Mobilinlägg nr 220.

Bra början på dagen, ganska produktiv. Gick ner till källaren och bytte tvättid. Blir att få tvätten ren ikväll och hoppas skiten hunnit torka tills imorn kväll. Efter det ringde jag Andreas, frågade om han bestämt planer för sin lunch. Nope, great! Såg till att byta vatten till min fisk nu när jag är borta ett tag. Stackaren var livrädd. Fortsatte att pyssla lite hemma. Plötsligt blev klockan jättemycket och jag var tvungen att gå iväg till bussen. Kom fram till jobbet och snackade lite skit med Johanna om gårdagen. Runt två gick jag och hade lunchdate med Andreas! Otroligt trevligt, som alltid egentligen. Har inte haft en chans att prata på ett tag så det var trevligt att prata lite skit med honom. Pratade om London, han gav mig lite välbehövliga tips och råd. Vi kommer ju vara där samtidigt, men med olika sällskap (mitt sällskap är för övrigt i en klass för sig jämfört med hans, haha!!)

Ikväll har jag umgåtts med syrran. Käkat mat och umgåtts, pratat om killar, snoppar, våra erövringar. Vem var bäst/sämst i sängen? Vem är störst? Haha, vanligt tjejsnack ni vet. Imorgon är det dags att sticka ner på stan, kika på present till min bror som fyller på onsdag.

OMG.. Imorgon åker jag utomlands för första gången i mitt liv. Det kommer bli spännande, läskigt men en underbar resa med min bästa vän och nyfunna vänner. Kommer bli awesome! Får uppdatera massor när jag kommer hem, när jag också fått min ny dator av brursan ;)

Til then! Pussilago!

Mobilinlägg nr 219.

Det är inte ofta jag är arg. Det är inte ofta jag visar att jag är arg. Kvällen började hur bra som helst. Nicko och jag sätter oss på Hugo, tar varsin öl, snackar skit om allt och allting, mest om killar (förstås), men också om London och andra trevligheter. När det gäller vänner och de jag håller kär så kan jag blixtra till på två sekunder. Efter 2 1/2 öl dyker Robban upp. Först var det trevligt, kul att ses utanför jobbet. Dock dröjde det inte länge förrän jag blev förbannad. Är ingen våldsam människa, men var nära att jag slog till Robban på riktigt. Han förklarade sin kärlek till mig om och om igen. Blev trött. Undrade om jag älskade honom, blablabla. Ne då började han snacka om att han visst sett hur jag och han på verktyg" tittat på varandra. Klart vi knullat med varandra som han uttryckte sig. Han bara kränger borrmaskiner. FY FAN. Höll på att slå till den jäveln. Snackar nån skit om de personer jag älskar är de döda för mig. Blev riktigt ledsen. Sa till honom flera gånger att inte säga ett ord om Andreas, för då skulle jag slå till honom på riktigt. Han fortsatte. Sa till vakten att få bort honom därifrån... suck.

Annars var kvällen riktigt trevlig. Fick för mig att skicka meddelande till både Henke och Martin. Pinsamt berusad på tre öl, men å andra sidan är inte full-Jannika nånting att hurra för.. Eller? Blev bjuden på en öl av någon kille. Det var ju trevligt! Haha, synd att han inte var i min ålder och såg bra ut ;) Träffade Peter Wiestedt. Fyllo. Hörs snart igen!

Puss

Mobilinlägg nr 218.

Idag bröts tystnaden och det kändes förvånansvärt bra. Han har inte vågat prata något med mig pga mitt humör. Jag har inte haft lust att säga något till honom. Nån gång ska bli den första. Kändes ändå helt okej. Har saknat att prata med honom. Saknar honom varje dag överlag, men lite mer på ett annat sätt nu. Känslorna finns fortfarande där. Från bådas sidor. Som han sa till mig idag; Jag har ju inte glömt vem du är.Undrar om han saknar mig?

Idag har jag varit barnvakt. Zoey är världens mysigaste unge, men fruktansvärt envis.. Gick omkring lite på jobbet och myste sen på Maxi med kanelbulle. Världens bästa moster or what what what? Snart dags för London. Fan vad fort det gick och det är ju alltid trevligt. Längtar efter shoppingen som fan! Hoppas kunna hitta något ställe där de säljer märkesskor och märkeskläder. Matlåda hann man göra ikväll också. Pasta med strimlat nötkött, kantareller och gorgonzolasås toppat med parmesanost, visst vettu, fint ska det vara.

Mobilinlägg nr 218.



Tycker om den här bilden på mig och pillan. Båda ser FABULOUS ut. Love you darlin'.

Mobilinlägg nr 217.

Ledsen, glad, besviken, arg om vartannat hela tiden. Inte konstigt hon är som hon är. Den annars så glada flickan börjar tyna bort. Endast leendet finns kvar utåt, en falsk fasad för att visa att allt är "okej". Inombords faller hon isär. Bit för bit. Vad är kärlek? Vad är glädje? Går det hand i hand? Flickan går smygandes förbi, vill inte att han ska se henne, hon går omvägar för att slippa prata med honom. Det smärtar att se honom, känna hans doft, se hur han skrattar, hur de en gång skrattat tillsammans. Hans bruna hår som ligger sådär slarvigt åt sidan. Det bruna hår som hon en gång smekt, lekt med. Allt är minnen, allt är i det förflutna. Flickan räckte inte till i hans värld. Hennes värsta farhågor blev en mardröm hon inte kunde vakna upp ifrån. Alla starka känslor finns fortfarande kvar för honom, så som de båda känt för varandra en gång. Den respekt och tillit som en gång infann sig är borta. Ett krossat hjärta och ett falskt leende är det enda hon har kvar för honom.

Mobilinlägg nr 216.

Riktigt trevlig kväll igår x5 ^^ tillbringade min kväll hos Jonna och Patrik först. Åt jättegod lax och potatis. Zoey lekte med min väska och plockade ut alla grejor. Jag åkte hem vid sju, eller bussen gick 18.49. Missar den självklart och bestämmer mig för att gå ut till vändhållplatsen, för att missa spårvagnen där. Väntar 10 minuter, sätter mig på spårvagnen för att upptäcka att mina hemnycklar är borta??.... ZOEY!!!! Bara att sätta mig på bussen tillbaka för att hämta nycklarna, åka med samma buss tillbaka och sen på spårvagnen hem. Segt. Mådde illa stor del av kvällen sen, kom ganska plötsligt. Tyvärr, men gick över. Sen fick jag besök. Stackaren gick upp tidigt imorse för att åka hem, men jag så faktiskt till honom att ligga kvar om han ville :D Haha, Anyhoo. Dags för kneg.

Mobilinlägg nr 215.

Sanningen ska och kommer att komma fram. Turligt nog är jag ingen bitch naturligt, men jag kan bli, var så säker. Är bara förbannad just nu över ditt lilla "leka offer" spel. Jag kan få slut på det hela imorgon om jag vill. Eller nu. Ett telefonsamtal ifrån.. ring, ring.

Mobilinlägg nr 214.



Sjukt trevlig kväll igår, var visserligen lite seg ifrån fredagens drickande med My och Nicko, men piggnade till efter lite mat i magen. Vid sex drog jag med smink och dricka hem till Anna. Dags att föra lite innan utgång. Efter för mycket dricka och för lite mat i magen för oss båda, var vi ganska kalas. Efter mycket om och men hamnade vi hos Martin, mer dricka och en jävla massa musik. Schysst. Alldeles för full för att vara klockan tio bara. Full-Jannika är rolig, flirtig men dum i huvudet. Hade det sjukt kul under kvällen och vi dansade en hel del. Martin försvann, Anna började prata med en kille som hon hade fått telefonnr av på dansgolvet tidigare. Jag blev ledsen strax efter två och gick hem. Övervägde om jag skulle ta taxi hem, men sparade in pengarna och gick hem, i mina strumpbyxor, tog av mig klackarna, annars hade jag säkert dött på vägen.

Idag har familjen varit här. Fick lite grejer som mamma och pappa köpt på Ullared. Plus att brorsan fick se lägenheten. Kul att ha dom här! Imorgon blir det filmkväll med Anna och Nicko. Blir kalas. Tisdag ska jag träffa Henke och onsdag blir det att träffa syster. Efter det vankas det jobb tors-ons.

Mobilinlägg nr 213.



Fick låna lite smink av kära syster. Hon använder det i princip aldrig (??!!?) Så då kommer syster och tar istället. Blir grymt. Älskar alla färger. Ikväll blir det nog en blandning av den underbara rosa/plommonfärgade ögonskuggan, lite av den silverfärgade, lite svart och kanske någon mera. Blir en grym kväll med Anna ikväll!

Mobilinlägg nr 212.

Idag sov jag alldeles för länge. Då menar jag inte till tolv, utan alldeles för länge. Skamligt länge. Men så kan det ju vara ibland. Jag var uppe till fyra inatt så det var skönt att sova, men inte bra att vända om på dygnet såhär. Inget gym blev det när jag vaknade heller. Ska dit runt halv åtta tänkte jag. Ca en timma med gym och sen badminton nio till tio ikväll. Gjorde en sminkning idag, men fick inte alls med det på bild så blir inget resultat på bloggen. Däremot bjuder jag på två bilder av Jannika herself.


Mobilinlägg nr 211.

Imorgon blir det gymet när jag vaknat. Lär bli svettigt. That's how I like it. När det gäller träning och sex. Speciellt sex. Oh my.. svettigt blev det många gånger förra veckan. Träning eller sex? You do the guess.

Idag kanske jag upplevdes som bitter och tjurig. Det var inte meningen. Var mest ledsen och tankspridd. Blir lätt att tankarna flyger iväg och ser då kanske arg ut när jag blir allvarlig. Är mest förbannad nu också. Förbannad över att jag mår såhär efter flera månader. Att det aldrig tar slut. Hur jag kan tycka du är lika attraktiv efter det du gjort. Du har satt dig själv i skiten. Försök komma ur den här situationen utan hjärnspöken.

En rolig grej hände efter jobbet. På väg bort mot bussen blev jag uppraggad av en kille som körde för Tuwa. Han svängde in till husvagnsbutiken bredvid jobbet, jag kikade på vem som körde, för i vissa fall har jag sett fräscha killar köra den transportbilen. Anyhoo. Antagligen måste jag tittat nån sekund för länge för när jag nästan är ute vid bussen kommer han tillbaka och stannar mitt i vägen. Sa att han kände igen mig från någonstans. Frågade var jag jobbade. Sa kanske att det var där han kände igen mig ifrån. Sen undrade han vart jag var på väg och jag sa hem/bussen. Han frågade vart jag bodde och jag sa uppåt kungsgatan. Haha, efter det frågade han om jag kanske inte behövde skjuts hem.. :P Jag tackade men sa nej. Sa att jag väntade på en arbetskamrat. (fast det gjorde jag ju faktiskt inte). Han önskade mig en trevlig dag, körde in på Rum interiörs parkering, gör en 360 sväng och kör tillbaka mot butiken. Haha! Så jävla desperat. Gotta love it.

Mobilinlägg nr 210.

Fan vad skönt det ska bli att vara ledig i fyra dagar nu. Dels för att jag jobbat 7 dagar i sträck och dels för att slippa träffa Andreas. Tisdag morgon var mysig. Hade det trevligt. Fast det fick mig att se klarhet i saker och ting. Ledsen att saker och ting blivit förstört pga av Andreas, men sånt är livet. Utgång ikväll hade väl varit trevligt kanske? Orkar inte dricka dock. Haha lat.

saker och ting borde komma fram. På något vis så är det ett hån mot mig? Jaja. Det är inte upp till mig att säga egentligen, men någon borde göra. Be a man. Sitter och äter mat och tittar på big bang theory. Sämre kvällar har man ju haft. Fy fan vad tråkigt det är att blogga just nu.

Feelings.

Vet varken ut eller in med någonting. Jag är ett enda virrvarr av känslor och det verkar inte ta slut. Syster kom förbi idag, lite skitsnack om i måndags som hon tydligen inte alls ville höra ;D Hahah, när det har gällt andra vill hon allt höra alla detaljer, men inte nu ^^ Hon stack lite senare och jag fördrev tiden med annat. Vid halv fem åkte jag till Jonna och Patrik för de skulle ut och käka middag. Zoey har varit och plaskat vid fontänen här på deras bakgård, ville inte alls gå därifrån!! Nu sover skruttan.

Det är märkligt hur man alltid blir avbruten av någonting. Antingen ringer telefonen eller så ska man sitta barnvakt. Om inte annat är det alltid någon människa som kommer emellan. Antar att det var dödsdömt från början. Önskar bara att mitt hjärta inte hade behövts bli krossat på vägen.. Är iallafall glad hur du prioriterade idag. Tack.

Måndagen har gjort mig alldeles snurrig. Vill ge det en chans men det är för tidigt. Jag kan inte hoppa direkt till kapitel två när jag inte ens är färdig med kapitel ett. Annars kommer jag alltid undra hur första kapitlet skulle sluta.

Bästa vore att flytta just nu, eller ta en lång jävla semester.
Det enda jag vet just nu är att det är för tidigt för att börja något nytt. Känslorna finns kvar, antagligen föralltid. The one who got away. Å andra sidan. Försvinner känslorna nånsin för någon man varit förälskad i? Tror inte det. Jag har fortfarande känslor för Mattias på ett plan.

Mobilinlägg nr 209.



Jag tror jag svimmar lite. Oh.. ge mig snälla. Så underbart set. Kommer bli dyrt fröken Jannika. Mhmm.

Mobilinlägg nr 208.

Haft en helt otrolig dag! Ja, den började sådär, mådde illa som fan efter gårdagen (som för övrigt slutade överraskande men hur bra som helst).. Haregat och degat hela dagen i soffan. Tittat på make up tutorials i timmar. Kan inte få nog. Just därför jag ska köpa denna skönhet vid nästa lön, eller snart... hehe, vet att jag har svårt att hålla mig..



Jag dör!!!! 180 ögonskuggor blandat både matta och med shimmer i. Love <3 Har under säkert en 5-6 års period tittat på tutorials genom YouTube. Främst blev det xsparkage. Grym tjej verkligen! Ung, men väldigt rutinerad tjej från Austin. Leesha, hon blandar sköna make up tutorials, allt från vardagssminkning till over the top med det lilla extra. Mycket inspiration! Anyhoo.. Pengar.. ge mig!

Idag var jag och Anna på Modellfabriken. Hade en grymt rolig upplevelse! Var där i ca 4 timmar. Sminket blev grymt och bilderna fina. Priset blev lite saftigt, men hey, inte varje dag man gör det där! Orkar inte ladda över alla bilder på dayviews för att sedan kopiera bildadressen för att sedan klistra in den här med html koder och shit.. Istället bjuder jag på två bilder jag tog innan vi började med plåtningen. Enjoy!

Kräftskivan igår blev riktigt lyckad. Fick en inflyttningspresent i form av en guldfisk. Mitt alldeles egna husdjur! De andra tyckte jag skulle döpa fisken till Andreas. Jag döpte den till Herbert. Borde kanske sätta namnskylt Herbert Karlsson på min dörr? :D Nubben var livsfarlig igår. Redan vid åtta var jag alldeles för full, men skoj hade vi! Jonna, Henka och Patrik L spelade tennis och baseball hela kvällen och vi skrek och hejade på. Kul som fan. Patrik J lekte DJ och jag och Henke satt mest och tittade på. Pga minnesluckor under kvällens gång så kommer jag inte riktigt ihåg varför vi gick till Hugo så sent. Iallafall så orkade vi inte stå i kö så vi gick till Harrys. Tog en varsin öl och sen gick vi hem vid två. McDonald's var givet. Vi tog med oss maten. Vi vinkade av Henka vid Söder Tull och vi andra fortsatte uppåt S:t Persgatan. Jonna och Patrik sov över hos mig. Det var den kvällen, ungefär i stora drag.

Imorgon blir det jobb och sen väntar två dagars ledighet igen! På återseende!

Mobilinlägg nr 207.

Druckit rosévin, ätit pringles och sett Sverige torska mot Ungern med 2-1 med syrran och Patrik. Sverige stod för det snyggaste målet och domaren gav ut två helt felaktiga gula kort till Ibrahimovic och Wilhelmsson. Suck. Men vi kommer igen i nästa match! De flesta jag pratat med har varit negativa med mitt funderande om annat jobb. Jaja. Nu är jag alldeles för trött för att skriva mer, så hörs imorn! Kommer bli awesome. Ska försöka ta kort, om jag kommer ihåg.

Mobilinlägg nr 206.

Vet inte om jag vågar söka det där jobbet. Jag menar, jag flyttade ju precis. Så mycket arbete att sälja lägenheten och själva flytten till en annan lägenhet?! Dessutom att flytta till en helt annan stad och försöka hitta bostad där. Geez, så mycket som skulle behöva fixas. Får verkligen fundera på hur jag ska göra. Har ju egentligen ingenting här som håller mig kvar.. får rådfråga mina nära och kära.