst, men ack så snäll! :) Ehm, jaa, vi packade upp lite grejer och sen gick vi för att titta lite på Salem Al Fakir, han var helt okej, bättre musik än jag förväntat mig. :) Faktiskt.
Tittade på andra diverse band och bekantade oss med festivalområdet :)
Dagen gick och vi skulle sova. Vi låg första natten, 4 pers i samma tält. Det var mysigt ^^ Jag låg inklämd bredvid Ewe och Henrik :O Fast jag och Henrik bredde nog ut oss, eller ja, jag fick höra det morgonen därpå ^^ Men vafan! Kom i tid under natten så kan ni ta lika stor plats ni! ;D

image52

Vårat sjukt vackra tält)

Vaknade morgonen därpå utav Ewelina som gick upp klockan 7 för att duscha och tvätta håret. Om man orkat det skulle man gjort. Men äre festival så äre festival. Jag hann tvätta håret en gång iallafall. Underbart. Eller vad sägeru pillan? ;)
I fredags var det en riktigt bra dag! Bekantade oss med några grannar. Snackade mycket med en snubbe som heter Micke. Han var trevlig. Anna och jag kom aldirg fram till hur gamla de var, men en bra bit över 20? Trevligt iallafall. Likadan musiksmak hade vi ^^ Vi gick för att spana in Sonic Syndicate. GUUUUUULD! Lätt bästa spelningen där. Fan vilket ös! Tråkigt att några killar skulle vara omogna och hoppa omkring som vilda hästar (fick en näve i ansiktet). Men Den underbaaaara musiken vägde upp det hela ;)
Anna och jag vandrade vidare till Kalle Baahs spelning. FY FAN. Aldrig varit så inpackad bland folk som jag var då. Svettigt och varmt och allmänt superfräscht. Folk kastade vatten vilket iofs var skönt sålänge som man inte fick det i ögonen (Jag fick typ 10 liter i högerögat). Det var en trevlig upplevelse.
Följde med Anna för att spana in Mando Diao. Vi gick efter 10 minuter kanske. Glodde runt. checkade in Meshuggah. Alice Cooper. (fan vad folk!!). Vi gick tillbaka till tältet och lade oss. Väntade på att Henrik skulle komma nån gång? Han anlände vid 2 nånting efter en trevlig träff med en tjej i ett tält någonstans ;) Den spjuvern! ;D Somnade sött och vaknade upp i en bastu. Lördagen var slapp som fan. Hände inte mycket under dagen. Fördrev tiden med att sitta och snacka innan det var dags för att bege sig i god tid till Annas älskade Snook. Hon stod verkligen längst fram! En tjej framför bara, sen stod hon vid gallret. Jag smet iväg efterr några låtar. Gick tillbaka till tältet, laddade min mobil lite. Gick för att titta på Jason Mraz. Ohhh. Han är såå bra! :D Sorgligt att folket inte kände igen så många fler låtar än "I'm Yours" med honom. Tycker han kunde spelat Word Play! :)

På kvällen skulle Anna och jag bege oss för att titta på Sugerplum Fairy. Eller Anna skulle kolla, jag följde snällt efter ^^ Men Anna glömde mobilen och gick för att hämta den. Jag stod ensam kvar och väntade och passade på att ladda min mobil (igen). 5 minuter gick. 10 minuter gick. VAR FAN ÄR HON?!
Hon hittade 3 grabbs som hon drog med sig. :P Det blev ingen Sugerplum. Det blev att sitta i deras tält och snacka skit i 4 timmar. Det var trevligt. Avslutningen var dock inte trevlig. Ska förövrigt påpeka att de var 89or.
Ena av dem. Robin, gav mig en ganska skrattretande förfrågan. Usch. Spännande att sitta ensam med en äldre tjej i sitt tält. Jag var inte långt ifrån att bli arg/full av garv när han frågade. Suckade lite och ville hem till Norrköping och krama och pussa på Mattias. :)
Jag gick hem (hem?) till vårat tält och lade mig.

Måste påpeka att några hade grävt en liten grop på den lilla stigen mellan alla tält. Lagt en presenning över och skrivit något med dovhjort på. Dovhjortsjakt ^^ Jaga efter mat! :O De fick tydligen några hjortar i. Anna hörde nämligen när de i takt utropade "dovhjort!, dovhjort!, dovhjort" Mitt i natten. Kreativt <3

Idag var det bara att vakna glatt runt 8 och börja packa ihop våra grejer innan bussen skulle gå tillbaka till Norrköping vid 10.00. Det gick fint. Var lite seg bara :)
Så. Nu är jag hemma, fått lite mat i magen och skriver om dagens händelser.
Nu ska jag fortsätta knapra lite på innehållet i min tuttifrutti tablettask och min salta katten ask ^^


Puss! :D