oh my gravy! :O

Jag är så förbaskad dålig på att uppdatera. Är jag för lat? Måhända. ANYWHO.
För ett bra tag sen fikade jag med Erik. Som vanlig ordning gick vi till öh eh. chokladkompaniet? Äsch ni vet där bredvid toppizza och Willys el. Det var trevligt. Jag drack en riktig varm choklad. Inget såndär pulver, utan riktiga smälta chokladpraliner. Lovely! :D

Sedan. Köpte jag semlor för en vecka sedan. Jäkligt god. Lyxsemla från Lindahls. Älskar att överraska min karl. Han är värd allt. Efter det har vi köpt lite nya gardiner till både sovrummet och vardagsrummet. Nytt påslakan och lakan. Äntligen köpt lampskärmar till våra lampor som vi köpte för länge sedan. Förut skulle vi ha ett ljust och fluffigt sovrum. Har nu bestämt oss att göra om det. Kommer fortfarande ha ljusa vita väggar. Ev fondvägg/tapet? Har inte pratat med karln om det än. iallafall. Pga av de tavlor jag fick av älskling i julklapp så kommer sovrummet bli lite japan/mörkt - och murrigt inspirerat.
LÖV IT.
Soffan blev hur bra som helst. Har inget minne av att jag lagt upp bild på den förut. Inte heller. det nya vardagsrumsbordet, så jag gör det nu.

Ohh. Ska äntligen tvätta senar. Längtar. Inte tvättat på två veckor kanske. Det känns. Ska ner till Tempo och köpa nålar och nåla upp gardinerna innan vi kan sy upp dom. De hänger i golvet just nu. INTE snyggt.

Well oh well. Ska kolla på Rachel Ray och deras guide till bättre sexliv. Inte för att jag behöver en sådan guide. (bwhahahah). det där med sex är ju ganska intressant ändå.


Ciao!






'

Ha den äran din jävla gnu ;)



Men är det inte en liten anis bananis som fyller 21 år idag?! JO DET ÄR DET!!!
HIPP HIPP! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uppe med tuppen?

Snark. Idag har jag varit vaken sedan halv åtta. Gick upp för att koka pasta till Mattias matlåda. Jag är jävligt trött, men kan inte somna om. Lika bra att gå upp då. Käka frukost? Måste gå ner till Tempo.

Åsa ska provjobba där jag jobbar och kanske eventuellt ersätta den Åsa som redan jobbar där nu. Ska bli spännande och se. På tisdag testar hon på lunchen och onsdag jobbar hon kväll med Katta. Hoppas det kommer gå bra. Hoppas du hittade en t-shirt sen också! :D

Ska nog baka sen. Blir nog ett par stycken olika småkakor tror jag. Dels ska jag baka muskot - och kanelsnitt, sen blir det kanske sirapskakor. Gaffliner också maybe. Ska nog försöka hinna moppa golv och dammsuga idag. Ser förjäkligt ut.

Mattias jobbar idag också. Stackarn. Till 17 bara visserligen men ändå. Han brukar vara ledig på fredagen. Tråkigt att vara själv hemma. Ikväll blir det kanske att se Madagascar 2 :D BTW! Titta på Bolt. Skitrolig fan, men måste självklart ses på engelska. Tappar sin humor annar om den är dubbad. Anywho. Frukost.

Italy! (:

Jag är så exalterad redan nu! Nästa sommar, då ska jag, Mattias, Jonna och Patrik till Italien. FY FAAAAN!! Jag är nervös också. Aldrig varit utomlands eller så. Jag vill flyga dit. För jag vill faktiskt flyga. Vill veta känslan. Låter kanske lustigt? Jonna och jag vill flyga. För Mattias är det nog sproll (spelar ingen roll). Patrik vill åka buss. Tar ett dygn ungefär. Han är sååååå flygrädd. Ändå åkte han flyg till Mallorca i somras. Jaja. Det är över ett år kvar och jag ska spara så mycket jag bara kan!

Ajja. nu ska jag ner till Jonna och Patrik. De vill spela NHL med mig på Xboxet. Jävligt roligt faktiskt.

Toodles! :D

Godmorgon.



Frulle på G. Består av en kopp kaffe och en skål med vanilj/äpple/hjortron yoghurt med start-flingor. Yay. Ska titta på Let's dance nu.

Idag är det Åsas dag.



Idag fyller den här kärringen år. Grattis din jävel! ;) Hoppas du haft en fin 21-årsdag! :D Pöss på snoka.

sjukling..



Börjar nog bli sjuk. Antingen har jag dragit på mig en förskylning eller influensan kanske? Hoppas på en enkel förskylning..
Skulle gymat med Åsa idag, men det blir att vara hemma. Tyvärr. Vi skulle gymat, spelat singstar och haft roligt.. Men det får bli när man blivit lite friskare.. Sitter här med varma koppen och tycker liiiite synd om mig själv.
Rachel Ray på tv. Länge sen man såg det.

Ajja.. Ska ner och köpa tranbärsjuice snart. Har lite ont.. Buhuuu.

Idag blir det att pyssla om sig själv. Ska nog lägga en ansiktsmask sen och titta på någon film kanske.. Nu ska jag fortsätta kolla Rachel Ray! Toodles! ^^

Ge mig!

Jag är verkligen inget fan av Isabella "blondinbella" Löwengrip. Men på hennes hemsida så hade hon en så jääääävla snygg klänning så jag måste posta en bild på den.



Kostar btw 750 kr och måste beställas från england för den som vill veta ^^ Ack om jag hade den kroppen och hennes pengar då skulle jag shoppa skor som en galning.

Imorn har jag namnsdag förresten. HURRA för mig. I'm awesome! Fast det står "Jan, Jannike" men vi firar mig ändå. Dem är så sopiga som inte har med mitt namn. Lohooosers.


-vink-

Happy Birthday! :D



Grattis Erik Klint 21 år! ;)