No more K-Rauta.

Jaha.. Så blev man uppsagd. Jävla skitföretag..
Vad gör man nu då? 2 månaders uppsägningstid. Sista arbetsdagen blir 31 januari.
Arbeten i butik och administrativa jobb uppskattas om nån hittar åt mig.

Först var jag ledsen. Sen arg. Efter det kom lite förnekelse och nu är jag mest besviken. Suck. Folk reagerade iallafall på att jag fick gå istället för vissa andra på min avdelning.
Mest chockad var nog Henka och Andreas. Han såg så ledsen ut.. :( men så kan det ju gå. Bara att leta jobb.

Suck. Jävla skitdag! Till råga på det kallar han in mig på min lediga dag och säger det! IDIOTHELVETE!!!


Gourmetmiddag ikväll.

Mätt som en jävla gnu. Har precis avnjutit en middag bestående av slottsstek, kokt potatis och gräddsås. OMG. Man kan ju tycka att nästan två timmar matlagning kan vara onödigt när vi åt upp det på knappt tio minuter. Men åååååh vad det är värt det, hundra gånger om!!

Så otroligt enkelt recept. Bryn steken i en stekgryta, släng i delade morötter och lök, släng i lite kryddpepparkorn, ett lagerblad, ett par sprut med tomatpuré, på med vatten så det nästan täcker köttet, låg värme och sen sköter det sig självt i 1-2 timmar, det enda är att vända på steken ett par gånger. Easy!

Nu blir det mys i soffan! :D


Time flies.

Snart, för ett år sedan skickade jag iväg det allra första meddelandet till killen som skulle visa sig vara allt jag drömt om. Ett meddelande som egentligen inte hade nån mening alls, det här med blinddates är inte riktigt min grej. Så sent på kvällen skickade jag iväg ett väldig intetsägande sms till en okänd man på okänd plats. Allt jag visste var att han kom från Stockholm och han utbildade sig inom det militära.
Morgonen därpå kom ett svar tillbaka och på två sekunder blev jag fjantigt fnittrig och blyg. En början till det vi har och till det vi kommer ha i framtiden.

Tiden går fort, inte ens två månader kvar och ett helt år har gått sedan det blev du och jag.


Whitening Lightening Zero White Whitening Pen.

Puuh! Det var verkligen en tungvrickare, men det är iallafall vad jag precis har beställt.
Har hört gott om det, speciellt från Sophia Chang (fashionista804) på youtube. My asian guru ey! ;) Iallafall, hon har ett grymt erbjudande nu genom whiteninglightening.com där man får hela 70% på deras pennor eller endast 40 dollar för både penna och ögonbrynskit. Boooya!! Jag köpte iallafall en penna för att testa. Med frakt på 9,50 dollar så blev hela kostnaden 34 dollar. Hohoo. Vi får väl se när paketet dimper ner i brevinkastet.
 

P-p-p-pokerface.

Trevlig kväll hos Jonna och Patrik igår! Spelade poker i 6 timmar !!?! 100:- insats så 700 låg i pott. När vi valde att avsluta vid halv två så hade jag överlägset mest marker. Jag Jonna och Mimmi var kvar, vi splittade så vi fick 200 var och spelade om sista 100 lappen som jag vann.

Igår var jag iväg till gymet för första gången på ett halvår säkert.. Det var läskigt som fan och jag hade lite panik innan jag kom dit. Men det gick bättre än vad jag trodde, jag hade förväntat mig att inte kunna springa på bandet alls, men jag sprang i 15 och skulle kunnat springa längre. Nu ska jag köra en Emelie och öka med 1 minut/vecka.

Träningsvärk idag, vaderna ömmar. Fan vad skönt! Hänger i soffan och gör så lite som möjligt idag.. Huvudet är lite tungt efter mintuu-shots och vin på tom mage igår. Lite missförstånd om vi skulle få käk eller inte igår. Jaja.

See ya!


Min fredag.

Det slog mig en sak när jag och älskling gick ner och handlade mat på Ica.. Vet inte om det beror på att jag är osäker på mig själv, eller vad bakgrunden än ligger på. Iallafall, detta gäller bara asiatiskor och då extra eftersom Mats föredrar vårat utseende. Det gick en tjej, i mitt tycke, såg sjukt bra ut. Medellång (troligtvis kinesiska) lååångt svart vackert hår, lite rockar/street stil med svart skinnjacka, svarta jeans och mörk topp. Snyggt sminkad. Helt plötsligt blir jag helt nojig och funderar på om han också tycker hon är lika snygg som jag tycker? Jag vet att tanken och känslan infunnit sig förr. What the fudge?

Nu har vi iallafall ätit lite fredagsmiddag. Helstekt fläskfilé, ugnsrostad potatis och nu blir det snacks med Ted på tvn <3


Gamla Goa K-Rautingar!

Åhhh!!! Hade en så otroligt trevlig kväll igår! Det var helt fantastiskt att se alla gamla godingar som man jobbat med (förutom Molle och Daggen) hann aldrig jobba med dem. Kul att se iallafall :D trots att det fattades några så var kvällen så otroligt rolig. Trots att jag har bra och fina arbetskamrater idag, så är det inte riktigt samma grej. Jag saknar Berg strosa runt på verktyg. Jag saknar Patrik på byggen, saknar Hanna på ekonomin. Lotta som jag saknat massor var underbart att träffa igår! Hon, jag och världens finaste Kim satt och pratade i flera timmar om allt. Mestadels blev det djupa samtal om att vara ensam och relationer som inte är bra, vad gör man då osv. Med undantag där vi pratade om hur en kille borde vara klädd, haha!

Trots mycket tjat om att jag skulle med till Franz Jäger efter så stod jag emot. Jobbdag idag.. Glad är jag för det. Huvudet mår tillräckligt som det är :D

Smell ya later!


Ohoy mate!

Still alive.
Idag vankas jobb och sen käk med nuvarande och gamla arbetskamrater. Butängen, vedugnsbakad pizza. Jovisst!
Har tappat gnistan i livet lite. Jobbet kväver mig. Anna flyttat till Sthlm. Hälsan är långt ifrån topp. Småsaker som absolut inte är stora saker egentligen, men saker jag tänker på ibland.
Drömmer konstigt gör jag också. Är det inte om ex där jag desperat försöker lägga plåster på såren, så drömde jag inatt om att Johanna var en jävel på att teckna och skulle tatuera en ryggtavla på en okänd kille. (??!!?)

På onsdag vankas förändring. Håret kommer se ut som det aldrig gjort förr och träningen ska dras igång! Nytt utseende, träningen hoppar igång och förhoppningsvis sker nya saker vartefter det också.

Börjar om 45 min och jag är redan framme. Hade tråkigt hemma så drar en sväng på Maxi, kollar över deras smink och sedan köpa frukost. Yeah!