6 dagar kvar.

Nu är det inte många dagar kvar! På måndag börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv. Nytt jobb! Ett jobb där produkterna är nånting som jag verkligen velat jobba med i flera år, men varit för bekväm/inte fått chans att jobba med. Nu är det äntligen dags! På måndag kl. 9.45 är jag officiellt säljare på Flash! Jag ser fram emot att få hjälpa kunder med färgkombinationer, tips och råd, men också få klä mig i deras kollektioner. Dock behöver jag läsa på lite om material, vad krymper inte, vad tål maskintvätt osv. Kul!

Nästkommande utmaning; arbetsintervju på torsdag. Say whaaaat?

OH HAPPY DAY!

JAG FICK JOBBET PÅ FLASH!!!!!!!!!

Får se hur intervjun går på torsdag och sen känns det som jag börjar hamna på banan igen <3

Fortfarande djungel..

Herregud vilken djungel det är med ringar. Trodde verkligen inte att jag skulle ha så mycket synpunkter om hur den ska se ut, men tydligen finns det en hel del att tänka på som jag inte alls trodde skulle vara nån stor grej.
Klarhet, färg, slipning, vitt eller rött guld (lutar åt vitt), hur många diamanter, hur många carat osv. osv.
 
Det är ju inte direkt jämförbart med hur min förra förlovning var. Ja, jag har varit förlovad innan Mats för de som inte vet. Där var det ett frieri utan ring och sen första bästa smyckesbutik (Guldfynd) och så köpte vi ringarna på plats. Ska jag vara ärlig kommer jag knappt ihåg hur ringen såg ut, men jag TROR den såg ut såhär:
 
 
 
Förhoppningsvis så ska vi till en guldsmed imorgon som ligger nära medborgarplatsen. Har kikat lite på några av deras ringar. Dessa fyra fastnade jag för:
 
 
 
 
 
Sorry, är inne i ett rosa moln just nu, håll ut.

Queen

Min drömring går loss på "från 20.000:-"...
Typiskt. Alla ringar jag tittar sitter jag och jämför med DEN. Det är väl som en bröllopsklänning kan jag tänka mig. Inte testa klänningar som går utöver sin budget. Skulle aldrig frågat efter priset till deras kundtjänst.. 

Men som sagt, åka och kolla på lite ringar imorn, spännande! Förhoppningsvis har man lite bättre koll på vad man faktiskt vill ha bland alla termer och ringar som finns därute.


Igår var jag, Mats, Fredrik och deras pappa på konserten "Killer Queen" i Solnahallen. Jag har aldrig varit ett fan av Queen, men de har alltid funnits där när jag vuxit upp. Sen sjunger man ju alltid med när klassikerna kommer.
Konserten var iallafall väldigt bra och man rycktes med av stämningen!

På måndag ska jag träffa Anna för en fika och promenad med Murphy. Det var väl nåt halvår sedan vi sågs sist, så kan det ju vara. Ska bli trevligt som fan iaf!

Puss

Att välja förlovningsring.

Sitter i denna stund och kollar på vigselringar/förlovningsringar. Känns helt absurt. Men det känns rätt och det känns bra och det är huvudsaken. På söndag ska vi gå och reka lite inne i stan och kolla vad vi kan tänkas vilja ha och priser osv. Av vad jag sett på internet blir det nog en allians-ring. Vi har inte bestämt oss för vitt eller rött guld. Mats spontana förslag var vitt guld, jag vet inte än. Diamant känns överdrivet. Självklart vore det underbart att ha en sån ring, men hellre lägga mer pengar på den ring jag helst vill ha och ha en vit topaz eller safir istället.
 
 
 
 
Svårare än man kan tro det här...
 

Now and forever.

"Vad säger du om att gå och titta på ringar nån dag?

Han gör mig till världens lyckligaste. Vad än framtiden kommer erbjuda kommer vi ta oss fram tillsammans <3

Provjobb för Flash!

Så har man provjobbat på Flash idag. Det var riktigt roligt! Märker nu att det här är den bransch jag vill jobba med, speciellt nu iallafall :)
Jag har fått hjälpa kunder, klätt en skyltdocka efter mitt eget tycke och varit säljare under två timmar. Kul, kul! Jag får besked på måndag. Sen arbetsintervju på torsdagen nästa vecka. Intressanta tider :)

Köpte ny tröja åt Murphy förra veckan. Fick hem den idag. Snygging, right?! :D




Bebisar och lussekatter.

Nu är det som så att jag följt Isabella löwengrips blogg "Blondinbella" många år. Hon har ju blivit vuxen de senaste åren (trots att hon är 22 år). Iallafall. Det har varit intressant att följa hennes graviditet och för ett par timmar sedan kom deras son Gillis till världen. Hon la upp en bild på hans små fötter i hennes blogg och det såg såååå mysigt ut! Blev alldeles varm i kroppen. Man kan ju inte annat än längta lite till den dag jag har ett litet eget knyte liggandes på bröstkorgen. <3

Jag och Murphy bakar lussekatter idag. Eller.. jag bakar och Murphy övervakar arbetet. Väntar just nu på att degen ska jäsa klart. Nytt recept också. Använder mig av kryddburkens recept. Hon är grym. Vill ni ha mycket inspiration så ska ni kolla in henne, kryddburken.se.

Det här med barn.. Hmm..

Vad ska jag göra?!

Så mycket tankar far runt i mitt huvud nu. Förberedelser för både provjobbet men också intervjun i Norrköping.
Egentligen vill jag nog helst ha jobbet i Norrköping. Det är en större utmaning, MEN vad händer då med mitt liv i Stockholm? Så mycket tankar som far runt. Suck..
Antar att jag egentligen bara kan vänta ut och se vad som kommer att hända helt enkelt.
 
Ska ta och väcka mina prinsar nu.

Pulled pork, skadad mops och bowling.

Jag har börjat snöa in mig på pulled pork. Första gången jag åt det var bara för en vecka sen. Pulled pork på pizza. Känner inte riktigt den rätta smaken kanske på en pizza, men jag diggar det.
Igår var vi och bowlade, jag, Mats, Emelie och Fredrik. Käkade innan det på O'learys och jag tog en hamburgare med pulled pork. GOTT! Nästa projekt är att göra egen. Ska testa det i veckan tror jag. Verkar busenkelt, men man måste ha tiden bara. Köttet ska ju stå i ugnen på låg värme i ca 6 timmar.
 
Men att återgå till bowlingen. Vi hade två banor i en timme, två st på varsin bana. Girls vs. boys. Tjejerna vann. Hehe. Riktigt kul att spela! Var ett bra tag sen! En het diskussion utspelade sig sedan mellan Emelie och Fredrik. De pratade om regeringen, sjukvård, jobb och egentligen allt som har med staten att göra. Fredrik är extrem höger och Emelie är extrem vänster, räkna ut resten själva. Kan säga som så att folk stod och stirrade på oss ett tag, haha! :D
 
Idag vaknade vi tidigr av en vovve som ville att vi skulle upp. Så ja, det var bara att pallra sig upp och se glad ut. Efter det blev det två filmer i sängen innan vi for in till city för att möta upp Henka för en lunch på Vapiano i gamla stan. Riktigt trevligt att träffa honom. Han är sig lik han. Förlorat pengar på travet hade han gjort också, hehe.
 
På tal om lillplutten. När jag hade kommit hem från mopsträffen (ja.. jag vet...) i vasaparken igår så såg jag att han blödde på baktassen. Mycket riktigt så hade han ett litet sår där, varifrån vet jag inte var det kommit. Vi tvättade rent och höll koll lite på honom om han visade obehag, men inget sådant. Plötsligt när jag tittade till honom så gick han och haltade men ena baktassen upp i luften. Vad nu? tänkte jag och såg sen att han fått ett sår/spricka på trampdynan. </3 Stackars liten. Han var inte speciellt kartig igår kväll. Nu är han dock pigg som en lärka och haltar inte alls, så en god natts sömn gjorde susen :)
 
Nu ligger båda herrarna i sängen och sover. Jag är sugen på chips och polly, men orkar inte gå att handla, inte har vi något gottigt hemma heller. Dagens I-landsproblem.

Update.

Spännande saker händer och många inbokade saker just nu.
Imorgon blir det bowling i Kista galleria tillsammans med Mats och Emelie. Onsdag nästa vecka blir det provjobba för ett möjligt framtida job (do not jinx!)
Fredag nästa vecka är det konsert tillsammans med Mats, svärfar (kanske Fredrik, vet ej) för att se Queen.
Torsdag veckan efter det ska jag ner till Norrköping (?!? vad händer?!) för jobbintervju (spännande, spännande) och sen stannar jag kvar i ett par dagar för firande av Zoey som fyller 4 år.
 
Spännande veckor må jag säga. Vi får se hur saker och ting utvecklar sig.
NÄSTA: Laga dagens middag.

Worst night ever!

Herregud.. Inatt vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Mina känningar av urinvägsinfektion igår morse avtog under gårdagen. Dock kände jag igår kväll när jag skulle sova att jag fortfarande kände mig kissnödig trots att jag precis varit på toa. Varningsklockor slog på direkt, så svepte i mig ett stort glas vatten. Lyckades somna, men vaknade en timma senare för ännu ett toabesök. Sen var helvetet löst. Alla som haft urinvägsinfektion vet vad jag pratat om. Att kissa rakblad är en underdrift. Inte nog med det så gör det lika ont när man inte går på toa. Vare sig man sitter, står, ligger eller går. Att försöka sova igen var omöjligt. Allt jag kunde känna var smärtan. Undrar hur många liter vatten jag drack inatt. Hinkade i mig, men det hjälpte inte. Vid klockan tre inatt nån gång bröt jag ihop och stortjöt, sittandes i köket. 
La mig i sängen och lyckades med mycket tvång somna en halvtimma innan det var dags att gå upp igen. Strax efter det ringde Mats alarm. Efter att han gått till jobbet så lyckades jag somna runt 6 imorse.

Nu fortsätter jag dricka mitt citronvatten och känner mig halvt groggy.
Ska försöka pallra mig iväg till affären för att inhandla dagens middag. Vill inte bli kall (vilket gör det mycket värre) så får bunkra på mig med både halsduk och mössa. Somnade imorse med strumpor, mjukisbyxor, linne och hoodtröja på mig. Tjocka duntäcket på och jag lyckades somna.

Ne, ska bädda ner mig igen och se någon film.

Puss!