Välkommen till en efterlängtad blogg >.<

Jag vet, jag vet, jag håller inte den här bloggen uppe >.<

Hmm. ja skolan går hyfsat bra. inne på slutversen och det är några enstaka stora uppgifter kvar så som nationella prov i svenska bl.a. Jag hoppas det kommer gå realtivt bra, vill verkligen ha bra betyg i svensk B också eftersom jag fick mvg i svenska A.. Vore dumt att sumpa chansen när jag vet att jag kan göra bra ifrån mig :)
Hmm. jaa. Jag har ju kommit tillbaka från min APU från Bacchus :) Det var riktigt kul där, det måste jag verkligen medge! Nu är jag tillbaka i skolan och serverar. Det är bara jag, Karin och Oskar där.. men det går bra :) Annorlunda, men skoj :)

Varför pirrar det i magen när jag tänker på Adrian!!! Baaah :( Jag vill inte. Jag menar.. Det känns så absurt.. Har inte träffat honom eller så.. men ändå är det så bra. :/ Jaja. Den som varit med om liknande förstår hur jag känner. Vet att några av mina vänner tycker att man absolut inte kan ha en realtion på internet. Ja. vad tycker jag.. hmm. Tror inte det heller. Men jag tror ma kan bli kär genom internet. Stor skillnad. Men den som vill veta mer får väl fråga. har endel åsikter om detta ämne. Är faktiskt en stor del av mitt liv. Jag har blivit databeroende. tyvärr. Eller jag kan helt klart vara utan internet flera dagar.. men jag mår till viss del bättre av att sitta här. jag slappnar av. jag har kontakt med många av mina vänner genom internet.. Men jag får vara noga med att det inte tar över för mycket bara :)

Ikväll ska jag till Åsa och vi två och Per ska titta på film är det tänkt. Hoppas det bli sköjsigt ^^

Imorn bär det iväg till Vånga och titta på majbrasan och umgås med trevligt folk. Åsa, jag och Karin ska dit tillsammans.. så jag vet ju att jag iallafall kommer få ha kul med två personer ^^

Ja.. igår så hade jag ett långt trevligt samtal med AJ.. Seriöst så var jag tvungen att gå från datorn i några sekunder och hämta andan...

"I would give up anything just so I can still have you in my life. Make you happy everytime we talk. That's more important than anything."


hmm. fint sagt.. Kanske borde hålla mig från datorn ett tag nu.. :/ blir allt för beroende..
Idag vaknade jag efter ett som vanligt efter en sen natt. Mamma och pappa är iväg och hjälper Jocke med lägenheten och Jonna ska snart åka iväg tror jag.. Så jag bli ensaaaaam. Fast inte så länge för ska ju själv åka iväg så småningom :P haha


Igår åt jag min första glass utomhus. eller nej, andra gång.. men första gången jag åt kulglass. :D så Underbart härligt fast det var väldigt kallt ute :)
Naaaj. nu ska man väl kanske ta och göra något annat.


Krya på dig Anna <3

jag är sjuker.

Jaja, jag vet, länge sen sist. men wtf.. orkar inte. just nu har jag inte mycket energi över huvud taget.  Hostar som en gnu och har ont i halsen.. men, det får väl gå över får man hoppas :)

öh. jaaa. jag vill ha skooooooor. alla sortes skor. nästan :( Skor är så fina. ihk ^^

btw. jag har sovit till 12-13 varje dag nu på lovet.. höhö. Jag vet. jag är slö. slå mig bara :(

Bah, vet inte ens vad jag ska skriva. men jag har fått raka ordet om att jag ska skriva här. *tittar surt på anna*

Idag ska mamma och jag göra köttbullar. Utan att försöka hosta ner i smeten.. Imorgon ska vi också göra påskmat, janssons (tyvärr) :P och lite annat smått och gått. wihu.


Åsa.. jag tyckte inte om alls vad du sa på telefonen i förrgår :( Du sjönk i mina ögon och jag tror du vet om det.

tankar

Anna och jag åt våfflor igår. ddet var liksom underbart gott. inte ätit våfflor på jättelänge, så det satt fint.
Vi tittade på Brokaback Mountain, kunde inte se klart den, då sista delen av skivan inte funkade, men det vi såg va helt okej tycker jag. De om är homofober, stay away.. Vi svullade chips och drack krusbärscider :)

Ja.. idag har jag serverat mat och det är sista dagen imorn. jobbar visserligen kväll då. typiskt.. Men.. man klara sig väl, även om det blir massor av folk. buhu.

Jaja.. har en blåsa i käften som gör så jäkla ont, eller ont gör den inte, men det svider utav bara fan. ska se om jag kan köpa salva på onsdag.. om det inte gått ner lite.. för just nu blire bara värre.



SKRIV BLOGG ANNA FFS!!!

jahaaa

puss hej

Besviken

Ja du, är skapligt besviken, ledsen, arg, glad och jag vet itne vad på all och samma gång. suck.

I förrgår testade jag ett par Cheap Monday byxor, riktigt fina, men ska testa killstorlek istället. ska se om de sitter bättre. Jaja. Igår Klippte jag mig, blev riktigt nöjd. Ja Anna du har rätt, jag passar mycket bättre uppklippt frisyr än när det bara hänger.. men jaja.. vid 17,00 ungefär hämtade mamma och pappa mig för vi skulle titta på Jockes nya lägenhet i stan. Den är riktigt fin och rymlig och jag hoppas och tror att det kommer bli riktigt bra när han har fått iordning på allting :)
Sen åkte vi hem och käkade efter någon timma kebab från Carolins. mums :)
Efter det satt jag vid datorn till klockan 00,00 ungefär. typ öh. 2-3 timmar bara =)
Lade mig tidigt eftersom jag skulle inte till stan idag.

Vaknade imorse vid 09.00 och gick upp o käkade gröt. Gjorde iorning mig och shit, gjorde andra saker och åkte iväg tillslut 10,37. Kom fram till stan 11,15 och väntade där på Dennis, tillsammans gick vi ner till Hospitalsgatan för att käka buffé på Choy's. Men till vår förskräckelse fick vi vänta i en kvart då de inte öppnat. När vi väl kom upp dit så fick vi reda på att det inte serverades buffé på helgerna. yaaaay. Allt i onödan.. Så Dennis och jag gick till Gu´ Va Gott istället. Intog en kebabtallrik och vi blev båda mätta.
Vi knallade neråt till Dennis danslokal där han tränar och vi stod ute i ungefär en halvtimma innan någon kunde komma och öppna. blö, det blev riktigt kyligt ett tag. Men vi kom in iallafall och jag njöt verkligen när de dansade. SÅ DUKTIGA!!! Blöö. uj !! Va väldigt många steg och shit. och Brian var lugnt bäst av alla om man säger så. han påminde mig om Adrian.. det va läskigt. var som att titta på Adrian istället för honom.. men jaja..
Snackade lite med Per, han skulle dra sig intill stan, skulle bara äta glass med sin mamma.. Så ja.. det gick väl någon timma kanske. Sen ringer han.
Han skulle inte komma in till stan eftersom han skulle vara tillbaka hemma runt halv fem.. Så om han skulle komma in till stan, så skulle han bara umgås med mig en halvtimma och sen åka tillbaka till Linköping igen. Visst ingen mening med det då.. Men, visst han inte det tidigare eller? Jag åkte ju för fan in för hans skull. Men. nähä. Blev ganska besviken, men visade det inte så mycket.. Blev bara så trött. Ville ju träffa honom och så eftersom jag inte sett honom sen långt innan jul. Men nej.

Jag, Dennis, Heidi och Micke gick runt på stan istället och glodde tills de stängde. Sen åkte vi hem allihopa, förutom Micke som skulle till Ljura. Följde med Dennis hem. Där tittade vi på när Lucia spelade Ice Age 2. var där i cirka 20 minuter kanske, sen ringde mamma och de hämtade upp mig efter en liten stund. Somnade typ i bilen påväg hem. Men nu sitter jag här och är på lite halvtaskigt humör.
Jag ville verkligen hitta på något med nån idag. Speciellt Per då, men det sket sig.


Igår när jag loggade in på msn så kollade jag mailen och hade fått ett från Vince, blev jätteglad att höra att han fortfarande lever, men han är verkligen bränd och utsliten fortfarande. När jag precis börjat svara på det, loggade han in på msn. Blev helt överlycklig för att:
1. Han är aldrig inne på msn.
2. Han kom ut precis när jag var ute.
3. Jag han pratade med honom från början, han är ju bara ute i ca 10 minuter max eftersom han får migrän av att sitta för länge framför datorn.
4. Han saknat mig.


Ikväll får jag väl leta upp någon film att titta på och trycka i mig lite chips.

Imorgon ska jag åka till Anna och grädda våfflor <3
Vi ska även förhoppningsvis titta på Brokeback Mountain ^^ Hoppas dagen imorgon blir betydligt bättre än idag.

Sitter fortfarande och tänker på Brian - Adrian. läskigt.

Fick reda på igår också att Victor tycker om mig. kristoffers kompis som tyckte om mig förut. Blööö. Historien upprepar sig. Hmm.. Vet inte vad jag ska göra.

Just nu vill jag bara sitta i ett hörn i mitt rum och tjuta. Inte av någon speciell anledning. Utan att gråta är så jävla underbart ibland. Den där känslan efteråt är så enormt stark.. jaja, ska inte gå in något djupare på det där.


Jag vill ha skor, massor av skor, festskor, boots, sneakers. you name it. Jag älskar skor. Finns något till alla. Jag vill ha kläder. jag vill ha en helt ny garderob. Jag vill ha så mycket. jävla bortskämda unge.



puss hej