Inget broadband

Mattias och jag har inget internet eftersom det tar tid att flytta det. Men det har gått jättebra att flytta :) Trivs som fisken i vattnet. SItter nu hemma hos Jonna och Patrik. Målar hallen. Men iallafall. Allt är som det ska. Ring mig gärna, eller om jag själv slår en signal. Men så ni vet varför jag inte skriver något. Är tillbaka med bloggen om några veckor igen! ^^

PUSS

Darin + Kat Deluna

Har just lyssnat på Darin feat. Kat Deluna - Breathing your love
Ja... Ehm. Den var inte bra. MEN den kommer trots det sälja som smör. Det tror jag det ^^

Äntligen en ledig dag.

Jag har blivit beordrad av Erik att skriva inlägg. Så jag gör väl det. Har inget direkt att skriva om bara.
Jobbat sen i torsdags. Äntligen ledig imorgon. Ska nog vara med Anna då.
Onsdag flyttar vi finally! Ska bli så sjuuukt skönt! :D

Har funderat lite på att göra en läppiercing. Har velat det sen 5 år tillbaka iallafall. Men det har aldrig blivit av. Får se om det blir det nu. Beror lite på jobbet och sådär. Även funderat lite på att göra en tatuering. Mattias ska förresten göra en tatuering den 13 november. "Todo Para El Amor" Han kommer bli haaawt :D Ännu mer än vad han är vill säga ;) Smör, smör smör ^^

Idag ringde jag till Ewe. Fan vad roligt att prata med henne igen! Hoppas vi kan ses så småningom. Speciellt nu när bååda har lägenhet. Men det blir ju jobbigt också när jag jobbar och hon pluggar mycket. Ewe är en av mina bättre vänner. som jag kan prata och berätta ALLT för :)

Den 30 november ska jag, Mattias, Eve och Beli till Tetta, Janne och JAMES! Wiie. Ska hälsa på bebisen ^^

Men. böh. nu blev det tråkigt. Hej!

It's all a mess.



Såhär ser det ut i vår lägenhet just nu. Allt är en enda röra ungefär. Snart flyttar vi. Den 15e kommer vi vara bosatta på Norralundsgatan 37 istället. I en betydligare rymligare lya. Ska bli så otroligt skönt. Vill flytta NU!
Ska strax packa ner all porslin och grejer i lådor så vi bara har två tallrikar två par gafflar och knivar osv.. :)

I helgen var vi hemma hos mamma och pappa. Var jättetrevligt och det bjöds på sjukt god mat. De fick mycket fina presenter. Igår fyllde Jocke år. 26. Gammal man han börjar bli ;) Vi var där, käkade tacos, lite tårta och hade det jättetrevligt! :D
Efter det åkte jag och mattias hem till jonna och patrik, lirade lite mariokart och drack lite. trevligt.
Håller just nu på att tvätta. >.> Klart om två timmar.. :) Sen ska jag stick tilla jonna och patrik. De ville visst umgås.
Bäst att börja packa!


Puss

Nu flyttar vi vår kos.

Okej! Nu är det dags att uppdatera min blogg. Främst för min skull och Ayakas skull som kommer läsa min blogg? :)
Ayaka är Krills flickvän och kommer vara här i 3 månader. Så om det är nån som vill lära sig japanska gratis och bor händelsevis i närheten kan ju höra av sig till mig så sänder jag budet vidare.

Sen har det hänt endel grejer också senaste tiden. Jobbar på som sagt som vanligt på jobbet. Trivs bra ändå. Fick min lön den 25e. Niiice. Jag och Mattias var på stan dagen efter och det blev visst att jag köpte ett par skor på Vagabond till honom.


Därefter gick vi till Åhlens hemindredning och glodde runt lite. Köpte en ny osthyvel. en sån där behållare som man fyller med is så man får iskuber och Mattias köpte en liten panda åt mig. <3 Den har inte fått något namn än.


Annars så jaa. Jag, Mattias, Krill och ayaka var ut på Cromwell ett par timmar på kulturnatten. skulle hälsa på eve eftersom det var hennes första dag. :) Jag vann 50 kr på spelautomaten. Men spelade upp allt sen. ^^

Hade jätteont i ryggen för längre sen, vet inte om jag skrev det. Men vet inte om det var en nerv som hade kommit i kläm. men mja. det gick över iallafall som tur var... :)

Imorgon ska jag, Mattias och Erik gå och käka middag på Garvarn. Ska bli sjukt trevligt. Länge sen jag träffade Erik och sen vara på Garvarn igen också. Gamla skolan vill säga :) Så 11,20 är jag inte anträffbar. ;)
Sitter just nu och förtär lite frukost. Mattias gick nyss iväg till jobbet. Jag jobbar vid 16 ikväll. Bara 3,5 timma, men ändå. :)

OH! Fan. Vi ska ju flytta också ja. Yes. Mattias och jag drar våra vingar, två porter bort.  Port 37 istället för 35 ;) En 3a på ca 80 kvadrat kommer sitta fint efter en 27 kvadrats-lya. Tror det är beräknat att flytta till den 15e oktober. Så snart drar vi! :D

Mamma och pappa har fyllt år förresten. i måndags och tisdags fyllde de 60 år. :) GRATTIS! Så på lördag blir det att åka hem till Skärblacka och fira lite. Kommer bli trevligt! :)
Ne ska ta o försöka fördriva min tid med något annat nu.

Toodles!


Den bjuder jag på! ;)