Contest!

The beautiful life of the girl next door is holding this contest where you can win such a awesome prize of 10 calypso minerals! I'd be a fool not to attend, right? One thing that's even more amazing is that she will shit it internationally if the winner's living abroad that is. Check out her blog too!

.

Är så trött på alla lögner, alla funderingar. Undran. Respekt är inte mycket begärt och jag har tröttnat redan. End of story.

.

Fan vilket jävla år man haft alltså.. snart för ett år sedan var det julfest med jobbet. Så man kan säga att hela Andreas-historien har tagit ett år. Sjukt? Finns saker jag ångrar självklart, men jag har en mindre tro på att allt händer av en anledning. Så, Andreas och jag var inte meant to be, men om det hade varit det så hade inte allt roliga spännande nya saker hänt i mitt liv efter det. Har problem med att överanalysera saker, tyvärr. Saker jag borde låta bli att tänka på, tänker jag på. Life's a bitch.
Ska sluta tänka på det som ockuperar mest i min hjärna just nu. Har börjat kika på True Blood. Snart sett färdigt första säsongen. Awesome. Anyhoo, distraherad av avsnittet så har glömt vad jag skulle skriva om från början. Toodles.

Märkligt.

Märklig dag, märkliga känslor, märklig kväll.

Värt en skål.

Jag höjer glaset och skålar till mig själv för att jag gått ner nästan 4 kg på 1½ vecka WOOOO!
Det är nu ni ska skriva "Grattis!" "Guu vad duktig du är" "Va??!, Fan vad nice!" i kommentarsfältet så jag kan gotta mig i det.

IKEA på en tisdag.

Jag är ute på jävligt tunn is...

Var på IKEA igår. Inhandlade diverse grejer, bland annat två taklampor, (varav  en jag fick av Torbjörn <3) så snart blir det ljust i lägenheten och man hittar i hallen på kvällen utan att snubbla över en massa grejer. Sen köptes det även en klädhylla? en Kombination av en hatthylla och skoställ. Det blir nog asbra tror jag! :D Ska försöka att skruva ihop den idag.
Lamporna får vänta lite med att sättas upp. Torbjörn är utbildad elektriker så det där får han fixa ;D

Efter att kommit hem från IKEA så träffade jag Erik här hemma en sväng samtidigt som jag tvättade. Blev en hel del kan jag lova, men skönt att ha det gjort. Vi satt och snackade en hel del och såg det senaste avsnittet av How I Met Your Mother (awesome). Vid nio-tiden kom Henke hit och kikade på fotbollen då han inte har tv4sport, pratade inte så mycket med varandra, han kollade fotboll och jag satt här och glodde runt efter filmer att ladda hem. Vid elva försvann han och strax efter det kom TB hem.

Vaknade alldeles för tidigt. Kunde inte somna om efter att han gått och inte heller efter att han snoozar i en evigheters evigheter. Men men, skön start på dagen att vara uppe såhär dags. Enda som står på schemat idag är en fika med Micha, hur dags det blir vet jag inte. Många år sedan vi sågs, har nog en hel del att snacka om.

.

Inatt sov jag själv. Fan vad mysko det kändes, ändå sov jag nog nästan oavbrutet hela natten, men det kändes otryggt på något vis. Fan vad fort man vänjer sig vid att ha någon i lägenheten, haha :D
Fröken duktig gjorde mat igår kväll istället för att köpa pizza. Potatis- och morotsgratäng, kryddstarka järpar med egengjord svampsås. Fan vad fint det blev. Hemmagjord mat is the shit.
Känns väldigt skumt att börja vid 14 idag. Ska in, käka lunch så fort jag kommer dit, börjar alltså runt tre och jobba 5 timmar. HA! Mina kommande stängningar ser ut så, weirdness. Anyhoo.
Jaja, frukost nu och sen fixa iordning sig i två timmar :D haha

Världens bästa lördag?

Sjukt trevlig kväll igår! Helt underbar och om jag ska vara ärlig så var det inget som var fel igår.
Sysselsatte mig med att städa lägenheten igår. Mest rensade jag garderoben, plockade iordning, vek ihop, slängde i tvätten osv. Fixade iordning mig. Kvart i sex nånting anlände Elin, Johanna, Therese och Torbjörn hit. Började dricka lite. Tjejerna gjorde iordning sig och vi skrattade en hel massa. Tyvärr gick kvällen lite fort så plötsligt fick vi bråttom att möta upp Anna utanför Black Lion halv åtta.

Åt underbart god mat. Therese, Elin och Anna och lamm och jag och Johanna åt kalvrostbiff. Sjukt gott var det iallafall! Passade på att ta en chokladfondant till efterrätt. God mat och god dricka med underbart sällskap.
Under kvällen lopp träffade jag på bekanta. Skön kväll där man bara sitter och snackar och träffar på fina människor.

Träffade Nicko, My, Adam, Henke och sedan kom Erik ut efter han slutat sitt pass i köket. Efter ett tag kom Torbjörn och mötte upp oss där med. En efter en droppade vårat sällskap av. Först försvann Johanna tillbaka till Linköping där hon skulle fortsätta sitt festande (partytjejen). Senare under kvällen försvann också Elin och Therese hem.
Blev tillslut jag, Anna, TB och Erik kvar. Erik och Torbjörn hittade verkligen varandra vilket var grymt roligt tycker jag. Hade sjukt mycket gemensamt och innan vi sa hejdå utanför så ville de träffa varandra igen (aaaw ^^)
Jag och Torbjörn gick hem och sov.

Idag blir det lite firande av pappa/umgås. Har aldrig direkt firat fars dag, men ska bli kul att träffas!
Hem till Jonna och Patrik, träffa lillskrutten och ha det mysigt.
Annars ikväll blir det nog inte så mycket som händer. Fanns ingen tvättid så får tvätta på tisdag kväll.
Får skippa fotbollen hemma hos syster och Patrik och istället se den här hemma. Blir asbra.

Nu blire dusch, plocka iordning lite, fixa sig och sen vandra ner till stan en sväng och köpa lotter till pappa.

.

Shit pommes frites..

Frågetecken? Punkt.

Herregud.
Hela kroppen värker. Psykiskt och fysiskt. Träningsvärk efter att ha sprungit 4 km, men faaaan vad skönt det var.

Psykiskt på grund av bl.a. att A åkte in på akuten. Usch.. Jobbigt att inte veta vad som händer i och med att han inte "kan" höra av sig och jag vill inte ringa eftersom han är på sjukhuset.. Hoppas han repar sig <3

Är ganska snurrig efter gårdagen också (måndag kväll).
Blev verkligen inte som sagt som jag hade planerat trots att det urartade sig väldigt trevligt. Måste erkänna att jag hade lite fjärilar i magen i början. Why? Not a fuckin' clue.
Jaja, jag är iallafall glad att man kan träffa nya människor sådär. Personen i fråga var väldigt annorlunda hemma hos mig än hur personen är på jobbet. Jag gillade alla sidor jag fick se. Lär nog får se ett par fler senare idag. Om planeringen går i lås, vilket det inte alltid gör.
Många frågetecken, många frågetecken som kanske egentligen kan göras om till punkter. But hey, I'm only a girl.


Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Kvällen fick sig en ordentlig vändning och inte alls som jag hade planerat. Trots den hastiga och lustiga vändningen av kvällen blev den riktigt, riktigt bra.
Kunde verkligen inte somna om efter halv sju. Tankar snurrar runt, magen kurrar. Inte många timmars sömn inatt, trots det att jag låg i säng klockan.. vet faktiskt inte, ville inte veta vad klockan var.
Ska ta mig en tidig frukost, kolla klart på Pirates of the caribbean 4 och sen planera ut resten av dagen.

Bunkrar upp.

I veckan var jag och pantade mina tre stora påsar med tomflaskor. Fick hjälp av mamma och pappa. Vi åkte till City Gross, skulle inte ha så mycket var det tänkt.. men så blev inte fallet.
Det underliga var att, allt var gratis på City Gross den dagen. Hmm.. lustigt?

New.

Starting fresh is the best thing for me right now. Embrace it, love it, live with it.

.

Att ständigt vara på den sida man inte vill vara känslomässigt är tufft. Det här året har varit ett jobbigt år. Det har tagit hårt på mig som person och jag är inte riktigt densamma som jag en gång var i april månad. Har ersatt det vi hade tillsammans, allt det mysiga vi gjorde tillsammans med nya, kortvariga, engångsförteelser. Men vad hjälper det? Det blir fan inte lättare ju längre det går. Tiden läker absolut inte alla sår. Långt ifrån. Hjärtat står fortfarande på vid gavel och får sig en käftsmäll varje gång du går förbi mig.
Jag hatar dig så oerhört mycket, men det är ändå mig jag klandrar; Vad kunde jag gjort annorlunda?