Nyår.

Ännu mera tankar som flyger iväg dit de kanske inte ska. överanylaserar allt. För visst verkade det stämma riktigt bra..? Ja faktiskt. Så en eller två dagar gör ju ingenting. Det blir itne värre än vad du gör det.

Bio imorn kanske? Vet inte. ingen kommer ju överens om vad vi ska se. Jag vill se The Holiday eller Göta Kanal 2, men de andra vill se Deja vú eller Happy Feet. Baaah. ._.

Det verkar som jag har fyra killar efter mig som fattat tycker för mig riktigt ordentligt. Fan vad hemskt det låter. Inte att folk tycker om mig utan att jag inte har några känslor för någon av dem.. än.
En av dem har jag inte ens träffat så. BAAAH. Jag orkar inte ens tänka längre. Dessutom har jag någon helt annan i tankarna. Precis allt gemensamt vi hittills pratat om. Det känns läskigt bra. Nästan för bra. Hoppas vi kan ses nån gång så vi kan ha vår sittartävling. hih ^^v

Det är shit kallt här nere i källaren för tillfället.
Nyår då. En dag som inte betyder ett skit för mig. Folk ska ut o festa. Skåla in det nya året. Pfft. För mig kan de lika gärna ta bort nyårsafton. Bara ännu en dag då folk kan supa sig redlöst fulla för att de har en anledning. (?)
Inte bestämt mig om jag ska följa med Dennis och Anna på söndag. Känner inget som helst sug faktiskt. Kalla mig vad du vill. Med så mycket nytt folk omkring mig.. gör mig jävligt osäker och jag blir asblyg.
Ajja får se. Kan lika gärna vara hemme. Vilket som.

Jag förbrukar Extra tuggummi för tillfället! :O Baah,ohh, man kanske ska måla en nagel lila? ^^ JAAA. Har mycket att göra ;)



Nae nu blir det puss och hej.

Förskyld på Julafton.

Min Julafton var helt underbar som alla andra julaftoner jag haft! :) Min farbror och faster kom över samt min syster och bror. Tittade på Kalle c/o och sen åt vi julmat. Vår julmat är alltid så god. Men det tycker man väl alltid om sitt eget julbord antar jag. :)
Efter det åt vi lite efterrätt och så. Riktigt mumsigt! :D
När klockan slog sju ungefär så börjades det delas ut paket :) Det blev sjukt mycket paket! :D Haha. golvet var överfyllt ;) Vi blev klara vid 22 ungefär. alltså tre timmar :D Haha. Ja du. Sen umgicks vi som vanligt, fikade lite med mammas sju sorters kako och myste. Tittade lite på kort vi tagit under det gångna året. Mycket skratt :)
Jocke åkte vid ja.. elva kanske. Jonna sov över och faster och farbror åkte vid halv ett ca.
Njöt av alla fina presenter jag fått! :)

TACK!



Nu är jag liksom. förskyld. Japp, big time. Snorig, täppt, hostar, ont i halsen. Var så jäkla trött ikväll sov ungefär 2 timmar efter jag läst en mangabok, bara sådär. Baah.
Blir ju ingen rundtur på stan med Anna imorn :/ Skulle köpt saker på rean. Men fan, mår inte bra alls. Inte kan jag följa med till släkten och äta julmaten. Sucks big time.

Filmdag :D

Härlig dag idag! :D
Första lektionen var projektarbete vilket gick bra. Nästa var religion med vår snygga vikarie. höhö. Synd att det var sista lektionen med honom. Han var bra. Fast Ulla är nog snäppet bättre ändå. Tittade förövrigt lite på The Matrix på den lektionen. SOOOFT <3
Kommande lektion - samhäll. Japp. WIIE. Tittade på Supersize me. Grymt bra film faktiskt! :D Så det var tre softa lektioner. Sen var det lunch. Icke god mat, kan jag inte påstå. varmkorv med torrt pulvermos.. wiie.
Efter lunchen hade vi svenska.. Det enda vi gjorde var att titta på Sunes jul. Så liksom.. Har sett film hela dagen! xD softish.
Sista lektionen - IV-val. Städade ett förråd på garvarn tillsammans med Karin, supersoft lektion! :) Slutade tjugo över två ungefär! :)
Sen då! :O När jag åkte hem med bussen tillsammans med Åsa och Pontus så snööööööööööööööööade det! :D Helt underbart! :D Var i helt extas när jag klev av bussen förut! :)
Synd att det inte kommer ligga kvar tills jul. Men får vara glad att det snöade nu över huvud taget.

Imorgon har jag ledigt. så jävla soft. Ska sova till minst klockan tio xD
Sen ska jag in till stan, köpa det sista åt Åsa och Jocke och sen åka hem. Sen är det avslutning på torsdag 08.15. Sen blir det käk på Choy's med Karin och Åsa! :)

På fredag ska jag och Karin iväg till Micha. Ska ha uppesittarkväll med hans kompisar och vi ska tillsammans sända radio och sitta i rimstugan! :) Hoppas det blir riktigt roligt! :D

Nu käkar jag godis.



Puss

Gammal kärlek rostar aldrig.

Kristoffer tycker om mig igen. Tydligen. Det var vad han sa.
"Tror mina känslor för dig har börjat komma tillbaka".

sött.


Har skrivit julkort förresten idag! :D 6 st. 3 killar, 3 tjejer. jämn fördelning ;)
Men nu sitter jag och pratar med Anna, Mattias och Micha. Mattias undrade om vi skulle köpa julklappar tillsammans imorn, så får se om det blir något, om man har tid ^^

Lade ut alla julklappar runt granen idag <3

Men nu ska jag göra annat! :D

Puss

Julklappar och min trevliga praktik!

Shit. Ser att min blogg verkligen är överflödig med läsare! :O Men shit the same då. grf. Nån läser väl min blogg nån gång.

Antingen kommer praktiken fortsätta vara så rolig som den är nu eller så kommer det gå utför.. På vilka anledningar jag gör de här påståendena är saker som har hänt.. Som inte ska nämnas än :P

Först så brände jag mig på ugnshelvetet på praktiken så det gör förbaskat ont för tillfället.
Sen skulle jag göra rent skärmaskinen. Precis innan jag skulle börja säger Misha:
"Akta så du inte skär dig, det har jag gjort." Jag tänkte. Fool. Jag har gjort rent den två gånger redan, klart jag inte skär mig. MÖHÖHÖ tror du inte jag har ett jack i fingret nu eller?! mutter

Innan jag gick ifrån praktiken idag så.. inne i omklädningsrummet så kom Misha in och prata lite med mig och sen in på toan. Sen ut igen.
Innan jag gick ut igen så fick jag helt plötsligt en kram.. Han sa något samtidigt, men jag blev så överrumplad att jag inte har en clue om vad han sa. Men det var iallafall trevligt.

Snart är det jul också! Ska köpa mycket julklappar imorgon! :) Bl.a till Åsa, Dennis, Mamma, Pappa och Jonna. Förde över lite cash till mitt konto idag. muhhaha, så nu har man väl runt 6 papp där! D(4.000 ska gå till linserna).
Julafton om 10 dagar. Ingen snö. Visserligen ska det bli lite kallare de kommande dagarna.. Men snö är det nog frågan om det blir något av.. Hoppas iallafall.

Ska käka julbord på garvarn imorgon med Åsa!


Nu ska jag.. eh.. vet inte riktigt, göra något annat iallafall :)


Pussar

Hårklippning och julbord!

Så.. nu är det så att jag ska klippa mig. eftersom jag endast fått förslag från ett par stycken så fick jag ta tag i det i mina egna händer. Bestämde mig för i något liknande med kelly Clarkson frilla på den här bilden.
36493-15

Diggar den riktigt mycket faktiskt! :D Har haft liknande förut och jag trivdes i det. Vet dock inte hur mycket lugg jag ska göra.. hmm.

Praktik imorn igen då! :D Hoppas det blir lika roligt den här veckan som det var förra. Snart är det jullov också. onsdag, torsdag, fredag. Sen måndag, tisdag. Sen är det slut med lektioner.
Svenskan tar slut nu också! Så troligt underbart! :D Faktiskt. Det är inget svårt med svenska, har väldigt lätt för det. men det är boring as hell.

Ska fråga om man får gå lite tidigare ifrån praktiken på fredag, för att käka riktig julmat på garvarn! xD
Muhaha. men inte säkert det går.

Ehmm. Diverse julklappar ska inköpas på fredag. Några borta vid MAXI-huset faktiskt. Bl.a till Mamma, Jonna och Dennis. ! :D
Idag bakade jag saffransbullar. de blev sjukt goda. Eller. Vet itne hur dennis och mina smakade men de andras var goda. och vi kan ju inte ha misslyckats totalt, eller hur?! :D

Hoppas jag blir klipp av Maggie imorn på hårgänget. Enda personen jag inte blivit klipp av än! :D så.. möhöhö

Men.. nu ska jag liksom hinna pallra iväg och duscha, samta tvätta håret innan jag kryper till kojs.
BTW. Mamma, pappa, Jocke, Jonna, Birgitta, Sievert, Tim och Åsas mormor ska äta julbord tillsammans imorn på garvarn.. aaaw <3 Jag ville vara där faktiskt..



Puss

Have you thought lately?

Jag känner att det här kommer bli ett sådant där deprimerande inlägg där jag kommer blotta mina känslor och vara sådär djup som jag blir ibland. Så de som inte orkar läsa det, föreslår jag att de slutar läsa nu :)



Jag vill inte bli gammal. Jag tittade på 13 Going On 30 tidigare idag och insåg att livet är så otroligt kort. Skulle man tagit chansen när den fanns där den gången, och den där gången kanske?
Känns som jag aldrig kommer glömma då vi skulle början sjuan. Helt ny skola, helt nya människor man skulle umgås med i klassen. Man svetsades samman och vi valde olika skolor när vi slutade nian. Nu tar man snart studenten och ännu en gång slits man ifrån varandra. Varför ska det alltid vara så? Att man slits bort ifrån de man tycker om riktigt mycket?

    Sitter just nu och bara stirrar in i skärmen och tittar på markeraren som blinkar. Samtidigt körs Liz Phair - Why Can't I i bakgrunden, om och om igen. "Why can't I breathe whenever I think about you?" - kärlek. vad är det egentligen. Jag menar för fan. Jag är 18 år och har aldrig haft ett förhållande. Jag söker inga lösa förhållanden eller småstrulanden på krogen. Jag vill inte att efter ett antal cl shots svepande, stå på dansgolvet och byta saliv med någon främling. Jag är ingen utemänniska, jag har aldirg varit det. Jag måste vara en bland få som inte ser fram emot studentveckan i den utsträckning som alla andra gör.

Jag pratade mycket med Kristoffer  tidigare ikväll. Bland det första han sa att han tyckte jag skulle bli modell. Det värmde så otroligt mycket så jag vet inte vad. Hela kvällen var gjord. Han sa många saker som gjorde mig fundersam. En av sakerna till att jag skriver detta inlägget kanske.
Kommer jag också vara en sådan person som åker iväg i en jättefin bil med tomma konservburkar hängandes bakom efter mitt bröllop? Kommer jag ens hitta honom jag vill spendera  resten av mitt liv med?
Jag blir deprimerad över att det inte kommit någon snö än. Fine. Bara det är snö på julafton så är jag nöjd. Är det ingen snö på julafton så försvinner mysighetsfaktorn med kanske 30 %. Trots det att jag inte är någon vintermänniska som åker skidor etc etc så älskar jag synen av snö.

Jag borde vara mer tacksam för mina vänner kanske? De ställer ju upp för mig. That's so sweet of them. Till och med de som jag bara träffat En gång bryr sig betydligt mer än vissa andra gör. Tack Hyo och Ewe. <3

Du, som var en så god vän förut. Vänskap som hållt i mer eller mindre 5 år snart. Jag är mäkta trött på dig nu faktiskt. När ditt ex och du inte längre var ni, och du plötsligt stod ensam kvar. Jag menar. Du var en toffel. Jag fick inte ens prata med dig som en vän. Hon satte käppar i hjulet direkt. Men så fort det tog slut tog du upp vänskapen direkt. Några månader efter det, träffades vi för allra första gången. All den lycka jag faktiskt hade inom mig och som jag trodde vi delade när vi kysste varandra verkade vara som bortblåst för dig då du efteråt sa att du fortfarande hade dina känslor kvar för henne? Varför ens ge mig några jävla förhoppningar om något när du redan visste i ditt hjärta vad du ville?!!
Trots detta såg jag förbi det och jag vet inte hur många timmar jag satt i telefon med dig och sa att allt skulle bli bra. Allt skulle ordna sig. Jag fanns alltid bakom dig. Jag var ditt paraply i regnet, din kappa i vinden.
Jag fattar inte vad det tog åt dig den där gången på msn. Ända sedan du träffade din nya flickvän har du förändrats. Till det sämre i min ögon iallafall. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka det.
Visst, ta vara på er nya kärlek tillsammans, men glöm inte de 4 nya vännerna som du träffade i somras som du alla vänt ryggen till. Vi finns inte längre kvar för dig nu, allra minst jag.



This too shall pass.

Praktiken

Praktiken är underbar hittills. Hoppas verkligen alla kommer vara kvar som är där. Tydligen så har de olika skiftscheman eller liknande.. för Frida hade inte samma crew som jag hade för 14 veckor sedan.. Så jag bävar för att Misha ska försvinna. Han är så jäkla klockren! :D Han sitter och sänder radio tydligen också! :)

www.nordicradio.no - smygreklam ;)

Henka, en utvecklingsstörd kille som är över 20. han har praktik. Han är så jävla go alltså! :D Så underbar. Han har verkligen hjärtat på rätt plats! :) Troget fan till Djurgården ;)
Micke, en annan praktikant. han är för sjutton tyst som en mus, men ska försöka prata lite med honom. Resten av "the crew" är jättetrevliga personer!  ;)
Bara 6 veckor kvar där då. haha :P

Imorgon ska jag baka pepparkakor. Mina pengar är slut förresten. Köpte en skjorta igår och idag köpte jag julklapp till min mor. Så nu har jag bara.. *räknar* julklappar till 5 personer kvar >.< GRF

Meeen. men.

Gick på stan med Erik och Frida efter skolan. Alla hittade lite allt möjligt.
JUST DET! Ringde till DUNI äntligen, ska skriva ner ett mail också. Ska skicka vidare till Christer Lindblom med mina önskemål och så vidare. Hoppas det kommer gå riktigt bra.

Ska klippa mig på onsdag klockan 16.00 förresten. Bokade idag så nu jäklar ska man bli av med lite hår! :D Men vet inte riktigt HUR än, om jag ska klippa lite lugg eller inte lugg.. eller jag vet inte :(

Förslag?!?!?!?!?!?

Idag frågade Misha plötsliga saker osm jag blev chockad över. vi har ju inte snackat alls mycket på praktiken annars.. men ändå :P haha. men ja. Det gladde mig hur som helst.
Träffade Micke Sahlin i förrgår också. Han var riktigt brun och fin! :) Snygga kläder. höhö Han hade somnat i solariumet ^___^

Gu vad jag pladdrar. Men iallafall Måste göra läxor hela helgen! Samhäll och svenska. BLÖÖÖ. Hela söndagen kommer gå åt, åt samhällsuppsatsen. grf.

VÅR JULGRAN ÄR PYNTAD!!! Ohhhh den lyser så fint i källaren.. ohh ryser så vacker är den. och JA vi har plastgran. <3 kärlek är det iallafall.

Nu ska jag gå. för jag har lite tråkigt. eller det där var ljug, men jag har inget mer att skriva iallafall.

En lyckad dag! :D

Fan dagen har ju varit riktigt bra idag! :D hehe
Började med sovmorgon. Fortsatte med religion, en vikarie som inte såg alltför tokig ut ;) hehe
Vi ska ha en paneldebatt. Våran grupp ska diskutera om vi är för eller mot abort. Frida och jag ska vara mot och Åsa och Oskar ska vara för. Karin är vår debattledare. Detta ska bli intressant faktiskt! :D

Lunch, god mat. kycklingklubba med ris, samt ratatouille till det.
Ehm. Ja.. fortsatte med svenska. soft lektion. Gjorde ingenting. började med det personliga brev vi ska ha klart till senast nästa vecka :)
Sista lektionen, vilket var samhäll, då tittade vi på film, någon dokumentär, så det var verkligen en soft dag i skolan och jag fick så många positiva kommentarer om mina linser också :D
Efter skolan åkte jag och dennis till Maxi i hopp om att mina klackisar som jag tidigare lagt in en bild på kunde köpas. Nehee du. strl 38 i alla förutom två, 37 och 41 WIIIE. Inte fan fanns 39 som jag letade efter. Inte fanns de röda inne i centrum heller! :,(
Så jaa. jag var måttligt glad när vi kom därifrån. Istället gick jag ensam omkring och strosade på stan.
Gick först till skopunkten i hopp om att kanske hitta några fina röda klackisar där. NEEEJ. fuck it.. av ren sorg gick jag in på VILA för att tröst titta på lite kläder. Tittade bl.a. på en kofta, men den var inget fin. Sen fick jag se världens sötaste tuptop!! <3 Kärlek!
Den köpte jag till mig själv :D Det kommer ligga ett mjukt paket under granen åt mig i år alltså. wiie <3
Idag fyller Dennis Vink 27 förresten <3 :D GRATTIS ^^

36493-25


Haha. Sen ja. HAHA. Jag fick mitt första ragg som glasögonlös idag ;) Det var lite gulligt, men vad tänkte han på?! :P

Satte mig på bussen från stortorget och såg att någon följde mig med blicken, satte mig nästan längst bak och såg att han stirrade bakåt och ingen såndär blick man slänger iväg utan han RÅGLODDE. Jag hade blicken neråt för ville inte titta ^^
Sen jaa.. efter en stund kommer han bak och tar fram något papper han babblar om. Att han gått på gymnasiet och de tyckte det var bra. Sen helt plötsligt tar han upp plånboken och ger mig hans tel.nummer. WTF? :P Sen satte han sig på sätet framför mig :P
Ja.. sen igen vid Skärblacka så kom han bak igen! :DD
Följande diskussion pågick:

Han: Ehm.. vad ska du göra.. nu?
Jag: Jag ska hem.
Han: Jag menar.. liksom, de kommande dagarna?
Jag: Nae, jag går i skolan.
Han: Åh.. jaha.. Men du ringer väl mig?!
Jag: Vi får se..
Han: Jag menar, när du har tid!

Sen gick han och satte sig igen. haha. ja du.. ;)

Innan jag gick på bussen också så satt jag och pratade med ett kvinnligt fyllo. Hon var faktiskt trevlig, dock stank hon sprit.. men hon var inte sådär sluddrig som de flesta brukar vara. utan. ja. :)

Idag fick jag dessutom mina Kosshörlurar! <3 Underbar bas i alltså! :D
Sen kommer mina biobiljetter på posten :)


Nae. nu så ska jag fortsätta äta clementin och prata med Anna sötnos.