Lord of the dance!!

Ikväll var jag och mamma i DeGeerhallen. Vi tittade på Riverdance - Lord of the dance. Ahh. Jag är i extas. Jag vill börja på riverdance Nu. Pronto. Dock finns bara kurserna på distans. Stockholm, Eskilstuna, skåne. BOO. Det gör mig ledsen. Får nöja mig med att titta på klipp och minnas kvällen. Det var wunderbart. Har alltid fascinerats av riverdance. Hur armarna är helt raka längs sidorna. Hur man hoppar upp och ner, skapar underbar rytmisk musik. Den irländska musiken är baaah, klockren! Puh!

Jag är hungrig.



Peace out från en glad Jannika!

Ronaldo för Armani

När jag ändå är inne på Armani, kan jag visa de nya bilderna från Christiano Ronaldo's reklambilder. Till skillnad från min syster, är jag inget direkt fan över the dude. Dock har jag en känsla över att det inte bara är män som kommer köpa Armanis herrunderkläder! ;)


Megan Fox för Armani

De första bilderna av Megan Fox's kampanj för Emporio Armani Underwear och Armani jeans är ute.
Kampanjen startar run februari och kommer synas i stora städer som New York, Milano, Paris, Tokyo, Los Angeles, London och Rom.



Giorgio Armani: “Megan is young and sexy and has a lot of spirit. Emporio Armani Underwear and Armani Jeans are all about a youthful attitude making her the perfect choice for the collections.”

Själv tycker jag bra om Megan Fox. Tycker hon är ett relativt bra ansikte utåt. ^^





www.kwit.tv

Uhh. är helt förstörd. Vaknade nyss och har ingen lust alls att gyma. Istället tänker jag strunta i det och umgås med Åsa. Tills hon åker hem. DÅ ska jag gyma. Det var tänkt att jag skulle åka in till 11. Men har inte packat iordning nånting och inte heller ätit frukost. Så det får bi att gyma efter.
Igår kväll tittade vi på Little Miss Sunshine. Vi har sett den förr. Skulle egentligen tittat på Watchmen, dock upptäckte vi att den var lite lång. 2½ timma. Orkade inte börja titta på den vid halv elva igår.


Åh. måste komma ihåg att ta med mig kamera. Fota Åsa I must do.

Var o handlade grejer på jobbet igår. Hah, de flesta gav mig komplimanger för mina glasögon ;)


(ca 4 år gammal bild! :D )

Toodles.

rena, rama, ?

Fan vilket jävla krångel det har varit med projektorn. Suck. Själva projektorn och duken fanns på två olika ställen. De kom inte i tid. Det var ett helvete att sätta upp eftersom vår gipsvägg fick för sig att inte sammarbeta med oss. Fy fan. Men nu sitter den uppe och vi ska premiärtitta på en film ikväll. Vilken? I have no idea.
Tydligen har jag namnsdag idag (Jannike) Jannika finns såklart inte. Iallafall. så nu har jag och Mattias fikat. det var förbannat gott. Eftersom jag medvetet inte åt något igår, tillät jag mig att äta idag. <3


(orkade inte dra fram digitalkameran)

Imorgon ska jag träffa Åsa. Först ska jag gyma runt 11. Sen träffa Åsis vid 12. MÅÅÅÅNGA månader sedan vi sågs. Minns inte ens när det var. Långt innan snön kom.



See ya! :D

Mosters hjärtegull <3




Barnvakt.

Blev inget gym idag. Hände lite grejer igår kväll så var tvungen att stanna hemma. Så det kan gå. Imorgon blir det dock gym. Oh yeah! :D
Är just nu barnvakt till Zoey <3

Träning!

Ohh. Känner mig pepp! Imorgon ska jag till gymmet. Köra lite styrka och lite crosstraining. Sen ska jag på Core25. Ska bli skönt :) Tisdag blir det mer gym. Blir nog lite blandade övningar. Jobb onsdag, torsdag och fredag. På fredag blir det dock rakt till gymmet efter jobbet. Afropower dance klockan 17. JAG ÄR PEPP!

pling

Usch. Jag är redan trött på mitt nyårslöfte. Jag vill är sugen på choklad, popcorn, chips, allt det där som jag egentligen inte borde äta. Svårast är nog att inte äta på kvällarna. Känns det som just nu. Är äckligt sugen på att ta en macka eller liknande. Men antar att de första veckorna är svårast. Boo. Men är stolt att jag gick till gymet både igår och idag. Igår var det sjukt motvilligt. Saken gjorde det inte bättre att efter jag var färdig skulle jag ta 16,30 spårvagnen från Söder tull. Jag var där 16,26. Då står det att det är 19 minuter kvar? Whaaaat? Sedan efter 5 minuter ser jag 2ans spårvagn susa förbi och förbannar över att jag inte tittade om jag kunde tagit den. SÅ när klockan var 16,55 kom den. När jag var stel som en fiskpinne. Jannika inte glad. Nr1: Jag fick vänta på en spårvagn som skulle kommit i tid. Nr2: -15c ute. Nr3: Trött efter gympass. Nr4: Hungrig som ett djur.

Vi väntar fortfarande på projektorn.

det där med att lägga upp bilder från nyår... eh. Jag.. hehe. la upp alla på facebook istället. Orkar inte lägga upp dom igen ^^

3 dagar med jobb framför mig. 10-19 imorgon. Sen jobba helgen. blabalbalbalbalba


hejdå.

Sherlock Holmes recension!

Var idag på bio. Noga utvald film blev Sherlock Holmes. Läs gärna Mattias recension! www.kwit.tv
Passa på att tävla om en Voddler-invite också!


Just nu orkar jag inte skriva om min nyårsafton. Det var jättebra och jättetrevlig, men jag måste ladda upp massa bilder. Det orkar jag inte nu. See ya! <3