För att du är du.

Ledsen.
Ledsen för allt jag orsakat dig ikväll. Ledsen för att jag tvingades lämna dig i dörröppningen. Jag fick med all styrka jag hade, ta mig därifrån och stänga dörren bakom mig. För en minut stod jag där, utanför din dörr med huvudet lutandes mot väggen, fortfarande med handen liggandes kvar på handtaget. Villa öppna dörren, sätta mig bredvid dig, säga att allt här i livet har en guldkant. Men vad skulle det tjäna till? Du hade lyssnat på vad jag sagt men inte hade det hjälpt.
Jag är ledsen..

Du är dock en människa som jag är tacksam över att ha lärt känna. Du är god på alla sätt och vis, du ser gott i alla människor. Du är fin. Mitt hjärta skulle gå i tusen bitar om vi inte skulle fortsätta prata. Du förstår mig. Du förstår hur mitt år har varit. Ett bollplank, en axel att luta sig emot. En famn att krypa upp i.
Förlåt för att det blev som det blev. Känslor kan man inte styra över.
Jag hoppas att molnen skingras från din himmel snart och att solstrålarna kommer att träffa ditt ansikte. För du vet Daniel, allt händer av en anledning <3

... :)

Satt och stirrade på telefonen ikväll. Ville trycka på knappen, men förmådde mig inte att göra det. Lade ifrån mig mobilen på soffan och fortsatte att sitta framför datorn och prata med random människor. Kikar på telefonen i ögonvrån. Ska jag? Nej. Vågar inte.
Sen mitt i allithopa ringer det. En kvart senare kan jag inte sluta le.
På fredag ska jag och Erik käka middag på Pappa Grappa. Otippat. Skoj som fan dock. Har aldrig käkat där. Blir nog grymt som fan. Men innan det. Julklappshandling där jag ska trängas med alla andra I norrköping. Yay.

Studsboll.

Det kunde inte bli mer rörigt i huvudet just nu. Jag slits mellan två världar. Två underbara världar. Ibland ska man inte känna efter utan bara låta hjärtat styra. Ser fram emot julafton, försöka koppla bort alla tankar och fokusera på familjen. Alltid lika mysigt och alltid lika gott att komma hem till mamma och pappa på julafton. I 21 års tid har jag firat hemma hos föräldrarna och det är tradition! :)
Ser fram emot nyår. Träffa Mindy utan allt skit som hänt, bara få snacka en massa skit, umgås. Sen få träffa Mats.. :) Det kommer bli helt enastående trevligt! Måste komma ihåg att packa ner min kamera! Åhh, så förväntansfull.

Idag kommer fröken Anna Matsson på besök och vi ska fira lite jul. Byta julklappar. Kommer bli myspys. Har tyvärr varken glögg eller pepparkakor. Dock har jag mig själv och sen spotify med julmusik så det ska nog gå bra ändå! :D
Puss

Klänningarna från Nelly är här.

Så ser det ut och det blev ju inte fy skam. Nu bara komma fram till vilken man ska ha på sig.. hmm.

Tävling hos Hiilen.

Jag är med i Hiilens underbara tävling där man kan vinna ett grymt paket från MAC! Kika in!

Kläder från Nelly.

Har beställt två klännigar från Nelly. Är tänkt att det ska bli nyårsutstyrsel när jag åker upp till Stockhollm.
Yes. I år åker jag för första gången bort till nyår. Ska bli underbart. Ska till min nyfunna men ack så fina vän Mindy. Vi ska hem till hennes barndomsvän Mats för lite käk och umgänge, sticker dit redan på fredagen, dagen innan, så ska bli sanslöst skoj där!!
Anyhoo, vilken av klänningarna hade ni firat in det nya året i? Ha i åtanke att det ska ätas tre-rättersmiddag och sedan utgång på nån klubb nånstans i Stockholm.
Båda klänningarna kommer matchas med svarta heltäckande strumpbyxor, svarta pumps och min svarta midjekorta kavaj. + diverse accesoarer.
Nå? :D

all the small things

Känner mig ständigt utnyttjad mer eller mindre. Alltid ställer man upp, för sån är jag: Snäll.
Tror att man ska få tillbaka. Småsaker som stör mig. Vilket är bra egentligen. Fan, svårt att skriva ut saker här. Vill bara inte vara med om samma visa igen. Pallar inte, då går jag under jorden.
Det tär tillräckligt mycket på krafterna att alltid hålla humöret uppe för A.
Dock mår jag bra, gå ner en 10 kg, sen mår jag fysiskt bra. Psykiskt bra mår jag nog ganska okej. Är ändå jävligt skör, överanalyserar allt. Tänker alltid ett steg för långt.

På lördag blir det julfest med jobbet. Ska bli så himla roligt. Hoppas verkligen på en trevlig kväll/natt. Det är ledig helg så behöver inte vara orolig över att gå upp tidigt för att jobba. Få se hur lätt det blir att bowla med lånklänning, men det går nog.. kanske. Haha. Huvudsaken är att se fab ut, right? ;)