Nattlig blogg.

Skulle lagt mig för mer än en timma sedan. Sen ringde Erik och blev fast i telefon med honom i ungefär 1 timma. (ja det blev så länge hörru ^^). Nu pratar jag med Jesper och Henrik och är allmänt glad. Martin nu också. Lilius faktiskt. Evigheter sen fan ;) Typ. 1-2 år sedan?

Fortfarande lite ont i skallen efter idag. Fick 6 kantiner i huvudet på praktiken. Snurrade runt i skallen ett bra tag, men nu äre okej. Hoppas jag.
Middag imorn! Skoj skoj! Hoppas på en riktigt trevlig dag faktiskt.

Neee, nu MÅSTE jag sova.

Gonatt

Allmänt allmän.

Blir bara trött på vissa onödiga kommentarer på min blogg genom en jävligt lång tid. Så atte. Härmed är min blogg lösenordsskyddad.

Imorn är det mösspåtagning med alla 3or! Fan vad kul det ska bli. Men sorgligt samtidigt. Skönt att få träffa alla igen. faktiskt. Idag gick dagen sjukt fort. Svosch så var klockan 13.00 och dags att börja städa.
Lite allmänt irriterad idag faktiskt. Mest på L. Inte ens för något speciellt. eller mjae.

Mitt hjärta och själ kommer gå en sakta död till mötes om Oskar, Erik och Åsa kommer in på högskola. </3
Sure Erik sa att han kommer hem på helgerna.. Men baah. Sorg. Ville inte ens tänka på det.

Snart Peace and Love också. Fy fan vad nice. Seriöst. Hoppas på en riktigt trevlig helg där med mina idioter <3
Det skulle vara riktigt trevligt att vara i vår sommarstuga i sommar igen. Fast med undantag för vissa pers. Några blir utbytta. Skulle typ sätta in Ewe, Karin, Erik/Per/Henrik/Frida :D haha. Fan vad gött.
Tänkte börja med körkortet i sommar. börja övningsköra nu. Så man klarar kortet. Utifall att man får jobb i framtiden som man behöver bil till :)

Drömde att jag var på Grönebo inatt. Weird. Åsa var med, hon gillade tydligen läger sa hon. Hon gillade lukten av läger. Låter inte som Åsa. Kan inte varit Åsa. Jag satt med huvudet lutandes mot Eriks axel vid lägerlden med filt om mig. Sen helt plöstligt smög vi runt från grotta till grotta hukandes för vi gömde oss? Ajja. helt weird iaf.

Men nu äre käk vettööö! :O


puss haj!

Upprörd

Fredagen var skittråkig. Gjorde ingenting.

Lördagen var desto roligare. Såg film och umgicks med Erik. Såg The Omen och En vampyrs bekännelse.


jag är skapligt irriterad. På L, H och mig själv.
På L för att han är så jävla arrogant och BAAAH. Jävla katt och råtta lek för honom eller vad fan är det?
H för att han alltid vill att man ska tycka synd om honom. Bekräftelse på varenda jävla sak.
Mig själv för att jag fortfarande dras till L. But I've got a plan.

Tisdag blir det mösspåtagning och umgås hemma hos frida med klassen.
Torsdag äre lärarmiddag på Three Queens. Asnice!

"Get the fuck out. stay the fuck out". Ungefär så känner jag. WUHUU!


Ne, man kanske skulle förändras och bli arrogant, självisk och spotta på andra. Hade varit gött att få gå på en av M träningspass och avreagerat sig lite, boxas, slå på en levande varelse.

Positiva Jannika.

Satt och funderade lite på hur det var i somras och min känslor jag hade för A. Eller mjaa. mina mer eller mindre känslor för honom. hmm.. Så naiv. Hade till och med flätor en gång för att han skulle se mig. Han hade nämnt det en gång tidigare att han gillade flätor. pfft. Men jag grämer mig inte. Är glad att det blev som det blev. Jävligt glad. S fick en pojkvän och jag fick se en annan sida hos A. Sorgligt.

Sen kom hösten/vintern och ska väl inte gå in närmare på vad som hände då. Men förlorade en av mina bättre vänner. Jag som nästan trodde att "this was it". Nästan för bra att vara sant. Någon som jag verkligen trivs med och som känner mig, som jag verkligen är avslappnad tillsammans med.
Bullshit.
Som tur var blev vi ännu tightare när vi redde ut det hela.

H. Det som verkligen kunde bli något. Det som nästan var något. Jag trodde verkligen på det. Men upptäckte att vi är alldeles för olika. Klart det är bra att ha olika intressen. Men jag kommer knappt på någonting alls som vi har gemensamt. Och våra attityder till livet. Han var negativ, jag var positiv. Det blir för jobbigt med sådana krockar.

Det var mer än underbart att träffa L. Efter i lördags så är jag dock ganska splittrad. Trodde allt var jävligt bra. Alla små tecken innan jag åkte hem tydde ju på det. Eller? "Get the fuck out, stay the fuck out."  Förslaget att ses nu i helgen var tydligen inte populärt heller. Fuck it then. Om du inte är intresserad av en ny vän; your loss.

Ikväll blir det alltså lugna gatan. Utan pengar finns det inte så mycket att göra. Hade gladeligen åkt in till stan och dragit runt ett varv på Palace/Cromwell. Eller suttit på Världens och bara varit. Men plånboken skriker emptiness.
Imorgon däremot kommer min bror hit. Vet inte riktigt vad det är tänkt att han ska göra. Fixa något med datorn? Tacos står tydligen på menyn också. Smarrigt! Får se om jag hinner trycka i mig någon rulle innan jag försvinner iväg till Erik. Hoppas det! ^^

Tisdag blir det mösspåtagning och fest hos Frida på kvällen? Vi som har praktik dagen efter då? >.< Baah. Vi har verkligen mycket på PS nästa vecka. 4 bufféer. Skooooj! >.<
Pappa har visst namnsdag idag. Om jag vetat det hade jag skrapat ihop det lilla jag har och köpt honom en trisslott iallafall. Mors dag på söndag. Planerar en skiva med brända filmer åt mamsen. Papsen också kanske? De får dela? Göta Kanal 2 är på ingång så den hamnar nog på den skivan! ^^


Dagens tankar.

Man ska fan aldrig tro för mycket. Och precis som L är jag en grubblare. Till skillnad från J, som tar dagen som den kommer. Suck. Vilket desperat försök idag. Eller flera.


Suck. Nu börjar det kännas riktigt segt på praktiken. Orkar inte gå dit snart. Göra same, same hela tiden känns det som. Nee. Aldrig att jag skulle börja jobba på en lunchrestaurang. Bara imorn. Sen några dagar till. torsdag beräknar jag som att jag går halvdag. förmiddagen blir det mösspåtagning och diverse saker. Skoj skoj! Eller oj. Nu läser jag att den är flyttad till tisdag? Skooooooooooooooooj >.<
Vill förövrigt påpeka att jag älskar introt till Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama. <3
och det tål att sägs en gång till att jag fastnat i rockens träsk igen. Hardcore is the shit liksom.

Just nu längtar jag jävligt mycket till lördag. Få umgås med någon (utan att det kostar). Dra på en bra rulle och bara vara liksom. Fy fan. Älskar dig Erik. Jag uppskattar mina vänner alldeles för lite.
Den som är mest lik mig dock är Åsa. Fy fan. Jag vore helt död utan dig. <3 Kärlek till dig!
Anna. haha. Lika och olika. Men du får mig alltid att garva. Älskar dig meeed :D
Ewelina. oh my gosh. Känt dig i ett år ca. Men känns som hela livet nästan <3

Börjar bli lite sentimental nu eller vad är det? :D hihi

Och Michel Hagelberg. Jag skriver inga noveller till bloggar. >.<

Oj. Tv nu. Hörs senare hörru. Btw. det var kjol-väder idag.
pussilago



Min katastrofala budget. :P

Alltså. söndagen var värst. Sjukt jobbig faktiskt. Nu äre mucho bättre även då jag inte vet nånting. Borde prata med honom. Oj. Nu fick jag visst meddelande.
....
Från Linus! ^^

Torsdag imorn! Snart helg igen! :D Gjorde ett kontouttdrag idag Anna. Jag har lite ont om cash om man säger så >.< Så kan tyvärr inte hänga med på fredag.. Om jag dessutom ska kräva pappa på 506 kr. Samt betala mina linser inom två veckor på 2500 kr. HURRA. Hel jävla pank för fan.
Budget är inte snäll i sommar.
Först är det festa och ha det trevligt med klass och norrköpings studenter snart. Sen kommer Peace and Love. Sedan möjligtvist Grönebo. och sen fickpengar till hela sommaren. HURRA! På min budget som jag inte har? Yay...
Mamma och jag kom dock fram till att jag får tillbaka pengar från lönen jag tjänade i somras. nästan 3000 sa mamma? Lät orimligt mycket. Sen vet jag inte om vi får studiebidrag i juni månad? Eftersom vi inte fortästter i skolan. Sen så får vi ju lön för Cloetta i slutet av juni tror jag! Hurra!

Det är läskigt när Erik påpekar och säger saker som jag aldrig har sagt till honom. Som om han är synsk. Men efter 2 sekunder efter varje gång kommer jag på mig själv att han är en av mina trognaste läsare av bloggen ;) Lite ovant fortfarande.

Jag vill påpeka att In Flames och 36 crazyfists är underbara band. Indeeed. Ge mig en konsert med dem! <3


Nae, fan. nu ska jag göra annat!
puss hej


-------

Nyss lagt på telefonen efter att ha pratat med Linus. Det kändes bra.

(: [uppd.]

Underbara lördag ute i Luddingsbo.

-------

Det var ett himla tjat om att det var dåligt med information! :P Har inte något speciellt att säga Det var en trevlig kväll med Linus igår. Såg på en film om Elvis och en dokumentär om Black Sabbath. (musikstörda som vi är) muaha. sen såg vi 2 avsnitt av Thundercats. Intressant. Lite sött att ligga bredvid och se hur inne han var i serien. haha :D
Timmarna gick alldeles för fort mot slutet kan jag ju ta och säga. För mig iallafall. Varför hämtade de mig? Varför följde jag med in i bilen? </3

Den första kommentar jag får från mamma när jag kommer in i bilen var:

"Jaha, nu har vi hämtat dig hos Mattias, Henrik och nu Linus. Nästa vecka blir det hos Erik."
Tack så mycket.. >.>

Sen sa mamma till Jonna att jag åkte till linus. Jonna kallade mig slampa. WTF?!  mööh >.<
Jag diggade btw hans kläder igår. Mi lajk. Skinnjackan var uj uj. De där små detaljerna jag noterade innan jag åkte hem tar jag med mig. Ewelina förstår ^^ Fast. öh. nu skriver vi inte mer om honom. Han är nog ett avslutat kapitel.

Praktik imorn.. Igen.. Anders/chefen är tillbaka. fy fan. hurra.

Nu ska pappa och jag göra pannkakssmet.

Fan vad depp jag blev </3



pussar.



Kärlek

Vill först och främst tacka 4 helt underbara vänner som jag aldrig nånsin vill mista i mitt liv. <3 Ni gjorde gårdagen jävligt trevligt kan jag ta och säga! :)

Började med att gå till min praktik. Yes! Jobba då alla andra är lediga typ. Isn't it great? Men det var inte så farligt. Jävligt trevlig stämning hela dagen och vi skämtade all the time. Eller jag gjorde narr av Micha, men det är en annan historia. Kom ungefär 25 gäster. >.< Men dagen flöt på fortare än annars faktiskt. :)
Slutade 14,30 och fick skjuts upp till stan av Micha. Knallade runt lite, testade kläder på Vila. Hittade ett fräsigt plagg. Men nej. Budget = 0. Speciellt efter gårdagen.

Jag åkte hem med 15,30 bussen och kom hem 16,15 ungefär ^^ Eh.. ringde mamma, käkade mat, gick ut på internet. Pratade massa gojja med Ewelina <3 pratade med Linus, vi skulle höras av igår kväll. Sen försvann jag härifrån.
Bussen skulle gå 18,15 från Vånga. Jag gick hemifrån 18,15. DET TAR FAN INTE CA 1 MINUT FRÅN VÅNGA OCH HIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Så. bajs. Jag missade bussen. Lite surt att jag fick betala nästa bussresa in. mööh. Men fint folk kommer alltid sist. eller hur? ;)
Tog 19,22 bussen (den var såklart försenad ett par minuter). Gick till Trädgårn (Bacchus) och mötte 4 glada vänner! ^^ Taweii! Det intogs drycker så som cider, öl och olika drinkar. Vi hade riktigt jäkla nice faktiskt. Satt och myste tills klockan blev.. öh.. halv elva? nånting. Oskar ville till Otten då han har träffat en tjej som han fattat tycke för :) Men jag och samtliga andra vägrade. Tal om Palace istället. Erik ville till Three Queens. Det blev Three Queens. Ingen orkade att gå ut och shaka röv. Riktigt trevligt ställe mittemot Deli. Happy hour. 50% på drinkar och shit ;) Fick min drink för 38 kr wuhuu. Erik känner de som sköter stället också. så atte. Vi fick lite gratisnötter, gratischips. Riktigt nice ställe faktiskt, väldigt litet men ack så mys.
Linus försökte få tag på mig under större delen av kvällen. Öhh. Jag missade varje samtal typ. Han ringde dock sen och vi pratade en liten stund. Skulle höras av idag om vi inte hittade på något annat på varsitt håll ^^

Nästa lördag (26 maj) Då ska jag bege mig till Erik "banansåsmannen" Klint och se på film samt få en whiskyprovning! :O Mycket intressant. Me looking fram emot it.

Så tack ännu en gång Åsa, Karin, Erik och Oskar. Ni är guld! <3 Jag gråter floder om Oskar och Erik kommer in på grythyttan. Likaså om Åsa kommer in i Örebro. Då dör jag. Då får Karin och jag ta hand om varandra :( LÄMNA OSS INTE!

puss! ^^



Tråkiga Torsdag (med dåligt väder)

Imorn när alla andra jävlar är lediga så har jag min förbannade praktik.. Ingen ledighet :(
Sen ska klassen tydligen hitta på något! :) Käka något eller sitta och dricka lite och umgås. Verkar väldigt nice må jag säga.. Om det händer något vill säga. Har inte hört något alls om det.
Ikväll ska vi äta fläskfilé. M-m-m liksom. fi fan vad nice.

Funderar starkt på att beställa hem Elsinore från usa. samtidigt kanske köpa något annat? Dollarn är ganska billig nu tydligen. Passa på liksom ^^

Ne. nu har jag aptråkigt. Ska gå och se lite på tv. Tjingeling!

Jason Mraz

image21

Just nu är lyckan jävligt stor. Kikade in på Peace and Loves hemsida. Där står det till vänster att Jason Mraz kommer till Peace and Love. OMG. Förstå min lycka. Herregud. Hela festivalen blev ju lite trevligare än vad det redan var! :O
När de flesta upptäckte Jason Mraz i min vänskapskrets hade jag redan lyssnat på honom i nästan ett år ;)

Elsinore

image20

http://cdbaby.com/cd/elsinore2
www.elsinoremusic.com

Forever and ever. <3

5 dagar i 1 inlägg.

Dags för nytt inlägg, motvilligt eller ej.

Veckan gick väl förbi skapligt bra tycker jag. Delade ut reklam med Micha i torsdags. Tillsammans med hans lillasyster. kartig liten unge. sin bror upp i dagen ;) Delade ut reklam ute vid Pryssgård och.. öhh.. ja bortåt City Gross nästan, samhällen där.
I fredags ville Linus komma förbi mig, sova över. Så han kunde ta en buss till Norrköping sen på morgonen när jag åkte till Linköping o jobbade. Fan det hade varit jävligt nice alltså. Äntligen få träffa karln. ^^ (Linus Saari som gick HR förut). Det blev förövrigt inte så. Jag klippte mig i fredags. Det blev kortare. Såg inte så kort ut då. Men nu är det ovanligt kort. Känns skumt. Saknar mitt långa hår >.<

I lördags jobbade jag häcken av mig. Fy fan.. 28 personer vid mitt bord. 2 sällskap på 10 respektive 18 personer. Mycket att hålla reda på eftersom ingen av dem hade förbeställt någon dricka.. Men det var skoj som fan. Träffade på många nya personer som var mycket trevliga att prata med. Josef och Erik var riktigt trevliga. Tyckte inte det om Josef först. Men man ska inte döma hunden efter håret! :)
Emelie och Åsa jobbade samtidigt som mig :) Åsa hade koll hela kvällen på sitt bord. Riktigt stolt över henne. Annars brukar hon får panik när något går fel under kvällen. Men det var lugna gatan hela kvälla ;)
Jag fick 11 kr i dricks. Åsa fick 100 som hon fick lämna bort eftersom hon räknat fel på dricka innan. Emelie fick 482 kr.. >.< HUR FAN BAR DU DIG ÅT?! Vi jobbade på bra under hela kvällen. trots det att vi inte fick se konserten.
Alla satte sig o glodde på Eurovision Song Contest. Fy fan. Jag gick.

Igår satte jag och fixade iordning alla dikter och fotnoter till gb-katalogen. Gjorde också ett kollage som framsidan till vår klass i katalogen. Det blev nice. Fast glömde av någon jävla anledning Karin på framsidan. Katta vet jag om, men har inget kort på henne. Men KARIN? wtf liksom.. men det får gå ändå. Hon tog ändå inte något kort till katalogen ;)




Idag så började praktiken igen. Var skapligt orolig att det skulle bli tråkigt och stressigt idag. Ingen sallad till buffén gjord och hur skulle jag kunna komma på 7 olika sallader innan 10,00? NEE. Men det gick. Tack vare Micke också. Taxi! :D Dagen var riktigt nice. Lugnt med folk och Ulrik ersatte Helén nu när hon är i Thailand. Riktigt trevlig karl. Frågade mig massa om skolan och vad jag tänkt o göar efter skolan osv. Trevligt. Kände mig välkommen. Idag var jag riktigt glad över att jag inte bytte praktik. Ser nästan fram emot att gå dit imorgon.


Upptäckt att jag inte gillar personer som inte kan ta en konfrontation. Inte kan argumentera för sina åsikter. Det gör mig riktigt irriterad. Om de tycker en sak ska de kunna argumentera för den också. Lika irriterad blir jag på folk som tror sig veta mer om mig än jag själv. Störande ffs.

Nu är jag nyduschad, nysmörjd med lotion och ska iväg, borsta tänderna och krypa till kojs. Underbart med lite mer än 5 timmars sömn inatt!
Studenten vankas snart! <3

Dessutom kan man inte tävla i musik. Eller klart man kan. Men slutresultatet blir ju alltid fel. För någon.

och Ärligt. Elsinore är min drog just nu. <3

Jag är ju ganska mogen xD

Din ålder borde vara 20.4 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.

Det var som tusan!. Jag är tydligen väldigt perfekt i den ålder jag lever i! ;)

http://www.vuxenpoang.com/



Jag ska antagligen byta praktikplats. Jag trivs inte alls på PS. Det är inget direkt fel där. De är trevliga och roliga. Men känner ingen kontakt alls med de som jobbar där. Vet inte riktigt vad det är.. Måste prata med Helén imorgon.. Hoppas de inte blir alltför sura eller arga.. För det har verkligen inget med de som personer att göra. Det stämmer bara inte.
Jag hoppas innerligt att jag får vara på Hantverkaren igen.. Visserligen har de nån praktikant där redan.. Men det vore så jävla great. Stormtrivdes där faktiskt. Hmm.. Får se hur det blir då.. Hoppas iallafall!

På fredag ska jag klippa mig förresten. Vet inte riktigt hur. Kommer väl inte bli några drastiska förändringar. Toppa håret, klippa upp det. Hmm..

Jag somnade förut. På soffan när jag skulle se på tv. Illa fan. Sov kanske en halvtimma.. Men ibland räcker det för att vara vaken när man ska sova sen >.< Baah.

Träffade på Anna och hennes nya vän David. Stod och pratade en liten stund. David verkar vara riktigt trevlig faktiskt! :) Hoppas de hade det trevligt under dagen sen! ^^
Själv gick jag till en förläsning om AA-möten och drogproblem. Första halvan var riktigt jäkla boring. En gammal karl berättar om hur han varit alkoholist i massa, massa år. Lutade mig mot Eriks axel och somnade nästan. >.<
Andra halvan var riktigt jävla intressant. En 45-årig kvinna berättade hur hon i princip 30 år varit påverkad av narkotika, amfetamin. Hon pratade i nästan en timma och jag spärrade upp öronen riktigt ordentligt.. En gripande historia. Sorgligt att vissa människor drabbas av så mycket eländigheter här i världen. :(

Frida och jag gick på stan och glodde runt i affärer. Otroligt givande! :O (Vi gick tomhänta hemåt)
Vi tog kort till GB-katalogen förresten imorse. Kortet får duga vafan. Blev inte 100% nöjd, men äsch. vem bryr sig? ^^ Trevligt att man fått information om vad som skulle ske liksom. WUHUUU!. Helt plötsligt där får vi reda på att jaha! 80 kr ska vi betala. WTF? Vad trevligt att vi får reda på det.
Pratade med Pawlik sen också. Måste knåpa ihop en dikt och fotnot till senast fredag. yay >.<

Jobba lördag. Fy fan. ser verkligen inte fram emot det. Svettas och flänga runt i 9 timmar ca. Trevlig underhållning, sure.. Men vafan.. Hoppas mina armar och händer har repat sig 100 tills dess. Annars kommer jag inte kunna bära mycket alls. Hoppas Erik jobbar också. HÖHÖHÖ

Grattis Ewelina till körkortet! :)


As you hear the bullet through the air, towards your body, I'll be standing in front of you, as your protecting wall:
Åsa Anna Erik Ewelina Per

Rena rama fyspasset.

Igår hade jag fyspass i 9,5 timma kan man säga. Hahah. Jag är fullt allvarlig. Bära omkring på backar, bära vattenkannor (inte en eller två, utan snarare 50 st kanske). Fylla på glas (min hand har ont). Springa fram och tillbaka, upp för trappor, ner igen, springa efter folk. Ja du, jag gick ner ett par kg igår. Jag gillart. Nästa lördag jobbar jag igen. Kanske går ner lite till? Kanske når min målvikt innan studenten? Fan, det vore nice alltså. Igår vägde jag mig för första gången på bajslänge. Aldrig vägt så lite. eller jo självklart, men ni förstår. Så atte. Tack cloetta.
Annars var showen en, ja besvikelse. Jag är inte mycket för dansband så klart jag inte tyckte det var roligt. 57 bord inne i lokalen och ca 1400 personer från posten som åt mat. Allt rullade på fint, trots det att min riktigt roliga och trevliga (bonus att han var en good-looking bartender) lämnade mig för att stå i baren på kvällen. Så jag fick ta hand om 4 bord = 96 personer helt själv T__T
Men jaa. sen gav jag upp vid 23.00 typ och åkte hem.

Idag har jag träningsvärk. fyyy fan. Mina armar är döda, likså min högra hand. Mina ben och min rygg är spaghetti efter att i princip stått och gått i 9 timmar i sträck. Annars äre bara finfint med mig! :)

På onsdag är det fotografering för GB-katalogen. Får se hur det blir.
Jag ska se till att bli lite klippt snart också. Få lite form och ordning på skallen innan studenten kommer!

Funderar att beställa Elsinores album också från usa. Sjukt bra grupp. De ser verkligen inte ut som rockstjärnor. Men vem bryr sig om det? Deras musik är underbara. <3
När det ändå snackas musik så lade jag precis in en låt med Edguy på mobilen. Headless Game. Säkert något som Erik känner igen ;)

Fy fan. Klockan är nio redan. redan dags att gå och sova snart. Usch.
Nu tjatar min bajskorv om att jag ska skriva klart så bäst att runda av och lyda fjollan.

Tjingeling!

Min intressanta fredag + annat.

-knaprar på 70% kakaohaltig choklad- Mumma! ^^

Shiiit.. Jag är så trött. Ska snart gå o lägga mig tror jag. Klockan är inte ens tolv. Går ju upp tio i sex nu för tiden, blir ganska långa dagar faktiskt.. :/ Så atte. Det ska bli skönt med lite mer än 6-7 timmars sömn inatt! :)

Imorn blir det att jobba på Cloetta center igen. 3e gången gillt och det ska bli en 4e om inget drastiskt händer. Får hoppas det går bra imorn, men det hoppas jag. Åsa ska faktiskt med, hör och häpna, den lilla damen som är så mycket emot servering och så ;) Men hon drar vid 21,00 Så jag får väl vara själv en timma eller två, kanske tre? Beror på när jag slutar.
Berättade en sak för Karin igår. Vet inte riktigt vad jag tycker om det fortfarande. Skulle vara skönt om man fick lite svar, jaa.. från min egen sida alltså. Vet ju redan vad motsatta sidan tycker ^^ Eller. nej, men jag tror och är mer säker än jag är osäker ;) OHHH. Btw Karin är iväg på studentkryssningen! :) Hoppas hon har skoj.

Börjar känna mig lite mer hemmastadd på PS. Fick en liten tillsägelse av Micke.. Var trött och irriterad så jag reagerade lite tjuraktigt kanske, sa inte så mycket, mest blängde på honom xD Men hallå, smutsa ner en hel skärbräda för att skiva en halv tomat? :P Bättre att skära på uppläggningsfatet jag hade framme xD Nehe. tydligen inte.
Micha kom på besök också. Eller ja, han hade vägarna förbi på jobbets vägnar. Men det var riktigt trevligt att få se hans ansikte igen. Speciellt när man känner sig helt lost bland nya människor på en ny arbetsplats. Så han kom som en liten räddande ängel mitt i allt det kaos jag var i ^^ Tack! :D
Ska tydligen fiska och spela Wii med Mattias? Min snuttepaj? Hhaha :P Eller båtbabe som jag är kallad nu xD Går visst inte att vara ifrån honom en längre tid märker jag. Skön, omtänksam snubbe alltså.

Igår natt drömde jag om Calle. En korean som bor bakom Campus. Han är jättesnäll! (: Men det var lite weird. Jag är känd för mina udda drömmar. Åsa är känd för att prata först, tänka sen ;) och Anna är.. ja känd för andra saker xD

Jag har just nu ca 200 kr kvar av mitt studiebidrag. HURRA! Studiebidraget kom i måndags, varav du bara varit i stan i 3 dagar. Bra Jannika braaaa. Men det är Eriks fel, eller Fridas egentligen. Deras limpor som de ska ja >.< Men jag är en snäll vän och ställer opp med lite pengar när det behövs. Jag lär ju få tillbaka pengarna nästa vecka iallafall ;)
Träffade på Micke Sahlin idag. Det var trevligt.. Mycket trevligt! :)

Jag behöver inte betala min samhällsbok heller, var på biblioteket i skolan idag och frågade. Så det är lugnt. <3
Ska fotas för GB-katalogen på måndag också. Måste knåpa ihop en jävligt bra dikt också! :O Eller typ "slogan". ^^ MÖHÖ.

"Man åtrår det man inte kan få".

sant så sant. Kommit på flera grejer liksom.
Ne! Nu blir det att lägga sig! :) Lagom på tolvslaget också ;)


Pussa

Sacrifice?

Hur långt ska man gå för att vara med de vänner man tycker om? Paddla över hav? Promenera flera mil? Klättra över berg?
Jag ska kanske gå med i Svenska Kyrkans Unga... -chocken lägger sig-
Enbart för att få tillbringa 5 dagar med Erik ;) Samt Emelie :D och öhh. några hundra till. Haha. Ja.. får se hur det blir med det! :) Det vore jäkligt nice iallafall. Vad jag hört! :)
Idag så.. atte.. Jag var inte på praktiken. Jag åkte med bussen imorse, men på bussen var jag sjukt seg, hängig och mådde halvt illa.. Så jag sjukanmälde mig och gick till skolan istället. Umgicks hela dagen med Erik och Frida. min buss gick inte hem förrän 12.30. Men blev så att jag tog 15.36 bussen hem. >.< Dels för att jag väntade på Nordea med Erik. och att öhh. Deras sista lektion slutade halv två. Jag är så snäller.

Men så atte.. Nu ska jag duscha, sen sova.. Praktik imorn fan.. suck.

Tjingeling.

Gårdagen var stillsam. Gjorde ingenting. Farbror och faster var här efter att mamma och pappa kollat på majbrasan uppe i Vånga. Jag stannade hemma. har redan sett fyrverkerierna förut :P
Skulle åkt in till stan egentligen. Funderade väldigt starkt på det.  Linus ville det väldigt mycket, men jag ringde aldrig, vilket han påpekade idag. Han ringde igår och frågade om jag skulle hänga på. Skulle få hans mobilnr. Haha. samtidigt som han rabblade upp sitt nummer lät det väldigt bekant. När jag skrivit klart såg jag att det var mitt. Så jag har dumförklarat honom och döpt honom till Blyg-Linus. Han gillart tydligen inte.


Inatt tillbringade jag fram till halv fyra, en relativt deprimerande konversation med Henrik. Allt var fel. Allt var negativt. Inget är bra. Så att. Jag har lite att tänka på. Har sagt grejer till honom också så han ska förstå.. Jaja.. Får se hur det här kommer sluta! ^^ Annars var det väl inget speciellt mer som hände under kvällen.
Gick o lade mig vid 4. Två koppar kaffe klockan 23.00 samt pigga och förjävliga fåglar som kvittrar så dags. Fast somnade sen.

Idag har jag varit ensam hela dagen typ :) Mamma och pappa har varit ute med husbilen och snurrat runt. Jag har göttat mig i ensamheten i huset.
Imorn ska jag upp 05,30 </3 Varje dag i 4 veckor.. Hurra.. verkligen. Men skönt ändå att inte gå i skolan.
Ne! Dags att sova snart! :)

Puss