K-Rauta, here I come!

Har en tuff vecka framför mig jobbmässigt. Ska vara skönt att vara ledig i 3 dagar.
Nästa torsdag är det min sista dag På Chili Wok. Sen byter jag jobb. Kommer fr.o.m. måndag vara anställd på K-Rauta.
Ska bli otroligt skönt att få byta miljö. Hoppas det kommer gå bra.

Måndag: K-Rauta.
Tisdag: Chili Wok.
Onsdag: K-Rauta.
Torsdag: K-Rauta 07-14. Chili Wok 16-19.
Fredag: K-Rauta
Lördag: K-Rauta.
Söndag: K-Rauta.

Skönt iallafall men ökad lön och så vidare. Kommer få ut ungefär 4000:- mer än vad jag får nu. Det är nice.

Imorgon blir det att jobba heldag. Sen är det tre underbara dagar med ledighet och jag ska sova ut som fan! Imorgon kväll vet jag dock inte vad som händer riktigt. Kanske ta en kall dryck på någon uteservering och avsluta kvällen med bio? Vad händer för er på Valborg? Jag har inte tänkt gå ut och dricka iallafall, som de flesta andra ska. Iallafall.
Livet är gött just nu.


Lite grejer som står på schema nu, saker som för visso ligger i framtiden, men som jag ser fram emot.
23 maj. Anna och Kim kommer hit. Grilla och umgås? :)
Eves student. Kommer bli sååå nice.
Liseberg i sommar nån gång?
Projektorn till biorummet.
Resa utomlands nästa sommar.

Peace out.

nein!

Ho ho. Anna mordhotar mig om jag inte skriver blogg så jag skriver några ynka rader, för hennes skull. ^^

Nästa sommar blir det att Mattias och jag drar utomlands själva, om det blir så att vi gör det. Får väl se vart det leder till. Hur som helst var det jobb igår. Jobbade från halv elva till halv åtta. money, money moooney. Efter det drog jag och Katta hem till henne, hon visade hennes och Freddys lägenhet och så. Mycket mysig! :) Mjaa. efter det drog jag och Mattias ner till Jonna och Patrik där vi käkade Tacos. Snackade om allt möjligt bl.a om framtiden och midsommar.

Har umgåtts endel med Åsa den senaste tiden. Det har varit trevligt. Vi har fikat, käkat, umgåtts. Spelat UNO. :D Länge sen man gjorde det.

Idag ska jag och Mattias träffa Karin och hennes pojkvän Micke. Käka på Halvars och hitta på något efter det.
Urk. Mitt hår är fett. Ska iväg o duscha. Puss

Vad ska en ensamvarg göra?

Snark. Är ensam hemma. Mattias är på något slags brain-storm möte med några grabbar. De ska börja sända web-tv. Recensoner av tv-spel, pc-spel osv. Det kommer ta upp en del tid och det är tråkigt. Speciellt på en fredagkväll. Hade velat hitta på något ikväll. De flesta är upptagna. Åsa är i Ringarum, Erik jobbar, Dennis bor i Göteborg, Anna bor o Norge-land och kvar blir random folk som jag inte har någon större kontakt med. Blir att sitta hemma. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med dock. Ska kanske baka. Vet inte vad. Det vet jag aldrig. Kanske en kladdis, kakis. Mjae. Ska rota lite i min kokböcker och kolla. Sen blir det nog antingen, Ratatoille på dvd, Fight Club på 3an eller. eh... sex and the city igen. Åhh... Glassa ner mig framför SATC med en nybakad bit kaka. That settles it! Of I gå till köket mitt! Btw. börjar vänja mig vid luggen. Ska inte klippa mig hos henne igen. Alltså stället är kanon enligt mig, men henne nee. Vill ha Huliya igen. Hon klippte min lugg förra gången. ANYWHO.

B-A-K-A!!!!!!!!!!

020409

Suck. Jeansen som Mattias beställde var fel. Fick fel par jeans. suck. Så tråkigt när sådant händer, att inget kan bli rätt från början. Som tur var passade min bikini finfint. ^^

Mjaa. Jobbat den här veckan as usual. Imorgon ska jag egentligen vara lediig. Ska dock jobba 3.5 timma istället för Katta imorgon. Hoppas det blir en lugn kväll. Ska till tandläkaren imorgon. Usch. Har ingen tandläkarskräck men tråkigt. Åka så långt ut till Skärblacka. Ska komma ihåg att byta till Norrköping när jag ändå är där. Återstår om jag hinner med 11,19 bussen tillbaka till stan eller om jag får ta nästa buss som går 12,47. Suck. Tätt med bussar går det ju inte.

Idag efter jag och Katta slutat jobba så gick vi hem. Båda bor ju i Haga så det blev en intensiv promenad på en halvtimma. Jobbigt.... Men Skönt! När vi gick så luktade det verkligen sommar. Underbart. När vi gick förbi The Bishop's Arms så for tankarna tillbaka till sommaren förra året. Det luktade visserligen utspilld öl och massa grabbar stod vid uteservering och stojade och hade sig med varandra, men det var sommar! Luften var så varm eftersom det var näst intill vindstilla. Åhhh! Längtar efter att kunna ta en kall cider efter jobbet i sommar. Grilla en köttbit, dricka några bärs/cider. Ahh. Hoppas det här vädret håller i sig!

Har precis begett mig från soffan till datorn. Har kollat färdigt på Toy Story 2 tillsammans med älskling. Mjaa. Underhållande, men tillhör inte mina Pixar-favoriter. Älskling ligger kvar och kollar på Seinfeld.. Buu. Tråkigt. SATC går samtidigt och det är ju så pass mycket trevligare att titta på, eller hur? ;)

Åh. Jag har klippt lugg igen. Gillar det inte riktigt, saknar mitt långa hår redan.. Buu. Om 5 månader har jag mitt långa hår igen. ;) Nee, men det är en förändring och det är ju alltd nice. Klippte mig igår. Var också med Åsa och Erik. Vi käkade på Garvarn. vitlöksspäckat lamm med frans grönsaksröra med sky till. Gott. Till efterrätt var det någon jordgubbstartalette. efter det gick jag och klippte mig. Fick både rabatt på Garvarn och hos frisören. Yeah! ;) jag oh Åsa drog hem till henne och sjöng Singstar. Jag sög. Åsa fuskade, hon har ju övat massa. Men jag spöade henne på Fergie - Big girls don't cry.


Anywho. En liten uppdatering från mig. See ya next time!