Mobilinlägg nr 93.

Flickan studerade sitt ansikte i spegeln, mascaran rann nerför kinderna, svullna ögon och röd näsa. Såhär hade hennes vardag sett ut den senaste tiden. Med tiden hade hennes undermedvetna börjat spela henne ett spratt. Hon började känna att hon kanske faktiskt förtjänade det här, något måste hon ställt till med för att ha hamnat i den situation hon var i. Hon tittar sig själv i spegeln igen och kan nästan se hur hjärtat krossas bit för bit. Vad hade hänt? Var hade kramarna, kyssarna tagit vägen? Var hade det retsamma beteendet tagit vägen? Hon torkar bort sina tårar som rinner med baksidan av hennes hand.Ryck upp dig för fan! Han är inte värd det! Flickan försökte intala sig själv att han inte var ett svin, att han inte var ett avskum som behandlat henne såhär. Hon ville glömma, förlåta, gå vidare. Innerst inne visste hon att hon aldrig skulle glömma vad som hänt, aldrig skulle hon kunna förlåta honom heller. Nånsin.

Fredagskväll. Det flickan inte visste då var att efter den dagen, skulle inget bli sig likt. Hur kunde Han tycka om en sån som Hon? För henne var det ofattbart. Hur kunde han få känslor för en sådan som hon själv? Han hade allt och hon var mest grå. Deras möten skulle bli passionerade, uppspelta. De kunde inte få nog av varandra. Hon levde i ett lyckorus som sträckte sig ända ut till fingertopparna. Hon trodde han kände likadant. Hon kände att med honom hade hon hamnat rätt. Han fick henne att må bra. Han plockade fram alla hennes positiva sidor. För flickan var han allt. För henne var han en på miljonen.

Med tiden skulle det som en gång varit glädjetårar bli utbytt till ett krossat hjärta och tårar av sorg och förvirring. Flickan tar en sista blick i spegeln innan hon går ut från toaletten. Hon möter hans bruna ögon för en sekund. Vill ge honom en kyss. Han vill kyssa någon annan.

Mobilinlägg nr 92.

Hej kära blogg xD

Jag är nyfriserad. Håret är fortfarande mörkt men med lite skiftningar av brunt. Jag tycker om det. Värt varenda krona också kan jag lova. Sandra som utförde underverket var riktigt duktig. Hon var lugn, skittrevlig, söt, professionell. Kommer gå dit fler gånger. Det kommer bli fler gånger av färgning också. Efter jag satt där i stolen med folie i hela håret fick jag håret tvättat. Omg. Får sätta mig i en sjukt bekväm fotõlj, ben och fötter blir upphissade och massage börjar i ryggstödet. Sandra schamponerar håret och ger mig skalpmassage. Så jävla nice. Fick sen håret klippt och stylat, lite Hollywoodlockar ^^

Innan frissan käkade jag lunch med syster. Gött som fan. Lämnade henne vid två när jag skulle fixa frillen och Jonna skulle möta upp Henke. När jag väl var klar med håret hade det börjat regna ute. Ingen kofta eller jacka och inget paraply hade man. Gulliga Sandra gick då och hämtade ett som jag fick. Så gölligt. Mötte upp syster och Henke inne vid SF."Om det inte hade varit din syster, skulle jag stött på henne." Haha, bästa betyget?

Vi gick till McDonald's, Jonna köpte en glass, Henke köpte milkshake. Gick längst in så Zoey kunde leka i rummet. Vid halv fem åkte Henke hem och Jonna och jag väntade på Patrik. Åkte sedan vidare till Ingelsta för lite shopping. Patrik hade fått pengar i födelsedagspresent och skulle unna sig lite kläder. Blev två snygga skjortor och två mysiga koftor. Bra skit. Imorgon är det min tur att shoppa lite. Har sett ut två fina klänningar på VILA. (Sällan att du köper kläder där Jannika). En kornblå söt, vippig liten sak och ett korallrött fodral. Lite försmak av semestern? Funderar på ett par jeansshorts jag såg på Cubus. En sväng förbi jobbet blir det imorn också. Ska äta lunch med Anna, blir en sallad på Lindahls. Efter blir det nog en sväng förbi syster och Patrik. Henka skulle visst förbi! Tyvärr kunde inte Henke komma ut. Synd..

Längtar som fan tills på lördag! 14 personer från jobbet ska ut och käka. Förstå hur vi fick ihop det? Det är fler än när vi spelade brändboll. Haha, oh my.. hur sorgligt är det? Knappt ingen av vår personal vill komma till våra personalfester. SAD.

Har iallafall varit duktig och skruvat ihop min rottingmöbel som nu står på balkongen, blev lite trångt, men what the hell, snyggt blev det! Nu ska jag ner med lite sopor, sen duscha för att sedan krypa upp i soffan och glo på något trevligt. Toodles!

Mobilinlägg nr 91.

Förbannat trevligt avslut på kvällen på en annars rätt grå och tråkig dag. Kvavt som en bastu på jobbet och de kunder som väl valde att dyka upp på K-Rauta var tråkiga. Kvällen blev desto finare. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan (direkt var väl att ta i, blev kvar på jobbet en timma efter avslutat pass). Iallafall, halv nio gick jag in på SF och väntade på Micke. Bio! Blev bjuden på Harry Potter. Tråkigt att filmerna är över nu. Lite lustigt slut. Sista 5 minuterna - helt onödiga. Erase them from history. Kul Jul med bio iallafall! Alltid trevligt att få umgås med Micke. Nästa film blir nog cowboys vs aliens eller vad den heter, den nya med Daniel Craig. Sen borde man se filmen om apornas planet. BARA för att James Franco spelar huvudroll. Ho, ho I tell you! Lite ögongodis där! En natt med honom, ja tack.

Idag städade Mattias det sista i lägenheten. Imorgon lämnar jag in nycklarna. Mycket avsked imorgon. Säga hejdå till lägenheten. Så mycket bra minnen därifrån, men en hel del sämre. Vi säger hejdå till mitt hår imorgon. Hoppas på lyckat resultat! Jag trivs på jobbet, men funderat på senaste tiden om man skulle hitta något annat. Vore dumt iom att jag faktiskt har ett tillsvidare jobb. Ibland är det bara.. jobbigt. Monotomt. Jannika är slut, som människa. Trött, fysiskt och psykiskt. Inatt behöver jag sömn.

Mobilinlägg nr 90.

Oh my god.. träningsvärk utan dess like. Körde bara 3x10 bröst igår. GAAH!!! Jag dör lite. Lite känningar i innelår också, annars ganska lugnt. Får se vad det blir idag för roligt. Kanske mage och lite armar. Rumpa (behövs) :D xD Så jävla trött, blev lite senare än tänkt innan jag kom till sängs, typiskt. Hoppas energin finns kvar för träning. Minskning av mat och dålig sömn lämnar sina spår på energinivån. Jag försöker stå ut. Strax gå ner och byta om. Ännu en dag av jobb. Mina lediga dagar närmar sig <3

Mobilinlägg nr 89.

Idag hade vid en tyst minut på jobbet. Det var sjukt hur otroligt knäpptyst det blev. Vackert. Vi tänker på er Norge! <3

Är trött, på det mesta vad gäller killar för tillfället. Som tur är ska jag umgås med fyra trevliga grabbs på lördag, kanske fem? Blir lite käk på antagligen Bishop och lite dryck till det. Fira att semestern är på G! Längtar till torsdag, känns som jag kommer bli lite förändrad då, omedvetet eller inte. Försöker att tänka så lite som möjligt på det som ockuperar mest i min hjärna. Det har gått över förväntan faktiskt. Det dyker upp lite då och då, mest på kvällarna, precis innan jag ska sova. Jaja, inget mer filosoferande om det här, har ju CSI efter mig.

Imorse gick jag upp tidigt och gymade. Fan vad skönt det var! Imorgon blir det jobb och sen sista städningen i lägenheten. Efter det, om jag orkar, ska jag gyma förhoppningsvis. Onsdag blir det vila och tors, fre blir det träning igen. Så jävla glad att jag börjat träna igen. Hoppas badmintonen drar igång så småningom också. Nu ska jag käka lite körsbär och sen så småningom gå och lägga mig, utan att filosofera om livet, fast det är jävligt lätt att somna då har jag kommit på. Längtar efter dans, svett, sex, naken kropp, gapskratt, kuk, förspel, kyssar, äventyr. Dags att göra en bucket list kanske?

Mobilinlägg nr 88.

Hjälp... vet inte vad jag håller på med?!! Åt mat förut men kände mig äcklad så gick och tvingade upp det. Hjälp.. vad händer med mig? Hoppas det var första och sista gången..

Mobilinlägg nr 87.

Antingen gör jag något rätt eller så är min våg dum i huvudet. Imorse vägde jag mig. Gått ner 2 kg på en vecka. När jag kom hem hade jag gått ner ett halvt kilo till. Weird.. snart väntar ännu en vecka av mindre ätande. Ser fram emot det, sort of. Känner mig fräschare, kanske en placebo effekt, men det skiter jag i. Kom i mina skinny jeans häromdagen, det är ju bra. Fick höra att jag passar bra i dom. Jo man tackar! :)

Känns som jag bor på jobbet. Kan lova att det ska bli skönt att vara ledig tors, fre! Hela två dagar ledighet i rad! Sen väntar semester. Det blir fint. Spänd inför torsdag, de flesta är negativ till att jag ska färga håret, får mig att bli osäker om jag verkligen ska göra det. Ack så beroende av andra. Hoppas, hoppas det blir fint. Tänk om jag ångrar mig i sista stund? Baah.. jaja. Ses imorn macken.

Mobilinlägg nr 86.

På torsdag säger vi bye bye till mitt svarta hår. Kan bli intressant hur jag ser ut sen.

Mobilinlägg nr 85.

Ibland är det okej att vara egenkär. Tycka att man är nog ganska fräsch till och från iallafall. Vad ni tycker? Couldn't give a fuck.


Mobilinlägg nr 84.

Första veckan av kaloriräkning börjar gå mot sitt slut. Det första fem dagarna som har passerat har gått bra. Fått i mig runt 1000 kalorier varje dag. Får se vad vågen visar på söndag. Hoppas på nedgång! Den första perioden är absolut jobbigast iom att man mest förlorar vätska. Borde egentligen äta mer än vad jag gör nu. Med så lite kaloriintag så tror kroppen att man svälter sig själv och lagrar istället maten för att ha till senare. Därmed kan man också känna sig lite uppsvälld osv. Idag köpte jag pastan på basilica, åt inte ens upp hela portionen, men efteråt kände jag mig helt spyfärdig. Magen kändes som en ballong. Ville bara springa till toan och försöka få upp allt. Gjorde det inte. Kan bli början till en ond cirkel. Usch.

Hela mitt liv känns som en tragisk komedi just nu. Börjar känna mig schizofren. Tappat lite vem jag egentligen är, hur jag brukar vara. Idag och igår har varit bra dagar. Har känt mig uppåt, känt mig så som jag brukar vara. Sprallig som fan, busig, flum och flirtig. Har känts bra att vara tillbaka till viss mån, trots det att hjärnan ständigt går på högvarv. Imorgon ska jag äntligen försöka föra över bilderna från Göteborg till fejjan. Vet att jag är sent ute. De som inte har Facebook, eller inte är min vän där. Your loss! Om ni inte är min vän, kanske ni inte är värda att se bilderna? ;) Nu lite research. Funderar på färgning nästa vecka för första gången i mitt liv -gulp- SUGGESTIONS?!!?

Mobilinlägg nr 83.

Hade en jävligt märklig dröm inatt. Var säkert efter gårdagens promenad hem efter jobbet. Hela drömmen utspelade sig på en bar, typ i fjällen, för vi var på after work av något slag. Det mesta handlade om Daniel Berg och Andreas Jansson, sen gästspelade min syster och min kusin också. Mattias systrarna och mina gamla grannar var också med?! Anyhoo. Vi drack en jävla massa, några jello shotar. Jag hade tydligen varit förlovad med Berg, men istället lämnat honom för en annan. Mitt i allt dyker en skoter upp flygandes över våra huvuden. Allt var jävligt mysko. Istället hade jag börjat träffa Andreas som i sin tur var otrogen med min syster. Helt plötsligt var jag på något hotell/vandrarhem nånstans och skötte det stället. Fan så sjukt konstig dröm. Försov mig som fan idag, skulle tränat innan jobbet idag, men vaknade 10.40. Gick upp och åkte med bussen som gick 10.58. Fan vad snabb jag är! Nu är det dags för jobb. Ikväll blir det Maggio och på lördag blir det umgänge med syster, Patrik och Henke! <3

Mobilinlägg nr 82.

Tack Super-Lisa! Efter att bytt till hennes stängning har jag bytt tillbaka igen. Det har väl varit det enda positiva idag. Tänkte att jag skulle ta hem Mattias cykel idag, jorå.. Nr.1: det fanns ingen luft i däcken. Nr.2: Bestämmer mig ändå för att gå med cykeln in till stan. Nr.3: stannar vid skvallertorget för att fylla på med luft, går åt helvete. Nr.4: en kille kommer fram och säger att det inte kommer funka, för jag måste ha ett annat munstycke, för jag har en bmx-cykel. Nr.5: jag skulle gå ner till Statoil för att fixa det. Hell to the no att jag tänker gå ända tillbaka igen.

Imorgon kommer Ewelina till Norrköping, dock i en timma bara så jag hinner inte träffa henne. Så typiskt att man jobbar imorn. Inte ofta hon åker neråt den här vägen och det är inte direkt ofta jag åker till Karlstad. Tur att hon tycker om mig ändå <3

Mobilinlägg nr 81.

Det känns som hela världen går emot mig. Idag har den lyckats ganska bra, men än är dagen inte slut. Allt känns bara förjävligt. Det känns som jag sakta förlorar allting, iallafall det som har betytt mest för mig. Antar att jag har gjort något dåligt så karman kommer efter. Råkade krossa en spegel när jag var liten, 7 års olycka, men det borde vara över nu väl? Varför?..

Mobilinlägg nr 80.

Idag har jag börjat räkna kalorier lite smått, det är inte 100% allvar, men det får mig att ha lite koll på hur mycket jag får i mig om dagarna. Idag har det blivit ganska lite mat av någon anledning. Bara fått i mig ca 700-800 kcal av 2000. Det är lite för lite, fast då har jag inte räknat med smör till stekning, kryddor osv. But still too little. Tack för tipset mitt kära sockerkorn! Ewelina, du är guld och gröna skogar för mig <3 Haha, vi borde börja brevväxla med varandra! Fan vad kalorier man gör av med bara att sitta och inte göra nånting! Nu har jag bunkrat upp med bananer äpplen, och päron här hemma. Köpte även mörkt bröd till frukost och några bars in case jag får bråttom på morgonen och inte hinner käka frukost. Känner mig taggad! Mindre taggad över att de renoverar hela Nordic Club? What's up with that? Nåja, jag får härda ut. Tur jag bor nära så jag kan duscha hemma i och med att omklädningsrummen var avstängda. Dags för den här tjockisen att gå ner i vikt! Någon som vill köra race med mig? Eller inte race, men vi kan peppa varandra! På semestern blir det lite mindre strikt. Det är ju ändå semester. Med det sagt menar jag inte frosseri under mina två veckor, utan vill jag gå ut och käka en kväll med vänner så gör jag det. Punkt. Livet är för kort för att inte få äta vad man vill, men man kan tänka på hur Mycket man äter ^^

Jag är inte lika förbannad längre. Släppte ut känslorna förut, blev bara så otroligt ledsen. Men, hey. Det får man bli ibland. Speciellt om ni visste anledningen till varför jag var ledsen just idag ^^ Ska nog lägga mig hyfsat ikväll. Få många timmars sömn, beauty sleep! Ohh.. lite tv-spel blir det nu, sen sova!

Puss i ljumsken :)

Hemma hos Anna för några år sedan. Kul med fotonostalgi ^^

Mobilinlägg nr 79.

Det blir ingen hämtning av cykel idag för att.. doh, det spöregnar. Tänker inte cykla hem i det här vädret. Blir ingen städning i lägenheten. Varför? Jag orkar inte idag. Inget gym klockan åtta blev det heller. Varför? Snoozade ett tag.. länge. Men jag tog faktiskt tag i kragen och gick när jag väl vaknat. Nu har jag gått på bandet i 62 minuter. Lät bli att springa, börjar lugnt. Har inte varit på gymmet på 4 månader kanske, far inte ta ut mig direkt ;) Nu ska jag stretcha lite, sen in i duschen och sen en välbehövlig frukost!

Har slutat att vara ledsen, nu är jag mest förbannad, frustrerad, besviken. Det är inte bara du som är velig, jag har hunnit ändra mig ett par gånger sedan det där meddelandet. Det beslut jag tagit nu känns okej, kanske ändrar mig imorn igen, men just nu känns det som enda utvägen.. för mig. När du känner för att nån dag nånsin svara på mina meddelanden så behöver jag berätta för dig också.

Tips på att bli av med sockerberoende? Speciellt efter middag och kvällar. Varje tips är väldigt välkommet! 'Til then, toodles!

Mobilinlägg nr 78.

Att det ska vara så svårt? Jag menar, det är väl bara att ta tag i det? Usch. Jag har kämpat och kämpat men alltid fallit tillbaka. Lyckades en gång, vill komma dit igen. Har hämtat inspiration, hämtat bilder, ska bli motiverad! Jag kan inte hålla på såhär, göra såhär mot mig själv. Det är bara mig själv jag har att skylla på. Yup. Jag är söt, men jag vill bli vacker. Imorgon ringer klockan 8.00, då sticker jag till gymmet. Jag vet att jag har disciplin, att jag kan kämpa länge. Kämpar för så mycket annat här i livet, så varför inte nu? Saknar att vara smal, mycket blev så mycket lättare,det mesta. Snälla, låt mig lyckas. Låt mig få lite medgång i livet. Låt mig iallafall få en sak jag önskar.

Vill få tillbaka denna form för 3 är sen typ. Baah, lång väg att gå, men peppa mig så går det!

Mobilinlägg nr 77.

Sitter här hemma, fullt med jävla skit i hallen. Resten av grejerna från vår gamla lägenhet. Skönt att det sista är på plats, bara att städa klart lägenheten och sen behöver jag aldrig mer gå dit. Woho! Njuter också av en städade lägenhet. Mamma och pappa hjälpte mig transportera alla grejer, sen följde de med upp. Pappa gjorde rent spiskåpan och spishällen. Nu skiner det ska ni se! Mamma hade med sig mat hemifrån. God damn vad gott det var. Mammas mat is the shit.

Imorgon blir det nog lite städning i gamla lägenheten, det sista ska kastas. Vem vet vad dagen har att erbjuda? Kanske skulle träffa Erik. Måste komma ihåg att köpa dricka till torsdag. Är pepp som fan!! Har turligt nog, tack vare Super-Elin (that's her new heroine name) bytt tid på torsdag så jag kan träffa Henka och Patrik innan vi sticker! Yeah ^^

Längtar efter Göteborg. Längtar till Liseberg igen, längtar efter Göteborg som stad, att faktiskt denna gång kunna gå runt och utforska staden lite mer. Hoppas Kim och Micke kan följa med då! Vore grymt roligt. Käka på Chez Amis en kväll, testa lammet den här gången. Funderar på att hämta tillbaka Mattias cykel imorn. Om jag orkar. Tittade för övrigt på Tron Legacy igår, worst movie ever! Suck, ovärt de två timmar filmen var. Ikväll blir det något annat skoj. Toodles!

Bild på mig och Nicko på Chez Amis. Mysig kväll med gänget!

Mobilinlägg nr 76.

Omg, jag hatar de jävla bosnierna och syrianerna som har något jävla badonkadonka party under. Fy faaaan vad det låter. Såg när de gick in i huset. Sjunger och härjar något om syrianer. Typ 100 ggr, samma sång hela tiden.100 decibel. För övrigt var jordgubbar med glass heavenly gott. En dag av jobb till. Sen är det ny vecka igen. Jag har egentligen inget direkt intressant att skriva om så jag slänger in en bild från Göteborg som Dennis tog på mig. Hurra?

Mobilinlägg nr 75.

Försöker lista ut hur jag kan jobba till fyra på torsdag istället för stängning. Vore så awesome! Ser mörkt ut nu, men ska luska vidare. Patrik, Henka, Jeff och karro tror jag kommer, har inte frågat fler, men Kim hänger säkert på, Micke, Nicko och My också. Kanske en öl efteråt nånstans? Hell yeah! Kör på det bara! Taggad som fan! :D woop woop!

Mobilinlägg nr 74.

Just nu känns livet jävligt tungt. Mycket som inte går min väg.svartsjuk, avundsjuk men ändå glad där någonstans. Avundsjuk och bitter över att Anna åker till Grekland på tisdag. Bitter över att jag faktiskt inte har pengarna att åka utomlands. Det får bli nästa år förhoppningsvis! Ska försöka ta och laga lite mat nu, har blivit riktigt dålig på det. Så sjukt jävla tråkigt, speciellt att laga till sig själv, right? Men för att fira att det är lördag, ska jag laga god mat, kött, majskolv (oh yeah, that's the shit) lite aioli till det. Till efterrätt blir det jordgubbar och vaniljglass! Whoo!! Micke ringde idag och frågade hur det gick med kaninen. Kaninen mår bra, fick mat och vatten idag efter jobbet. Jag är så duktig så! Det kändes skumt att Patrik gick imorse, aldrig lämnat en kille från lägenheten som jag inte haft det något med. Inte ens killpolers har legat över. Haha! Kändes konstigt. Ne, ikväll blire nog Sucker punch eller någon annan trevlig rulle i samma genre! Puss då.

Mobilinlägg nr 73.

Lyckad after work. God öl och trevligt jävla folk. Träffade Henka och Patrik kvart över åtta på Black Lion, beställde in öl. Krusovice. Fint. Efter en liten stund kom Anna, flum-Anna :D bin beställde San Miguel om jag inte minns fel. Jag blev hungrig, beställde en nachokorg. Patrik och Henka beställde plocktallrik. Mer öl. Henkas polare Jeff kom dit, trevlig prick, hann inte utbyta så många ord till varandra. Pratade mycket med Erik efter han slutat laga mat där, typ en månad sist vi sågs, sjukt. Mer öl, Henkas treat. Vahter och hans bror David kom, Kul Kul! :D fan, är så jävla trött. Henka, jag och Patrik drog förbi McDonald's, pojkarna köpte mat. Vi lämnade Henka vid rosa elefanten och vi gick vidare hemåt mig. Nu är jag hemma. Har en Patrik utanför på soffan som tittar på film. Skulle visst spela golf imorn? Vette fan, jag ska iallafall jobba. Tjohej! Godnatt.

Mobilinlägg nr 72.

Ibland tar livet sig en konstig vändning. Funderat lite på det du sa idag på jobbet, om att inte bli bortskämd, att få kämpa. Att hellre få kämpa för kärleken än att få den the easy way. Dock är linjen hårfin från att bara kämpa för kärleken och att bli hållen på sträckbäcken. Mitt liv kommer aldrig mer bli sig likt, i den aspekt att jag är en mycket ärligare människa nu. Jag är mer positiv till livet, jag ser livet på ett annorlundare sätt. Jag tror fortfarande gott om allt och alla. Fruktansvärt naiv, svårt att säga nej, sätter mig själv i andra hand.

Jag har tappat mig själv de senaste månaderna. Precis när jag blev singel var jag väldigt glad, allt var underbart. Den senaste tiden har jag blivit alltmer bitter, ledsen, besviken. Är det värt? Vad hände med mig där emellan? Jag är glad att jag kommit fram till ett beslut. I min värld är du allt, men nu är det dags att se om mig själv. Jag har kämpat. For all that it's worth. Nu vill jag leva! Längtar efter en utlandsresa. Det blir ingen på bra länge. Har ingen som helst buffert för tillfället. Det känns kämpigt att få snåla och verkligen tänka på vad man handlar, när man annars är van att spara, spara, spara.

Tack för innehållet i min hårddisk Andreas! Guld värt. Du är allt bra snäll mot mig, hjälper en stackars tjej utan dator ^^ Imorgon ska jag bort och mata Mickes kanin. Blir en trevlig liten promenad det, ska fixa lite till i Mattias och min lägenhet, ska ju hämta mina sista saker. Time to curl, curl, curl my hair, varför? För att jag har tid.

Mobilinlägg nr 71.

2 veckor, 4 dagar kvar. Playtime is over.

Mobilinlägg nr 70.

3 veckor kvar.. jag vet vad jag vill.

Mobilinlägg nr 69.

How I miss you.. longing for you, thinking of you, aching for you - all day, every day.

Mobilinlägg nr 68.

Trött. Tror jag ska sova lite. Köpte mig idag en anteckningsbok. Är nog tänkt att den ska fungera som en slags dagbok? Föra dagbok låter så fel, men det är i princip vad det är. En blogg i pappersform. Får se hur mycket jag kommer uppdatera här framöver. Nu, sova.

Mobilinlägg nr 67.

Nu har jag kommit till det stadiet att jag inte kan gråta mer. Ibland blir jag ledsen och jag känner att ögonen fylls med tårar, men det är inte mer än så. Känner mig avtrubbad för gråt just nu. Morgonen tog sig en konstig vändning, som det så ofta gör för mig på senaste tiden. Jag är en ganska trasig själ, men det ordnar sig alltid i slutändan. Det blir kanske inte alltid som man vill, men det ordnar sig. Jag tog upp ett mynt, med ansiktet vänd uppåt. Hoppas på lite tur nu. Har aldrig haft speciellt tur i varken spel eller kärlek men hoppas på en förändring! Ikväll blir det nog några Staropramen med goda vänners sällskap, det är alltid trevligt! Nu ska jag försöka möta upp syster och Patrik nånstans vid Munken, it'll be a battlefield.

Mobilinlägg nr 66.

Jag vet att jag skulle berättat först för dig innan jag skrev det här, men jag kan inte. Jag får ju inte höra av mig till dig, finns inget sätt jag kan få tag på dig förutom på det här sättet. Om jag ringer lägger du på, om jag skickar meddelande får jag inget svar. Klart jag kan vänta till nästa vecka, men jag är som jag är. Rädd? Aldrig varit så rädd när jag är med dig. Att ha så mycket att förlora känns skrämmande, men bra. Samtidigt har jag aldrig känt mig så trygg som jag är när jag är med dig. Självklart vill jag fortfarande ha dig, men mitt hjärta har gett upp när du inte säger allt vad som försiggår i din hjärna, försöker få dig att berätta. Vi har dansat runt i den här dansen länge nu. Förlåt att jag inte så något till dig först.

Mobilinlägg nr 65.

Godmorgon och godnatt! Full som ett stryk, men ska försöka summera kvällen. Fan så jävla sjuk nice kväll! Började ned att jadg träffade Åsa. Vi käkade på paus. Gick till bolaget för att inhandla alkohol till idag och imorn. Gick hem igen, gick ner för att kolla på Markus Krunegård. Ursäkta min stavning förresten, autokorrigering och full är ingen bra kombo. Iallafall. Vi kollade färdig på Markus och stack sen till my och Nicko. Värsta basta tjejerna! Mucho love! Hälsade på Anna, Anna, nadia, Ted och cissi. Stack iväg runt tio till munken, alla tappade bort alla. Jag hälsade på Håkan A, skällde ut honom för hans skvaller till Kalle så jag och Ändras fick det där samtalet. Vi hittade tillbaka till varann. Anna, Anna, Nicko ICBC jag bestämde oss för att dra till Hugo. Gick in genom VIP-kön såklart. I kön står Mattias polare framför mig och bakom står Marcus, han från midsommardagen you know. Iallafall, Mattias polare stack.till puls. FY FAN VAD VI DANSADE! Har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Eller jo, möjligtvis sist jag hade sex med dig,ingen nämnd, ingen glömd! Så många lustiga killar som kom och snackade med oss. Fast fyra snygga brudar i snygga kläder går ju inte att motstå, right? Träffade på Hemstad och Micke Nilsson. Trevligt. Anna, Nicko och jag + vår nyfunna vän Anders stack till max för att käka. Min Anna gick hem eftersom hon jobbar imorn, stackars. God mat! Träffade på ordningsvakten från Cromwell och en killar som jobbar där. fan värsta trevliga bosniska killarna! Sätt och käka tillsammans. Jag tvingade i Nicko mat, Anna också, efter att hon ätit Sina chili cheese :D De andra gick hem, jag hoppade in i killarnas bil och fick skjuts hem, värsta snälla. Nu ska jag sova, imorgon väntar vaxning 11.10 och sen munken igen kör bara, KÖR!!!!!

Mobilinlägg nr 64.

Dagens goda gärning är gjord. Jocke ringde och väckte mig idag, frågade om jag kunde utföra ett uppdrag. Absolut! Gör allt för honom, hoppas han vet det också. Stackare lät inte alls bra och det fick man bekräftelse på när jag fick inköpslistan :D Två paket halstabletter, Två paket ipren, ett paket alvedon, en termometer, två drickyoghurt och en Cola. Annars så starka Joakim var inte så kartig när jag lämnade grejorna.

Idag och imorgon är det Munken in the park som gäller! Yeah! Ska träffa Åsa i eftermiddag, sen ska vi möta upp My och Nicko för lite softhäng. Det blir nice som fan. En resa till Göteborg igen är redan på planeringsstadiet. Antagligen åker vi i slutet av september. Nånstans där. Göteborg är en stad jag absolut kan flytta till, vem vet vad som händer i framtiden? Nu ska jag kolla lite fler avsnitt av HIMYM, sen sola lite på balkongen. Fejnt döh.

Mobilinlägg nr 63 - Gett upp.

De senaste dagarna har fått mig att inse att jag tycker om dig så sjukt mycket. Saknar dig varje dag, men jag har aldrig blivit så sårad än i ditt sällskap. Varje stund med dig gör mig varm inombords. Du är underbar. Nu får det dock vara nog. Jag ska inte behöva vänta längre, jag ska inte behöva vara ledsen. DU ska inte behöva vara ledsen och eftersom varken A eller B händer från din sida så gör jag det åt dig.

Mobilinlägg nr 62.

Hade massa idéer att skriva om. Många tankar att få ner, men nu sitter jag här och.. Alltså.. det där förbudet.. det är way out of line, helt under min värdighet. Jag menar.. förstår du inte hur sjukt det låter och faktiskt är?! Det gör mig både sårad och förbannad. För fan.. varför i helvete håller du på och fuckar upp min hjärna??! Baah.. vill inte ha det såhär.

måste gå och lägga mig. Upp freakin tidigt imorgon. Ska försöka att inte tänka på varken A eller M de närmsta två dagarna. Blir jobbigt.. Den ena kommer jag sakna jättemycket as I always do, men gör mig wackadoodle i huvudet och den andra gör mig helt miserabel utan att vi ens träffas. Nu ska jag få några timmars sömn! Tagit upp kontakten med Tobias Kirch. Många år sen jag snackade med honom. Han är sig fortfarande lik.. haha. Jadu. Kul att jag börjat snacka med Marcus också.Hade som mest kontakt med honom under gymnasiet. Tråkigt att båda ska bo så jävla långt bort. Göteborg och Skåne. Wtf? Anyhoo. Trött. Puss på?

Mobilinlägg nr 61.

Det känns skumt att vara hatad av någon, jag förstår varför du gör det, but still. Jag hatar dig också, så det är lugnt, inte i samma grad som du hatar mig, men du är liksom.. hmm.. i vägen? Du gör det mycket svårare. Surrender! Förjävla fin eftermiddag idag. Speciellt mellan 14.50-16.10. Leendet var bäst, sen kroppen, dofterna också! Fast iofs, att få se dig över huvud taget var dagens guldkant. Kände att veckans sorger som fortfarande bearbetas, blev en snudd lättare idag. Tillfälligt dock.

Btw, till allas förtjusning ska Dennis följa med imorgon!! Fan vad kul! Bara setts snabbt en, två gånger sen han flyttade. Var nära att jag fick med Marcus Johansson också, men han skulle på kurs imorgon så han hade inte tid. Boo. Lovade honom att höra av mig i tid nästa gång så han kan komma förbi och säga hej iallafall. Inte varje dag man åker ner till Göteborg! Taggad till tusen. Verkar bli sol imorn och runt 20 grader, det gillar vi! Har typ packat klart, står lite i val och kval vilka skor jag ska ha med. (Här vill jag inte ha några suckar eller rullande med ögon). Nu borde jag äta något.

LISEBEEEEEEEEEEEEERG!!!!

Mobilinlägg nr 60.

Började min semesterdag med att spendera 4,5 timmar på jobbet <3 'nuff said.

Mobilinlägg nr 59.

Tack Ewelina för att du välkomnar mig tillbaka hit. Haha, var ju bara borta tre dagar nånting! :D skönt att få babbla av sig igen.

ikväll har varit damn fine. Eller ja, först vaknade jag hos Jonna och Patrik. Fy fan vad Jonna snarkar! Vaknade flera gånger av det :P Patrik hade redan åkt iväg när vi vaknade, Jonna stack strax därefter till jobbet. Jag var barnvakt några timmar. Trotsig, envis ung dam de har, men det gäller ta hårt mot hårt redan nu. Annars lär hon sig inte! Åkte finfin Chrysler hem. Fick skjuts av Ken. Tittade lite på HIMYM och TBBT, sen stack jag ner till Fräcka fröken för att möta upp supersköna brudarna Nicko och Anna. Tog en snabb fika och snackade igenom planerna för Göteborg på tisdag. Andreas uteblivna visit gjorde att Nicko följde med oss till Texas Longhorn för att äta en bit. Mötte upp Micke där och vi åt alla en varsin fin hamburgare. For sedan in till filmstaden och tittade Transformers 3 allihopa! Nicko följde med nu också, hennes första 3D bio här i Norrköping. Filmen var jävligt nice. Shia LaBeouf vad trevlig att titta på. Nya tjejen som blir räddad i nöd var bra också. Ingen Megan Fox ;) Men å andra sidan är jag mer för brunetter! Haha. Anyhoo. Övervägde förut att sova i soffan för att jag inte bäddat sängen med nya sängkläder. Jag bäddade rent. Nu får det bli några mer avsnitt av tbbt, lite körsbär och sen sova! Imorgon väntar packning och sen bort till jobbet för att hämta smutsiga jobbkläder. Intressant, I know.

Puss.

Always look on the brightside of life.

l

Min superba lördagkväll!

Hej.

Jag mår någotlunda bättre, långt ifrån bra, men bättre. Kunde glädjas med att Andreas kom hem igår. Yay!
Dessutom blev det lite öl och lite captain morgan & cola hemma hos Jonna och Patrik (som jag fortfarande är hos).
Henka och PB gjorde oss sällskap och det blev färskpotatis med timjan och vitlöksmarinerad fläskkarré. Fan vad fint. Fast vad mer kan man begära när Henka sätter igång och ska laga maten? Hade det iallafall jävligt fint. Snackade en hel massa om livet om vad som händer nu, har hänt och vad som kommer att hända.

Nu längtar jag tills ikväll då det blir lite fint umgänge med bästa Micke och Anna, men först fika-date med Nicko, My och Anna, planera lite inför tisdag. Lisberg blir bra, kan inte längta nog, hoppas på uppehåll.

Fy fan för den här veckan som varit. Ja bara känslomässigt iallafall. FY FAN. Det blir bättre. Snart. I hope?
Som Anna sa, du får gråta tills du inte kan gråta mer, sen gråta lite till, efter det får man ta sig i kragen och gå vidare från där. Har nog kommit till det stadiet att jag har gråtit till jag inte kan gråta mer. Får gråta lite till och sen gå vidare därifrån.

Kommer ha med kamera ner till Götet så den som har facebook får gå in och kika på bilder, would be all except two of you.

För den intresserade gjorde min mage uppror igår efter den goda maten. Efter de senaste dagarnas frånvarande av mat, brist på apetit osv så blev det lite mycket. Mådde illa ett tag och hela jag kändes som en ballong. Alkoholen tog sin rätt också på tom mage. Ha!

Nu har jag en trotsig liten dam som vill sitta i mitt knä (det är inte Jonna). Better go!


Puss då.