Sjukstuga.

Sjuk tjej säger hej från soffan. Feberfrossa så det står härliga till. Vaknade strax före fyra inatt av att huvudet värkte, ryggen värkte och jag svettades som en ynklig Svenne i bastun. Det fanns inte ens en tanke på att somna om. Ingen ställning var skön att sova i. Ja, förutom på mage, men jag kan verkligen inte somna då..

Två panodil senare är ryggen och huvudet lite bättre, men långt ifrån smärtfria. Ringde och förvarnade jobbet att jag möjligtvis inte kan jobba imorgon. Surt.. Första sjukdagen på eh... Läääänge. 3-4 sjukdagar på 3,5 år. Schysst statistik.

Ska försöka få i mig något att äta.. En apelsin och kiwi har slunkit ner..

Hej så länge!


Pizza hut.

Tröstätit på pizza hut idag med Anders. Det är en skitdag idag. Ingenting är kul. Ledsen och deprimerad. Låt denna skitmåndag vara över.


Deprimerande jävla dag.

Har varit en rätt kass dag idag. För att inte prata om hur tråkigt jobbet var idag. Om jag ska vara ärlig så är jag ganska trött på livet just nu.. Ja, förutom vissa element såklart. Trött på jobb, kropp, min byggplats till lägenhet, matlagning. Har noll inspiration. Bröl.

Sarah och Anna flyttar upp till Stockholm lagom när Mats precis flyttat ner hit. Förjävligt.. :(


Urban Decay vice palette.

... För att inte prata om Urban Decay's vice palette... Döööör.. Jul och födelsedag kommer snart.. Älskling? :D


Lorac pro palatte.

Åh.. Jag vet att det är en gammal nyhet.. Men jag vill verkligen ha Lorac's pro palette.. Åh. Dregel. Översta raden är fina matta helt underbara färger och undre raden har lite sparkly glitter i sig. Primer följer med också. VILL HA!!!