Givande dag! :)

JAJJEBJÖRN! Ännu en givande dag för koreanjäveln! ^^
Vaknar upp härligt glad och förväntar mig en trevlig dag med sällskap av Jaeger, Alex och Anna och sedan också Åsa :)
Steg upp och gör det man gör innan man åker iväg och träffar vänner.
Stan 11.20 köpte lypsyl. gick till choysan Väntade där i en halvtimma.
Turturduvorna anlände och vi käkade jäkligt gott :)

Dock byttes det saliv ett antal gånger på choysan, vilket jag tyckte ni kunde väntat med, ni hade trots allt redan varit med varandra ett dygn. Det är ett otroligt störande moment. Gulligt med att ni håller handen och shit. men när ni ska sitta som iglar på varandra, då blir det för mycket.

Men ajja.
Sen träffade jag på min söta pillis. Vi gick och kollade i diverse butiker. Hon hittade endel faktiskt, bl.a en polotröja :O som faktiskt var förvånandsvärt snygg. brukar tycka polotröjor är riktigt gräsliga, men den här var faktiskt en guldklimp! :) Hon hittade också en kjol på JC som hon lade undan tills imorn. Jättefin. men DYR :O + leggings.. grf. *ingen kommentar*


Imorn blir det att köpa någon blomma till pappa och sen något liiitet eller något. något litet till mamma? Fan. har ingen aning om vad jag ska köpa :P

Åkte hem sen efter att Jaeger mådde, ehm dåligt. Anna och jag fortsatte som sagt och åkte 15,06 från stan. Träffade på Åsa och hon och jag körde badminton ett tag. Men åsa blev trött eller lat så hon orkade inte. Men ajja. Skönt att röra på sig, jag studsade runt rätt bra så jag blev varm :)


men iaf. Följande saker vill jag ha just nu:

linser
hårfärg
nya kläder (jeans, jeans, jeans, jeans, byxor, kjol, jeans)
PENGAR
parfym
ny mobil
ny mp3
pojkvän


puss och slem, du vet från vem!



hejsan :)

Jag förstår mig inte på karln. han motsäger sig själv hela tiden :P
Ändå är jag intresserad. Karin är det också. och han är intresserade av oss... Båda..? :P
Ändå har han sagt till Karin att han bara vill vara vänner med oss, men han skriver att han vill mysa.. hmm.. jag förstår inte :P

Ajja. *käkar kexchoklad.*

Idol sen då.

puss hej

._.

Idag träffade Karin Mattias i Finspång själv.


[uppdatering]

Undrar om jag kommer bli sjuk. Var ute o gick i skogen och vägen i ca 1½ timma, En timma utan kofta ungefär. Kanske inte så intelligent. Men det var skönt, sen började det blåsa och.. ja.
Imorgon ska jag träffa Mattias.. MED Karin.
Tror inte han ser mig som något annat än en vän så jag ska släppa det här nu. Dock är han.. ja trevlig, söt och snäll och sådär, så det är synd.


Imorgon ska jag göra småkakor i skolan.. Jag gillart.

Sarah Beth is scared to death.

Är jag känslomässigt lätt engagerad? Jag tror det. Jag blir helt galen..
Vet inte vad jag ska göra. Alltså. FAN! Blir knäpp snart :O
:(
Jag har kommit fram till en sak och det är ingen mening med att ni protesterar. för jag vet att det är sant. Kom fram till att jag inte är intressant. På internet verkar jag vara någon trevlig prick, men när personer väl träffar mig är jag som en grå mus antar jag..

Idag var det ett himla tjat om att jag har platt röv och att mina byxor inte satt bra.. och JA, jag blev ledsen och JA det var därför jag gick förväg till lunchen. Känns som jag sagt tusentals gånger att de ska hålla käften. Men jaja.. "Jannika, skaffa dig en röv!" ... :( Mitt goda självförtroende bottnade på en sekund.. Äntligen har jag börjat gilla min kropp lite bättre då jag sett små förändringar men den där meningen fick mig att se alla brister jag hade förut och jag var näst intill tillbaka på ruta ett igen.

Mattias. Absolut, han är pojkvänsmaterial, det jag fått reda på hittills iaf. Men nu blir jag sådär jobbig osäker igen. Får för mig att han tycker bättre om Karin. Automatisk ryggar jag tillbaka och låter Karin få ta för sig..
"När ska du få dig ett ligg då, Jannika?"

Är detta ett jävla race om hur många killar man ligger med?! Jag vill inte gå och ligga med vem som helst som sedan bara behandlar mig som garbage. My self-esteem blir helt förstört då.

Tror jag börjar bli sjuk också. Ont i halsen och hostar. Det blir nog kanske ingen filmkväll för min del på lördag. Blir då bara han och Karin.. FAN! Grf. Överanylasera igen? Jao.

Rascal Flatts - Sarah Beth  <3  (grät när jag hörde låten och läste texten)

Idén om att köpa gamecube är över tror jag.
Jag är inte lika lycklig över att åka till Uppcon längre heller.


Nu blev jag tom.

Välkomstpaket

Det verkar som om jag ska börja med badminton igen. Eller det ska jag. och så ska jag kolla hur det är med boxning.Mattias vill tydligen ha med mig och Karin på en träning iaf så det ska vi väl. Ska nog kolla på fredag. Filmkväll hos honom på lördag kanske.
Köket nu då, imorn, torsdag och fredag :D

För övrigt fick jag mitt Buzzador välkomstpaket idag :D 6 st påsar á 150 g kexchoklad apelsin! Jättegoda faktiskt. Blev glatt överraskad :) Undrar vad som kommer i nästa?


http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=yanken

Blir gärna medlem, få dina paket och skriva rapport om vad du och dina vänner tyckte och få ett nytt paket! :)



idol ikväll. David Fjällborg *dregel*



Var tog vår vänskap vägen? Jag ska också ta kontakt säger du. Det var aldrig något problem förut. Då ringde du varje dag. Nu är jag som bortglömd..
Visst du är nykär och allt. Glöm bara inte vem som ställt upp mest för dig de senaste månaderna.

Veckan för mig.

HAHA. Det har hänt endel de senaste dagarna och sådär.. :)
Snart en vecka sedan vi serverade på bröllopet. Känns typ som igår!
Ja sen har veckan gått. Vinprovning i tisdags som var mycket intressant. Har varit lite nyfiken på hur man gör och hur det är och så. Men så speciellt var det inte. Jag är ingen vinälskare så.. :P
Så otroligt skönt att vara i köket nu de tre sista vardagarna i veckan! Tiden går fort och jag pysslar med något som jag verkligen gillar :) Wiie!
Mer jobb åt mig. Jag GILLART! Ska jobba den 28 oktober med något från skolan. serva 40 pers. Jag och Oskar. :) Borta vid Vrinnevi någonstans. Ska plocka tallrikar och stå i baren är det tänkt. ännu 500 kr till.. Jag gillart! Verkligen :) Hmm.

Igår så försvann Åsas piercingar av någon läskig anledning.. Hon lade dem i sin lilla Federal plastpåse som hon lade på bordet som hon alltid gjort (eftersom hon inte får ha piercing i köket).
Eh ja.. sen när vi gick in i klassrummet var påsen borta. Vi letade febrilt i typ.. jag vet inte aslänge.. Frågade ALLA om de sett den. men nej.. över 100 spänn åt helvete där :P
Öh.. ja.. Efter lunchen frågade vi Lasse (Allt hopp var då ute).

"Har du sett en liten plastpåse som låg inne i klassrummet?"
"Öh... ja det.. det tror jag. Den slängde jag"

AAAAH!!!! På med plasthandske. Sen rotade jag runt i soppåsen ^^ Hittade den som tur var :) åsa blev glad.
Idag fick Janne rycket (störtskön lärare).
Han har sagt KLART och TYDLIGT att vi inte få lyssna på musik i köket. Alla har gått med på det här.
Men idag av någon skum anledning tar Oskar fram kökets lilla bandspelare/radio och sätter igång. För att inte Janne ska höra smyger han in i bageriet (litet rum bredvid) och drar igång radion dock ganska lågt.
Janne såg att något bus var på gång.. Så han gick in dit och därefter hörde man ett brak ^___^
Han kastade radion i golvet så nu ligger ungefär 20 bitar i soptunnan och resten hänger ihop i sladdar och fasthängd på väggen utanför köket, så alla kan se konsekvenserna av att lyssna på musik i köket!

Imorgon blir det faktiskt utgång. Tro det eller ej. Första skola. Sen Hem. Åka buss till Karin. Göra iordning oss och sen uuuut. Hoppas på att få träffa Mattias också. en liten extra bonus sådär :D
På lördag blir det att serva mat på Cloetta center i linköping!
Det är "Ladies Night" så det blir lite artister och humor sådär :)
För det som inte vet vad det är. gå in på www.ladiesnight.se
HE.. HE
På söndag ska jag ta det lugnt :) Tror jag iaf :P


Idag var man med Jaeger. Åsa, jag och hon fikade på choklad och muffinscompaniet. Gött var det, men väldigt matigt. Åsa åkte hem och Jaeger och jag fortsatte. Jag lånade om en bok på biblioteket. Vi gick i diverse affärer och jag köpte en tröja/top på Cubus för 199 kr. Jättefin. Jag gillart liksom.
Den ska jag ha på lördag när jag serverar. Ja.. Fick skjuts hem av Jaeger. Hon är en klippa på att köra. HÖHÖ. Jag gillar hennes ickebefintliga AC i bilen :)



Puss hej.

grf...

Seriöst. Idag är jag på lite pissigt humör. Lite barnsligt, men whatever.
Igår skulle jag och Åsa träffa Anna på stan och hon sa tydligen att vi skulle skynda oss på. Vi hade sällskap av Frida och Dennis, men vi gick lite fortare än dem och avståndet ökade mer och mer hela tiden.
De sa att vi skulle hura ner, men vi hade som sagt bråttom.
Sedan ringde Dennis och sa att vi skulle hurta ner. Då sa jag att vi var tvungna att skynda oss på och sen så vette fan om jag la på eller inte. Men iallafall. Sa att vi skulle skynda oss på.
Så idag är han skitsne. Assur och förbannad, men om han vill vara det. så gärna för mig.

Försökt vara snäll och sådär, men man får ju ett så jävla spydigt svar tillbaka så om han vill ha det så.


Vinprovning idag. Mycket intressant. Äckligt, men intressant :P
Ut på fredag i Finspång kanske. Får se. Inget bestämt än, eller om jag drar hem till honom :)
Hmm. De har tydligen ringt från Linköping! Måste verkligen svara när de ringer sen!

Jaja.. puss hej eller något.

serveringsjobb

Så idag is the day. Lite nervös är jag allt. Att allt inte finns och vi gör något som vi inte får eller att vi tar död på den där personen som är jätteallergisk mot laktos... GAAH liksom! Men hoppas på det bästa naturligtvis!
Servera på bröllop.. geeez... Jaja. Håll tummarna :)
Ska fixa med endel saker snart, duscha, tvätta håret. Packa ner alla saker.
Fatservering..
Jobba nästa lördag också då! :O SHIIIIIT!! :O 1800 pers. GAAH! Fast man kanske inte är den enda som klantar sig om det är så ^^
Höll precis på att somna inatt när Alex ringde. Vet inte om du kommer ihåg allt du sa och försökte säga. Men hoppas du mår lite bättre. Hoppas du kommer ihåg allt jag sa också..

Jaja. nu blev det mycket på en gång. puss hej.

skabb skabb.

Idag så känns det skabbigt. Svullade ner mig igår hos Anna trots en vardag. Gjorde undantag för att jag sov hos Anna för första gången ^_______^
Men så idag känner jag mig skabb.

:(

Usch. Jaja. Orka med detta nu. Dags för att skratta lite. Dags för Idol.

*aaaaaa

Nu sitter jag här och lyssnar på musiken till Final Fantasy. M-m-mm! Jag gillart! nawD Speciellt One winged angel *dregel* UJ!!
Denna vecka ser ut som följande utan inbördes ordning:

1. Kolla priser och information om linser på Optiker Persson.
2. Sova hos Anna nån gång i veckan.
3. Klassfoto på onsdag.
4. Servera på bröllop på lördag.
5. Träffa Mattias på lördag?
6. Läxor.. mutter



Nu är det bestämt! Följande åker till Uppcon de 13-15 oktober.
Mike, Ewe, Ewes bror, Jag, Jaeger, Patrik och Alex!! YAAAAAAAY Jag längtar som fan! :D
Det ultimata hade ju varit att åka bil upp dit (tittar på Jaeger med hundögon). Det blir både billigare och bekvämare (inget byte av buss). Sååå höhö. Jag ska allt diskutera det med henne. Men.. Förstår om hon inte vill köra ända upp dit... he...... he. :P


OH! En rockig låt. :drool:



puss hej

lonely.

Nu har jag gjort omelett. Typ.. den goaste omelett jag ätit. Jag så rockar.
Inget har man att göra idag heller. BUHU. eller något.
Det enda jag gör just nu är att sjunga på Wonderwall. En helt underbar låt :)

Nej. nu ska jag visst gå och göra en milkshake :) hej svejs!

Dessutom vill jag vara kär.



puss hej