En trött Jannika.

Jaha, den vegetariska dieten gick ju jävligt bra. Mjaa. inte riktigt kanske. Det gick en dag. Sen ville jag ha kött. Ja i viss mån alltså. Dansen i måndags gick sjukt bra, skönt att röra på fettet. Jobb tis, ons, tors. Idag har jag gymat med Åsa. Det var återigen skönt att röra på fläsket. Köpte Super Mario Galaxy idag. Fan vad roligt det är. Vill att 2an ska komma ut nu. Första krånglade spelet, stod att något var fel och att jag skulle ta ut spelet och stänga av konsolen. Jaha? Ringde Mattias när han slutade jobbet, och han fick gå bort till Game och prata med dem. Slutade med att Mattias köpte ett nytt och vi ska lämna tillbaka det första jag köpte.. Sicket krångel.. Jaja, så länge som det funkar är jag nöjd. Ikväll har jag spelat spel. bwhaha. Nähä? oväntat? Sen har vi myst med lite godis och kollat på Mythbusters. Nu sitter jag och skriver lite och Mattias tittar på en av hans favoritfilmer - Fightclub. Skönt att den går på 1an. Ingen reklam.

På jobbet är det julpyntat. Guuud vad härligt sisådär 2 månader innan julafton. Lite tidigt, men sent i jämförelse med andra ställen. Dessutom har fotona kommit som jag tog för 2 veckor sedan! Så nu är jag officiellt en anställd på K-Rauta.



Imorgon har jag inte riktigt planerat vad jag ska göra förutom att spela lite mer Mario. Börjar bli trött också. Ses imorgon! Or any other day.

You there! Keep on smiling.

Idag har jag jobbat. Dagen har gått fort. Jag tycker om att jobba. Älskar mina kollegor och är så otroligt glad att jag fått chansen att jobba där. tyvärr försvann ju en arbetskamrat till Australien.. Som tur är kan jag följa honom i hans nya liv i Australien! :) Igår blev en lugn kväll, vilket vat jätteskönt. Sov inte länge natten mellan fredag och lördag, då var jag och Mattias näsmligen hemma hos syrran och Patrik, blev lite pokerspelandes. Fram till klockan 2 på natten. Själv skulle jag upp halv åtta och börja jobba. Var otroligt trött på morgonen, men piggnade till rätt fort på jobbet. att stå i kassan är troligt trevligt. Ibland kan det bli lite monotont, men tycker jättemycket om att prata med kunder, ibland skulle det vara trevligt att vara säljare istället för kassörska. Anywho. Igår kom Mattias polare Mattias (jepp, de har samma namn) hit. Vi snackade en hel massa, det blir aldrig en lugn stund i hans närvaro. hah! :)
Efter det såg vi
No country for old men. Riktigt bra film, har sett den flera gånger, men det var första gången för Mattias (Nr 2). Borde kalla honom Qvarna här i bloggen istället, om det blir mer skriverier om honom vill säga! ^^

Nu sitter my darling och my good friend Krill och spelar Silent Hill: The Room. Tror det gåår hyfsat för dem.

Imorgon ska jag börja på en vegetariskt kost. Eller Lakto-ovo-vegetarian som det jag tänker följa heter. I den kostar kan man inkludera smör, mjölk och ägg. Vissa kan inte riktigt förstå varför jag ska testa på. Men har alltid tyckt vegetarisk kost varit ganska intressant i viss mån. Iallafall så pass att jag vill testa på i nån vecka eller två. Antar att det ligger i sedan alla år min bror levde som vegetarian och efter det vegan. Hmm. Hoppas det går bra. Ska skriva upp ett matschema för nästa vecka. Måste laga två maträtter varje dag nu, ungefär. Mattias kommer ju fortfarande äta kött. That, he'll never give up.

Dans imorgon också, ska gå igenom alla steg grundligt. Missade ju en gång och då lades det på steg som jag blev helt förvirrad av förra gången. Så kul att dansa!

Nu är det dags att avsluta. Ses när vi ses nästa gång! (:

Fröken sjuk.

Godmorgon sötnosar.

Efter två dagar av känningar av urinvägsinfektion, dessutom efter 2 lite tranbärsjuice, har det fortfarande inte gått över. Jag tog tag i kragen och ringde upp Sandbyhovs vårdcentral. Förhoppningsvis, och som tjejen i telefonen trodde, så kommer ett recept vara utskrivet innan kl. 17 idag. Det känns otroligt bra. Får hoppas den här jävla smärtan försvinner. För det gör ont! Vill inte ha den här skiten längre, vill inte att det ska gå så långt som för en arbetskamrat. Hon hade gått med det för länge, utan att hon visste om det, så hon fick blodförgiftning och fick ligga på sjukhus i tre dagar. Usch. Stackars. Anywho. Pigg och glad. Börjar jobba vid elva. Det spöregnar ute. Blir nog kanske att åka buss idag. Cykla i det här vädret, i kylan, kanske inte är det bästa för min urinvägsinfektion.. ;)

Mattias storasyster och hennes sambo Janne är nu lyckliga föräldrar till ännu en pojke! Kom till världen i förrgår. GRATTIS! Så otroligt fint!
Snart kommer ju min systers unge ut. <3

Ohhh... Vet fortfarande inte vad jag ska köpa åt mamma och pappa... :/ Inte åt Jocke heller för den delen. Förslag någon?

Dags att inta lite frukost. Puss!

Pepp, pepp!

Sedan ett par veckor tillbaka har jag kört med att inte äta onyttigheter i veckodagarna. Allt började när jag skulle börja dansa street. Det går bra tycker jag! Självklart har jag lång väg till dit jag vill komma, men jag rör mig, sakta men säkert dit. Känns så otroligt bra när jag varit på träningen på måndagar, svettas som ett djur. Dessutom om jag hinner drar jag till gymet någon annan dag i veckan. Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt att väldigt svårt för att gå ner. Ibland förstår jag inte hur jag kunde låta det gå lite för långt. Det är så lätt att lägga på sig de där extra sambokilona. Ha någon som älskar dig ändå, fastän det putar lite över jeansen. NO MORE. Jag är på rätt väg och det känns underbart!

Jag har precis börjat att använda ett ansiktsvatten och en daglotion från Cliniderm, för fet, oljig hy. Använder det dagligen så jag ska se om det ger något resultat. Ansiktsvattnet ska tydligen rengöra hyn och sluta till porerna. Dessutom absorberar den överflödigt fett på hyn. Återkommer med resultat. ^^