Vattuman

Hittade en gammal astrobok som jag fått med av någon FRIDA-tidning antar jag :P Kul att läsa. Det här rör väl främst mig och Anna så atte, för er andra är det inte lika intressant, såvida ni inte vill läsa och kolla om det stämmer in något ;)


DIN PLANET: Du srtyrs av Uranus, solsystemets starkaste planet. Att vara styrd av Uranus innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda självständighet. Men akta dig för att vara för rebellisk.

DITT ELEMENT: Du är ett lufttecken och det betyder att du är uppfinningsrik, social och objektiv. Visa detta när du vill göra intryck.

DINA POSITIVA SIDOR: Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är inuitiv och dels för att du tänker längre än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.

DINA NEGATIVA SIDOR: Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka till innan du öppnar munnen. Försök att tygla din oberäkneliga natur.

SÅ FUNKAR DU I KÄRLEK: Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktigt för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

BÄSTA KÄRLEKSMATCHNINGEN: Lejonet, Tvillingarna och Vågen

SÅDAN ÄR DU SOM KOMPIS: Då du är så charmig, smart och trevlig har du många polare och även nära vänner. Du är social, men du har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av dig undviker du. Framhäv dina idealistiska och vänliga sidor i kontakten med nya vänner.

BÄSTA KOMPISMATCHNINGEN: Vågen, Tvillingarna och Skorpionen.

DIN HEMLIGA STYRKA: Du kan umgås med alla typer av människor.

INTRESSE: Du fascineras av new age och alternativ medicin. Hitta din speciella grej för att finna dig själv, varför inte aromterapi eller kristallmagi? Vattumän får utlopp för sin drift att kommunicera genom att skriva brev.

SKOL/KARRIÄRTIPS: Du löser dina uppgifter med hjälp av en spännande blandning av logiskt tänkande och fantasi och du kommer ofta fram till udda lösningar. Framhäv ditt originella tänkande och låt inte andra ta åt sig äran. Det är viktigt att lärare/chefer upptäcker din kompetens.

HÄLSOPROFIL: Din hälsa är ofta god, kanske beror det på din gladlynta och nyfikna läggning. Du gillar att testa annorlunda träningsformer som t.ex. fäktning, afrikansk och latinsk dans och meditation. Men också sporter som snowboardning och windsurfing är helt i din smak. Känner du dig hängig kan du piggna till av hälsote, vitaminer, järn och vitlök.

DIN FÄRG: Kamelbeige. Bär färgen när du vill vara framgångsrik eller fixa något viktigt.

FÖR DIG SOM HAR ASCEDENTEN I DETTA TECKEN - DITT SÄTT UTÅT: Originell och ironisk.

Kommentarer
Postat av: Wedde

HAHAHA, you are from Uranus! :O

2008-02-28 @ 08:18:36
Postat av: Dennis

Kan du kolla upp kräftan o skriva upp den? Vill se om den stämmer in på mig ;)

2008-03-06 @ 01:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback