Godnatt bloggen.

Okej.. Jag är jättetrött, så ska alldeles strax lägga mig. Blir arg på mig själv att jag inte gick upp förut och hämtade mina linsgrejer så måste göra det. Ajjabajja att sova med linser. Suttit och skrivit intressanta saker med Anna på msn till ganska nyligen på msn. bricka kiss och annat fun, fun stuff :D Kollat runt lite på make up tutorials på youtube.
Sitter just nu inlindad i en filt, my back is killing me eftersom jag sitter som ett jäkla mähä framför datorn. Skönt att gyma på lördag med Anna.
Yes. you heard me. Det blir inget gym imorn. Pallar inte att gå upp halv åtta. Istället blir det 11,08-bussen in till stan, hem till Mattias och sen iväg till IKEA med familjen Wedin.
Jobba sen på kvällen. Skoj skoj! :D

Ehhm. Just det. Var med Erik idag. fikade på chokladcompagniet bakom filmstaden och förbi, ni vet.. ajja whatever. Det var väldigt trevligt. Länge sen bara vi två satt och snackade massa skit. Nästa vecka är det chokladmässa i Linköping, vore riktigt nice att åka dit alltså. Men vet inte om jag har varken tid eller pengar.. Jag menar.. det kostar ändå 100 kr inträde. Jaja. Jag var där förra året iallafall. :)

NEJ! Dags att få sin skönhetssömn. Urk.. Upp kvart över nio imorgon. </3


Puss

Upp tidigt?

Jag ska snart gå och lägga mig tror jag.
Ska fundera lite till, men ska nog upp halv åtta imorgon, åka in till stan med halv nio-bussen, gyma. Sen åka hem till Mattias. Funderar dock på att ta 10.20 bussen. Men hinner knappt gyma då.. Vette tusan vad man ska hitta på.. Om jag går upp så tidigt kommer det blir jobbigt att jobba länge imorgon inatt kan jag be att få tala om.. Ajja.. :) Annars gymar jag på lördag.. Ska fundera xD

Ajja, ska tillbaka till tvn. Gordon Ramsey.

Puss haj!

Vattuman

Hittade en gammal astrobok som jag fått med av någon FRIDA-tidning antar jag :P Kul att läsa. Det här rör väl främst mig och Anna så atte, för er andra är det inte lika intressant, såvida ni inte vill läsa och kolla om det stämmer in något ;)


DIN PLANET: Du srtyrs av Uranus, solsystemets starkaste planet. Att vara styrd av Uranus innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda självständighet. Men akta dig för att vara för rebellisk.

DITT ELEMENT: Du är ett lufttecken och det betyder att du är uppfinningsrik, social och objektiv. Visa detta när du vill göra intryck.

DINA POSITIVA SIDOR: Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är inuitiv och dels för att du tänker längre än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.

DINA NEGATIVA SIDOR: Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka till innan du öppnar munnen. Försök att tygla din oberäkneliga natur.

SÅ FUNKAR DU I KÄRLEK: Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktigt för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

BÄSTA KÄRLEKSMATCHNINGEN: Lejonet, Tvillingarna och Vågen

SÅDAN ÄR DU SOM KOMPIS: Då du är så charmig, smart och trevlig har du många polare och även nära vänner. Du är social, men du har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av dig undviker du. Framhäv dina idealistiska och vänliga sidor i kontakten med nya vänner.

BÄSTA KOMPISMATCHNINGEN: Vågen, Tvillingarna och Skorpionen.

DIN HEMLIGA STYRKA: Du kan umgås med alla typer av människor.

INTRESSE: Du fascineras av new age och alternativ medicin. Hitta din speciella grej för att finna dig själv, varför inte aromterapi eller kristallmagi? Vattumän får utlopp för sin drift att kommunicera genom att skriva brev.

SKOL/KARRIÄRTIPS: Du löser dina uppgifter med hjälp av en spännande blandning av logiskt tänkande och fantasi och du kommer ofta fram till udda lösningar. Framhäv ditt originella tänkande och låt inte andra ta åt sig äran. Det är viktigt att lärare/chefer upptäcker din kompetens.

HÄLSOPROFIL: Din hälsa är ofta god, kanske beror det på din gladlynta och nyfikna läggning. Du gillar att testa annorlunda träningsformer som t.ex. fäktning, afrikansk och latinsk dans och meditation. Men också sporter som snowboardning och windsurfing är helt i din smak. Känner du dig hängig kan du piggna till av hälsote, vitaminer, järn och vitlök.

DIN FÄRG: Kamelbeige. Bär färgen när du vill vara framgångsrik eller fixa något viktigt.

FÖR DIG SOM HAR ASCEDENTEN I DETTA TECKEN - DITT SÄTT UTÅT: Originell och ironisk.

Info om dagens nyheter.

Men hallå! :) Dags att skriva lite blogg igen.
Jag är ledsen, min nagle gick av idag xD så jag får klippa ner alla -sorg- visserligen hade jag tänkt det ändå. Men ja. buhu.
Igår var jag och älskling o såg Jumper. Det var en okej film, men den får 3,5 av mig ^^ Nästa biofilm blir Morgan Pålsson. yes yes. :) Mest Mattias som vill se. Men Hipp hipp är helt okej ^^ Går ju ändå för halva priset :)

Idag har jag varit med mitt hallon! :D Vi käkade på Paus, sallad och en blåbärspaj. -dregel- fy vad gott det var :O Tack Anna för att du bjöd mig :)
Seeen, gick vi runt i lite affärer, bl.a. MONKI och Nilsons där Anna köpte kläder och skor hos.  Dö kvinna dö. Men ack så tjusiga grejor du köpte! :D
Efter det gick vi och gymade en snabbis. En väldigt snabbis för mig. Kände klockan i ryggen på mig ^^ Men det var skönt, ack så skönt. Ökade vikterna och så! ^^

Imorn ska jag vara med Erik, vette tusan vad vi hittar på, men jag ska försöka tvinga honom att hitta på något ^^
Sen ja, ska jag hem och så.
På fredag ska jag till IKEA med familjen Wedin. :)
Jobba på fredag! :D Ihhh, så skönt att få jobba. Känns som en evighet sedan.. typ. :P
Mattias flyttar in i sin lägenhet på lördag btw.

Ne, en film och lite popcorn skulle sitta fint. :D


Puss

Bio för halva priset.

Imorgon ska jag och Mattias titta på Jumper. Värd film tror jag. :) Berättade jag att vi såg Sweeney Todd? Den var iallafall jäkligt nice. Om man ska se film är Johnny Depp alltid ett säkert kort. Toppbetyg! :)
Filmen Jumper har fått recension; Bourne möter Matrix. Det låter sjukt nice eftersom jag tycker Matrix-triologin är wuuunderbar. Alla huvudskådespelare där i är m-m-m! :D
Efter ett trevligt biobesök ska Mattias och jag tillbringa en mysig natt tillsammans hemma hos mig :)
Jealous? xD
Nåväl.

Ska titta på Scrubs nu, lite kurrig i magen, men det får nog vänta tills imorn. OH! Jag gymade idag. Det var shit skönt.


Pöss!

God, it ain't funny.

Nu orkar jag snart inte mer. Vet inte ens om jag ska vara ledsen eller bli riktigt arg.

För en vecka sedan fick jag reda på att min älskade mormor gått bort.
Helt fruktansvärt och jag saknar henne jättemycket. Begravningen kommer vara
jättejobbig att gå på och jag ska senare jobba på kvällen.
Får se om jag kommer ta ledigt. En väntad bortgång av någon man håller kär
är tillräckligt jobbigt. När man plötsligt får reda på, att för två dagar sedan att sin lekkamrat,
granne plötsligt rycks bort från det här livet.. Det är alldeles för jobbigt.
Jag har tagit Daniels bortgång väldigt hårt. Trots det att vi inte umgicks alls de senaste åren.
Ett vänligt hej när vi såg varandra. Minns hur vi satt, på trappan till hans altan och
bytte hockeykort. Minns hur vi sprang runt och lekte i hans trädgård.
Känns så lustigt. Sa till mamma i fredags att jag inte sett Daniel på länge.
Just då kom han hem i sin vita bil. Som om jag skulle få se honom en
sista gång innan han gick bort under lördag morgon.
Han var alldeles för ung. Två månader kvar tills hans skulle fyllt 20 år.
Som mormor sa: "Unga Kan dö, gamla Ska dö."




Idag kom pappa hem och berättade vad som hade hänt i slutet av förra veckan.
En annan granne, som är i samma ålder som mina föräldrar har gått bort.
Efter att blivit bra efter bröstcancer för ett antal år sedan hade den tydligen kommit
tillbaka ganska plötsligt. Hon hade känt smärta i armen för två veckor sedan ungefär
och trodde att det var någon inflammation i någon muskel och fick medicin för det.
Det hjälpte inte. Det visade sig att cancern spridit sig i hela kroppen.

Whoever "the mighty God" är, nu får du lägga av.

image121

Have I told you lately, how much I love you?

Jag vet att jag möjligtvis skrivit om sådant här förut. Alla behöver få veta hur underbara de är. Speciellt mina näraste.
Here goes :)

Åsa. Hur länge har vi egentligen varit vänner? Har ett minne av när vi satt på mitt rum, i min fotölj med vitt lakan över med en gameboy i handen. Hur vår vänskap liksom på något sätt gått i generation. Min bror och din bror och så du och jag. Samma humor, Sarkastisk och förfärlig :D Vi är ganska olika du och jag, vi tycker inte alltid lika om saker, men vår vänskap kan ingen ta ifrån oss. :)

Anna. Pillan, Matsa. :) Känns som jag aldrig kommer glömma minnena jag har från ditt födelsedagskalas i Horken. Sittandes till bords för att äta kalasmat, förser du oss med varsin Kalle Anka-tidning. Så klassiskt, så du. ^^
Direkt efter det gick vi in och kollade in din praktfulla vinst av 5 kg choklad. Hela din låda var full!
Haft så många underbara stunder med dig och jag vet att det kommer bli många, många års vänskap till.

Ewe. Bonkis :D Jag har träffat dig enbart 3 gånger i hela mitt liv. Men det känns som vi känt varandra hela vår livstid.
Ohh. Vår Stockholmsresa. Så oförglömlig på många sätt, för oss båda två. Minns att jag vandrade omkring utanför vårat hotell i en halvtimma-timma och inget var öppet på en långfredag. nyckel till rummet.... :D När vi skulle äta lunchbuffé på kinarestaurang och de inte hade öppet på helgdagar. Men vi gick allt ut på kvällen sedan och skakade lite rumpa! Smirnoff Ice, 78 kr va? ;D

Dennis. Caradepapa ;) Så många, många gånger jag skrattat åt dig och din galna humor! :D Hur full du blev på din 18-årsdag. Hur illa du sjöng på karaoke efter många öl. Hur många miljontals gånger har vi sjungt My Humps tillsammans? Vår låt forever and ever. haha :D Det är svårt att inte tycka om dig Dennis. Din positiva och galna sida smittar av sig på oss andra :)

Per. Vi har glidit lite ifrån varandra på sistone va? Men vår vänskap har hållt i vad? 6-7 år? :)
Gick upp tidigt och åkte in sent till Linköping för att hjälpa dig på din valsträning eftersom din dam stuckit till Finland på praktik, vilken hyfs?! :O Du är galen helt enkelt, men jag gillar det. :) Bondjäkel ;)

Karin. Mitt ägg i alla väder. Jag vet hur mycket du hatar att bli kallad ägg, men du kommer alltid, ALLTID förknippas med äggskallebyn av alla från HR-klasserna, hur mycket du vill eller inte. :D Du, jag och vår tillgjorda röst, som bara vi kan! :D Ihh! Du ska inte på en boxningsmatch med din vän från Stjärntorp snart? ;)

Mattias. Min bästa vän, Min själsfrände, min älskling, min pojkvän. <3
Satt just och stirrarde ner på tangentbordet innan jag kom till fund med vad jag skulle skriva om dig. Jag kan fortfarande inte förstå hur otroligt lyckligt lottad jag är. Att få somna varje kväll, vakna varje morgon bredvid en kille jag alltid drömt om, men aldrig haft, förrän nu. Vi går sakta framåt en underbar framtid till mötes tillsammans.
Jag älskar dig mer och mer för varje dag Mattias. Jag kommer alltid stå vid din sida. Dela gott och ont tillsammans. Alltid köpa revbensspjäll åt dig när du är sugen. :)
Du och jag, hand i hand, in i framtiden.

Svoosch! :)

Jag vill inte vara först med att berätta den stora, stora nyheten. I leave it to Mattias. (www.nogg.se/livetientesked)

Imorn blir det släkten som kommer då. Ska bli roligt I guess. 11 personer blir vi sammanlagt. Jag, Mattias, Jonna, Patrik, Jocke, mamma, pappa, Sölve, Marianne, Anna-Karin och Jan. Wohoo. Det blir nog mysigt. Sen ska vi till mormors lägenhet på lördagen. Kolla runt lite grejer och sådäääär. senare på lördag blir det lite partaj med de närmsta vännerna på Cromwell. Ska bli roligt det med. Synd bara att inte Dennis kunde hänga med ut.. :/

Ajja. Ska upp runt halv tio imorn. Tjaaarrå.

Mormor 1916-2008

Det är svårt att skriva om något så oerhört värdefullt som rycks undan från en.
En mamma, mormor, farmor, svärmor, gammelfarmor går bort.
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva sorgen efter min kära mormor.
Det känns så tafatt att skriva om dig i ett sådant här blogginlägg.
Men jag vill samtidigt visa världen vilken underbar person du var.
Hur du varje födelsedag ringde och sjöng "med en enkel tulipan"..
Jag saknar dig så otroligt mycket mormor.
Det var så väntat att du skulle gå bort snart, men ändå känns det
helt fruktansvärt när det väl händer.

Jag älskar dig mormor, du kommer alltid finnas hos mig. <3

VA?! Har du inte varit på bolaget än?!

image112

Jag har blivit gammal tant. Men Grattis ändå xD HURRA!


Träffade Linda Stambro (gammal lärare) på bussen hem idag. Hon ska flytta till Åmål. Börja jobba på nån pub/café..  yatta yatta. Hon ska iallafall härifrån. :) Kul att se henne idag.

TACK FÖR ALLA SÖTA GRATULATIONER IDAG! Love ya! <3

I'm Snövit you bitches ;)

Haha, var bara tvungen, förlåt för en sådan lång lista :P Helt snodd från Elins blogg xD

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[ ] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[/] Du älskar djur
[ ] Du väntar på din drömprins
[/] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har bror som är avundsjuka på dig
[/] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[ ] du är blond
TOTALT: 3½

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[ ] Du har gått vilse i skogen
[ ] Du älskar att läsa
[ ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[ ] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[/] Du har en vild fantasi
[x] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[ ] tjejer har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTALT: 4½

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[/] Du är smart
[ ] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[ ] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[/] Du har många mål i ditt liv
[/] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTALT: 3½

Ariel:
[/] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare
[x] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[ ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTALT: 4½

Snövit:
[x] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[ ] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTALT: 6

Mulan:
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[/] Du har låsats vara någon du inte är
[ ] Du har haft en fysisk fight med någon
[ ] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTALT: 2½

Törnrosa:
[/] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[/] Du har en fin sångröst
[/] Du gillar att sova sent på helgerna
[/] Du är mycket ute
[x] Du är adopterad
[/] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTALT: 4½

Pocahontas:
[ ] Du älskar att utforska stora städer
[ ] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död (morfar osv räknas väl ej?)
[x] Dina föräldrar är bryr sig mycket om dig
[ ] Någon du känner har varit med i något krig
[ ] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[/] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[ ] Du är väldigt äventyrlig
TOTALT: 2½

Idag fyller Robbie Williams år. Tror jag.

Tack sötnosar för de söta kommentarerna. De värmde. Tack Anna för de bra råden som du faktiskt ger mig. :)

Var som sagt och tittade på lägenhet idag. Dock var det inget som Mattias blev så intresserad över. Tyvärr. Ganska litet och kokvrån var förskräcklig. Tänk om jag hade jobb också. Då skulle vi möjligtvis flyttat ihop. Men!
Till dess letar han vidare efter annan lya! :D
På fredag blir det helt ändrade planer. Blir tyvärr ingen cider Anna. Det hinns inte med. Ska vara hemma och bli firad och eftersom pappa jobbar och kommer hem runt 16, så förstår du :)
Det blir heller ingen Sweeney Todd på bio. Vet inte vad vi kommer hitta på istället. Men ajja, man behöver faktiskt inte hitta på något för att umgås. :) Istället blir det nog att vi hämtar hem Sweeney Todd, IGEN och ser den på datorn och ser Jumper på bio nästa vecka. Beroende lite på när vi ska ut, vet inte riktigt än. Karaoke är jävligt roligt alltså, men vet inte, tål att tänkas på ^^

15 minuter kvar på Gilbert Grape (1993). Sen vankas det en citrusfrukt och en kiwi som snacks. <3
Imorn ska jag gyma. SKÖÖÖNT. I need it. Badly. Möjligtvis söka jobb. Jag är för lat med jobbsökandet helt enkelt. Alla hjärtans dag och allt imorgon. Mattias och jag kommer inte fira över huvud taget typ. Vi visar att vi älskar varandra varje dag. <3

Idag tittade vi på AFV på 5an. Jag låg i Mattias famn och råkade somna. Det var inte meningen, men det var varmt och mysigt med hans armar runt mig och hans kroppsvärme som strömmade mot min kropp. Kände mig så trygg så jag somnade för en stund... :)

VI HAR FÅTT KANAL 5 HEMMA!!!! :D WIIIE. Nu kan jag se Gordon Ramsey på torsdagkvällar ^^ Wohoo. Jag blir så glad.
Mitt knä gör fortfarande lite aj aj, men det gör inte ont när jag går, bara när jag trycker. Varför ens trycka då? :P

Jag hittade en skjorta på VILA (min favoritis ^^) som jag jäääättegärna vill ha. Men ack, om jag hade pengar.. lalalalalalalala.... Samt en annan top som var urtjusig på, men köpte ingen av dem.

Nu kan jag inte lägga upp bilder? Vad är det här?!?!?!?!?!

[update]

Det gick visst nu.. ^^


Nattinlägg kl. 00:40.

Jag måste förstå, att hur mycket jag än kan hata min kropp i nuläget. Så har jag faktiskt gjort ett enastående resultat av att gå ner ca 17 kg. Det är inte alla som kan klara av så jag borde vara stolt...

Börjar tröttna på mig själv hur jag beter mig mot Mattias. Hela min värld kretsar runt Mattias. Jag dör om jag inte får vara med honom. Jag borde växa till mig lite. Absolut, det är sanslöst jobbigt att vara ifrån honom, men såhär är vuxenvärlden Jannika. Han skaffar jobb och är borta från dig. Du kommer också börja jobba sen. Men det är jävligt jobbigt och just nu känns mycket jobbigt. Har egentligen inget att vara ledsen eller arg över..
Jag har alltid haft komplex över min mage och rumpa. Så länge jag minns så har jag fått höra att mina rumpa är liten och platt. "När ska du skaffa dig en röv?" Det var jobbigt att höra, men hey, man kommer över det. Tiden läker alla sår, ey? ;)
Magen är bara hideous. Klart att jag tycker jag ser bra ut. Absolut, vissa dagar är underbara. Jag är vackrast i hela världen :) Men alla har sina upp och nedgångar.
I och med att jag är så pass osäker på mig själv ibland växer också svartsjukan mer. Blir upprörd över småsaker. Jag hatar att vara svartsjuk.

Hittade kläder som är av Jaeger i min garderob. Vet inte vad jag ska göra med dom. Posta dom? :P Vette tusan. Jag vill inte ha dom här och är väl inte vidare snällt att kasta de heller xD



Nästa vecka blir det utgång på Cromwell. Det lutar åt lördagen - mer folk och ingen karaoke. :) Ska bli underbart att få ha alla de vänner man tycker om, nära. Vi kommer inte direkt fira mig. Men det kan få vara en ursäkt till att gå ut. ;)
På söndag blir det lite kalas också med familj och släkt. Tydligen är det jättestort att fylla 20 år. Mamma och pappa ser det mer som "min" födelsedagsfest än min OCH Jonnas.
BTW! Kul att Elin skaffat blogg! :D stört roligt att vi fått kontakt igen ^^ Wiiiiee! :D

Vad kan jag mer berätta om för roligt då?....
Mattias och jag ska möjligtvis gå på bio på fredag. :) Sweeney Todd med Johnny Depp i huvudroll! :) Jag diggar Johnny. Jag har förväntningar!
Just därför hämtar jag hem What's eating Gilbert Grape i denna stund. Ohh så bra film! :D Benny & Joon <3333 Ahh. Älska den filmen. Filmen klar om ca 2 timmar. bohoo. Orkar inte vänta så länge. Får se den imorgon istället :)
Mattias och jag håller på att varva Zelda på Nintendo 64. Vi äger. Så totalt. Eller han spelar jag tittar på. Men ändå! :O Jag hjälper till, lite granna kanske. ^^
Nae, om man skulle ta sig en frukt och se på nån serie :D


Puss och smek på stumpen.

Produktiv kväll.

Idag kände jag mig produktiv och rensade ur min garderob på massa kläder jag aldrig använder. Så nu ser den tom, tom, tom ut. Får köpa nya kläder ^^ Fast det gjorde jag idag. En grå simpel t-shirt med en tryckt 7a på. Så tjusigt. 70:- på VILA. :)

Käkade på Sibylla med Mattias idag också. Träffade varandra några timmar idag för att gå runt på stan och göra ingenting, bara vara :)
Imorn ska vi ses igen. Kolla på lägenhet åt Mattias. Får se vad han tycker om den! Eventuell gymning imorn.

Ska käka frukt nu. Ciao.

P.S. Har träningsvärk. D.S


  ------>   ------>

AAAAAAAAAA!


mini MER - Inget tillsatt socker

Jag har precis suttit och designat mina egna skor. Fast. De skulle kosta ca 1000 kr med frakt och sådär från USA och det skulle ta iallfall 6 veckor typ. Så jag är ledsen. För de som bajsar pengar kan gå in på www.stevemadden.com

Ikväll ska det jobbas igen. Ska bli kul! Det är jävligt roligt att jobba på Cromwell, det enda jag inte tycker om är tiderna jag jobbar på.. Liksom 22.00-03.30 är inte världens hit, dessutom inte med den lön jag har heller. men ajja. icke klaga. Jag har iallafall ett jobb över huvud taget ^^

Om en vecka fyller jag år! :D Jag fyller tant. Då blire preseeeenter :D Ska bli lite firad hemma med mamma och pappa och grejs. Sen åker jag in till stan och firar föllsedag med Mattias. Vad vi ska göra vet jag inte, men vi är kreativa, så något blir det alltid ^^

Firade 7 månader med Mattias igår. Varje dag är underbar med honom och igår var inget undantag. :) Gjorde sockerkaka med dumle i. Möms.

Om 1½ timma sitter jag på bussen påväg in mot stan igen. Kanske kommer käka en liten bit innan man jobbar. Eller, borde man? Nae jag vet inte. IALLAFALL. Jag jobbar ikväll. Och imorn, fast då börjar jag 18.00.

Anna åker iväg till Skövde imorgon. Så otroligt underbart. Vet hur hon längtat efter den här dagen! :D Du får berätta allt sen när du kommit hem, alla spel du spelade, alla människor som du ägde. Hela upplevelsen! :D
Någon trevlig liten karl som lade in sin stöt. Hur resan gick ner. osv. osv. FTS

Snart har Viktor anlänt hos Mattias. De ska ut ikväll. Tydligen till Hugos och sen Palace. :) De blir tydligen är ganska stort gäng. Hope they'll have fun.

Btw. Jonna fyller 22 på måndag. Grattis i förskott! <3


Puss

Emelie har körkort! ^^

Seriöst. Jag måste lära mig att ALLTID ha väskan med mig. :P
Idag glömde jag ha med mig p-pillrena. Igen.

Jag är så stolt över Åsa :) Jag gav henne en frivecka idag på gymet. Så den här veckan vill hon träna. VARJE DAG! :D Så, så sååå stolt :) Körde inte alls hårt idag. Gick igenom ett nytt träningsprogram med Sandra. Inriktning på Mage, rumpa och lår typ :) Så yesh! :D

Btw. Ni vet hur jag typ ständigt klagar på hur jag ser ut. yadda yadda. Mattias vet iallafall :P Jag vet innerst inne, att jag är "normal" :P och jag fick det bevisat idag igen hos Sandra då vi kollade vikt, längd och fettprocent eller något, vet inte riktigt. Men jag låg långt inom ramarna som var normalt. Så jag är jättenöjd. Borde verkligen banka in i mitt huvud.

Det var roligt att höra av Sandra att hon redan såg resultat på mig ^^ Wiiie


Nae, nu väntar jag på Mattias. Han slutar 19 och kommer vi 22 ^^
Imorn blir det gymet igen då. YEAH! :D


OOOHHH!!! Grattis så otroligt asmycket Emelie!!!!!! EMELIE HAR KÖÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!!! :DDDD

Raggadisch! (:

Läste igenom Mattias blogg lite nyss. Jag blev kär på nytt. Känns som det nyligen var 25e juni, men det känns ändå som en evighet. Snart 7 månader tillsammans <3 Älskar dig Mattias!


"Nu har jag ord för vad jag vill säga:

När jag är med dig, ojoj...finns inget annat än bara du.
Att stå så där och bara vara, jag darar av adrenalin..
Står med dig och försvinner genom marken.
Lyssnar endast på vad du säger. Lyckaaa...
Lyssnar på dina andetag :)...
våran värme tillsammans skulle kunna smälta dimanter.
Att få hålla om dig är som att omfamna det jag alltid velat ha...

Så känns det ^^...!

"Börjar bli vääldigt förälskad i Jannika, den underbaraste
tjejen jag någonsin träffat... hoppas jag få träffa henne på söndag..
åt minstånde :). Då blire utomhusbio!.."


image105