Helgens aktiviteter!

Riktigt trevlig helg! Blev grillning och utgång i lördags. Alltid lika härligt hemma hos Gelinder. Bjöds på märkligt, men trevligt sällskap ;)
Jag, Anna, Mats och Gelinder tog en taxi till Hugo och faktiskt hör och häpna, dansade inte så mycket. Jag mådde illa och hade ont i magen som fan. Anledning okänd.
Efter att ha varit på toan så mötte jag Krill i baren. Oh..my..god. Kan nog inte beskriva känslan att få se honom och hur glad han blev över att träffa mig. ( i och med att exet satte stop för det).
Nu ska vi iallafall ta en fika på fredag och det ska bli AWESOME!

Igår var det tänkt att samma gäng skulle på bio. Gelinder var för bakfull så det blev jag, Anna och Mats. Lite käk på Texas innan bion. Lite inhandlanden av snacks och sen The Avengers! Dock inte lika bra som jag trott. Hade höga förväntningar.

Idag är det jobb som gäller till ca 17 och sen lite festligheter hemma hos Nicko. Lär bli awesome som alltid. Woop woop!

Sen en liten bild på mig från i lördags. Ser kanske inte så mycket av sminkningen här, men hade en tjusig blandning av guld, rosa, lila, vitt och blått. Blir nog samma sminkning ikväll.
Toodles!


Idag är det miserabelt.

Fuck tandvärk
Fuck visdomständerna
Fuck halsont
Fuck huvudvärk

Buää, my life's miserable in this moment.

Fuck att det är 20% på VILA idag mellan 16-19 och jag tvättar. Plus att jag faktiskt inte kan spendera något. Buä.


Trött..

Trött så in i helvete.. Gick mot sängen vid tio men somnade inte förrän efter elva. Jag som behövde sömn. Gjorde dock inget att jag blev uppehållen av Mats.. Somnade som en stock i sötnosens famn inatt. Aldrig sover jag så bra, eller somnar så fort i hans närhet. Känns lugnt, tryggt.

Strax gå till bussen. Kommer säkert somna. Trött, tröttare, tröttast.
Köpte förresten två st rouge på make up stores klubbkväll igår i färgerna "must have" och "frozen daquiri". Visar bilder senare idag. Bjuder på en halvtaskig bild på mig, iförd min nya Lacoste pikétröja.


Pengar i all ära.

Jag har aldrig behövt leva knapert. Jag har alltid fått pengar om det är så att det börjat tryta till. När jag väl flyttade hemifrån flyttade jag direkt ihop med mitt ex och fick därmed dubbel ekonomi så där blev det inte heller något problem.
Nu bor jag själv. Senaste tiden har jag ifrågasatt mig om jag inte tog mig vatten över huvudet när jag köpte lägenheten.
Jag har det precis på håret att det går ihop sig varje månad och jag hatar det. Vet inte vad jag ska göra. Det är absolut inte så att jag lever utöver mina tillgångar. Fan. Får ta mig en ordentlig funderare.


Märklig känsla.

Fick reda på igår att Mattias förlovat sig. En jävligt märklig känsla infann sig i kroppen. Så många reaktioner skedde på en och samma gång. Allt från "varför bryr jag mig?" till att jag blev lite nedstämd. Först tänkte jag att "redan?!" de har inte direkt varit tillsammans länge vad jag uppfattat det som. Men sen tänkte jag, efter veckan som gått och med all kärlek kring bröllopet så skulle jag inte tveka att säga ja om Mats gick ner på knä.

Men det är ju klart. Mattias har och kommer alltid vara min första kärlek.
Dock så tillhör mitt hjärta någon som jag inte alls trodde från början att det skulle bli något med. Min bästa vän. Min andra hälft. Jag älskar dig och skulle göra allt för dig. Du är det finaste jag har, det sexigaste mina ögon skådat och med ett hjärta av guld. Trots att vi pussades hejdå för knappt två timmar sen så gör hjärtat ont av att inte få vara nära dig.
Med dig är jag komplett..


Välkommen tillbaka till Sverige!

Åh.. Det är visserligen väldigt skönt att vara hemma, men jag kan inte påstå att jag saknat Sveriges kalla klimat. Usch och fy! Sitter och huttrar här på tåget mot Norrköping med både kofta, jacka och sjal. Saknar Bostons 25 gradiga värme. Please come back!

Turligt nog börjar jag 11.30 idag. I och med att Mats var tvungen att stanna kvar i Stockholm inatt pga arbetsintervju idag vid 9 så valde jag att åka nu på morgonen jag med så vi kunde få natten ihop <3

När jag kommer hem ikväll så ska jag lägga in alla bilder på datorn från kameran. Alla var så himla vackra. Otroligt kul att fått uppleva ett amerikanskt bröllop. Många av sakerna skulle jag gladeligen införa till svensk tradition.

Förutom det självklara fallet att det var Jen's och Johans dag så var jag helt varm inombords över att alla bröder kunde samlas. Johan var nog gladast men man kunde se hur Andreas ögon lyste upp! Finfina minnen som jag kommer ta med mig i resten av mitt liv.

Bjuder på en bild på syskonskaran. Från vänster:
Andreas, Johan, Min snuttis, Fredrik. :DDD


Boston pt. 5

Lite mer shopping!
Köpte denna ring i onsdags. Passade perfekt till klänningen! Även den inhandlad på Lord & Taylor. 90 dollar men nedsänkt med 50%, HELL YEAH! Jannika's loving sales, mhmm.


Boston pt. 4

En liten bild på hur jag såg ut igår på bröllopet. Blev väldigt lite bilder tagna. Endast under ceremonin. Mats var så himla stilig!! Jag misslyckades med att fånga buketten, men Mats snappade upp strumpebandet! ;) tjejen som fångat buketten fick sen sitta ner på en stol och Mats fick trä på bandet på hennes ben. En tradition som jag inte visste om. Det där med bandet och buketten visste jag, men inte att de som fångat det skulle göra det på varandra. (Dessa två är meningen att de ska gifta sig.) Tur att Mats vill gifta sig med mig ;)

Kände mig riktigt elegant och vacker i min klänning. Det var bara, vad jag såg iallafall fyra stycken tjejer totalt, inklusive mig, som hade långklänning på 120 gäster. Anyhoo. Picture!


Boston pt. 3

Lite shopping har det blivit. Bl.a. klänningen till bröllopet, men också en pikétröja från Lacoste och en kofta från Tommy Hilfiger. Får ta bild på hur kläderna ser ut senare när jag kommer hem. Ska bara svira om nu till finkläder. Ska ner på stan och möta upp Larsson x2 och det nygifta paret.
Vid åtta kommer alla svenskar från bröllopet (ca 15 kanske) mötas upp och äta middag på Maggiano's. Mats och jag satsar på Maine Lobster ikväll för att avsluta resan :)

Puss


Boston pt. 2

Godmorgon!
Här är klockan halv nio men av någon anledning var både jag och sötis pigga. Jag har varit vaken sen halv fyra imorse och Mats runt halv fem, fem. Vi har hunnit avverka frukosten som började vid 7 och var iordninggjorda innan dess. Nu sitter vi inne på Starbucks och värmer oss. Kallt ute idag. Bara 11 grader än så länge och det känns.
Idag blir det att kika på lite smycken till klänningen och sen besöka Harvard school. Kan bli intressant!

Ne, dags att sörpla i sig chailatten (smak Tazo, vilket tydligen smakar pepparkaka). Toodles!


Uppdatering från Boston pt.1.

I och med att min klänning inte kom i tid så fick jag halvt panik. Letade som en tok i Stockholm. Hittade ingenting. Ja, enda klänningen jag testade var en från H&M, men såg ut som en prinsessbakelse som skulle på skolbal.
Istället var jag relativt inställd på att det skulle bli en kortare klänning. Tills vid gick ut i Bostons shoppingcenter "The prudential"
Kollade in både Ann Taylor och andra diverse butiker. Dock fick vi tips om att gå in på Lord and Taylor. Första klänningen jag fick syn på var en marinblå skapelse, ganska djup urringning med strass runt. "aaaaaahhhhh". Den måste jag ha! Kollar priset. Nej, nej, nej! Fuck. 198 dollar. Ca 1400. Tänker INTE betala så mycket.
"Jag betalar hälften älskling. Jag vill att du ska känna dig fin och verkligen ha på dig det du vill ha på dig."
Så med min andra hälfts hjälp och 25% discount (??!!!!, yay!) så blev det den klänningen. Enda storleken kvar som hängde ute och den passade som handen i handsken.

Lite dålig bild, but you get a hang of it.


Flygplanslektyr <3


A rich bitch.

I've got a hundred dollar bill yo!


Snö i april.

Inte direkt den utsikt man ville ha när man vaknade igår morse. Turligt nog åker vi härifrån imorgon och till ett 30-gradigt Boston. Lär inte blir någon speciell uppdatering när jag är där, kanske en fb-uppdatering. Yeah!


Vanity! J'adore you!

Det här med utseende. Vad är den stora grejen egentligen? Ideal har funnits i alla tider. Man skulle vara tjock, sen smal. Ena stunden var det vackert att man var lång, andra gången skulle man vara kort.

Jag är ytlig, det vet jag och det är något jag står för. Utseende är långt ifrån allting men det är fortfarande a big fucking deal! Jag har självt bantat, svalt mig själv, köpt vissa kläder för att "passa in". Jag tycker om att ta hand om mig själv. Vaxa benen för 325:- är ingenting. Färga och klippa håret för 1200:- är ingenting. Saker som jag gärna gör. För min egen skull i första hand förstås.

Igår hade vi en livlig diskussion på jobbet som lätt kunnat eskalerat till ett slut där folk blev tjuriga på mig.
Jag uttryckte mig som så att jag tycker det är väldigt viktigt att en kille har fina kläder och tycker om att ta hand om sig själv. Att om en kille klär sig "sloppy", trots fin personlighet så har jag ändå utseendet i åtanke.
Kalla mig vad ni vill. Jag VET att så många av er tycker likadant som jag fast ni inte vågar medge det. För det är fel att tycka nåt som går emot den svenska "vi-är-lagom-med-allting".

Jag är otroligt glad att Mats tycker om kläder och utseende. I mina ögon gör det honom ännu mer attraktiv.
Små skitsaker som att han har en snygg brun skinnplånbok istället för ett kortetui gjorde mig glad.
Ytligt? Javisst.
Lika attraktiv tycker jag han var när han låg i mjukisdress, i hög feber, ynklig.

För mig är utseendet något som också definierar mig som jag är som person. Lite av ett första intryck innan man ens pratat med varandra.

Iallafall. Utseende är viktigt för mig. Om du tänker efter riktigt noga så är du säkerligen mer utseendefixerad än vad du tror.
Klä upp sig inför fest.
Smink.
Kanske du tänkte efter en extra gång vad du skulle ha på dig på den där första dejten?
Vilka skor matchar till dom byxorna?

Am I right?

Bara för avrunda detta inlägg, slänger jag upp en bild på mina nygjorda naglar som söta Sara gjorde på mig efter jobbet idag. Tack gullet!


Semester!!!

Inget skönhetsinlägg igår. Packade i stort sett hela kvällen varvat med att yra runt som en huvudlös höna.

Men idag lovar jag att det blir ett!

7 timmar kvar, sen är det semester för hela slanten! Ska försöka hinna med ett tåg till Stockholm redan ikväll, beroende på om känningen har kommit (panik). Tills dess att mitt något dömande beauty-inlägg kommer ikväll så får ni nöja er med en glad korean, pinfärsk bild, direkt från jobbet ;)


Schleten.

Så jävla trött i huvudet. Segt att jobba 13-19 själv. Stressa ner från lunchen innan den är slut för de behöver hjälp i kassan med avbetalning. Jaja. Ska bli skönt att får jobba till fyra imorgon, bli ompysslad med naglar efter jobbet och sen semester till 24 april. Hohooo. Jo man tackar. Semester är välkommet.

Ska försöka hinna med ett inlägg ikväll om utseendefixering. Ett hett ämne här i kassan och utanför jobbet också. Intressanta och livliga diskussioner. Men nu blir det fortsatt jobb sista timman och sen hem till tryggheten själv.


Dagens shopping!

Det här fick följa med hem idag. En vit spetsbolero. Ska ha den över min marinblåa sidenklänning med vita och rosa inslag. Till det blir det min rosa kuvertväska och svarta pumps med remmar. Outfit till deras rehearsed dinner. Tjusigt värre.

På tal om föregående inlägg om Mattias. Mötte honom idag. Situationen blev så att vi gick mot varandra, så att vända om var ju inte tal på, för vi såg varandra. Men det blev lite av UndvikaVarandraTillsViNästanGårFörbiVarannInnanViGerEnBesväradNickningOchLeende. Haha!

Inte var det nån som ville pallra sig in till stan och fika med mig enligt min anropan på facebook. Dock såg jag Daniel W och ville säga hej och ge en kram, men han gick med en polare så ville inte störa.

Fan vad mina fötter värker. Fick iallafall skorna fixade jag ska ha med mig. Ska ha med mig 5 par skor?!
Köpte strumpbyxor, vax och rakhyvlar. Nu ska jag slappa lite framför Tvn och sen se över ekonomin och packningslistan :)

Puss


Godmorgon världen, vilken underbar dag?

Känner mig bakfull.
Tack nej jag har inte sovit speciellt bra inatt. Gick och lade mig samtidigt som Mats, men låg klarvaken. Gick istället upp och började kolla på film. Där sov jag hela natten, eller ja, de få timmar jag sov totalt.
Vaknade klockan fem av att Mats pussar mig på kinden och tittar lite förvånad på mig.

Nu är första maskinen igång i tvättstugan och det blir nog inte mer än så. Kanske en till.
Ner på stan idag och uträtta tusen ärenden, något jag inte ser fram emot. Vill bara ligga framför tvn idag. Slökolla på alla dåliga program på tvn.


Drömde så jävla skevt inatt. Var ute i någon sommarstuga eller lantställe. Det var stort som fan iallafall. Det var jag, Mats och Sussie (??!!?, arbetskamrat på jobbet) som hyrt stugan. Sebastian Aledal, en gammal klasskamrat från högstadiet var upp över öronen förälskad i mig och kom dit med sina polers.
Och så självklart drömde jag om Mattias, mitt ex igen. Den här gången var vi i stugan och vi båda hade druckit. Hans vänner var där och vi hade fest. Vi gick båda till köket där vi blev ensamma.
Sen blev allt så självklart. Vi kramade varandra och sa att vi saknat varann, endast på ett vänskapligt plan. Men i drömmen kändes det som själen äntligen fick ro. Det var en riktigt fin känsla. Riktigt så är det ju inte i verkligheten. Hoppas kan man ju alltid.

Nu ska jag förtära lite frukost och sen ja.. vänta på maskinen som ska bli klar. Duscha och sen pallra mig ner på stan vid 10.00. SHOPPA!!! Men otroligt tråkiga saker så som strumpbyxor, rakhyvlar, vaxremsor, och lämna in mina skor för lagning... Yay.

Tisdagens kvällsnöje.

Känslomässigt instabil ikväll. Känslorna rusar upp och ner likt en berg -och dalbana. Ena stunden är jag superglad, fnittrig och allt är perfekt, andra stunden är jag ledsen och gråter till sista avsnitter av 30 grader i februari. WTF?
Skön dag på jobbet idag, glad för att jag hade vissa människor som jobbade samtidigt som mig idag.
Andreas, Anders R, Anders K och Henka. Dem gör mig glada. Speciellt Andreas och Henka, they make me all fuzzy and happy inside ^^
Dock blir jag lite ledsen när Henka gör narr av Andreas när han fick ett "anfall" i lördags. Jag blir uppriktigt ledsen när han säger hur han fick problem med hjärtat i lördags. Oroar mig som fan. JAG VET, det är verkligen inte mitt problem. Han har en fästmö som kan oroa sig, men vad gör det när man bryr sig om nån? Det sker per automatik liksom.

Skrillex ft. Damian Marley - Sneak attack BÄSTA. Går ständigt på repeat i lurarna.

På fredag ska jag fixa naglarna för första gången i hela mitt liv. Det ska bli intressant... Mina annars så fina naglar är inte riktigt i det tillstånd de brukar vara, men vill vara fin till Johan och Jennifers bröllop så.. ja.

Dagens shopping.

Letat klännigar, både igår och idag, lite panikartat. Hittade inte den exakta klänningen jag ville ha.
Den perfekta klänningen kommer från Forever Unique och kostar 2895:- Inga pengar jag har, men drömma man kan man ju.
Istället fick det bli den här. Jag hoppas på att den passar. Annars får jag verkligen panik kan jag säga. Om jag inte får den innan fredag blir det jäääääättejobbigt. Då vette tusan vad jag ska ha på mig.

Den röda klänningen under tänker jag inhandla efter att lönen kommer, om den finns kvar då vill säga. LOVE IT!

Men den översta funkar väl som klänning till bröllopet, eller?


Is this the key to your heart?

Ibland behövs inte flashiga, dyra smycken eller största paketen för att hjärtat ska le.
Ibland räcker det med någonting som inte kostar alls.
Ibland räcker det med nyckeln till den man älskars lägenhet.


Det var inte så farligt ändå..

Gårdagen gick bra hos M's släkt. Kände mig riktigt välkommen. Speciellt av Helen och Henry (M's mamma och hennes man). Fick en stor kram när jag kom dit direkt och lika stor när jag gick. Ska bli trevligt att få träffa dem snart igen.
Vet inte varför nervositeten var så stor. Är nog bl.a för att jag tycker familjens åsikter om ens partner faktiskt är väldigt viktig. Så om hans familj inte hade gillat mig alls.. vad hade jag gjort då? Att så mycket kan stå på spel menar jag. Jag menar, vill man riskera ett infekterat och besvärat familjeförhållande med släkten pga flick/pojkvän? Kanske? Vet inte. JAG hade iallafall funderat jäkligt noga på om hur värt det hade varit. Egoistiskt kanske?

Idag var jag och M hemma hos mina kusiner. Det serverades påskmiddag. Vi hade det riktigt trevligt! Spöade M på en omgång biljard, men fick se mig besegrad av Patrik i andra omgången. 3e rundan sköt jag ner åttan (svarta), så jag förlorade. M spelade Toy Story på PS3 med Richards lillgrabb. Tror M tyckte det nästan var roligare än Anton, haha! :D
Min familj tycker verkligen om min sötnos vilket känns jätteskönt. Känns verkligen avslappnat, inte tillgjort. Alla kan vara som de är och inte spela nån annan.

Nu har jag diskat färdigt vårat lilla berg med disk och ligger och jäser lite i soffan. Imorgon ser jag fram emot att inte göra nånting. Varit några intensiva dagar med nya intryck, så en hemmakväll med god mat och en schysst film säger jag verkligen inte nej till. Sovmorgon med älsklingen på måndag längtar jag till också..

Toodles!


Släkten är värst, eller?

Nervös...
Man får ingen andra chans att göra ett första intryck.
Är så nojig. Familjen är bland det viktigaste man har, så om det här inte skulle bli bra så vet jag inte vart jag skulle ta vägen..


Rise and shine!

Godmorgon babes!

Jag är uppe med tuppen. Har väldigt svårt att somna om efter att M går till jobbet. Blir orolig i kroppen på något vis. Nu är jag iallafall vaken får se vad jag hittar på. Ska träffa Åsa vid 12, innan dess får jag se. Lite Fable 3, sminkning.

Ikväll blir det att åka hem till Nicko. Thailand kommer på besök och det blir utgång på det hela. Har verkligen inte bestämt om jag ska med.. Imorgon blir det att åka hem till Mats mamma och hennes familj. Blir första gången vi ses och vill vara fräsch.. :P you know. Ett bra första intryck, men jag får se. Behöver ju inte gå stenhårt ut.

Funderar på att göra samma sminkning ikväll som jag hade igår. Trivs verkligen i det och får på något vis mina asiatiska drag att framträda mer (lite geisha över det kanske?)

Sitter och tittar på Face Off. Nya favoritprogrammet hos familjen Karlsson/Larsson. Handlar om special effect make up. Sjuuuukt grymma människor, blir fruktansvärt inspirerad.
Iallafall, hörs senare idag sötnosar!


Dagens make och vardagssysslor.

Tvättat, sovit en tupplur på en timma och tvättat. Det är vad jag pysslat med idag. Plus spelat lite Fable3.

Mitt sminkade har legat lite på is på sistone. Idag tog jag tag i mig själv och kletade på lite. Simpel, simpel ögon-make up. Ljus/vit ögonskugga över hela locket och sen en ljusare brun i kanterna. Lite eyeliner på det och sen mascara.
Ganska diskret rouge så att läpparna får stå i fokus. Ja de var det.

Nu lyssnar jag på hög musik och väntar på att M ska komma hem. Konstigt att man kan sakna nån så mycket på ett par timmar bara.


Svartsjuka.

Svartsjuka är en förjävla märklig grej alltså. Det kan förstöra så mycket. Det kan förvrängas så fel om man inte är ärliga mot varandra. Det är skillnad på att vara svartsjuk och svartsjuk. Att vara extremt svartsjuk är så sjukt farligt. Själv har jag haft turen att inte varit med om det. Mattias var knappt svartsjuk alls. Vilket är på både gott och ont tycker jag. Skönt att inte behöva tänka på vad eller hur man säger saker om killar eller att man umgås med det andra könet över lag. Samtidigt så vill man ha lite respons. Jag tvivlade aldrig på att han älskade mig, men det var reaktion noll för det mesta.

Själv är jag nog lite svartsjuk.. Inte så att jag reagerar på tjejnamn han pratar om på ex Facebook eller jobbet, utan jag hakar gärna upp mig på gamla historier. Ältar i det gamla. Gamla flickvänner osv.
Men är nog ganska sunt svartsjuk.

Hur är ni? Är ni sunt svartsjuka eller reagerar ni väldigt starkt på mindre incidenter?


Måndagskvällens nöje.

Hemkommen från jobbet. Sitter nu framför datorn och slökollar lite på Napola, eller Fuhrerns elit som den också heter. Grym film, hemsk men bra.

Imorgon blir det lite mer jobb och sen ledigt onsdag och torsdag. Fredag blir en kort jobbdag iom att det är långfredag. Jobba mellan 10-15 och sen direkt ut till Mats mamma och träffa en del av hans familj för påskmiddag/50-årskalas.
Lördag blir det lite mer släktträff. Efter att jag slutat jobba så åker vi direkt ut till min kusin i Lotorp och firar lite påsk. Blir säkerligen trevligt! :)

Såg att jag kommit ut på Make up store Norrköpings Facebooksida efter sminkningen i lördags. Dock har de stavat mitt namn helt lustigt. Jenicka.. Är det så svårt att höra när jag säger Jannika? Jaja..

Mats sover.
Jag vill äta.

På tal om äta. Var hos distriktsläkaren i fredags. Gick bra. Fick en remiss till Vrinnevi sjukhus. Får se när man får kallelse. Skönt att det börja röra på sig, att något händer.

Förresten, två bilder, en från igår på koreanen själv och en från nyss på min lilla myshörna i soffan. Tänt lite ljus och har det allmänt mysigt :D

Puss och Kram

 


I drömmarnas land.

Ännu en natt med bisarra drömmar. Igår drömde jag att jag stod i en hiss där det helt plötsligt droppade blod från taket. Sen damp det ner ett lik därifrån. Inatt drömde jag att jag sköt 3 dödande skott på syrran. Jag kommer inte ihåg varför jag gjorde det. Dock skrek jag hjälplöst så högt jag kunde i drömmen efter att det gått upp för mig att jag dödat min egen syster.
Efter det drömde jag om Mattias.. igen. Den här gången var båda två medvetna om att vi var otrogna. Fan jag fattar inte? Varför dessa drömmar?! Speciellt om exet. Ouppklarade grejer kanske? Vette tusan.. Sjukt irriterande.
Min drömtydningsbok hjälper ju inte direkt heller.