Sån härlig vecka och helg!

Heeeej!! Har haft en otroligt underbar helg och vecka.
I tisdags gymade jag och Mattias med Martin. Efter det for vi hem till oss och vi bjöd Martin på grillad kyckling med bakpotatis. Every day is saturday ^^
Klockan 19 stack vi iväg till Världens bar där vi mötte upp Malin. Vi drack lite och snackade massa strunt och hade det trevligt. Mot kvällen kom Andreas aka. Långeman och gjorde oss sällskap. Fan vad trevligt vi hade. När klockan närmade sig 22 så stack jag, Mattias, Martin och Malin hem till oss. Vi drack lite Dooley's spelade elchock spelet? :P och Martin spelade gitarr och Mattias kompade till. De gjorde massa fina låtar om en Viola och om någon utvecklingsstörd kvinna. Vet inte riktigt :D
I onsdags fick jag både bra och dåliga nyheter av Sandra, men wtf liksom. Ajja :D Gymade lite. Drog hem. Fick smörgåstårta av mamma och pappa. Sen ville Mattias att jag skulle komma till Cromwell där han satt med Martin och Stefan. Kollade på finalen mellan Chelsea oc Manchester U. Niiice :D Drack lite till.

I torsdags kom Tetta och Janne så vi umgicks med dem. I fredags kom Beli och vi umgicks allihopa! :D Spelade Guitar Hero. :D Jag, Mattias, Martin och Långeman åkte till Kaga i Linköping för att kolla var bröllopsfesten skulle äga rum. Martin och Långeman skulle nämligen tillsammans med Erik, servera där :)
Sen jobbade jag under fredag kväll.

Under lördagen stressade jag runt under morgonen för att hinna göra mig klar :D Vi stack hem till Anki och Thord. Fixade oss klara och sen stack vi iväg. Jättevackert bröllop och helt sagolik klänning. Både Jasmin och Annika var sjukt vackra och festen var otroligt trevlig. Kunde knappt blivit bättre. Killarna gjorde ett jättebra jobb! I'm so proud ;)
Kom hem runt 2 på natten och vi somnade kanske runt 3.
Igår var det mors dag och jag åkte hem till mamma och pappa några timmar och hälsade på :) Mycket trevligt. sen åkte vi tillbaka in till stan. Käkade god lunch hemma hos Anki. Åkte hem. Käkade Donken. And that's about it.

Nu jobbar Mattias. Ska in till halv tre sen och luncha med honom :)

Ska passa på att bjuda på lite bilder :) Enjoy!




After rain comes sunshine.

Ingen bra dag idag. Det mesta har gått fel. Ingen bra dag.


Btw Åsa..
Alla människor med två händer kan bära minst 2 tallrikar. Två tallrikar är bättre än inga alls. Eftersom bara Erik kunde servera så letade jag efter personer som inte har någon serveringsvana också. Jag litar på Olsson så jaag tror absolut hon skulle göra ett bra jobb. Men hon kunde inte. Men har hittat 3 andra personer nu så ^^

I'm so sorry. :D

Men vad är det här? Jag har inte uppdaterat på två veckor. Fy skäms. Men iallafall. Förra veckan var det fiiiint väder. eller iallafall förra helgen. Sen var det mest bara regn, regn, och lite mer regn. Jag och Jonna for till folkparken en dag, käkade sallad, solade och snacka skit. trevligt trevligt. I torsdags umgicks jag med Anna och Åsa. vi drog till folkparken, käkade gott gott och lekte med Bettan. (åsas råtta). Efter det satte vi oss vid sibylla o käkade glass. M-m-m. två kulor med noisette-topping. Jag gillart. Sen blev det lite sorgligt. Kommer ta lång tid innan jag kommer träffa Anna igen :( Så buhu. </3 Men hon har det bra i Norge, så jag är glad för hennes skull! :D
Ska bara ner och slänga i tvätten. Strax tillbaka..................

I'm back! :D

I lördags var jag och Mattias hemma hos Jonna och Patrik. Vi körda "Vem vill bli miljonär?" På dvd. Det sög. Funkade inte alls som det skulle. Skevade och grejer. Så vi spelade blackjack och poker hela kvällen iställer. Drack lite alkohol och hade det väldigt trevligt. Vi åkte hem halv två.
Igår gymade vi och for hem till Anki, Tord och Evelina. Vi käkade middag och pratade mycket om bröllopet. :)
Det visade sig att Erik skulle bli själv att servera 89 gäster på bröllopet. Karin var tvungen att åka till Gbg till hennes sjuka släkting. Oskar kunde inte. Han hade stort arbete som skulle göras över helgen. Åsa jobbar, Dennis jobbar, Frida jobbar, Emelie jobbar. Elin skulle till Skara och Jonna är i Hulltsfred. Så det har sett surt ut.
Nu visade sig att Malin kan jobba. Min lilla pingla! Väntar svar från Olsson också. Hon ska svara imorgon. :)

Ska snart börja med maten. Jag är hungriiig. Väntar på att karln ska komma hem också.
Ajja. ska fortsätta att kolla på Extreme home makeover. Ciao ;)





Jag vill brinna för?

Jag skulle vilja brinna för något. Tittar just nu på Project Runway och deras tema var avund.
Jag vill verkligen ha något jag brinner för, något som driver mig vidare i livet. Något som jag verkligen känner att jag vill jobba med i hela mitt liv. Är på lite crappgt humör också. Fick reda på idag att jag antagligen inte kommer få något jobb på kiosken heller, vilket sucks big time. För jag vill inte jobba mer på Cromwell inom serveringen. Vill inte jobba mer sena kvällar.  Men jag kanske är kräsen.. Får se om de hör av sig från Ica... My only hope för tillfället.

Baah. Gyma imorn och på onsdag. Tvätta på torsdag. dricka på fredag. Minneskonsert och jobba på lördag. så ser veckan ut. YAY.

Fan vad bitter jag känner mig.


Over & Out.

sommar på G.

Just nu vill jag ha en bandeau. Ohh. I något fint mönster/färg! :D Har hittat några på H&M, men är inte riktigt nöjd. Såg en på Halens som var fin. Men vill testa delarna. :)

Jag och Mattias glodde på Power of 10 igår. Snacka om att jag blev upprörd. hade lust att slå ner killen som avslöjade att han varit otrogen mot sin flickvän. Baah. Folk är dumma i huvudet! >.<

Väntar fortfarade på besked från både kiosken där Anna jobbar och från Ica Kvantum i Hageby. Baah.
Imorgon ska jag möjligtvis käka på Choy's med Jonna, undrar om Patrik hänger med. Iallafall. Det är fint väder ute, funderar på att dra till stan. Vet inte vad jag ska göra där.. Men. Gyma borde jag göra.

Babbel, babbel. Vill att det ska bli fredag.

Bye.

Shopping, bio och jobb.

Jag är så nöjd just nu. Fullt i kyl, frys och skafferi, efter att ha storhandlat i förrgår. Ahhh. Så underbart. det blev billigt, vääääldigt billigt. Jag är supernöjd. Idag ska vi äta marinerat kött. Något till kanske.
Bio i förrgår. Be kind rewind.. Den får 3 av 5 möjliga. Om inte Jack Black medverkat i filmen hade den tappat sin karaktär och inte varit lika intressant för mig. Men den var helt okej, men kanske inte värd att lägga ut 100 kr var för att se på bio. Härnäst ska vi nog se Street Kings och Min brors flickvän. Ser fram emot båda två.

Puhh. Igår jobbade jag från 18.00-03,30. 9.5 timma slit. Men det äre väl värt om man får en liten lön i slutet av månaden :) Roligt som fan igår. Servering är visst roligare än vad jag kommer ihåg. Speciellt när man har många järn i elden. Malin har börjat på Cromwell och Linn har fått sparken. Nice. Alla är nöjda.

Jag har shoppat lite kläder på sistonde. Två klänningar, en kjol och två tischor (Ta 2 betala för 1). :D Pictureees.


image163image164
image165image166

Ahh. Härligt. Igår fick jag med mig 500 kr kontant också från jobbet. Niiice ;)

Men. Nu ska jag ta mig en frukt så jag får lite c-vitamin i mig ^^