P vs. N

Jag är så glad! :D Eller mja, vissa saker är mindre bra, men vissa saker är toppen!

Mindre bra saker:
  • Jag är förskyld, helt mojje i huvudet. Tack Mattias ;)
  • Min kropp är fortfarande störd, men nu ska jag börja på sockerpiller så det kanske blir bättre efter det.
  • Ska inte jobba på lördag eftersom jag är sjuk.
  • Kanske inte kan sjunga på söndag pga. min hals.
Mer bra saker:
  • Umgås massa med Mattias.
  • Skrämde skiten ur Evelina för ett par dagar sedan ^^
  • Provjobba på Cromwell!
  • Hjälpa Dennis att flytta.
  • Äta Budapeststubbe ikväll.
  • Skratta åt allt sött Mattias gör.

Nu ska jag ta en naturgodis och smälte maten (tacos) som vi nyss åt.


Puss och slem, du vet från vem! :D

:D

Idag har jag varit på Maxi, City Gross och Willys, mkt givande.. jag har även sytt in mina utsvängda byxor till stuprör. de blev lite... öh tighta, ska sprätta upp och göra om :)
Möjligtvis serveringsjobb på lördag nånstans på något bröllop. Erik fixade.

Nu kom Mattias tillbaka

Tjing!

skitiga jobb.

Sitter hemma nu och har precis fått världens "knäpp på näsan" av Jonna om att jag ska söka skitjobb. Och ett himla tjat om att jag inte nämnde att hon är min syster när jag sökte jobb på Cromwell.
"Sök till McDonalds" Fuck off sa jag. Hon tyckte jag skulle få känna på hur det är att slava och stressa fram i kök och servering. Men snälla nån. Been there, done that många gånger. Hon tror hon är så mycket bättre.

SUUUUUCCCCKKK!!!!! Vill tillbaka in till stan snart igen. Men nu är jag ganska hungrig så ska bli gott med mat typ.

Imorgon ska jag söka jobb.... Skitjobb. :D :D :D

Man kanske skulle söka jobb inom någon annan bransch än just kök och servering? Men som vad? Urk. Ge mig jobb NU.


Nu är det maaaaaaaat! -hungrig-

Klirr i kassan men tvärtom.

Jag fick fnatt, hjälp. Jannika ska inte ha pengar. Skummade lite igenom Haléns katalog och lite på internet.. och hux flux är man 600 kr fattigare.. :/ Attans. Men fina saker köpte jag! :D Tycker jag.

Nu ska jag packa iordning lite grejer och sen bege mig till min honey.
Ska dessutom köpa månadskort snart. på tisdag. för 570 kr. Ajaj... :(


MEEEEEN. Varför ha pengar om man inte spenderar dem? ^^



Pussen.



Jag mår lite sisådär just nu.
Känner mig som en elefant, samt att min kropp är helt totalt fuckad. Orkar inte snart med skiten och slutar med mina piller totalt. 15 dagar nu.... Suck.
Måste in och träffa Mattias nu så jag kan bli glad igen.

Beatbox

Tack Mattias, ryser varje gång! :D



Twinkle twinkle.

Jag känner ett oerhört sug efter att åka till Choy's och käka på deras buffé med Åsa imorn, om de har igång buffén vill säga. :)
Min kropp är fortfarande dum i huvudet, jag ger det en vecka till, sen ringer jag UM igen. Bläschk.
Inatt tillbringade jag natten med Mattias igen, oplanerat, men ändå. Gick upp tidigt mot vad jag är van med annars, 8.00 var man uppe och klädde på sig. Tog bussen 08,30. Göttans :)
Nu är klockan 10,16 och jag ska äta min nektarin och komma på en japansk serie. Ganska sugen på nudlar också, men det tar jag sen.

Nu har jag tappat räkningen med hur många gånger mamma har kallat mig toffel. wtf? Och jaa, jag borde nog ta tillbaka alla de gånger jag kallat andra personer tofflar, men baah. Finns många olika defenitioner om vad en toffel är.

Mmm.... Noodles... -dregel-

Skulle sökt jobb i tisdags också. Kom in till stan runt tolv och skulle gå till några restauranger, Stängt. Hurra. De öppnar 16.00 Så det blev inget jobbsökande. Ska åka in till stan en annan dag på eftermiddagen och söka då istället :) Hoppas på att tjäna in lite cash nu. Har sökt till 3 ställen nu. Mer ska det bli om jag inte får jobb inom en väldigt snar framtid..

Jag har ont om mina tår btw. Efter jag gick på stan i mina studentskor >.< Baah, det svider.

Ska checka med nån mer kanske om han/hon vill hänga med imorn?! :D Eller? ^^

Fick plötsligt jättesug efter vintern. <3


Ge varandra en kram! (:

Nytt inlägg, ny start :)

Imorgon börjar Mattias på LiU. Håller verkligen tummarna för honom. Hoppas det kommer gå bra! :)
Ska in imorn o söka jobb. Vet inte riktigt var. Får väl gå runt till allt och alla.. :/
Herregud vad jag tycker min kropp är skum, beter sig jättedumt, jag gillart inte.
Idag bakade Mattias och jag petit chou nånting. Det blev helt okej, men absolut inte värt besväret som vi lade ner, neeeej :)

Anna skickade meddelande ikväll, hon frågade om jag ville provsjunga för Kidz Of Babylon när de kommer hem sen, klart jag är på! Låter helskoj! :) Hoppas de lever loppan i Palma alltså, helt underbart att komma iväg sådär! :D

Har egentligen inte så jättemycket att skriva om, livet rullar på, Har mycket att vara glad över, är frisk (vad jag vet). Har jättefina vänner som jag tycker om. Familjen mår bra. Jag har fått vakna upp med världens underbaraste pojkvän vid min sida varje morgon de senaste 5-6 veckorna. Allt känns underbart ändå. Hoppas att DU mår bra också! :)
Men nu ska jag titta på ett avsnitt av Hana Yori Dango, sen sova! :)

Älskar dig Mattias! <3



/ Korre

En dag med Big Daddy.

idag har jag varit med Big Daddy, fan vad roligt, trevligt att träffa dig igen! :) Alltid lika underbart Dennis, trivs med dig jättemycket. Och tack så mycket för komplimangerna i omklädningsrummet. -skrattar för mig själv- Tack för att du valde plaggen åt mig trots det att jag inte köpte det du pekade på ;)
Vi gick en sväng till Världens bar. Det var stängt. vi gick till Gú va gott och käkade där. Träffade på Mattias, Matte Q och Martin där. Kul och träffa den omtalade Martin äntligen ;)

Dennis och jag gick vidare, vi gick till Ica, jag köpte Kinder-ägg. konstig leksak. Vi fortsatte snacka ett tag och jag åkte hem sen vid 18 ungefär.

Anki och jag begav oss strax därefter till Konsum för att inhandla mjölk och diverse grejer, trevligt att lära känna henne lite mer :) Jättehärlig tjej/kvinna/dam :D

Nu kom Mattias precis hem igen, så nu ska jag visa mina inhandlade plagg.


Puss

Hujeda.

Ni vet när man gör nånting och man känner på sig att det kommer gå åt helvete?
Iallafall Det hände nyss för mig.
Gungade lite på Mattias kontorsstol och se hur långt man kunde gunga bakåt.
Den föll, jag föll.
"nej, nej, nej, nej!!! -DUNK-"

Jag är just nu förbjuden att sitta i den här stolen. Fast jag gör det iallafall. Med lovord att ha båda fötterna på golvet. ^^ Onödigt klantig? Naaae.



Puss

Isn't it just to die for?!

På begäran skriver jag en liten snabb blogg nu när jag är hemma. Skrev ut mitt cv och ska söka jobb imorn. Får se hur positivt/ngeativt det blir. Hm.. :)
Augustifesten har varit helt okej, kollat enabrt på fyrverkerierna ungefär. Igår var det lugnt det bästa uppträdandet. Oh ja! :)
Köpte en klänning igår. Gina Tricot. En marinblå sidenklänning, djup urringning, normallängd. 199 kr. Jag gillar den. Sjuukt bekväm. -går runt i hela tiden-

Mattias är en skrytkille. En sån kille som alla tjejer vill ha. Tycker jag iallafall! ^^
Tittade även lite på Melody Club igår med Matte Q också. Det var helt okej, inget större fan, inget fan över huvud taget faktiskt :P Såg Lampa också. Han var uuugly.
Hälsade på Kirch och snackade lite med Marcus. MUHAHAH Han ligger i lumpen xD

Nu är jag som sagt hemma, ska käka lite och sen får jag se när det bär av in till stan igen.

Mattias börjar snart skolan förresten. :/ Usch :( Usch för mig. Men hur kul som helst för honom. Nytt och spännande :)
Imorse 05.00 Åkte Krill tillbaka till Japan -ledsen min- Han var en trevlig kille. Mycket trevlig och rolig. Men han tyckte inte om alls att vara tillbaka i Sverige så, who to blame?

Jag är bokad 1a september så atte. ^^

Nae, lite nudlar nu då? ^^

Potato?

Jag är lite nervös idag av olika anledningar. Olika saker som kommer fram så småningom. Men det ska gå bra. :)
Igår var en intensiv dag, mkt gjordes, Åkte till Linköping för att kolla in LiU. Mattias verkade nöjd. Det är för övrigt stoooort :O Skulle ta 212 tillbaka in till stan, åkte åt fel håll, gick av bussen och tog bussen åt andra hållet. Käkade på Burger King. Åkte tillbaka, hem till mattias, kollade Simpsons och bytte om.
Drog hem till Krill, hämtade konsol och gamecube. Drog vidare hem till Ken1. Lirade Smush? länge, jag förlorade inte alla gånger. ^^ Anders blev imponerad att jag kunde spela ganska bra, mot vad han hade förväntat sig iallafall ;)
Bytte spel och Krill spelade Project Zero II ett tag. roligt... >.<

Drog in till stan till halv tio nånting träffade Matte Q i stan. Hittade även Emelie påväg ner till fyrverkerierna. :) Nere vid Bishop Arms träffade vi Dennis. wohoo.. Han var röksugen så det hette duga ^^ Fyrverkerierna var det lite blandade känslor med, väldigt kort och röken på slutet skymde slutavfyrandet. Men det var jättefint ^^

Nu är Mattias typ klar i duschen, så jag ska hoppa in strax :)


GRATTIS DENNIS TILL LÄGENHETEN!!!!!! :D :D :D :D


Till helgen blir det att vara hemma förresten. Ska ta tag med det där att söka jobb..


Puss

Ketchup och senap.

Väckt av ett telefonsamtal av min syster klockan 10 imorse. >.< Så vi har varit vakna länge enligt oss. Annars brukar vi ju fläska kvar i sängen till 12-12.30 ^^ mähähähähä (kollar skumt mot dig)
Åkte hem vid 14 med Mattias, Jonna och hennes pojkvän Patrik. :) Vi umgicks hela eftermiddagen. Trevligt faktiskt. Patrik är en bra kille, väldigt bra för Jonna. Hoppas hon är lika bra för honom ^^
Vi lagade mat (köttfärssås och spaghetti) MUUUUMS! Efter det bestämdes det att vi skulle spela något spel, kom fram till Geni och vi skulle dela in oss i lag. Mattias, jag vs. Jonna, Patrik.
Mattias och jag åkte på stryk. =/ Men Patrik visste saker som, woot? Man kan inte veta såna saker :P Jag svarade iallafall rätt på alla frågor, till skillnad från Mattias som inte svarade rätt på en enda ;)

Sen gick vi ut, typ. Kastade tennisboll emellan oss. Körde grisen. GISSA VEM SOM BLEV GRIS FÖRST?!?!
Jag..
Sen Mattias.
Vi är grisparet..


Jag packade ordning endel grejer, städade ordning efter syrran. Hon och Patrik åkte iväg med Cicci. Mattias och jag svettades ihjäl ungefär så vi tog en dusch. Sen åkte vi tillbaka till stan nu vid 20,00 ungefär :)
Så nu har vi käkat lite mat och fikat med Anki och Bengan :)

Imorgon blir det en dag som det kommer hända mycket på, tror jag :) Iallafall mot vad vi brukar göra annars. Vi ska till Lkpg och kolla in LiU :) Sen ska vi fika med Anders "Gramse" :) Krill ska hänga med också tror jag :)
Sen efter det ska vi tillbaka till stan, tror jag :P Ska bada om det blir bra väder, vet inte om det blir i nrkpg eller lkpg, nånstans iallafall. Sen mot eftermiddagen så ska vi dra till Kenneth/Kennet? Ajja. En vän till Mattias typ. Ska spela Super Smash Bros Melee :D Det blir nog riktig trevligt ^^ Men nu sitter Mattias och tittar på mig och frågar om jag inte är klar än.


Så atteeeeeeeeee.


Puss

P.S. Hoppas du får lägenheten Dennii ^^ D:S

Here in your arms.

Jag är lite seg idag. Klockan stod på 7,55, sjukt tidigt för mig. >.< Upp och ringde till UM och ska dit på torsdag klockan 16. Hurra. Nu går det framåt. Nu ska man bara skaffa jobb också och hoppas på att min mens kommer.. >.< Den har ju trots allt varit väääldigt oregelbunden. blabalblablablabla. jaja. Den kommer.

Snackat goja med Dennis idag väldigt mycket, trevlig liten prick, me löv you big long time ^^

Varit o lämnat min studentbok på Östsvenska foto idag. Gick bra, men vi missade bussen både dit och tillbaka så Mattias och jag har gått endel idag, men jag är inte den som klagar. muhaha. eller mja.


Imorgon firar jag och Mattias 1 månad. <3


"Where you are the one, the one, 
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I miss you quite terribly."
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms."


Men nu ska jag packa ihop lite grejer innan jag försvinner in till stan igen (är hemma och käkat och umgåtts lite med mamma och pappa). När jag har fått lite pengar (slutet av augusti kanske) Så ska jag umgås MASSA med Anna, Erik och Dennis, Kan jag göra innan också, men allt kostar nu för tiden. Får icke glömma bort att tillbringa tid med my amigos också. Ajja. Hörs av på söndag sötnosar!

Pussar.


Paj!

Oj se där. 2 blogginlägg på en och samma dag fastän jag umgås med Mattias. Vad har hänt? ^^

Ett kort inlägg dock.

Vi har precis gjort paj. Hallon och blåbärspaj med marsansås. Vi är tjocka. We're loving it.
I rummet intill hör jag hur Anki och Bengan tittar på skräckfilm. Typ.. usch.

Jag och Mattias tittade precis på School For Scoundrels. Ska se på Smokin' Aces senare. En månad på lördag btw. Tiden går fort. Älskar dig! <3


Nu står Mattias själv i köket och skär upp paj. Ska hjälpa till!


Puss

Nytt blogginlägg igen! ^^

Idag har Mattias tittat konstigt på mig många gånger pga av att jag inte planerat en färd till Östsvenska foto så bra. Jaja, lite dumt planerat kanske.. >.<
Ajja han har varit jättegrinig hela dagen ;) Eller inte så värst. Besökte ungdomsmottagningen, helt dött, deprimerande var det att gå dit, helt knäpptyst, fullt med människor i väntsalen, DÖTT. DEPRIMERANDE. Ska ringa imorn mellan 8-9 om jag är vaken. >.<

Precis käkat mat hos Mattias, gott ^^ Käkade på donken innan, länge sen sist, skumt. Smakade inte bättre för att det gått länge sen.

Imorn ska vi till Östsvenska foton, efter att vi nu har kollat upp hur vägen går. Himla tjat ^^
Eve och Mattias bråkar i sängen, mycket roande att kolla på- muhahah ^^
Eve ska åka till sin käraste Beli idag. Skoj för henne :) Kärleken blomstar ;) De blev tydligen tillsammans den 15e februari. WUHUU. Bästa dagen ever, näst efter 7/7 -07 ;)

Nu ska jag mäta Mattias, längden, alltså. Kroppslängden, eller, BAAH >.< Ta det hur ni vill, era snuskon.
HAHAH, Eve mäter Mattias, de är så söta när de bråkar, äkta syskonkärlek ^^

Stor jäkla fet blöt puss till Anna och Ewelina ^^

Kyss till Mattias

Jag är så sämst.

8 dagar sen jag skrev sist! >.< -slå på fingrarna- Besviken på mig själv, jag som alltid varit så duktig annars ^^ Men nu finns det inte tid längre. Ja du. Tillbringat varje dag med Mattias i 31 dygn i sträck. Varje dag har varit lika underbar.
I helgen som varit har vi haft Dennis aka. Big Daddy som rumskamrat. Vi har haft riktigt trevligt. Har softat, sett film, spelat massa Cluedo (för vidare information, besök Dennis och Mattias blogg). :)
www.bigdusty.blogg.se
www.livetientesked.blogg.se

Vi gick iallafall i spöregn till Konsum en kväll. Gått ute när det är kallt, suttit ute när det varit svinkallt på utomhusbio, men jag har inte blivit sjuk än. Bra immunförsvar? Bra isåfall ^^
Igår låg Mattias över hos mig, första gången, det var intressant. Spännande, jag väckte honom tydligen x antal gånger under natten av att jag stötte emot mitt nattduksbord. Hoppsan. I'm so sowy.

Idag ska vi se på utomhusbio igen. (ovanligt) ^^
Linas kvällsdagbok, eller något sådant, något svenskt ska det vara. :)

Imorn ska jag till Östsvenska foto o lämna tillbaka min studentbok samt så ska jag till ungdomsmottagningen med Mattias.

Grattis till 10 månader Åsa och Pontus idag! :D Hurra. Kärleken håller i sig längre än vad många trodde tror jag. Superglad för eran skull fortfarande.
Men nu ska jag lägga mig bredvid Mattias som intresserad (?!) kollar i busstidstabellen.


Ciao! <3