>.<



Jag har bestämt mig för att hata er lite granna för att ni inte kommenterar!

Are you are man or a mouse?!!

Jag spyr galla över blondinbella. Visste inte ens om vem bruden var förrän hon var med i Extra! Extra!. Sämst. Hon är inte ens 18 år. Men tydligen känd bloggerska. Jaja. Fjant var hon.

Har gymat idag. Skönt, men gjorde inte alltför mycket då jag fortfarande har ganska ont i ryggslutet. Hoppas det ger med sig. Skönt med ledig helg också. Börja jobba sen igen på tisdag. Ikväll blir det nog att kanske kolla på antingen Iron man eller You don't mess with Zohan. Eller kaske rentav se om Wall-E? :D
För någon vecka sen tittade vi på Sex and the city också. Charlotte var bäst i filmen. Haha. Loovely.

Har bakat kladdkaka nu. typ världshistoriens tunnaste kladdkaka. Men får se hur god den är. Det är ju iofs det viktigaste.

Idag gick mitt busskort ut. Inga pengar har jag heller. Blir sms-biljett till jobbet på tisdag och torsdag. Bu.. Ska se om jag kan slita Mattias ifrån sitt spel. Fick ett nytt x-box spel i födelsedagspresent av syrran och patrik. Too Human.  Ajja

Goodbye! ^^

Wall E <3



Tittade nyss klart på Wall E med älskling. 10 av 5 får den. Åhhh så bra! :D Komedi, romantik, spänning, sorg, action. :D SE DEN!
Btw. Eve ska provjobba för Cromwell. Fan vad roligt om hon börjar där. Första gången 27 sep. Så var snälla mot henne om ni ser henne. ^^

Tillbaka till min mysis <3





awesome.

Ont i ryggen idag. Vet inte vad jag gjort.. :/
Idag börjar jag jobba 16. Ska bli så sjuuukt skönt att vara ledig en helg. Inte varit ledig på 3-4 veckor hela helgen. Nästa arbetspass är på tisdag. Naaaajs.
Igår var Krill här. hemkommen från Japan. Han är sig lik. :) På måndag kommer han flickvän Ayaka hit. :D

Idag ska jag till Cromwell med Eve. Ska prata jobb och sådär. Hoppas det kommer gå bra :D

Nae, ska hoppa in i duschen nu. Puss

Trött, glad och shoppingsugen.

Goddag. Jag är ganska trött i kroppen. Har jobbat nu fem dagar i rad och från att inte jobbat något alls från att slängas in på ett sådant schema tär lite på kroppen. Speciellt nu i början. Sen kommer jag givetvis vänja mig.. :)
Imorgon fyller Mattias 22 år också. Hans släkt kommer. Ja de som kan och så ska vi gratta och sådär. I vår trånga lägenhet. Det blir fint det. Äsch, det blir bra. Sen när vi flyttar till en 2a blir det jättebra.
Imorgon blir det att baka massa, massa, MASSA! :D Tror jag. iallafall laktosfria grejer. Halva hans släkt är ju laktosintoleranta.. :)

Gick och kollade på lite kläder på VILA för presentkortet jag fick av mamma och pappa. Hittade lite fina grejer, men ska fundera vidare. Vad tycker ni? Skjortan eller den andra mysis-saken?



Skjortan kostade 149 eller något sådant och den andra 299. Presenkortet är på 300. Hmm. Skjortan och en sjal eller bara den andra kanske? HJILP!


Det har blivit kallare tider också. Buu.. Börja använda jacka och grejer. Har dragit fram min röda höstjacka nu. Känner mig så påpälsad. Ska tända lite ljus så det blir varmare här inne. :) strax tillbaka...   ....Soja, nu är det ljust här.


Me love you big long time. ^^

ont i kroppen

Jag har ont i hela jävla kroppen. Buu. I söndags hjälpte jag Jonna och Patrik att flytta ifrån deras lägenhet mitt i stan. De har ju flyttat till haga nu. MEN. I lägenheten mitt i centrum så bodde de längst upp utan hiss. Här i Haga bor de längst upp utan hiss. Alla dessa möbler. >.< Alla dessa flyttlådor. >.< Hur mycket grejer kan ett par ha i en 1a?!?!. Baah. Mina ben är helt döda. Har så ont i vaderna att jag inte ens kan stretcha dem. Men fan vad fint det blir i deras nya hem. I liiiike it.
Var där igår med Mattias också. De bjöd på acos och lite drinkar. Vi hade jättetrevligt och snackade en massa skit. :) Mysigt.
Jag och Mattias funderar på att flytta till en 2a. Förhoppningsvis beläget i Haga. Vi trivs här. Lagom långt borta från stan och nära till det man vill.

Idag är det dags att tvätta. Själv... Mattias hoppade in istället för sin chef idag som tog ut en semesterdag så jag är själv. Buu.

Ehmm.. ehm.. vad kan man mer skriva om då? :) Min älskling fyller år på tisdag. 22 år och det blir väl lite kalas om jag tror rätt. Kommer bli så trevligt så! :D Vet inte riktigt vad jag ska köpa än. Hmm..

Om man skulle baka något kanske. Men vaaaaad? Ska kolla recept.!

Hejdå! ^^

You talkin' to me?

goddag mina kära läsare. Under denna korta period då jag inte har skrivit, har det inte hänt överdirvet jääättemycket. Tagit det lite lugnt. Jobbat. Umgåtts med Erik, hjälpt Jonna och patrik med lägenheten. Snart målat klart allting, vilket är skönt. Lite golv och grejer som ska läggas, kakel och hallen.
Bakade i torsdags. Bakade bröd! :O Frallor. Sen tog jag mig tid att baka en hel plåt med kärleksmums. ^^ Gott.

Idag blir det dags att jobba. Cromwell. Ingen kunde jobba så jag fick hoppa in.. wiiie. Börjar iallafall klockan sex.. så jobbar bara 7 timmar iofs. Nästa vecka jobbar jag tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Cash. I like it. Men ska försöka prata med min chef igen, om lite anställningsbevis och grejer. Ajja.
Nu ska jag spela lite viva piñata och ta mig en kärleksmums.
Btw. det öser ner regn idag. Hoppas det regnar hela dagen = lite folk på Cromwell. MUHAHAHA.