svammellemmavs

Idag ska jag träffa Anna och det ska bli tjillevippens roligt. På fredag ska jag hem till Karin och Micke och festa till det. Det kommer bli tjillevippens roligt. Det mindre roliga är att jag ska upp halv åtta på lördagen och jobba. Men sånt skit händer. Money, money moooney.
Snart ska vi till Göteborg också. Jag och karln alltså. Jag hoppas på en vistelse till Liseberg också. Då blir jag glad.

Jag hoppas på att Karin hänger på mig och börjar på streetdance. Om det finns platser kvar? Ni andra som läser det här och känner för att hänga på. DO IT! Jag är verkligen skitsugen på att börja 850:- för 12 veckor, en gång i veckan. 12 ggr alltså ^^ bwhaha.  Jag är speedad. Lyssnar på partymusik. Gammal sådan. Just nu går "My cool" med Adam Tiensta i lurarna. Påminner mig om den gamla tiden när jag gick ut med Anna. en P2:a till Anna och ut på dansgolvet. :D Hahah!

Augustifesten då. Yay. I'm gonna go. Yes I will.

Ska snart sova tror jag. Börjar bli lite tröttis. Mattias spelar spel. bu. Tur att vi är underhållna båda två då ;)

Haha, var tvungen att byta till Daddy Yankee - Gasolina.. Ack så mycket den låter påminner mig om Cromwell. Man måste få tänka tillbaka lite på det förflutna. Nyttigt. Tycker jag iallafall. Många lever i nuet hela tiden, vilket är tråkigt. Jag vill minnas och skratta åt gammalt skit man gjort.

Godnatt. <3

Efter regn kommer solsken.

Igår var Ingela förbi jobbet. Min gamla granne hemma hos mamma och pappa. Jag kunde fortfarande se hennes sorgsna blick när hon artigt hälsade på både mig och Jonna. Tror det kan ha varit jobbigt för henne att se både mig och Jonna samtidigt när vi lekte så pass mycket med Daniel under vår uppväxt. Det känns sjukt att det redan gått 1½ sedan olyckan hände..

Jag är lite hungrig. Men jag får vänta lite. Mattias ringde just och frågade om jag ville luncha med honom klockan tre. Så får ta och cykla in snart. Ska ställa mig i duschen bara. Mitt hår ser ut som en fettklump. Buu.

Snart kommer Anna till Norrköping också. Det blir nice. En fika inplanerad på tisdagen och utgång antagligen på fredagen, eller lördagen. Blir döbra. Saknar dig pillis. <3


-vink-