Only you.

Haft en mysig dag idag. Först jobbet, inget folk. Alla var hos grannen, Elgiganten samt på Ingelsta shopping.
Ikväll skulle Norge-Anna kommit på besök hemma hos oss.. MEN. Den jäveln kom inte. Efter att jag i panik sprungit över till Maxi för att köpa en julklapp. FY FAN, din norgehora. ;) Vi ses den 22e istället. Jobbar för övrigt då Anis bananis. Till klockan sju. Jobbar helgen också. Jag får offra mig! :D

Istället för Annas besök så har jag och Mattias myst en massa. Vi har tittat massa på Simpsons-maraton. det som gick på 6an. Sen kände jag mig helt nykär igen. Låg i hans famn och låg och pussades och kysstes jättelänge, precis som när vi träffades i början. Det var mysigt. v
Läste igenom Mattias blogg. Så mycket fina minnen.

"Situationen: Jag letade efter någonstans att ta bort
min blogg, få hittade jag en sök funktion på blogg sidan.
Där fanns Yanken(så vackert kort ^^)..Läste hennes blogg
lite och kollade på foton..kommenterade...Hade inte förväntat
mig att det skulle bli som det blev, men på grund av det är
jag den lyckligaste mannen på Jorden :).

Jannika - Älskar dig :)"

"Börjar bli vääldigt förälskad i Jannika, den underbaraste
tjejen jag någonsin träffat...  hoppas jag få träffa henne på söndag..
åt minstånde :). Då blire utomhusbio!.."



Aww. Älskar dig så mycket Mattias!



Jisses vilket kärleksfyllt inlägg det blev. :D
Btw! Tack så mycket Johanna och Johan för att ni skjutsade hem mig!

Kim Du är sämst för att du inte uppdaterar! :D Sluta upp och pussa på din karl och skriv ett inlägg!! ;)

Trailers!





Vill självklart se Sex and The City 2 allra helst, men nya Alvin  The Chipmunks verkar så söt. :D

Lord of the Dance

God Jul allihopa! Jag har haft en riktigt underbar jul. Så skönt att det började slaska dagen Efter julafton. Så mysigt när det är kallt och underbart vitt ute på jul.
den 23e kom Eve och Beli ner från Skulltuna. (Västerås) Jättemysigt, har inte träffat Beli på riktigt länge. ja, sen i somras? Tror det. Riktigt, riktigt roligt. Vi hämtade upp Mattias och Eves mamma och sen skulle vi tillbringa julen hemma hos oss. Hade köpt julmat så hela kylskåpet var fullt. Dock åkte jag hem till mamma och pappa till Kalle Anka började. Så mysigt. Inget slår julen hemma. Blir ju alltid lite speciellt.
Efter en underbar dag hemma i Skärblacka, med de bästaste julklapparna, åkte jag hem till lägenheten. När jag kom hem så sitter fyra fyllon vid middagsbordet. Hah ;) De satt och spelade Geni, Beli vann. Jag kom sist.

Idag var det tänkt att vi skulle köpa en tv, en större som vi skulle ha till vardagsrummet och den som vi har nu ska in till sovrummet. Efter en del krångel så blev det ingen tv iallafall. Vi åkte hem. Anki är hemma och Eve och Beli är hemma i Skulltuna nu.
Det blev en projektor istället. HAH! Wunderbart.

Den som har känt mig tillräckligt länge, vet att jag alltid varit intresserad av Riverdance, yes, ni läste rätt. Av något lustigt sätt, har jag alltid fascinerats av det. Så nu ska mamma och jag på "Lord of the dance" den 19 januari. Så jääääkla roligt! Längtar! ^^

Nu går Harry Potter på tv. första filmen. Ska sätta mig bredvid Mattias och ta en laxbit. Gott. :D


God fortsättning!!

Jannika goes Hulken.

Jag ska beskriva mitt hat till att vänta på saker. Jag Hatar att missa en spårvagn/buss/tåg. Speciellt om jag ser den rulla iväg framför ögonen på mig. Då förvandlas jag till en grön gubbe och vill helst sparka ner det första jag ser. Jag sansar mig ganska fort, men så är jag väldigt lättirriterad. Boo.

Skulle egentligen blivit ett längre inlägg men pga att Kim och jag precis bytte jobbtid imorgon så måste jag gå och lägga mig. Så godnatt med er!

Puss

Brittany Murphy död.

Whaaat? Blev helt i chock när jag läste nyheten nyss. Känns så weird. Ungefär när man fick reda på att Michael Jackson gått bort. Jag kommer alltid förknippa Brittany med filmerna; Clueless, Sin City och 8 mile. Hon hade tydligen dött av hjärtstillestånd. Hennes mamma hittade henne i duschen medvetslös. Räddningspersonal började genast vid anländning göra hjärt- och lungräddning, utan resultat. Hon blev bara 32 år gammal.. Usch.




Till lite roligare grejer..
Var på bio igår. Avatar kan ju vara den bästa film jag sett. Nånsin, utan att överdriva. Jag vill redan se den igen. Helst på bio och helst i 3D. Närmast blir Stockholm. Boo.

Tiger Wood wasnt happy with just 1, hole in one.

Hallå hallå där! Istället fr att sitta här borde jag fixa iordning mig och sedan åka in till stan. Träffa Erik några timmar. Vi ska göra whiskytoppar, från kakboken man får med Aftonbladet. Både han och jag ärutbildade kockar så det borde ju inte gå fel.. eller?
Igår hade jag verkligen en toppendag! Ohh.
Först gick jag upp runt nio, packade iordning allt jag skulle ha med mig till Jonna och Patrik och gick sen iväg ner till dem. Käkade frukost och matade sedan Zoey för första gången. Så otroligt söt hon är!!
Åkte strax därefter iväg till City Gross (kaos). Mycket folk! Köpte ingredienser till julbord för 8 pers. Precis, för igår blev det julbord för hela slanten! Jonna, jag, Patrik, Mattias, Henka, PB, Carro och Henke umgicks igår. Slavade i köket i 6 timmar igår. Känns som jag aldrig nånsin mer vill laga mat. FY! Jag tänker aldrig skala en endast potatis mer i hela mitt liv. Inte efter det att jag skalade bort en bit hud samtidigt. BOOO! Men allt annat gick smidigt och maten blev ju kanon så inget mer tjafs om det! Just det. Bytte blöja på Zoey också. Första gången, hon visste vem som skulle byta och välsignade mig med en blöja utan bajs. ^^

Imorgon ser planen ut som sådan; Göra wienernougat, köpa lite ingredienser till julbordet på julafton. Handla lite julklappar och sedan hälsa på Mattias mamma. Ja gott folk. När dagen är slut imorgon så är det 4 dagar kvar till jultomten hälsar på. Apropå jultomten läste jag en rolig, helt onödig fakta om Jultomtens julklappsutdelning. Om tomten ska hinna dela ut alla julklappar till barnen så måste han, hans släde och hans trogna renar färdas i 1000 km/sekund. Ungefär 3000 ggr mer än ljudets hastighet. Dessutom han har 1/1000-dels sekund på sig att parkera släden, krypa ner i skorstenen, lämna klapparna, äta upp tomtegröten, krypa upp igen och åka iväg. Men å andra sidan är han ledig 364 dagar om året så jag klappar tomten på axeln och säga; BRA JOBBAT!

Ikväll ska jag och Mattias på bio. Det blir
Avatar. Har inte så jättestora förhoppningar, sett trailern och fastnade för den. Är ju tippad som en av årets filmer så. ja.. Dessutom har vi bokat det bekväma och stora specialfotöljerna. Oh yeah. Ne, nu måste jag verkligen rusa!!! Hörs senare Ewelina och Kimpan.
OH! Tack Ewelina för julkortet, min sötnos v



Orkeslös.

Känns som jag varit helt snurrig idag. Mitt huvud är tjockt och jag slocknade förut i soffan. Sov en timma. Nu står Mattias i duschen efter att ha snaggat bort sitt hår igen. Jag sitter här och är sugen på popcorn. Vi har popcorn, men vet inte om jag tänker ta. Känner mig lite nedstämd idag av någon anledning. Behöver kärlek.. En stor kram. Boo.
Jobb imorgon. Ledig på måndag. Fan vad skönt. Kanske gyma, kanske köpa julklappar? Urk. Orkar egentligen inte sitta och skriva här, men vad ska man göra när man har piskan efter sig? (Kim)

Anywho. Ses senare.



Updatering:

DET SNÖAR! <3

Till dig Kimpan! ;)

Oh my. Till Kims förtjusning (?!?!!) ska jag lägga ut mitt liv i bilder. Hon ville se mina olika stadier här i livet, utseendetmässigt. Nåja. Här har du bitch! ;)



I am the cookie monster!

Puuhh. Jag har inte gjort ett dugg idag, me ändå massor. Haha, lät lite konstigt det där. Det jag menar är att jag inte gått utanför dörren idag. har bakat 4 olika sorters kakor. Lagade världens brakmiddag och nu sitter jag här, mätt och belåten. MEN, skulle städa ordning lite här inne och började med att skura badkaret. När jag hänger där över som en halvt knubbad säl i badkaret råkar jag slå i det där skyddet fram om ni förstår? Iallafall så ramlade den ner, på min stortå. det gjorde ont. Jag har lite ajaj i min tå.
Ska lägga mig om ett par timmar så ska passa på att provsmaka mina kakor och titta på nya avsnitt av Scruba, How I met your mother och Big bang theory <3
Passa på att lacka om mina naglar. Kan inte ha samma färg många dagar.. (Psycho...) ^^



Julbak i stugan.

Oh, härliga ledighet! Ikväll tar den dock slut. Lägga sig tidigt och sen upp och jobba 6,45. Woho. Hoppas kunna storhandla imorgon. Det är tomt överallt. Boho.

NEJ Ida, jag tänker Inte ta bort den vackra bilden på dig. Så gå och lägg dig! ;)

Idag kom posten jag väntat på i evigheter, inga mer detaljer här inte, eftersom det är Mattias julklapp ^^ Han läser bloggen emellanåt.
Annars har dagen varit helt okej, har bakat tre olika sorters kakor hittills, det kan bli någon mer, maybe. Om jag orkar. Lovade Mattias att städa här hemma också. Det är så tråkigt.. Men borde. alla julprydnader ska upp, om jag hinner. Har så mycket pyssel att göra ikväll! Potatisgratäng också, om jag hinner. Haha "hinner". Beror väl på vad jag prioriterar, som att sitta här t.ex. Det tar ju lite tid. Jag vill ju inte göra Kim besviken på dålig uppdatering. ^^

Igår var jag hemma hos Jonna och Patrik. Hälsade på den lille. Vi passade på att spela UNO. Jag var för övrigt grym, då jag vann, såklart. Ha! Sen åt vi middag och efter det gjorde jag lussekatter. Så juligt av mig.
ags att ta ut sirapskakorna ur ugnen.

Toodles!


My couple of days.

De senaste dagarna har varit jävligt underhållande! Haft kanondagar på jobbet, haft en kanontrevlig julfest med jobbet och träffat världens sötaste bebis i hela världen idag. Igår var jag på julbord med jobbet. Vi gick till Bacchus. Har nog inte haft så roligt på bra länge. skrattade så jag tjöt! Ville inte att alla skulle splittras sådär mot kvällen, men bäst var väl det kanske sen. Skulle upp idag och jobba, tur att man inte fick i sig allt för mycket.. Var ändå rätt seg idag.
Efter jobbet kom Patrik och hämtade mig. Följde med hem till familjen guling/Jonsson. :D Ohh. Zoey är så underbar, kan inte sluta titta på henne <3

Nu har jag kommit hem. Mattias sitter och tittar på film med Qvarnström. (: Jag kokar risgrynsgröt. OH YEAH! Hoppas det blir bra, det är mitt första försök. Jobb imorgon, stängning. På tisdag är jag dock ledig. Ska försöka att baka lite julkakor och kanske lussekatter om jag är ambitiös nog. OM jag kan, ska jag gyma. Känner fortfarande av ryggen. Hoppas den blir bättre.
Äsch, nu ska jag röra om i gröten. ^^




Ida är nöjd. Vi gjorde en prinsesskrona av kassakvitton. :D


En minst lika nöjd korean.

Stoltaste mostern i världen. <3

Kom hem från sjukhuset vid åtta ungefär. Mamma och pappa tittade förbi. Hon är underbar! Så otroligt söt. Så lik Jonna! :D Hon blev lite ledsen och grinig ett tag, men hon behövde äta. Sen när Jonna kom tillbaka var hon jättelugn och världens sötaste. v Aww, vill träffa henne igen. Kunde som tur var, ta ett par kort. Mamma har de bästa på sin digitalkamera, så länge får min mobilbilder duga ^^


iväg till sjukhuset.

Patrik ringde nyss. Han ska hem och duscha, sen tar han med mig tillbaka till sjukhuset, så ska jag få träffa Zoey! Åhh vad roligt!!! Kan antagligen inte ta några bilder på, då jag måste ha telefonen avstängd. Det kommer fler gånger. Ska bara fräscha upp mig lite, sen sticker jag!
Btw. köpte julgranskulor och glitter idag. Blev ingen väska. Pengarna har runnit iväg alldeles för mycket ändå.


Puss

Zoey Eun Byul Karlsson

Åh!! Jag har blivit moster! MOSTER! Galet. Det var inte länge sen jag fick reda på att Jonna var gravid tycker jag. Igår fick jag iallafall höra att det var på gång och inatt kom hon. Zoey. 1 timma 38 minuter över tid. Ganska exakt på dagen ändå. eller hur? 53 cm lång och 4,3 kg. v Iallafall så är de kvar på förlossningskliniken just nu, men antagligen får de åka hem idag. Ska dit senare, hälsa på, om de orkar. Inte mycket sömn fick de inatt. Stackarna, men nu har de en liten bebis att ta hand om! Hoppas jag kan ta något kort på den lilla. Åhh. Patrik sa att hon hade fått Jonnas näsa och hennes mun. SÅ SÖTT! Tills vidare, innan det kommer bilder på den "riktiga" Zoey, får ni nöja er med en bild på en annan guling-bebis. ^^



Jag ska bli Gudmor. Blev tillfrågad för ett par veckor sedan. Det är ett riktigt tungt ansvar. Men ärofyllt. Henka ska bli Gudfar! :)

Ska strax in till stan. Kolla lite på julklappar. Första prio är dock väska till julfesten på lördag. Julgranskulor ska jag också kika på. Köpte en 180 cm gran på jobbet i förrgår. Vi har redan satt upp den. HA! Tidigt jag vet. Den ser lite kal ut nu dock. En ljusslinga som slingrar sig runt och tre stycken kulor som hänger. Anywho.
Hopp in i duschen och sen iväg till stan!

Pöss