gimme, gimme.



Uhuuuu. DENNA! Denna skulle jag nog inte tacka nej till. Fast möjligtvis ändra lite på blommor och kanske en väldigt, väldigt svag ton av någon färg. Satan i gatan vettööööööööö.

i brist på annat.

Puuh... vad tråkigt det är att skriva blogg nu föt tiden. Urk. Verkligen.. Men fan. En bra sak! Jag ska gå på stan med Åsa på måndag. YAY! ^^ Länge sen man sågs. Ringde en pling förut om vi skulle ses idag, men hon var redan påväg ut mot Ringarum.. Buhu...
Snart Nyårsafton Hell yeah! ;) Ska supa ner Eve. MUHAHAHA. Hon fylle 1e också ;) Fan blir lika gamla.
Ikväll har jag en överraskning till älskling. Wiie. Fast jag tror han vet om den. typisch. Vi pratade om det igår. Anywhoooo. Ska titta på Yesman ikväll på bio. Nice! Men fan vad tråkigt där var att skriva idag.. Julafton var jättetrevlig iallafall. Sitter och dricker en kopp kaffe från vår nya kaffebryggare vi fick då :) Ska väl pallra mig inåt staden snart. Käka lunch med Mattias kanske. :)

Puss

Baka lussekatter! ^^


Kevin vs. Alice



Idol i all ära. Nu är det slut. Faktiskt den enda gång jag hejat lika mycket på båda finalisterna. Eh.. Iofs har jag inte direkt följt de föregående 2 säsongerna. Första stod väl Darin och Daniel i final då Daniel var den solklara finalisten för mig.
Andra säsongen stod Agnes och Sebastian i final och där var Agnes min favorit. tredje och fjärde säsongen följde jag det inte direkt. Vet att Markus Fagervall vann och sedan hon den där Marie. Följde inte ens förra årets säsong. Inte heller den här förrän de fem-sex senaste programmen. Det var bra att Kevin vann. Han förtjänade det mest. Bäst röst, bäst teknik osv. Alice stöttar jag självklart, guling som man är! ;) Haha! Nerå, men hon är bra. Men hon pratar jobbigt. Men som alla vet så får ju 99% säkert andraplaceringen ett skivkontrakt också. Sen har det också visat sig att andraplaceringen fått bättre respons efteråt, efter tävlingen.. så atte?
Well oh well.. När börjar nästa säsong?

I'm sorry for the delay.

Jag har varken haft lust eller ork till att skriva något inlägg, men ska nu försöka göra ett försök till ett litet iallafall.
Julafton närmar sig. Mindre än två veckor kvar. Har ni köpt alla julklappar än? :) Det har jag! ^^ Tror jag. Dåligt med pengar har jag också. Tyvärr.
Men. Skrev förut att jag skulle berätta om Mattias tatuering. Iallafall. Jag kom på världens bästa julklapp till min man. Tatueringen som aldrig blev av i november. Tänkte. OH! Han kommer aldrig komma på vad det är. Så jag gick till House of Pain för snart 2 veckor sedan. Fick en tid. 6 februari. Yayness! Skulle bli så roligt att överraska Mattias.
Sen gick vi på bio i söndags. Skulle se nya Bond-filmen. Två minuter innan filmen börjar ringer dem från House of Pain.
(Jag lämnade ut numret eftersom de sa att det är ju över en månad kvar när julafton varit, trots att jag sa att det var en julklapp).
Iallafall. Så ringer dem.
"-Skulle bara höra, du har en tid den 6e februari.."
Mattias fattar ingenting så han avbokar den. Mattias lägger på och tittar frågande på mig varför dem skulle ringa. Så jag fick avslöja min awesome julklapp. Tyvärr. Jag blev ledsen och sur över att det blev som det blev.. Men, men... Gick tillbaka till dem på måndagen, dagen efter och berättade hur det var. Tjejen som bokade in min tid tog på sig allt och bad om ursäkt, likaså han, Mange som ringde. Tjejen hade glömt skriva in att det var en julklapp, och om han vetat det skulle han aldrig ringt sa han.
Gjort är gjort. Vi fick en tid 17 december nu iallafall. Klämmer in oss 17,30. Schyrrans.


Julbordet ja. Var på Garvarn i onsdags. Det var helt okej. Har för mig att det var bättre förra året.. Ska inte dit nästa år tror jag. 240 kr är inte dyrt alls för ett julbord.. men vafan.. Nja.. Verkar som Hotel- och Restaurang på Garvarn har tappat suget sedan vi försvann.. faktiskt.

Idag blir det att sticka iväg till stan och gyma. Ska försöka komma in i den där rytmen igen. Gyma idag, sen på måndag då jag är ledig, onsdag, ledig... Sen blir det nog inget förrän söndag eftermiddag kanske. Efter stan idag ska jag nog hem och baka lussebullar. Wiie. Köpt russin och allt. Hoppas bara på att kesellan, jästen och två påsar saffran inte blir allt för dyrt.

På lördag blir det "julbord" med jobbet. Ska till Ghingis eller vad det heter i Linköping. Blir bjuden på allt. Får skjuts dit och taxi hem. Allt betalt. Skare va så skare. ;)

äru guling?

Jag vet, jag är slö på att uppdatera. Nästa gång ska jag iallafall uppdatera om Mattias uppkommande tatuering han fick i julklapp och om julbordet jag ska på idag.
Ska snart gå och lägga oss tror jag. Puss så länge!