Mot Norrköping!

http://youtu.be/i6OwxEd0Th0

Kan vara den sötaste videon nånsin!
9 dagar kvar så har vi en sån parvel också ^^

Btw, i helgen kommer jag och Mats ner till Norrköping. Yay!!?

Åh! Ikväll blir det middag på mamas och tapas. Jag misstänker lite vit sangria och full mage ikväll. Nichlas står för notan <3

Öh.. Jag tänker långsamt, måste få i mig frulle.


Sunday afternoon.

Satt imorse och saknade de flesta från mitt gamla jobb. Jag och Anna pratade lite kort igår om hur det är att jobba med så få personer hela tiden. Anna jobbar i stort sett mest bara med en annan person och jag har rullians på tre stycken till.
Saknar en handfull människor mest självklart. De som läser min blogg kan nog också lista ut vilka det är i princip en från varje avdelning.
Suck.. Lite hemlängtan har man nog. De har inte riktigt samma humor här uppe som i Norrpan. Inte min humor iallafall. Min sarkastiska dryga humor går inte riktigt hem här lika mycket. Nåt du märkt av också Anna? Undantag med Jonas då :P

Nu bär det av hem för middag hos min finaste. Jag har visst i all hast under dagen, lovat att göra blåbärspaj. Får väl vara snäll fruga och göra det! ;D

Gårkvällen var riktigt trevlig med Anna som sällskap! Härligt god mat. Anna var som väntat sämst när vi spelade kort. Neger och president är inte riktigt hennes cup of tea. Däremot smiskade hon Mats rumpa i vänd-tia.
Annars testade vi nya Daim, jordgubb från GB glass. Jääävligt fint om jag får säga det, hehe. Anna och jag planerar att köpa en av varje sort från GB och svulla i oss nån gång. Men.. Kanske inte. Stackars Annas laktosmage.

Nu är jag strax hemma.
Until next time, <3


Lördag, vad erbjuder du?

Idag väntar jobb i Infra, tydligen så blir det här i helgen och inte i Barkaby, för chefen var sjuk.
Härlig solig dag idag förresten! Hoppas på mycket kunder :

Ikväll blir det lite grillning på vår innegård tillsammans med Anna. Ska bli myspys, och gott! Ser fram emot grillad majskolv.
Annars då? Vi får se hur det blir med träningen. Ranna kom på att det blir lite svårt för mig att träna innan jobbet när vi kommer skaffa Murphy. Kan inte lämna honom själv på jobbet när han är valp. Men jag får lösa det där helt enkelt.
Annars känner jag mig fortfarande som en valross, en ganska söt valross dock. Mats försökte kommunicera med mig på något slags valross/sälspråk igår. Demonstrerade hur valrossar gör slängkyssar.. :P

Nepp, dags att kliva av bussen!


Still alive folks!

Ja, vad ska man säga? Jag är nere i en personlig svacka. Känner mig som en valross.. Självförtroendet har fått sig en törn eller två. Jag, Ranna och Tomas ska börja med träning nu. Vi har SATS liggandes precis bredvid jobbet och så har jag ett SATS drygt 5 minuters promenad från mig.
Får se när vi börjar, men ganska snart tror jag.

Nästa vecka bär det av till Norrköping. Eller nästa helg. Antagligen ska vi sova hos syrran. Har saknat lillskrutten Zoey <3 två veckor kvar nu tills vi får hämta vår lilla skatt. Kommer verkligen bli en utmaning! Men det känns rätt i tiden, så varför inte köra?

Idag kom lönen, gött. Hem och betala räkningar sen då :D tycker det är ganska skönt ändå, få det gjort och sen se vad man har att röra sig med. Denna månad har jag dock legat ute med en hel del pengar 3500:- ska jag få tillbaka pga kvitton för jobb osv.
Över 2k gick till nya saker till Murphy. Han kommer bli så bortskämd!! Den som vill är välkommen att hälsa på oss sen ;) vet iallafall ett par stycken som är rätt sugna ;D

Midsommar kommer tillbringas hemma hos mamma och pappa. Kommer bli mysigt! Inte varit där på några år nu :) dessutom har vi ju lillen med oss, så han får mycket space att springa på i trädgården :)

Ne, nu är det dags att runda av och snart gå av pendeln för en dag med jobb. I helgen är jag förflyttad till Barkaby.. Ska bli intressant.


Like dough in my head.

Känner mig rätt mosig i huvudet efter 12 timmars jobb. Imorgon blir det säkerligen likadant. Det bär av till Arninges butik hela dagen imorn och bussen går 6.15.. Segt, vi får se hur det blir. Systemet krånglade under kvällen och det skulle ta långt ifrån den tid det gjorde att inventera idag. Sen finns det nån lag om hur många timmar fritid man måste ha innan man börjar jobba igen. Jaja, får veta hur det blir under kvällen..

Trött. Fysiskt och psykiskt. Insett vilket dåligt självförtroende man har och har blivit utmanad av kollegan att göra spegelövningen. Jag ska stå och föra en vanlig konversation med mig själv i ett par minuter och titta på mig själv i spegeln, ögonkontakt. Känner mig dålig och allmänt larvig när jag står där i badrummet.. Hmm

Adjö


Snart blir vi en liten familj..

3 veckor kvar.. <3


Crazy days!

VILKA DAGAR!! Ojoj.. Haft utbildning nere i Lysekil (närmare Göteborg) nu tisdag och onsdag. Haft det grymt roligt verkligen! Kommit närmare några av mina arbetskamrater från de andra butikerna. Några har vunnit min respekt, andra förlorat den. Men så är det väl med alla jobb man har antar jag. Man kan inte tycka om alla ;)

Närmare halv elva i tisdags förmiddag puttrade vi iväg från Stockholms central ner mot Lysekil. 6 timmar bilresa väntade. Tiden gick ändå förvånansvärt fort, antar att vi skrattade och stojade massa på vägen ner. Väl nere så checkade vi in på Vann spa & hotell. Ingen utbildning på tisdagskvällen, utan när vi kom fram strax efter fem så stack jag och Ranna direkt in till vårat rum, bytte till bikini och hopp ner till deras relaxavdelning. Helt underbart att få simma runt i de olika poolerna. Sitta i varma "källor", hoppa ner i deras ispool (ca 10 grader varmt).
Jag, Ranna, Mahtab och Sara satt ute på deras stora utegård med en stor sjö, små kullar och skog som utsikt. Helt knäpptyst och otroligt fridfullt.

Halv åtta pallrade jag mig upp till rummet för att fräscha till mig. Halv nio vankades 3-rättersmiddag tillsammans med Carpe Diems representatör från Stockholm; David Zettergren. Grym kille! Pratar med en sjuk passion! Inget "eh, öh" innan varje mening utan allt flyter bara på. Rikligt roligt att lyssna på honom. Det fanns även en ny kille var där som representerade Carpe. Fredrik. Det var hans första arbetsdag och han hade hand om västra och östra Götaland kan man väl säga. Han skulle ha hand om bl.a Norrköpings butik, så kul att se ansiktet på den som kommer vara där. Unga killar som brinner för det de gör.

Halv tolv begav jag och Ranna oss upp till rummet. Få lite sömn innan vi skulle upp vid 6 igen.
Mycket bra hotellfrukost som alltid. Klockan åtta var vi utcheckade och klara för att bege oss till Carpe Diems fabrik.
Sjukt kul verkligen! Få se vilket otroligt hantverk och omsorg det är bakom varje säng. Häftigt :) utbildning från 9-16 och sen 6 timmar hem igen. Långsam bilfärd hem.
Här kan man ju tro att min resa är slut, men nej. Vi stannar till i Kumla för att tanka och köpa nånting på McDonalds bredvid. Jag och Ranna går, en kollega tankar. När vi kommer tillbaka berättar de att vi får nog vara kvar där ett tag... Varför? Jo för att han har tankat bensin i en Dieselbil..
Det blev tillslut taxi hem från Örebro.
Så kan det ju gå.. :P

Nu, ut i solen!


Lite filosofi ikväll.

Det blir antagligen ingen mops.. Tiken fick två valpar, två hanar och det är två före oss i kön.. Bara vänta och se vad de säger, ja eller nej alltså.

Brukar ni stanna upp ibland och reflektera över livet?
Jag vet att jag inte gör det. Jag är faktiskt jättedålig på att stanna upp och faktiskt njuta av det jag har. Absolut, jag skulle vilja ha dittan eller dattan. Jag hade önskat att vissa saker vore annorlunda, men det är viktigt att stanna upp ibland. För att om jag stannar upp ser jag allt jag har;
En familj som alltid ställer upp.
Nytt jobb med stora utvecklingsmöjligheter.
Ny stad, nya möjligheter.
Sambo och fortfarande löjligt kär.
Jag lever, mår bra och har hälsan med mig.
Har vänner som jag värderar otroligt högt.

Det är lätt att saker och ting går väldigt fort. Så snälla, trots att livet känns knas, stanna upp och värdesätt det ni har istället för det ni inte har. Klart det är tråkigt om kärlek inte finns där eller om det är dåligt med jobb, men går man in med dålig energi, gällande jobb eller kärlek så kommer man göra så mycket svårare för sig själv. Förstår ni?

Iallafall.. Uppskatta det ni har, sträv efter det ni vill ha, men gräm er inte över det.

Puss!


Myshelg!

Ännu en helg är förbi. Gick så fort. Som vanligt. Helgen som gått då? Haft det superbra. På lördagen åkte Mats iväg för att hjälpa sin pappa med husbåten. Jag åkte in till stan för att träffa Anna. Tänkt att jag skulle få i mig nåt att äta och snacka lite skit. Anna föreslog att vi skulle gå längs Strandvägen vid vattnet. Bra idé om det hade funnits plats. Smockat. Inte undra på när det var så bra väder.
Iallafall, en halvtimmas promenad utan lunch som slutresultat. Vi fick iallafall mycket sagt. Satte oss på tunnelbanan hem. Passade på att mosa Anna innan jag klev av, hehe. Anna säger att jag halvt gav henne en lapdance, jag skyller på inbromsning.

På kvällen var det tänkt att vi skulle möta upp Henka, Molle plus två av deras vänner, men när deras Bruce Springsteen konsert var slut, var klockan strax över elva och jag hade halvt slumrat till i sängen efter att tittat på Aladdin på tv. Så vi skippade det och bestämde träff igår istället.
Mycket riktigt så träffades vi upp. KUL!! :D saknat Henka.
Molle var härligt att ses igen, glömt hur rolig han faktiskt är :)
Vi satte oss allihopa vid någon mongolisk restaurang på uteserveringen i solen. Beställde in en varsin öl, premiär!
Servitörerna kom in strax efter att vi fått in vår öl och gav oss notan. "Eh, måste vi betala nu?!" Frågade vi.
"Ja."
Jaha? Haha, okej, de ville väl ha bort oss därifrån.
Mats och Henka beställde in en varsin öl sen igen. Vi väntade.. och väntade.. och väntade. Tillslut orkade vi inte så vi reser på oss och ska gå iväg. Då kommer ena servitören med notan på två öl till oss!! Haha! Troligt att vi betalade för det. Strosade runt lite på Åhléns city innan vi vinkade av grabbarna på terminalen och jag och Mats åkte vidare.

Vi tog tunnelbanan till Sundbyberg centrum och köpte varsin glass för att sedan ta en promenad ut till Bromma blocks.
En lagom promenad med strålande sol! Tittade runt på djurbutiken för att se vad man ska införskaffa sig. Mycket grejer man vill ha! :D

Väl hemma igen så åt vi och tittade på The Hobbit igen. En helt perfekt söndag helt enkelt.


Liten sketen uppdatering.

Jag är skitdålig på att blogga jag vet. So sowwy..
Annars har väl inget speciellt hänt tror jag. Jobbar på som vanligt. Hade VD:n på jobbet igår. Vi satt och pratade lite om vart jag kom ifrån, varför jag valt sova och vad jag vill i framtiden. Härligt med en sådan människa som har sådan glöd och energi! :D

Helgen är ledig så det bör skönt. Bra väder verkar det som. Jag och Mats funderar att ta oss till någon djurbutik där vi kan kolla in vad vi ska köpa till vår kommande mops. Hoppas verkligen vi får med en! Hoppas, hoppas, hoppas..

Nu väntar jag på stationen för att åka till Jakobsberg där Ranna hämtar upp mig, härligt med 45 min mer sömn ;)
Vi hoppas på en bra försäljningsdag idag va? :D