.

Idag, lördag vankas det födelsedagsfirande för Henke. Fyller hela 25 år och jag är härmed en jävla lillskit i jämförelse med resten av bekantskapet imorgon. That's okay. De tycker nog om mig ändå
Blir att käka lite gott, dricka lite gott och antagligen är sväng förbi Hugo. Inte de andra tre, men jag drar dit iallafall. Anyhoo. Tittade just på Friends with benefits. Kom fram till ett par saker.


1. Fan vilken kropp Justin Timberlake har (??!?!)
2. Mila Kunis blir mitt kvinnliga frikort.
3. Jag vill åka till New York.

Medan jag sitter och dagdrömmer lite slänger jag inte en bild på mig själv. Bara för att jag kan. För att jag har kladdat runt i ett redigeringsprogram och ville visa er mitt resultat. Tada.



A moment of anger.

Hur smart är det egentligen att utsätta sig för psykisk smärta varje dag? Jag vet inte om det är så jag känner just nu bara, men jag önskar att dem ringde och att du tackade ja. Så jag slipper se dig.
Enligt Charlotte i Sex and the city ska det ta halva tiden som man varit tillsammans med någon att komma över personen. För mig kommer det ta längre tid än så. I'm fucked. Är så fruktansvärt förbannad. Vill bara rasa samman din värld så som du rasade min. Jag hatar dig för att du lovade mig en resa till varmare länder. Jag hatar dig för att du lovade mig guld och gröna skogar men allting jag fick var en lavett. Jag hatar hur du fick mig att få känslor för dig. Jag hatar att du lovade dig själv till mig. Jag hatar dig med varenda fiber i min kropp, I despite you. Samtidigt är du som min motsatta pol. Jag kan inte hjälpa att jag dras till dig okontrollerat.
Fuck.
Och nej, jag bryr mig inte om vem som läser det här. Skrik på mig, säg upp bekantskapen, gör vad fan du vill. INGENTING jag gör eller säger kommer någonsin vara värre än det du gjorde mot mig. Är du så jävla rädd att det ska komma ut från annat håll än dig själv kanske du skulle sagt något för länge sen till vederbörande.

MALIKA BEAUTY!

Tillsammans med Anna och Kim har vi öppnat upp portarna till en skönhetssida med namnet Malika Beauty.
Här kommer det att finnas nyheter, recensioner, tutorials osv osv. Ta dig en titt!
Klicka dig in!

Härliga bakfylla.

Tjola balola!
Jag mår okej, eller bra. Nånting där emellan. Är jätteledsen över Andreas beslut om att kanske inte vara kvar på jobbet. Inte ledsen över att han skulle sluta, utan att vi i princip aldrig skulle ses mera efter det. Men det är en uppoffring han får ta om han vill. Det är synd, för jag räknar honom som en av de närmaste vänner jag har. I'd take a bullet for you.


Jag har haft min värsta bakfylla nånsin i söndags. Fy fan. Mådde illa hela dagen, från det att jag vaknade till det att jag gick och lade mig. Aldrig dricka den mängden under den korta tiden. Orutinerat, för jag visste väl egentligen hur det skulle sluta.
Anna och jag hade iallfall en grym kväll. Började med föret hemma hos mig, vi sminkade till oss. Vi stack vidare till Nicko och My där de hade en förfest/jobbfest. Svinigt trevligt. Det blev dock en kort visit på en timme ungefär så vi stack vidare till Martin för en tredje förfest.. (Haha, tre stycken?!)
Vi stack alla tre till Hugo runt tolv. Alla riktigt fulla. Har minnesluckor från kvällen, men vet att jag vid ett tillfälle gick ut från Hugos, hånglade upp Henke i kön och gick in igen. HAHAH, Omg..
Vid 02.00 var jag så full så jag tog beslutet att dra hem. Tog taxi hem och sov ruset av mig och vaknade med som sagt världens värsta bakfylla.
Anna och jag tog en sjuhelvetes massa kort igår, tror Anna sa att hon tog runt 130 bilder på sin Iphone. Haha. Här får ni några smakbitar.

Nostalgi

Goder kväll. Sitter och tittar igenom lite av min hårddisk och hittar många roliga bilder. Bla. Denna på mig. Tagen för ungefär 6½ år sedan. Då jag inte visst vad en pincett hette. Fortfarande var oskuld och plugghästen inom mig levde kvar. Tjoho!
Ett halvår senare hade jag hittat pincetten och kommit in i min emo-fas som thank God varade kort. Det var lite ta-kort-på-mig-själv-men-se-besvärad-ut.
För den som vill se hur Anna såg ut runt denna tid:

Shopping á la London!

Hohooo! Jannika is back from London baby!! Mycket shopping blev det allting förutom två saker är smink och det är ju fabulous!! Haft en grym upplevelse med grymma människor i en grym stad. Vill tillbaka igen och det kommer jag också, antagligen om några månader? Just nu känner jag bara positivt över London. Människorna är hur trevliga som helst. (Bara det att JAG går in i någon och den andra personen ber om ursäkt) Haha, weird. Älskar dialekten, älskar pulsen, älskar shoppingen. Love love. Kommer att komma ett litet bildregn på grejerna jag shoppat. Alla ropar HURRA!

Here goes.
Rouge från MAC i färgen Baby blush.


Spray som sätter make upen hela dagen. (Urban Decay)


Primer för ögonskugga (Urban Decay) Jeez vad dryg den är!


Kräm som minskar porerna. Fungerar som en primer också. Underbar! Från Benefit.


Underbar mascara från Benefit. Gör fransarna långa som fan.


Foundationborste från The Body Shop.


Vit kajalpenna från MUA.


Läppglans som man fick med på köpet vid köp av två varor.
Köpte en foundation från The Body Shop också, men färgen blev helt fel
trots test i butiken, därför blev det ingen bild på den.


Primer-palett från Sleek.


Palett från Sleek. (Den gula, orangea, rosa och gröna är i neonfärger,
syns lite dåligt på bild).


Ännu en palett från Sleek. Med namnet Bad Girl.


Blothing powder från Make Up Store. (Inhandlat idag)


En foundation med rätt färg från Make Up Store. Namn; Toast.


Självklart glömde jag en produkt och jag orkar inte ta ett foto nu. Det är iallafall en kräm som man lägger innan sin make up för att matta ner huden. Jag får ju ganska oljig hy under dagen så det här hjälper verkligen. Från Urban Decay.