AMS

Jag kan inte hjälpa att känna att arbetsförmedlingen är till för dem som misslyckats. Jag vet att jag inte skulle behöva komma hit egentligen, men för att få min a-kassa så måste jag.. Bröl. Studenter, medelålders människor, personer som pratar knagglig svenska och så jag.
Jag är bättre än såhär.. Jaja. Allt händer av en anledning.

Känner mig sjukt stel i kroppen. Haft ont i landryggen de senaste dagarna, måste vridit till ryggen på något vis, har inte burit något tungt vad jag vet.

Sugen på att köpa nytt spel till vårat N64. Mario world eller något, blev lite sugen på Mortal kombat också!

Jaja. Sitter och väntar på min tur till handläggare.

Hejdååå


Unemployed..

Jaha, då var man officiellt arbetslös. Vad gör man nu då? Får ju visserligen lön denna månad och i slutet av nästa eftersom jag har förskjuten lön.
Ta sig till arbetsförmedlingen imorn också. Förhoppningsvis första och sista gången jag sätter min fot där. Usch.. Ångest deluxe. Känns som ett enda stort misslyckande att jag inte här ett jobb.

Ber min gamla chef Kalle att maila över underlag som visar att jag jobbat på krauta. Han mailar över, men med fel information och med saknad info. Men, jag är ju inte förvånad..

Ligger och myser i vår nya säng. Satan i gatan vad skön den är! Tittar på Australien masterchef. Bredvid mig ligger i sovandes sambo och i en korg på golvet ligger Murphy och snarkar.
Älskar min lilla familj!

Visar bilder på sängen en annan dag.

Puss!


Inspiration?

Urk. Bloggtorka.. Ingen lust att skriva något. Det kommer vara tomt här tillsvidare.


It has arrived!!

Har jag nämt att vi beställde Nintendo 64?
Japp, det anlände idag. Ska spela sönder då fort Jonna och Patrik åker hem på onsdag. OMGOMGOMGOMG!! Som jag längtat!
Kan tänka mig att det blir ett par spel man inhandlar så småningom :D
 
 

Finbesök!

Idag kommer Jonna. Patrik och Zoey på besök och de stannar till och med onsdag! Det är grejer det! Gör en gulingtjej som mig glad :)
Oturligt nog jobbar jag, men har två dagar iallafall och kvällen idag såklart.
Imorgon blir det Gröna Lund med Jonna och Zoey. Längtar efter att se Zoey springa runt där och vara lyckligaste ungen på stället <3 småsaker som förgyller dagen :)

Idag är jag Murphy-fri från jobbet. Mats har tagit ledigt, så han är hemma idag. Imorse fick han sova i vår säng... (!!!) scchhh.. ;)

Ne, ögonen står snart i kors. En kaffe på detta och lite frukost så är man fit for fight. Längtar efter nya sängen på tal om sömn. Hoppas jag vaknar upp utvilad :)