Lyckad utekväll.

Fuck vilken kul kväll jag hade igår! Sanslöst skoj. :)
Började när Mattias slutade jobbet vid halv sex. Vi drog direkt till Jonas borta vid klockartorpet. Snackade lite och drog snabbt iväg till MatteQ som bor ca 2 minuter ifrån Jonas. Där grillade vi och snackade massor, drack och hade det jäkligt trevligt. Vi drog sedan tillbaka till Jonas där en viss MatteQ fick i sig lite alkohol så han kom i det stadiet att han fick för sig att göra galna grejer.. :P Vi spelade en del Brawl och jag vann ett par gånger. hell yeah! ;) Vid 22 så stack jag och Mattias till spårvagnen, vi skulle ner till Cromwell innan vi gick vidare till Palace.

Väl på Palace träffade jag på både Macce, Lina och Karin Lite dött på Palace, men ajja. De andra tre grabbarna raggade på, mest MatteQ vad jag såg, men iallafall. Jag och Mattias drog hem vid 1 och myste hemma.

Men nu fick jag bråttom, ska in till stan innan jag börjar vid 6. Lämna av gymkläder till Mattias.


Bajj



Super Smash Bros Brawl


Denna finns nu i vår ägo <3

Fussball.

Yeah! Igår vann Spanien mot Rysslan. Så Malin har stor chans att vinna hela potten. Final mellan Tyskland och Spanien då :D Fan vad gött.

Idag ska vi köpa Super smash Bros brawl och jag kommer spela och spela och spela all the time :D Hihi.
Vi ska även hem till Jonas idag. Grilla,, spela s.s.b.b och dricka gott och grejer. Blir nog riktigt trevligt.

Bahaah, måste dammsuga idag. Ajja, fuck vad lite inspiration jag har att skriva idag.

Bajj.

Lunch idag.

Orkar inte med någon dagens idag. Ska försöka göra dagens då och då :)
Hade på mig svart shorts och min ljusa blus. Inget smink och drog bara kammen genom håret. Hade bråttom in eftersom Jonna ringde hux flux och ville ha in mig för att hon och Patrik ville luncha.
Det blev Spiran, Pasta med fläskfilé och gorgonzolasås. Gott gott. :)
Upptäckte att min lön var mumma att titta på. Riktigt nice. Blev inget klädesinköp dock, ska spara ett par tusen, om jag kan.

Imorgon är det premiär för Super smash Bros Brawl! Vi ska antagligen, förhoppningsvis dra till Jonas och några fler av Mattias vänner och spela det där. Ska förstås inhandla det själv sen! Samt Okami ska visst också inhandlas :D

På tisdag kommer Krill hem från Japan. :) Skoj skoj. För oss, mindre roligt för honom kanske ;)


Men iallafall. Ska laga mat så småningom. BAJJ

Bort med rufset!




Inte nån drastisk förändring på bild kanske, men det är massa uppklipp, luggen är kortare och allt är ja, kortare, see in real life. Ajja, jag är supernöjd. Hårgänget kan ta sig i röven och Salong Skvallertorget är min nya favorit. :D

Dagens inköp



Dagens Inköp från VILA. Älskling betalade klänningen. <3 Idag är det förresten 1 år sedan jag och mattias träffades första gången :)

Dagens



TOPP  Vero Moda

KOFTA  Wear It

BYXOR  Cheap Monday

VÄSKA  Puccini

SKOR  Björn Borg

HALSBAND  Arvegods

My cold from hell.

Jaha. Nu sitter jag här igen. Inget jobb för min del. Jag kom dit och blev synad från topp till tå och blev hemskickad igen. För mitt eget bästa. De tänkte på både mig och gästerna. De ville inte att jag skulle hosta ner gästerna samt att om jag kom upp i varv, vilket jag sannorlikt gör när jag jobbar så är inte det speciellt bra när jag är genomförskyld. Så Amir skicka hem mig och Ayten fick hoppa in istället för mig. Så jag gick min väg inåt stan för att kolla in rean på en halvtimma. Ska kolla in lite imorgon. Men inhandlade en kjol på VILA iallafall. Kommer eventuellt bli en till, och en klänning samt en sjal, men det kommer gå på ca 900 så jag väntar lite.. :) Köpte även stay ups då mina gick sönder för flera månader sen.

Drog hem runt 19 och sitter nu ensam och slurpar i mig en yoggi vanilj-passionsfrukt. Ska knapra på lite citron och vindruvor sen till någon film eller serie. Får se hur det blir. Mattias är iväg till klocket och kollar på Arn med alla sina vänner.

Imorgon ska jag btw äntligen klippa mig. 12.00 på Salong Skvallertorget där jag har presentkort :) Vet inte riktigt hur jag ska klippa mig så få kolla runt lite här ikväll :)

Träffade bl.a. Marcus korean på spårvagnen till stan och så träffade jag Micke Sahlin på Kicks. Mycket kändisar idag. Skoj skoj. Bra med båda två så det var roligt! :)

Nåväl. Nu ska jag titta på No Reservations och äta gottigt. BTW! Horton hears a Who är förbaskat bra. Sen den!


PUSS <3

Min midsommar.

Jag är sjuuuk. Det går ju fan aldrig över heller! >.<
Har varit sjuk i en vecka nånting nu. Ajja,. Får hoppas att jag inte snorar för mycket på gästerna ikväll på jobbet.

Midsommar var underbart. Riktigt, riktigt roligt. Jag, Mattias, Patrik, Henrik och Jonna drog ut till vår sommarstuga i Doverstorp och firade midsommar där. Vi träffades allihop efter att Mattias slutat jobba. Drog ut till bolaget vid coop och inhandlade en del. Drog vidare till City Gross och handlade mat för 1100 >.> Men allt gick typ åt. Asbra. :D
Iallafall. Det vi gjorde var i stort sett spela kubb, kasta pil, snacka och spela MASSA poker. Jag är så stolt över att jag vann. Kan ingenting om poker, verkligen ingenting och jag vann flest gånger! :D Är man grym så är man ;)

Men det var en riktigt mysig helg.

Igår fick Malin jobba istället för mig. Var för sjuk. Är visserligen jävligt sjuk idag med, men vill inte hålla på att byta dagar fram och tillbaka... Men iallafall. Nu ska jag göra annat :)


Puss på nosen.

oväntade planer

Det var ju inte såhär jag ville fira midsommar. Vara sjuk sjuk sjuk. Jag har blivit sämre. Jag som trodde att förskylningen hade gett med sig lite granna. Usch, på morgonen är det värst. Borde dricka lite te, eller chicken soup. ohh det vore gott.
Det är planerat att åka ut till vår sommarstuga och ira midsommar där med Henrik, Jonna, Patrik, Mattias och mig själv inräknad. Vore så himla mysigt. Men med tanke på hur både jag och älskling mår så kanske vi får tänka om, beror lite på. Ajja. Ska ta o göra mig lite nudlar, chicken soup ;) Var tvungen att ställa in min träff med åsa och Per idag i Linköping. Synd, hade velat träffa Per. Men sånt är livet, jag mår inte sådär jättebra, ont i örat när jag sväljer, hostar massa, nyser endel osv. osv. Det är så synd om miiiig >.<

Jobbade igår. Skulle ev. jobbat på lördag igen om Sverige nu hade gått vidare till kvartsfinal, vilket de inte gjorde, 2-0 till Ryssland. Dock välförtjänt match.

Ne, nu blir det nudlar och min olästa Gustaftidning <3


Trevlig midsommar!!

Min helg

Jag drömde jättekonstigt inatt. Drömde först att Per ringde och jag var på Bergsmansgården i Vånga. och jag svarade; Hej Per med Ä!!
Han heter ju Per med E så jag vet inte riktigt vad jag höll på med. Sen drog jag därifrån.
Helt plötsligt började jag drömma om min gammelfaster som gick bort för många år sedan. Om henne och hennes man som jag aldrig träffat. Det kändes ändå skönt liksom. De skulle flytta ifrån en barack de bodde i och vi skulle ta över. Weird.


I lördags jobbade jag i vanlig ordning under Sverigematchen som jag för övrigt kan bajsa på. 2-1 till Spanien i den 92e minuten?!?!?!?! PFFFFTTTT!!!!
Efter matchens slut trodde jag att jag skulle jobba till 03,00. ICKE. :O Jag och Malin slutade vid halv nio redan. Så erbjudandet om att följa med Elin till Hugos tackade jag förstås ja till. stack hem, gjorde iordning mig och vi drog till Cromwell. Drack en rom och cola och en lakritsshot. Brorsan var där också, jättekul att se honom :)
Jag, Elin och hennes två vänner Johan och Viktor satt ute när Ayten helt plötsligt kom ut med 4 Hot Shot till oss. Jocke hade bjudit. Kärlek till bror <3
Efter det lilla jag intagit och det faktum att jag åt vid halv fyra och drack halv elva så blev jag lite berusad. Ringde Mattias och hans vänner och försökte få med dem ut. De var hos Stefan som bor borta vid vrinnevi. typ.
Iallafall. Vi fyra stack ner till Hugos. YAY. 80 kr att gå in, men wtf. Aldrig varit där förut så kunde vara värt att gå in :) Efter en stund dök Mattias upp <3 Han kom in och det slutade med att elin, johan och viktor försvann någonstans medan jag försvann med älskling, MatteQ och Martin. Hade trevligt under kvällens gång :)

Ajja. Nu sitter jag här. Relativt nyvaken, ont i halsen, hostig i halsen och ska bege mig mot Tempo där jag ska inhandla ett paket nudlar. Känner att det kommer göra gottgott för halsen. Tvätten idag också btw.

Mattias och jag har varvat igenom The Simpsons Game nu. Tog inte lång tid. 3/5 får betyget. Helt okej spel, men det var kort och jag kunde kastat kontrollen in i tvn pga kameravinklarna i spelet. men annars var det underhållande :D


Toodles <3

Nintendo Wii

I'm happy happy ^^
Först så jobbade jag istället för Malin i torsdags. Gick jättebra. Så jag är ledig nu på torsdag så nästa vecka jobbar jag bara på Sverige-matchen på onsdag! :)
Igår gick jag och TADAAAA köpte ett Nintendo Wii. Faaan så nice. Nu ska vi bara köpa massa spel (ge mig pengar) och sen spela på! :D Har visserligen Wii sports men ändå. Vid halv tio igår gick jag, mattias, jonna och patrik på bio. Indiana Jones. Den var faktiskt bra. Fast jag har iofs inte sett någon av de tidigare Indiana Jones-filmerna så hade inte några som helst förväntningar. Härnäst ska vi se vad jag vet;

The incredible Hulk
Sex and The City
Wall E

ehh ja typ dem. är säkert någon mer.

Ikväll är det Sverigematch. Jag börjar 17. buuu Sen slutar jag 03.30 inatt..
Nu ska jag spela lite. Eller oj, först kolla klart på Scrubs på tv.

PUSS

Working 9 to 5.

hej hej hallå! :)
Inte haft riktigt tid att skriva den här veckan. Har jobbat på Cromwell alla dagar nu under studentveckan och det har gått helt okej. Ska börja på ett nytt schema nästa vecka som håller en månad. Sammanlagt jobbar jag 10 gånger under kommande månad varav 2 dagar är lördagar. resten är under vardagar, så skönt att inte jobba helger den här månaden faktiskt.

I torsdags var det galet. Hade en trevlig dag först med Åsa som slutade med att jag, mattias och martin stod vid Halvars tillslut och kollade på bil och flakparaden som gick längs södra promenaden. Studenter överallt. På Cromwell var det galet med folk sen. Men jävligt roligt. Ännu bättre var när Mattias, Martin och David kom till Cromwell. Kunde inte snacka så mycket med dem.

Igår försvann tiden så sjukt fort på jobbet. Jag och malin jobbade bra ihop. dessutom hade vi besök av Jonna och Patrik först vilket var sjukt kul! Satt o snackade skit. Efter en stund kom också Mattias. Han hade varit på fest med hela stan i värmekyrkan. Han skulle bara säga hej, men resulterade i att han stanade hela kvällen. Älskar dig! :) Stackars älskling fick bara sova 4 timmar inatt.

Jobba ikväll igen. Men innan det ska Mattias och jag äta en god middag. Se någon film och mysa på vår 11 månaders dag. <3

Annars leker livet som vanligt. Inget överintressant att berätta. :) Jag och Mattias ska köpa ny säng är det tänkt. Fick tillbaka från skatten så I'm happy hapy! ^^ Well. Bye! ^^