This is my life.

Och så var man med jobb igen!
En vecka har redan gått sedan jag började på Flash och jag har redan hunnit med att jobba själv hälften av de dagarna och även gått på julbord med Flash.
Lite nervöst var det att jobba själv. Inte för att jag var osäker på min kompetens inom den nya genren av jobb, men att jag skulle stöta på problem som jag inte skulle kunna klara ut själv. HATAR att behöva ringa till andra om hjälp. Jag är jävligt självdiciplinerad när det kommer till jobb och drar mig för att be nån annan om hjälp om jag inte kan lista ut det själv.
Lyckligtvis har det inte dykt upp något sådant problem än (peppar, peppar). Men bra nojig var jag när jag stängde butiken första gången, om jag glömt låsa något, eller glömt trycka på någon viktig knapp i kassan.
 
Jag trivs. Riktigt bra faktiskt. Kommer väldigt bra överens med chefen/kollegan och hon har redan gett mig beröm flera gånger och det känns ju riktigt trevligt att få bevis på att man gör nånting bra.
Jag har förövrigt inte hört ett knyst från chefspositionen från Vero Moda, så antar att det inte blir nånting med det.
 
Igår var jag på julbord som jag skrev om i början av inlägget. Vi var på "Clas på hörnet". Enligt hemsidan är det otroligt populärt och man skulle skynda sig att boka bord. Så himla märkvärdigt tyckte jag inte att det var. Potatisen var kall, den gravade laxen var inte trancherad i fina skivor, utan skivad i centimetertjocka skivor. Den rökta laxen smakade inte rökt och den var vattnig. Ett torftigt utbud av det varma och efterätterna var tråkiga. (Köpt ischoklad? Kom igen...)
Meeeeeen. Det var gratis och sällskapet var trevligt, än om jävligt högt kacklande med runt 50 st brudar.
 
Idag är jag äntligen ledig efter 7 dagar i rad av jobbande.
Har tillbringat dagen med att ta sovmorgon till 9.30. Ahhh, det var skönt! Men hade en snarkandes liten mopspöjk i armhålan. Ska alltid ligga nära ^^
Sen har jag gjort så roliga saker som att maila min handläggare på arbetsförmedlingen, skickat in kassakort till a-kassan, fryst abonnemang hos comhem och sagt upp mitt elavtal på E.ON. YEAH.
 
Nu blir det att slänga in en tvätt i maskinen och sen så småningom börja göra iordning sig. Idag är det "date night" med Mats. Ska se del två av Hobbit :D
 
 
Btw, vet ni nån som är i behov av lägenhet, säg till! ;)