Citronen och jag :D

Hohooo. Idag har jag spenderat min dag med Elin! ^^ Wiiie vad vi hade trevligt. Vi snackade 70% sex tror jag, men bara roligt! :D Vi gick till Eriks jobb, hans sista jobbardag på trappan så vi käkade en varsin ciabatta med brie och salami. Supergod Erik. Tack! :D Sen tog vi oss varsin glass där också. Skrattade verkligen massa massa! :) Mjaa.. Vi satt där till fyra ungefär. Sen drog vi oss upp mot cromwell. Hämtade min dricks, snackade lite med malin, spelade lite på maskinerna för första gången. Roooligt :D
Sen ja.. Elin fick skjuts hem av sin mamma och jag drog hem också. Nu sitter jag här o väntar på Mattias.
Har målat naglarna också. Dem är lila. väldigt lila, mörklila. ser terrible ut. Ser allt lite emo ut, en liten häxa? Ska ta bort iallafall.
Ajja, bjuder på lite bilder! ^^
Tack för en superdag Elin, Sesas nästa vecka igen? Puss




Nu kom Mattias hem, så vi ska käka mat. Goodbye! ^^

The Dark Knight

OH MY GOSH!
Var på bio igår, såg
The Dark Knight Sjuuuuuuuuuuukt bra! Seriöst. Visst. Första filmen var okej. Men den här. Gosh. Folk har gett så mycket god kritik om Heath Ledgers insats i den nya Batman filme osv. Men tänkte, skulle han verkligen vara SÅ bra? Spekuleras om att han kommer få en Oscar för sin roll som Jokern. Men SERIÖST! Han spelar hur underbart som helst. Läskig, genialisk, rolig. SE DEN. Lovar, de som inte vanligtvis gillar sådana här filmer, kommer att göra.


Idag ska jag jobba... IFK Norrköping-Elfsborg. Tror jag. vet inte. orkar inte bry mig. Hoppas bara dagen går fort. 7 timmars jobb idag ca. Ska dock käka med Åsa idag på choy's :D Skoj skoj. Sk väl förbi fågeln hemma hos Jonna. Hon och patrik är i Mallorca just nu. :)
Imorgon ska jag till Trappan, käka en ciabatta med Elin :) Sista dagen för Erik på hans jobb nämligen, så lovade att käka där!

Ha en fin dag! Puss

Sol, bad och vänner.






En liten sammanfattning av veckan som gått ungefär. Solat och badat med Jonna och Patrik. Käkat lunch med Dennis. Fikat med Erik på Broadway samt ätit glass på Halvars.
Köpte även lite underkläder igår. Det är varmt och jag orkar inte sitta vid datorn längre. :)


Pussilago

Smultronstället.






Igår stack jag iväg till Sörping med Jonna och Patrik, käkade gott på smultronstället, spelade minigolf vid Göta Salonger och käkade glass ^^ Hade jättetrevligt! Bjuder dessutom på en gårdagens outfit. :)
Glassen - supergod och helt gratis från syrran ;)

Klänning   VILA

Armband   Lindex

Väska   Puccini

Glass, Is, Ice cream :D

Åsa och jag åt glass en dag på Halvars, well o well. det smakade bra och vi hade det jävligt trevligt ^^


Fortsatt kväll samt Att-Ha-begär

Some update för idag då :)
Krill sov som sagt över inatt. Gick till sängs nån gång runt halv fyra kanske. Vet inte riktigt, slumrade till i sängen när pojkarna spelade. rogivande. Vid tio var det dags att gå upp eftersom vi hade tvättid. :) Runt tre drog vi till stan. Eller Krill drog hem och skulle fixa massa grejer. Jag och mattias fortsatte gå på stan. Vi gick och köpte ringar idag :) Helt otroligt vackra ringar. Det blev guldfynd tillslut. 25% på på dem. Kommer om en vecka ungefär. :) Lovar att ta ett kort. Försöka iallafall min kvalité på mobilen är ju inte direkt världens bästa. Ringarna gick på ungefär 3600 så bra pris också.

Ikväll är det tv-spels night igen. :D Krill ska ligga över igen. Spelade massa Brawl nyss. Gick väl bra det. Ibland :P Nu tröttnade vi och de ville spela GoW (Gears of War) igen. :) Börjar bli lite trött redan. Men ska hålla mig vaken iallafall 1 timma till.

Imorgon blir det antagligen att åka hem.

Mattias jobbar till 19 imorgon. Ingen aning hur jag jobbar i veckan heller. Om jag jobbar över huvud taget. Hmm. Får nog ta o ringa george nån gång.

Dessa skulle jag gärna ha i min ägo. Såg även att de här Steve Madden skorna har Björn Borg gjort rip off på. typ. Ser snarlika ut med mina jag fick av mattias. Ohh. Så otroligt söt klänning! Massa blommig och jättesöt.
For the love of god! Ge mig alla dessa klänningar! alla tagna från asos hemsida. Baah.

Ne, dricka lite cola innan man slocknar.

Xbox/Wii kväll med killarna :D

Hallå hallå! :D Sitter just nu på golvet med laptopen på en pall och ska försöka skriva ett nogåtlunda intressant inlägg för vissa. Anna kanske främst ;)
Ikväll är det tv-spel för hela slanten. Jonas, Anders och Krill kom förbi. Krill hade med sig sitt Xbox 360 så vi spelade lite
Bioshock. Ja inte jag förstås, men grabbarna. :) Krill ska ligga över. Blir nog mycket spelande hela natten. Mattias och Krill sitter och lirar Gears of war. Det går lite sådär tror jag. Gick bra i början men nu dör de mest hela tiden. Fast de har ju iofs level hardcore ^^
Vi spelade Smush och det var ganska jämt fördelat mellan allihop. Peach är min nya kärlek i smush, spela med mig och ni får stryk.
Imorgon ska vi tvätta, eventuellt dra till stan för att kolla på någon adapter till xbox tror jag samt kolla på ringar. Blir en heldag.
Måste dra hem till Skärblacka på tisdag. Mamma och pappa är ute med husbilen ett par dagar så ska titta till huset och ta in posten.

Ne, börjar få ont i rumpan av att sitta på golvet.... så. Nu sitter jag på en pall istället. Mycket intressant.

På torsdag ska jag träffa Erik btw. Mycket länge sen vi sågs så vi har sjukt mycket att snacka om.

Det snackades om att dra till Uppcon när Krills tjej Ajaka kommer till Sverige i höst. vet inte hur det kommer att bli med det. Helt klart roligt när jag var där sist och den här gången kommer det absolut vara 5000% bättre sällskap, men uppcon är så oseriöst. Tycker jag. Eller oj. nu ser jag visst att uppcon inte är förrän 16-18 januari. Seeeent. Ajja.

Ska kolla på när Krill ska spela själv nu. Mattias gav upp ;)


Puss

So far, so good.

Det blev ingen ring igår. Vi ska istället kolla på måndag. Mer tid då. Blev så stressigt igår. Istället åkte vi hem, såg på ett avsnitt av Naruto och kollade på Resident Evil 2. Mysigt. Idag blir planeringen nog att kanske dra till Jonna och Patrik. Får se vad som händer, men dagen har ju precis bara börjat så mycket kan hinna ändras.

Friday, I'm in love

Igår stack jag in och gymad vilket var sanslöst skönt. Ska gyma idag också. Ska börja komma igång igen att gyma regelbundet. Blev helt stört oregelbundet när jag blev sjuk. ajja. :)

Idag ska Mattias och jag iväg och kolla på ringar. Är lite nervös. Men känns underbart!

Igår efter gymet träffade vi på Christian Max och långeman. De stod vid mattias jobb. Tydligen ville de få med sig mattias o käka nånstans. Så vi gick tillslut tillsammans med matteQ till fräcka vid skvallertorget. Mycket trevligt var det. Efter ett tag kom också Viktor. Så nästan hela gänget var samlat. Vi snackade massa och hade det trevligt. Drog hem vid 22 tiden.

Titta in senare för uppdatering <3

my day yesterday

Att vara förlovad känns helt sanslöst underbart men samtidigt läskigt eftersom man kommer in i en ny värld. Mattias gick ner på knä i måndags på vår 1 årsdag och frågade om jag ville förlova mig med honom. :) Imorgon ska vi gå och kolla på ringar!

Jag umgicks med Åsa igår. Det var riktigt trevligt. Vi köpte sallad, satte oss i Vasaparken och käkade där och pratade. Oh vi köpte vattenmelon också. När vi satt där kom Micke  :D Han var påväg till någon polare så han stannade ett litet tag snackade skit och åt vattenmelon. Efter parken gick Åsa och jag till Halvars. Intog en glass och pratade lite mer skit.
drog sedan till stan igen, kollade på skor och grejer. Jag köpte ett par från Depeche på Nilsons. I like. Åsa köpte på DinSko. I like. Jaa.. sen drog Åsa hem och jag stack till Patrik och kollade på när han spelade Wii. Halv fem stack jag ner till stan igen och mötte upp pappa. Vi hämtade ut mina linser och sen åkte jag hem.
Åkte sedan tillbaka in till stan då jag skulle hem till Jonna och Patrik där också Henka befann sig. Skulle lira lite wii och käka gott, så det gjorde jag. Åkte hem med elva spårvagnen och kom hem, tittade på ett avsnitt av sex and the city på tv och somnade sedan i Mattias famn.

Nu sitter jag här. Ska käka frukost. Städa lite i lägenheten och sedan in o gyma I guess.
Ska ju träffa Elin idag? Hohooo? :D


BTW Dennis fyller 20 år idag. Hipp hipp. HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!! ^^


Ne. frulletime.

A picture still tells more than a thousand words.



1 år idag med Mattias :)

Dagens



BLUS     Carlings

KJOL     Lindex

HALSBAND     Present

KLOCKA     Regal

BÄLTE     Mammas



Jaha, såhär såg jag ut innan jag for till stan. Ändrade planer idag också. Ska jobba istället för Malin. Tråkigt, men wha the hell liksom. Det ger pengar.. :)

Dagens.



BLUS     H&M

KJOL     VILA

SKÄRP   Vintage

ARMBAND   Lindex


klädsen igår. Gick bara på stan och glodde innan jag åkte hem. Spelade brawl med Ken1, Krill och Mattias :)

Investering?

Ohh jag funderar på att köpa en digitalkamera. Min gick ju sönder för flera månader sedan. Ska antagligen köpa en på teknigmagasinet som btw har release på deras nya katalog idag. Skaplans snygg ;)

Idag blir det antagligen ingen utgång. Synd.
Men det blir en titt för bolaget och en sväng på stan iallafall. Dessutom blir det gymet också. SKÖNT! Luncha med darling runt tre nånting och, eh, jaa. hem och göra nånting. Funderar på om jag ska köpa Sambuca. Eller Baileys eller kanske något helt annat. Äsch.

Jag? Mamma?

Jag drömde att jag var gravid inatt.
Det kändes overkligt verkligt..

I scream for ice cream <3

Ohh. jag gymade igår för första gången på typ 3 veckor. Det var helt sanslöst underbart skönt! Ska ta o gyma imorgon också. :) Har inte direkt något speciellt att nämna så atte. Eller mjae, kul att jobba när Patrik jobbar som kock, roligare att prata med än Katarina, no offense ;)
Inatt drömde jag värsta sorgliga. Mattias dissade mig två gånger. Först skulle Anders bekant som hette Elin i drömmen, som för övrigt var latino-tjej följa med imorgon på festen. Mattias tyckte hon var fräsch och bla bla bla. Det var lite sorgligt. Äh, skitsamma. Det var hemskt i drömmen :(

Ska kolla in bolagets hemsida nu. Ska inhandla endel grejer imorn.

PUSS

Yesterday, today, tomorrow, future?

Hej hej hallå i stugan! Uppdatering från gårdagen och vad som händer idag.
Vinkade adjö åt Mattias när han drog till jobbet igår. Satte mig vid datorn och åt sedan frukost.
Klockan tolv ca ringde Jonna och ville att jag skulle luncha med henne och Patrik på stan. Det blev världens bar. Yupp. Mucho gott indeed. Gratis smakar alltid gott! ;D
Efter det drog vi vidare till Gustafssons bostäder? Ajja. Jonna skulle iallafall skriva på något papper för uppsägning av lägenhet. Yes, de ska flytta. Var? Ingen aning, de har inte hittat något än. :)
Strax efter det försvann vi hem till mig och lirade lite Wii. Kul att se Jonna och Patrik fightas mot varandra. Blodigt allvar ^^
Klockan blev runt 17 och vi begav oss mot Cromwell eftersom jag jobbade istället för Malin igår. Gick igenom folkparken.
Började 18.00 och gårdagen var den sämsta jag har jobbat, ever. Hade vad var det? Två kunder kanske under sex timmar.

NU sitter jag här vid datorn igen, försöker komma på hur dagen kommer se ut. Jag har mina planer men får se om jag pallrar mig in till stan och förverkligar dom ^^ Babbel babbel. Jobb ikväll igen. IFK Norrköping - Sundsvall.
Jobb imorn också. Men fredag är jag ledig och ska ut, antagligen med Mattias och hans gäng. Vi får se, deras planer kan ständigt ändras. :)

Ne, dags för lite brawl igen!! :D



Puss