Konsert i Louis De geer.

Jag tänkte på Annas inlägg om sian byxor. Jag upptäckte idag att byxorna åkte ner så jag försökte spänna mitt bälte ett hål till, men med förtvivlan upptäckte jag att det var slut på hål!!!! :O *hmpf* Måste be pappa fixa ett nytt. Så kan det ju inte vara. det får bli dagens va?! Också. Eftersom jag tycker jag bara äter och äter och inte rör på mig något alls. Så.. hehe. Jag är glad iallafall :)

Imorgon är det prov om EU på samhäll, ska plugga strax, ska bara skriva lite här. :)
Njahopp.. Så. Ehm. Ätit en skål med chokladglass nu, den va faktiskt väldigt mycket jättegod. Önskar jag hade mer *ledsen min*
Har slagit in mina två första julklappar!!! Glädjetjut. Ungefär. hurra vad trevligt det kändes! Riktigt roligt :D
JAG HAR SNÖ!!! Yaaaaaaaaaaaay. Det snöade igår och snön låg kvar trot eller ej idag, så jag har haft på mig mammas vinterskor idag ^^ Yay vad det va trevligt. Dock va det ganska varmt ute idag, så jag gick i t-shirt ute några minuter :) Men är ju faktiskt ganska varm av mig :)

Såg på en asbra konsert idag :) Vi var inbjudna att titta på en liten konsert i Louise De Geer hallen idag. det var Es3:orna tillsammans med musikklass och norrköpings symfoniorkester som anordnade det här. Mycket roligt :D
Bäst var ju självklart bilen som de trummade på. OJOJOJ! Vad bra det va. hoppas verkligen alla skolor i norrköping får kolla på detta, för det va verkligen jättebra. Och all sång o dans då!!! YAAAAAAAAAY. Me want to see again :)

jao. Men om man skulle ta o plugga lite då :)




hejd svejs.

Filmer och kläder.

Jag vill så gärna se denna film! Den verkar jättebra :O Vad jag sett och läst ^^
"Hon växte upp i en fattig fiskarfamilj. Som nioåring såldes hon av sin far till ett berömt geishahus i Kyoto. Under flera år tränades hon i musik och dans för att kunna behaga rika män. Efter Arthur Goldens hyllade roman med samma namn. "

Jag vill, jag vill,  jag vill jag vill!. Gaaah.


36493-2


Idag har det väl inte hänt så mycket. Hade nationella prov i engelska. Gick skit för övrigt. Kändes som det. Hoppas på godkänt iallafall :)


Hoppas verkligen på att få köpa ett par Cheap Monday byxor; billiga, snygga, bra kvalité. Japp. jättebra. Ge mig dom. Jag vill ha dom. kan någon ge mig? Snälla.. Anna du kan ge mig? *blink, blink*
Hoppas på att åka till Linköping med Åsa och Anna, eller bara Anna och ha en shoppingdag med fika och klädesprovning.. :) Skulle ju vara toppen faktiskt.. :D

36493-3

Bio och minnen.

Imorgon är det då tänkt att jag ska susa in till staden för att se på bio med Åsa. Det ska bli väldigt tervligt :) Vi ska titta på Pettson och Findus - Tomtemaskinen. Väldigt trevligt enligt mig själv. Skulle velat sett Harry Potter and the goblet of fire. Men kostade 95 spänn! Rena rama rånet för tusan!. hehe :)

Vet vad jag ska köpa till mamma, det är redan klart, ska bara inhandla det. Pappa,.. Ja, vet vad jag vill ha, men vet inte om jag får tag på det. Jocke, är typ klart med. Jonna, ska kolla lite, lite mer problem med det. Sen är det ganska klart ändå :)
Skulle velat köpa parfym till henne, men den hon vill ha kostar över 300 kr... känns lite bortkastade pengar.. Bara lite sådär :P


Jag saknar verkligen julen. Att vakna upp på julaftons morgon och veta att hela dagen är framför en. Upp snabbt som tusan för att slänga i sig frukosten för att sedan parkera framför julgranen i källaren. Julklapparna väller över golvet och vi får välja ETT paket som vi får öppna. Alltid lika underbart.
Timmarna går relativt fort när man gör iordning sig. Klockan blir 15.00 och farbror och faster kommer. Vi tre sätter oss i soffan nere i källaren för att titta på Kalle Anka och varje gån går jag ifrån TV:n när Tjuren Ferdinand kommer. Varje gång skrattar vi åt när Musse Pigg kommer på Tv:n..
Mamma och pappa håller till på övervåningen, de pysslar med maten och nerifrån källaren känner jag dofterna av köttbullar, mammas köttbullar, prinskorvar, revbenspjäll. Janssons frestelse. Allt är som det ska vara.
När Kalle Anka är slut ropar mamma och pappa lagom att det är dags för mat och när vi kommer upp är det dukat till fest. Det är uppradat med underbara rätter längs hela köksbänken och i fönstret blänker julkulor. Utanför har pappa satt upp stora ljus som gör att snön omkring glittrar som småstenar.

Efter några timmar sitter vi allihopa i källaren och delar ut alla julklappar. Som vnligt sitter pappa med stor svart sopsäck och vi kastar prick.



*suck*


Undrar om denna jul kommer bli likadan, tänk om det inte kommer någon snö? En jul utan snö är som julgröt utan kanel.

Söndag

Ja. idag är det då tänkt att jag ska inviga denna blogg. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva... Känns som ett ganska bra sätt att få ut sina tankar på..
Jag skriver ju både på lunar och här så det lär väl bli ganska mycket text. Fast jag skriver ju förstås inte samma sak här som på lunar :)

Ja.. du. Vad händer idag. Var tänkt att jag skulle hjälpa pappa med ljuslingor, men när jag vaknade var allt redan uppe, Kanske va för att jag vaknade vid halv ett typ. hahah

Har kompledigt imorgon förresten. Väldigt skönt :D