Ett besök på Deichmann.

Shoe shopping <3
Idag köpte jag skor. Ahh. Det kommer bli bra tills på lördag.


The devil in New Jersey.

Mycket har hänt sedan sist jag skrev här. Vi har bl.a. införskaffat nattduksbord. YAY! Vi har varit på 65-årskalas ute i Rejmyre. Jag har haft utvecklingssamtal med jobbet (gick bra). Mattias har tatuerat sig, vi har firat och hälsat på brorsan i hans nya lägenhet. (Avundssjuk) och jag har införskaffat 6 nya filmer. Jubel! Jubel! Orkar inte egentligen skriva någonting här, utan egentligen bara lägga ut bilder så det får bli det jag gör. Vassego ^^



HANS KÖK!!!!!!!!!!!! (O_O)


Hans vardagsrum, det annorlunda formen på fönstrena beror på att han har en takvåning.


Hans badrum <3


Första sittningen färdig. Blir iallafall en till, kanske två.


Klänningen köpt jag idag. Ska invigas på julfesten på lördag. Köpte också nytt nagellack igår från China Glaze. Bästa lacket, EVER! :D

Heeere's Johnny!!

Gooooooooooood Mooooooooorgon!

Ännu en dag för jobb. Drömde inatt att jag var gravid. Det var en fucking läskig upplevelse. Kändes psycho. Jag var nästan påväg att föda barnet också. Hmm
Nu tänkte jag kolla på kenza och Foki på tv4. Ska se vad vettigheter dem har tänkt att säga. Borde äta frukost samtidigt. Borde vara ambitiös och göra matlåda tills idag också. Pyttipanna? Usch. Jobbigt att sätta igång och laga mat. Men jag har ju tid på mig. Börjar vid 12.

Jag har lite idétorka, ser att jag skriver om jobbet hela tiden. Hmm. Jack & Jones öppnar på Maxi nästa vecka. Hälsa på min arbetskamrat Robin, då blir han glad ^^

Blöö. Ska göra frukost nu.


TJO!

Be strong.

Ibland kommer det tillfällen då man måste vara extra stark. Inte bara åt sig själv utan åt andra också. Ställa upp, ge en vänlig klapp på axeln och sen säga att man alltid finns där för den personen. I livet kommer det alltid finnas roadbumps och man får komma över dom och gå vidare. Vi gör dumma saker här i världen, men man lär sig av det och går vidare.

Imorgon är det torsdag. Ännu en dag närmare helgen. Ska bli skönt att ta helg. Trots det faktum att jag bara jobbat en dag hittills av denna vecka. Imorgon blir det ännu en stängning och sen slutar jag 16 på fredag. Sjukt skönt att sluta tidigt på fredagen. På lördag blir det som sagt 2012 för hela slanten! Hämtade ut biljetterna igår. När jag skulle hämta biljetterna ur biljettautomaten låg det kvar en Twlilight+New Moon biljett. Värt 200 kr. Det är tydligen en kväll där både gamla och nya filmen spelas efter varandra. 4½ tim. En torsdagkväll. 21,00. Hmm. Tänkte behålla den och sälja den dyrt på blocket. HE...HE..HE. Eftersom det är slutsålt och biljetterna är åtråvärda. HE...HE..HE. Men as the saint that I am, ska jag lämna tillbaka biljetten till SF. (Publiken jublar)

Nu ska jag bara kika lite på How I met your mother innan jag kryper till kojs i Mattias famn <3


Toodles! v

me is en tröttis.

Sicken dag! Vaknade vid 10. Eller jag satte klockan på tio. Gick upp, yrvaken som en höna. Fick i mig lite frukost. Tittade 5 minuter på Oprah. Buu, vad dålig hon är. Vid elva stack jag in till stan för att gyma. Det gick bra. Duscha, fixa iordning mig. Träffa Erik. Begav oss mot Jolla. Vårat officiella fik ^^ Hah, vi går alltid tid. Alltid tar vi sådan himla tid på oss innan vi bestämt oss för vad vi ska ha. Satt där en stund. Stack till Mattias. Erik köpte julklappar till kollegor. Jag åkte hem till Jonna och Patrik. Spelade filmquiz på xbox. Jag förlorade. Nu är jag hemma. Hungrig som ett djur och väntar på att Mattias ska komma hem runt halv åtta. Sjukt långt kvar. Idag blir det chili con carne. Fan vad gott. Fan vad hungrig jag är. Sa jag att jag var hungrig?

På lördag blir det TADAAAA. BIO! Oh yeah. 2012 för hela slanten. Trailern lovar bra med action och trevliga scener. Läst att den här kan bli utsedd till årets film. ^^

Måste nog ta mig en macka innan jag förgår.


tjolahopp!

lasagne!

I brist på min lathet igår, angeående mat, kompenserade jag för idag. Egen pizzasallad och egen lasagne. Förutom lasagneplattorna. Så ambitiös var jag inte. Fastän jag har en pastamaskin i skåpet.
Väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet. Borde komma in genom dörren vilken minut som helst.
Idag åkte jag faktiskt och gymade också. Tog med mig boken jag läser om kvällarna. Tänkte att det brukar gå fortare att gyma när man läser skvallerblaskor, så det borde kanske ha samma effekt med en bok? I vilket fall som helst chansade jag, det funkade ju alldeles utmärkt. 30 min på crosstrainingen for förbi. Skönt det. Från och med nu ska jag alltid ha musik i öronen och en bok när jag kör på gymet ;) Efter det käkade jag lunch med karln och sen åkte jag hem. Intressant dag, visst?

Oh!! Förresten. Jag gjorde äppelpaj igår. Det blev god. Bwahaha. vaniljsås till. Lite får man unna sig. Eftersom jag tränat 3 ggr den här veckan, kände jag att jag var värd det! Måste kila iväg och kolla hur lasagnen tar sig i ugnen.

TJO!

Den bittra vinterkylan är kommen.

Herrejösses! På med vinterdäcken, snön har kommit! Jaha. så var det dags årets första snöfall här i Norrköping. Kallt o jävligt är det. Samtidigt är det självklart mysigt också. Julen är ju här om mindre än 2 månader. Har börjat planera julklappar. Är nog ganska klar med vad Mattias, syrran och Patrik ska få. Brorsan lär jag väl få idétorka på. Han vill aldrig ha något. Han har redan "allt". Suck. han är så tråkig. ^^

Det här med att inte äta massa socker på veckodagarna går väl hyfsat bra ändå. Förutom igår på jobbet. Var så sjukt sugen på godis, kakor Allt. Inte var det bättre när jag fick 2 pallar med godis som jag skulle packa upp. 1500 st kexchoklad.. Yay.. Men jag höll mig! ^^



Idag har jag och Åsa varit på gymet. Jag svettades som en gris. Imorgon får jag se om jag gymar. Har riktigt mycket träningsvärk sedan dansen i måndags.. Kanske bara tar en slappardag. Anywho. I brist på matfantasi idag så blir det hamburgare till middag. Inte ens hemmagjorda. Frysta färdiga köttplattor. Boo. Gott blire ändå. Ha!
Mitt i all julkänsla fick jag syn på en nyhet bland Tempos hyllor. Kan bli en succe. Kanske blir jätteäckligt. Jag lär ta reda på det imorgon. Kanelris med björnbär och blåbär. Update will come.


Sooo tired..

Godkväll kära läsare. Jag är hypertrött. Sov ganska crappy inatt. Vaknade Många gånger pga av väder, blåste så mycket. sen hade jag nog för mycket socker i kroppen pga buffén från föregående inlägg.
Klockan ställd på 07,30. Fy faen. Så seg. Började jobba 9,00. Slutade 18,00. Åkte hem direkt. Första jag gör när jag kommer innanför dörrarna är att laga mat. Sen är det dags att cykla iväg o dansa vid åtta. En timmas svettandes. Där vi för övrigt ska göra en s.k. "freeze".. Gaaaaah!



Cykla hem. Duscha. Nu är jag helt slut och funderar starkt på att gå o lägga mig snart. Feel like a zombie.

Good night. Dont let the bedbugs bite! v

Hey boys, hey girls, superstar dj..

Allåå! Den här helgen har varit riktigt trevlig. Började med att vi storhandlade i fredags. Behövdes kan jag säga. Skönt att ha kyl och frys fulla igen! :) Tog det bara lugnt resten av kvällen. Kom hem vid halv nio på kvällen så.. Ja.
Igår åkte jag och Mattias in till stan. Gymade någon timme och gick sedan runt på stan lite. Inhandlade Tekken6 och en svart wireless xbox-kontroll. Så vi självklart kan köra mot varandra! ;) Efter det gick vi och köpte två chokladmousse på Jolla, till mamma och pappa. Kvällen startade med god middag och avslutades med alkohol och trevligt sällskap! Krill var här denna helg också. Vi har skitkul tillsammans vi tre, så vi satt och spelade Tekken och drack lite alkohol. Försökte oss på ett drinking game samtidigt som vi halvtittade på 40 days and 40 nights. Sen tog drickat slut. Boo. Krill förlorade. Klockan blev sent och Krill fick ligga över.
Klockan ställd på 9.00, för att jag och karln skulle träffa mamma och pappa vid halv elva. De skulle röva bort oss någonstans och bjuda på käk. Mycket riktigt! Vi åkte iväg och vi hamnade tillslut på Stubbegården. Lite utanför Vadstena. En buffé på lite kalla smårätter och sen ett hav av kakor. Det var sjukt gott, men blev så fruktansvärt mätt! Ohh. efter det for vi iväg till Vadstena slott. Gick in i en antikaffär, så otroligt mycket saker! Fanns allt mellan himmel och jord. Trodde inte jag skulle hitta någonting bland alla dessa gamla grejer, men tänk, det gjorde jag.
6 st småglas "snapsglas" 30 kr. Billigt ^^ Sedan köpte mamma och pappa ett set med 6  små glas och en karaff gjord av glas, dekorerat med guld. Sjukt fina. I'm happy. Körde vidare till Mantorp, citygross. Vilken kass butik om man jämför med Norrköping. Blä, allt var så okonstruerat, ingen ordning på någonting. Hittade inte något speciellt. Efter det åkte vi hem. Otroligt lyckad dag. Nu är Krill här igen och han och karln spelar Brütal Legend. Ska väl göra dem sällskap. Bjuder först på trevliga, men ack lite suddiga bilder!