Min semester.

Haft en underbar jul! Ätit alldeles för mycket mat och jag kan väl inte påstå att allt varit nyttigt, hehe. Första julen jag firat med min pojkvän också, nånsin. Beräknat med ex och så också. Fick fina julklappar från allihopa. Fick pengar av mamma och pappa för att fixa nya glasögon. Det har jag gjort idag. Var på en väldigt efterlängtad synundersökning. Något jag borde gjort för många år sen egentligen. Glasögonen är beställda och anländer om 2 veckor. Niiiiice! Haft samma glasögon i öhh.. ända sen jag vurpade med cykeln i sjuan. Alltså 10 år sen?!!! Holy moly.

Nu i helgen har vi Mats lillebror Andreas på besök. Kul med lite umgänge för allas håll. Andreas fick 500:- som han fick välja vad han ville att handla för (omg?!) vi gick in på teknikmagasinet, kikade lite på iPhoneskal. Gick vidare till Game och sen till M-zone. Sista anhalten var Teknikmagasinet igen, fast i deras andra butik här i stan. Andreas valde ett par Apple ear pod hörlurar, ett iPhoneskal och plast till skärmen. Fick betjäning av Mattias vilket kändes lite märkligt.. Jag tyckte de var ganska jobbigt, men sa självklart inget. Andreas dag you know. Men ja.. mycket känslor dök upp..

Snart är det nyår också! Det ska firas hos Jonna och Patrik tillsammans med Henka och Henke. Kommer bli riktigt nice, äta och dricka gott. Ska bli VÄLDIGT intressant vad 2013 har med sig.

Just det!
Var ju ute på juldagen tillsammans med Nicko, Anna, Mats, Kim och Elin. Palace för hela slanten. 2-rätters och mycket trevlig stämning. Musiken var för en gångs skull riktigt grym med mycket tung bas, dubstep, house och annat göttigt!
Dagen efter var jag dock som en klubbad säl. Var inte direkt bakfull, men hade verkligen NOLL energi. Båda två låg hemma döda hela dagen, haha! :D

Ne, ska smutta vidare på mitt vinglögg nu och kura upp i soffan <3


Hemma från jobbet.

Hemma ifrån jobbet idag.. Mår som en överkörd ko. Japp, you heard me. Blir nog en intressant dag för människorna på jobbet. Erica vabar, hon skulle öppnat. Jag skulle jobbat 8-17. Elin kommer och stänger idag, men vet inte när hon kommer. Fast det är ju inte riktigt mitt problem.. eller hur.
Ska försöka att fokusera på att bli frisk nu.
Sov inte många timmar inatt. Hade så ont i bihålorna, att ligga ner var att glömma. När jag väl sluta att göra ont för stunden, hade såklart nässprayen slutat att verka så låg och andades genom munnen, vilket gjorde att jag inte kunde sova pga det.. Tog lite nässpray igen, men så fuckade sig bihålorna igen..

Dock fick Mats sova hela natten, vilket inte har hänt på de senaste veckorna. Äntligen fick han lite vård för sin muskelvärk i nacke, axlar och skuldror. Dock så ska det behöva ta en hel dags ringande till diverse vårdcentraler, ortopedier, sjukgymnaster osv. Sen att de inte vill ge honom tid på en vårdcentral här i Norrköping, för att han fortfarande är skriven i Stockholm.......??!!?! Så han ska bli nekad vård som prickfri skattebetalare, tvingas åka upp till Stockholm, bli klämd på i 10 min och sen skickas hem med lite Ipren..? Nä, vet du vad. Det är väl ändå vår mänskliga rätt att få den vård vi behöver, närsomhelst, varsomhelst.

Ska försöka sova lite sen.. om jag kan.


Vad ska vi göra?

Mycket kan vända på en sekund. Vet varken ut eller in just nu. Jag har fällt en, två tårar. Vänder ut och in på mig själv, vad vill jag? Vad vill vi? Flytta? Inte flytta? Känner mig tom.. Vet inte vad jag ska tycka. Trodde aldrig jag skulle hamna i en sådan här situation. Jag har tackat ja till 40% på jobbet, vilket genererar ca 8k. Nu när situationen har blivit som det blivit på Mats jobb, måste vi ta en ordentlig funderare på hur vår framtid ska bli. Suck..

Till råga på det är mina näsa igenkorkad, halsen är paj och huvudet bultar. YAY!