Badminton :)

joho, nu är det dags igen.
Var totalt übertrött imorse så.. ja, vaknade några minuter senare än vanligt. wiiie.
Skolan. vanligt. Hade alla lektioner som jag skrev att jag skulle ha i mitt dagvoksinlägg på lunar. Japp. Har garvat massor idag. för det är så jäkla trevligt när Frida är på bra humör :D WIHIHI
Idag så ska Klinta ha tatuerat sig ^^ hoppas verkligen det blev bra :D
Hmm. ja, efter skolan så åkte vi med 15.06 bussen til Anna. Vi klev av och gick till henne, såklart hade hon inte ens packat irodning sina träningsgrejer. suck :P
Jaja, vi begav oss iaf till parkskolan där vi skulle träna 1 timme med badminton. wie. asroligt, men vi måste ha med någon sorts musik nästa gång, åh så dött :P höhöhö
Men hur ska vi få in musik där? om inte en väldigt pytteliten radio?! :O
öh.. ja.

Så, sen kom jag hem, åt underbart god lövbiffmojs. mums. och ris.
Sen, har jag typ suttit här, tittat lite på tv också, ska sova strax.. så... I'm off.
Imorgon är det hyfsat trevliga lektioner iaf.  Inte så värst, men det duger. suck.

puss hej,

Yay.

Dagen började skapligt, dock var jag väldigt trött, tröttare än igår faktiskt.
Klev på bussen och satt bredvid åsa, va ovanligt tyst, jag tjattrade hela tiden igår. hehe, hon blev nog trött på mig. sades inte mkt idag iaf. Vi gick av väster tull, tog bussen direkt ner till garvarn, svinkallt ute förresten -12 grader. yay.
Kom ner till garvarn och började laga mat näst direkt. gick igenom vad vi skulle göra först.
Fiskgratäng till 50 pers. Jag och John *tummen upp* lalal, sen gick timmarna. Hjälpte Frida med portioneringen. Kul kul. Förrsten. Hon är inte singel. Hahah :P

Sen slutade min digitalkamera fungera :( snyft.
Var suddigt över hela skärmen. snyft.
Så, jag blev lite depp och fick ont i magen och shit.
Kom hem berättade för mamma och Jocke och pappa kom hem till oss efter jobbet, Jocke kollade på kameran, länge, HAN FIXADE DEN!!! YAAAAAAAAAAAY.
Tack <3

va extrent sugen på godis förut, inte nu längre, käkat fruktsallad och vindruvor nu :)
Så.. ska.. öh.. duscha och sånt strax. :) Nu har jag inge mer o säga. Grattis Bazze :)


puss hej.

skolan.

Hallå Göran ^^
Idag har det varit första skoldagen efter lovet då. urk på burk. Så tråkigt. Men lskönt att vi började i köket o inte ha massa med teorilektioner det första man har i skolan. höhö
idag fyller Erik år. GRATTIS!!
Imorgon fyller Bazze år! Grattis ;)

Jaa. jag dubbelpanerade och stekte fisk till 50 pers.. Wiie, gu va roligt. Imorgon blir det fiskgratäng typ.. ^^ Lät inte så gott faktiskt, men får se :)
Min digitalkamera är guld värd!! :O Så roligt att fota på kompisar och så :)
Well. Nu ska jag posa på några kort.. sen ska jag sova. snark.


Puss

En dag hos mormor.

Efter ett antal tjatningar av Anna *morr* så får jag väl skriva en aningens kort inlägg för att göra henne nöjd. hmpf.

Igår vaknade jag halv tre och det blev inget att fotografera för min del, blev mörkt strax därefter. får se om jag kan gå ut imorgon istället. suck.
Idag, eller inatt lade jag mig 5. Vaknade 11. suck, va tvungen att åka till mormor. Fick jättefina saker av Sölve och Marianne ^^ armband, salt och peppar-set och en släng (kökshandduk).
Ehm, åt lite kakor och shit, gött iallafall. Sen, blev det tråkigt, tror jag somnade vid köksbordet, ojo. jaja, shit happens.
Så well, har käkat pizza, urk, nu är jag mätt, ojojoj, men gott var det :)
Imorgon ska jag sova åtminstone till 1 :O Sen ut o fota i Mårängen. yaaaaaay.

Inget mer o skriva. tjosvejs.

Boring day.

Hallå. Nu har jag varit vaken i ca.. öh. 3 timmar. hehe.. ja.. Så.. men, har inte mkt att säga. Tittade på dokumentär om Charlie Chaplin. ojoj. så duktig han var :)
Gjort manikyr wie. så vackert :P hehe. men.. ja. en bild läggs in på mina favoritbrudar ^^

puss hej.

Anna, Åsa

Badminton med flickorna.

Idag har det varit en mycket trevlig dag. Vaknade relativt tidgt enligt mig. (12.30) Gick upp och möttes av sen sur mamma, vet dock inte varför. får väl höra varför sedan när hon kommer hem från stan. Jag åkte iallafall iväg med 13.40-bussen in till stan med åsa och Anna, för att spela lite badminton i racketstadion. Jäkligt roligt. Jag va faktiskt överlägset sämst idag. Vet dock inte varför. Anna? morr. Smashade ner bollen hela tiden. Blev ingen match alls. snyft. iallafall. Sepaled från 15.00-16.00. Wiie. Det va kul ^^ Vi tre kom fram till att vi ska börja ragga på racketstadion. Mest mellan tiden 16,00-17,00. höhö, många fina killar som spelar då indeed. hehe. Sen åkte vi med spårvagnen till söder tull och vi gick för att ta ut pengar. eller jag. Vi träffade på Adam med hans vän Ola, trevligt trevligt. Sen.. ja, vi gick till busshållsplatsen och Åsa och jag åkte hem.
Anna stannade kvar i stan ett litet tag för att ta en snabbfika med Adam och Ola. wie. sköj. Så.. Nu har jag ägnat stor tid till att förminska bilder och skicka iväg till Anna :)

Ska se om jag orkar sätta in några här :P hehe.


Hoppas morgondagen blir trevlig vad jag än nu gör. Känner för o baka.

puss hej.

En dag hos Anna ^^

Tudelu göran :D Nu sitter jag här med en skrattandes Anna bredvid mig. Hon har just upptäckt min digitalkamera och har otroligt jätteroligt med den... höhö. men har hon roligt så ^^ Vi har inte gjort så jättemycket här. tagit det lugnt och så. Tittade på en väldigt bra film Big Fish, inte sett den förut, men tillhör nu en av favoriterna, lugnt. Mycket, mycket bra ^^ :)
Ja... Sen.. har det inte hänt för mycket så att säga :P höhöh. Men.. ja. det va ett tag sen jag skrev här som sagt, har inte haft så mycket att berätta om :) På nyår var jag hemma. Hade det lugnt med familjen, blev visserligen långtråkigt ett tag, men då kom Patrik ut på msn och det blev det lite roligare :) men ganska öde på msn iallafall. Alla va ju ute ^^

Jao.. kollat i H&M-katalogen, mycket fina saker som man sett som man vill lägga vantarna på, men pengarna räcker inte, eller det gör de ju, men vill inte ta ut från banken :(
Hmm. Så imorn är det öh. Onsdag. bara några dagar kvar på lovet, tyvärr :) Men ska bli skönt att börja ändå på något sätt, komma in i gamla rutiner så att säga..
En riktigt kall cola vore toppen :)


ja. nej, nu ska jag göra något annat... tror jag. öh. men hejdå. puss hej.