Välkommen till Norrköping!

Är hel slut.. Benen värker. Armarna är som spaghetti. Flyttbilen från Rent-a-wreck gick från Norrköping igår strax innan 18, raka vägen till Stockholm. Direkt när vi kom fram så började vi packa ner alla kläder och det vi kunde utan flyttlådor. Mats pappa skulle komma med lådor idag. Tror Mats vaknade runt sju nån gång imorse. Vaknade lite yrvaket och somnade genast om igen. Vaknade av att han skrapar is eller liknande ur frysen. Efter det kunde jag inte somna om, men drog mig kvar i sängen ett tag till. Sen var det bara upp och börja plocka ihop allt som skulle i lådor. Klockan tio kom Mats pappa och då blev raketfart kan jag lova! Mats bor 3 1/2 trappa upp, utan hiss, så det blev en hel del springande upp och ner. Trots detta var vi färdiga på drygt 2 timmar på endast tre mann. Yeah! Effektivt ska det vara.
Utan frukost i magen gick vi alla tre, med lågt blodsocker, skakandes händer och tog en fika. Välbehövligt!!
Uffe åkte hem och jag och hjärtat dammsög och städade det sista innan vi åkte därifrån. Lite vemodigt var det allt, men vi kommer få det så underbart i vårat hem här i Norrköping.

Nu ligger vi här i soffan. Mats har slocknat. Stackarn. Tröttis.
Jag är trött, men funderar på att göra popcorn. Kanske slocknar jag med.. med handen i popcornskålen.

Imorgon blir det fan inte många knop. Lämna hyrningsbilen och sen? Helst inget. Jag lär ha träningsvärk imorgon.

Projekt renovering.

Projekt fixa sovrummet började igår. Köpte 10 liter spackel. Garderoben är ju redan nedriven sen i helgen. Igår kväll vid sju så rev vi ner hela tapeten också. Så kul att äntligen få börja! Bra kommer det bli också. Vi behöver inte bredspackla alla väggar såg vi. Skönt! Snart bara att köpa färg så är vi ett steg närmare vår lägenhet! :)

Mot Ullared?

Har jag sagt att vi ska till Ullared snart....? Tror det kan bli en riktigt kul ändå. Vi har hyrt ett strandhus i Varberg precis vid havet. Antagligen ska vi nog gå runt i Varberg på lördagen, möjligtvis åka till Liseberg om alla vill i och med att det bara är 7 mil till Götet från Varberg. Sen blir det nog lite dricka och grilla på kvällen. Myspys.
Vid utcheckningen på söndagen åker vi direkt till Ullared. Var säkert 10 år sen jag var där. Ser fram emot den här helgen riktigt mycket. Framförallt stugan och ha det mysigt. En liten miniweekend :)

Korre är slut.

Slut som människa. Sliten. Energin tryter. Den här veckan har varit JÄVLIG. Från att ha alarm och snooze-fritt i två veckor till att jobba skift 8 dagar i rad första veckan efter semestern. Är helt slut. Nu väntar en stor puss hemma. Pizzan på värme i ugnen och en alldeles underbar ledig dag imorn.
Jag kommer gladeligen inte röra en fena!

På det tar jag på mig en extra jobbdag på fredag..... Varför? Jo så att Emelie kan få umgås med hennes käraste i tre dagar i rad under hela sommaren. Jag lider med henne <3

Att säga; Jag älskar dig.

Så många som inte tar tillvara på dessa ord. Slänger runt det huller om buller. Som om det vore betydelselöst. Att älska något eller någon har för mig varit lite med delad mening. Förr sa jag de alltid i telefon som en avslutningsfras till mitt ex. Något som inte direkt betydde något. Lite mer som man säger "puss" till nån innan man lägger på luren.
Med åren har det blivit ett alltmer laddat ord som jag inte säger till vem som helst.
I och med det så får det en helt annan mening. Det är inte bara ord längre. Hjärtat rusar lite extra fort för en sekund när Mats tittar på mig och säger att han älskar mig.

Första gången Mats sa att han älskade mig har tyvärr fallit bort i minnet. Dock minns jag första gången han uttryckte sina starka känslor för mig.
Vi var på Åhléns i Stockholm och letade efter små portionsformar att ha i ugnen till nyår. Väl letandes hamnade vi på deras inredningsavdelning. Vi gick runt och kikade lite på varsitt håll i butiken. Efter en kort stund hittade vi tillbaka till varandra utan några formar. "Kan du hålla den här?" Mats gav mig något i handen och gick sedan iväg igen. Kvar stod jag med en ovalformad sten i handen med texten Jag älskar dig på.
Jag blev plötsligt väldigt blyg och visste inte vad jag skulle göra, eller framförallt säga. Jag valde att inte säga något tillbaka. För trots att han betydde så mycket för mig redan då, var jag inte redo att säga det tillbaka än. Jag ville inte att det skulle få samma obetydliga mening som förr.

Nu, efter 7 månader tillsammans så kittlar det fortfarande i magen när han tittar på mig. Hjärtat gör dubbelslag när han säger att han älskar mig och jag blir fortfarande blyg och röd i ansiktet när han flirtar med mig.

Han är min själsfrände.

In my mind.

Jag vet att jag har en tendens att gärna haka upp mig på gamla förflutna saker. Jag vet att jag inte vinner något på det. Trots att jag haft häcken full på jobbet idag, så har både mitt förflutna och hans förflutna spökat i bakhuvudet. Det har svidit till i hjärtat flera gånger och jag har stundtals varit ledsen. Jag tänker på alla lyckliga stunder han har haft med nån annan. Jaaaa, jag vet att jag ska fokusera på det fina liv VI har nu.. men ibland far tankarna iväg. Jag tänker på förra året för mig. Pissigaste året. Började förjävligt. Hela året bestod i princip bara utav tårar. Det jag inte visste då, var att jag skulle få kyssa min drömmars prins på nyårsafton bara några månader efter min största svacka i livet känslomässigt.
Jag älskar att försvinna iväg i tankar. Dagdrömma. Fantisera.

Bigger boobs?

Inatt drömde jag att jag gjort en bröstförstoring. Självförtroendet var på topp och mina tjejer looked a-m-a-z-i-n-g! Vet inte var det kom ifrån. Har inte tänkt i dom banorna på väldigt länge. Nu kom allt tillbaka. Dock står det helrenovering av lägenhet och körkort före på listan..