Hej jag heter Jannika.

Hej jag heter Jannika och jag dricker inte kaffe i stora mängder.
Hej jag heter Jannika och jag drack fyra koppar idag.
Hej jag heter Jannika och jag är klarvaken.
Hej jag heter Jannika och jag ska gå upp om 3,5 timmar.
Hej jag heter Jannika och jag kommer vara uppe hela natten.
Hej jag heter Jannika och jag kommer dricka mer kaffe imorgon.

Woops, jag gjorde det igen.

Hej jag heter Jannika och jag är en shopaholic.
Råkade precis klicka hem dess snyggingar. Bruna ben och sommarkläder till dessa raringar <3

Vad är en bal på slottet?

Här sitter jag, fortfarande uppe. Ska upp om ca 5 timmar men vad gör det? Sitter och funderar över en massa jävla saker, främst det här med lägenhetsproblem. Ska det vara så svårt att få en lägenhet man vill ha? Baah. Blir galen. Saknar någon att hålla handen med, någon att dela vad som har hänt på jobbet, någon att pussa godnatt med. Visserligen har det bara gått två veckor, men man inser, eller jag har insett att två veckor känns jävligt lång tid.


Att sakna någon kan både vara härligt och jobbigt, eller?
På fredag ska jag nog köpa en "curling wand". Har flera år funderat på en, men aldrig blivit av. Jag som hellre vill ha, och tycker jag passar bättre i vågigare hår, skulle detta bli perfekt. Får dock sluta shoppa snart :P Haha, inte bra för min budget det här ;)


LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET TILL LÖRDAG! Baaaaah. Vill att det ska vara lördag, nu, nu nu. Shotrace med Anna, Wallman och Andreas. Älskar mina arbetskamrater. Vore det inte för dem hade jag gått under för länge sedan.


Vore det inte för Anna så hade mina tankar varit i ett enda virrvarr, du har fått mig att reda ut så mycket saker. Du har alltid stöttat mig. Jag är lyckligt lottad att ha dig som vän och jag hoppas vi är vänner för alltid <3 Inabritt... Haha, Sopa ;)


Andreas, vore det inte för dig så vet jag inte vad jag gjort för två veckor sedan. Att du gick hemifrån och mötte upp mig sent på kvällen, höll om mig när jag grät så jag skakade.. Det.. det betydde så otroligt mycket för mig. Att få sitta bredvid dig i trappuppgången och inte säga något till varandra. Bara få vara.


Sitter och blir lite sentimental. Hjärnan korsas av känslor som bubblar upp medan partymusik går i bakgrunden, konstig blandning?
Vill bara att allt ska gå tillbaka till vanlig vardag, för tillfället känns det som allt detta bara är till låns. Lite på låtsas. Har en lägenhet som inte är min. Hålla en fasad uppe som att allt är okej. Allt är inte okej. Det är så mycket känslor inom mig som jag inte riktigt kan berätta för någon? Vet inte om någon ens skulle förstå. Hur genomelakt jag ibland tänkt. Hur orättvisa tankar dykt upp, likt djävulen själv. Fan.
Vad är detta?! Vill fly fältet. Kanske borde fly smått och hälsa på Dennis i Göteborg. Göteborg, London, New York, Tokyo.


Måste gå och lägga mig. Klockan ringer om 4 timmar, 30 minuter.

Mina inköp från Nelly.

Alla plagg är snyggare IRL.

Hoppfull med dålig start på dagen.

Dagen kunde börjart bättre. Vaknade i soffan, halvt utrullad på golvet. Hmm, förflyttade mig till sängen. Två timmar senare, vaknar jag med ett ryck av att jävla byggare på taket börjar banka/hamra hysteriskt. Great. De slutade tillslut och jag somnade om, vaknade strax innan tio igen. Skönt med sovmorgon.
Sen ringde det på dörren och jag fick en snabb visit av en vän. Ville kolla hur det var med mig och säga hej ^^
Nu har jag ätit frukost och ska gå och göra mig vacker. Börjar jobbet om en timma.
Känner mig så hoppfull idag. Känns som allt kommer lösa sig. Att allt blir bra. Hålla ut ett tag till, ett par månader eller så. Men det blir bra, det vet jag. Sen blir jag fullt ut lycklig. Få visa hur jag är när jag är sprudlande glad.
Allt blir bra <3

En trött korean.

På lördag blir det fest. Ska bli galet roligt. Jannika kommer bli full. Jannika kommer dansa. Planerar redan nu vad jag ska ha på mig. Har kommit halvvägs. Funderar på mina svarta skinn/lack leggings, nya blazern som förhoppningsvis hinner komma innan lördag. Ett par stövletter som jag ännu inte köpt. Blir nog på fredag. Något linne till. ELLER så ska jag ha min klänning som jag ska sy upp till top någon dag. Hinner jag i veckan tro? Måste ta mig till den andra lägenheten där symaskinen står.
Ähh, vi får se vad jag tar på mig.
Guuud.. är då jävla trött, men ska sitta ett tag till. Om jag orkar, kanske somnar framför datorn.
Ska nog somna till Heroes. Nu babblar jag om ingenting, så trött är jag. Hörs imorn.
Puss

Stenen försvann.

Till skillnad från dagens deppiga inlägg så blir det här ett desto gladare. Vi har pratat och allt känns mycket bättre. Fått flera frågetecken uppklarade. Jag är ett kontrollfreak i många lägen och vill gärna veta hur saker ska bli, ha saker planerade i förväg med dittan och dattan. Jag har fått lätta mitt hjärta lite och det känns bra. Jag är i det "vinnande" laget och det värmer i hjärtat. Det kommer göra mig glad och lycklig igen.
Snart kommer mina kläder också. Förhoppningsvis imorgon, men kanske onsdag. Hoppas jag kan ha allt och att det sitter snyggt. Då blir jag glad.


Jobb imorgon. Börjar tolv så får sovmorgon, härligt. Har även köpt bröd som inte är för gammalt. Så nu kan jag äta frulle igen.

Take me to London and back.

Just nu vill jag bara bort ifrån Norrköping. Vill inte vara kvar här. Vill se världen, vill påminnas om annat, vill uppleva nya kulturer, få nya minnen att dela med människor. Om några veckor planerar jag in en London-resa. Vill shoppa och hälsa på Josephine. Kanske åker jag själv? Kanske åker jag med någon, beror på hur situationen ser ut då.
Resa till New York i höst och Tokyo nästa år. De är mina stora mål. VILL HÄRIFRÅN! Innan jag vet hur saker och ting löser sig vill jag bara bort ifrån honom.


Om några veckor kommer Jocke hem, kanske om 2-3 veckor. Vad gör jag då? Får flytta tillbaka till lägenheten igen. Jag får bo i vardagsrummet och "vår" vardag kommer tillbaka igen. Fan vad depp jag låter.


Idag ska jag äta lunch med Jonna. Var det blir vet jag inte. Någonstans nyttigt hoppas jag. Blivit endel alkohol i helgen och det blir inte mindre på lördag. Vill faktiskt, hur det än må låta, bli full som  ett jävla as. Ha kvällen som i en dimma utan att må dåligt. Saknar fjällens utgångar, bekymmersfritt. Underbart. Allt började där. Därifrån och in mot framtiden. Skulle velat att ni förstod vad jag menade. Inom sinom tid my friends (:


Sitter och dricker té. Jag som inte ens tycker om té. Sussie tipsade mig om ett från Twinings, äpple, kanel och russin. Det smakar bra. Ska försöka hitta nypon/hallon från lipton. Den var också god. Upptäckt att té är bra på att dämpa mitt sockerberoende.


Yay! Beställt lite kläder från Nelly igår. Mitt shoppingbegär har ökats sedan jag blev singel och jag vill köpa saker hela tiden. Dyrt. Klickade hem två klänningar, en vit, enaxlad, lite toga-aktig. Så äcklig billig så var tvungen att klicka hem. 79 kr. Say whaaat? Äh länkar till kläderna istället.
Enaxlad blommig klänning
Vit enaxlad klänning
Tjusig blazer :D


Allt blev så billigt så var tvungen att ha dom. 477 för alltihop. Härnäst stå det nog ett par skor på min shoppinglista, inte bestämt mit om det blir ett till par converse, dock låga, eller ett par partyskor. Får se vad Norrköping har att erbjuda idag. See ya later!

Loopiloop.

Är fruktansvärt trött. Sov inte många timmar inatt beroende på olika saker, främst att vi åkte hem väldigt sent, eller ja vi tre ungefär. Kom inte i säng förrän 5 kanske? Hehe. Ja så kan det gå. Upp och hoppa vid atta ungefär. Jobbat hela dagen och det har varit jävligt. Bakis och sju helvetes mycket kunder som man alla ska le emot. Jobbigt. Hjärnan är geggamojja. Jag, Andreas och Wallman kom inte ifrån jobbet förrän tio i sex idag (vanligtvis är vi ute ur butik max tio över fem) Jäkla kunder som ska göra krångel-order fem i fem.

Vill kunna berätta för hela världen vad som snurrar runt i mitt huvud, men jag kan inte. Allt ska vara så jävla krångligt. Idag fick jag reda på något som pågått i en vecka redan, hade ingen aning, men blev både glad/förvånad/överraskad/frågande. Upptäckte det igår, men fick reda på att det pågått sen förra helgen. Man är så uppmärksamn alltså.


Vill ha gårdagen tillbaka. Hade så roligt hemma hos Jonna och Patrik. Vill ha de där timmarna, all skratt, all dryck, all perfektion, all lycka, alla blickar. Vill ha allt det där tillbaka tills klockan slog halv nio imorse. Allt efter det spelar ingen roll. Efter halv nio idag så var dagen bara grå, stressig, frågsam, en dimma, oräckbar.


Fuck.

Att få ett svar.

Allt är komplicerat. Att begränsa sig för något man inte vill eller kan är ett helvete. En dag känns som en vecka, en vecka känns som månader. Vill bara ha ett svar på det uppenbara. Jag har alltid hatat att vänta.

Jag mår bra.

Jag mår bra, trots omständigheterna.
Ibland tar kärleken slut och vad gör man då? Vi har iallafall fått ett avslut och vi skiljs som vänner. Jag kommer alltid älska Mattias och han kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat även när nästa pojkvän kommer in i bilden.
Jag vill säga ett STORT tack till mamma, pappa, jonna, anna, andreas och henka för det underbara stödet jag fått den här veckan.
Mamma och pappa för att ni är världens underbaraste föräldrar.
Jonna för att du är bästa systern man kan ha.
Anna; min sockertopp i alla väder, vi sitter i samma båt du och jag. Vad skulle jag göra utan dig?
Henka, du får mig alltid att fnissa åt dina spektakel! Du får mig alltid på bra humör! ^^
Andreas.. Tack för att du tröstade mig, tack för att jag fick gråta mot din axel. Tack för ditt stöd, tack för att du är du.

Hahah! Carl är bäst.

Carl aka Carolina Gynning

Jag kommer

Hallå där igen! Nu är i princip alla bilder från fjällen uppe på ansiktsboken.
https://www.facebook.com/album.php?id=624428553&aid=334092
Är lite deprimerad över att komma hem
Just nu ekar Veronica Maggio - Jag kommer i högtalarna här hemma. Går igenom alla minnena från helgen och njuter, vissa är mer underbara än andra..
Fortfarande stel i nacken efter första vurpan i backen där jag slog i bakhuvudet. Stackars Andreas, skrämde nog slag på honom flera gånger när jag styrde in mot träd. Underbar som stannade hela vägen med mig trots mitt humör, trots att jag sa att han kunde åka ner själv, trots att vi blev "varvad" av Line.
Ohh. nu ska jag iväg till jobbet. Käka lunch med min darling Anna. See you later.

Underbara Sälen!

Hemma från Sälen. Ville inte hem. Tråkiga Norrköping. Vill ha mer party non-stop Vill ha mer skratt, vill ha mer av allt det Sälen erbjöd! Haha, förutom de blåmärken jag fick av skidåkningen ;)
What happens in Sälen stays in Sälen ;DDD FAN VAD KUL VI HADE!! Lyssnar på all musik som vi festade till, ahh.


Kommer bilder så småningom, blev ganska många och jag är trött som fan så orkar inte fixa något ikväll. Kommer antagligen imorgon för då är jag ledig. Ha, alla jobbar imorgon förutom jag och Henka, that's how we roll ;) "Nej, inte där bak" HAHAHAHA :D Henka stod för komiken i helgen. Han är så underbar den grabben. Mucho lövo <3


Jag beslagtog ett rum så fort vi kom inte och det var tänkt att jag skulle sova med Sofie, men efter mycket om och men med Hemstad och Andreas så blev det inte så. Ha! Så kan det gå. Stor lya fick vi tag på också, som sagt bilder kommer senare.


Gaah, skidor var roligt men ska nog inte åka det igen, möjligtvis kortare skidor. Kanske ska testa på snowboard nästa gång?!?! :D


Som sagt. What happens in sälen stays in sälen. Förutom vissa historier om ATG-skyltar! HAHAHAHAHA! :DDDDD

Hejdå Norrköping, hallå Sälen!

Imorgon sticker jag! Ska infinna mig på jobbet vid 07,00. Förhoppningsvis kanske man kan sova en blund på bussen, troligtvis inte pga.  alla jävlar som ska hålla mig vaken! >.<

Hoppas iallafall på bra väder, inga brutna ben eller liknande!


Skönt med ledig måndag också kan jag lova, ses igen på måndag, lite trött men förhoppningsvis med lassvis med bilder! :D


Pöss!