Bilder och klipp :D

Sitter här och är jättepigg. Tänkte slänga in med lite bilder och klipp som får mig att må bra. Själva bilden i sig kanske inte är riktigt förståelig. Men minnet jag har från den och de som var med mig i just den stunden vet vad jag pratar om.. Så enjoy!









( De första 30 sekunderna är roliga ^^)

Det där är bara några få bilder och klipp av stunder jag kommer minnas länge :)

Kvällens tankar! :)

Inatt sover jag hemma. Själv. Känns lite ovanligt men jag överlever.
Igår var Mattias här över natten, skönt :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Livet knallar på. Det tjatas om att jag ska skaffa ett till jobb och jag skaaaaa. Vet inte riktigt vart jag ska söka bara.
Snart fyller mamma och pappa år så ska köpa en present till dem. Sen måste jag köpa en till Jocke också.. :)

Imorn ska jag vara hemma hela dagen. Ska kolla in vart det finns jobb och vart jag kan tänka mig att söka. Sen kommer Mattias nån gång på eftermiddagen :) wohoo. På torsdag ska jag träffa Erik. Najs. Länge sen sist känns det som. Han ringde mig idag, men sa ingenting, det bara klickade och skvalpade i bakgrunden så antog att han ringde upp av misstag, så jag var snäll och lade på. :)

Nu sitter jag här, med ett glas vatten och skriver ner lite tankar.


Ikväll när du och jag satt vid busshållsplatsen... Det var underbart. :) Jag är så lycklig att jag har dig i mitt liv!
Jag älskar dig för alltid :) <3

Karin skulle tydligen jobba på Cloetta ons, tors och fre.
Jag jobbar på lördag som vanligt (kulturnatten) bööh.
Helgen efter det är det födelsedagskalas för mamma, pappa och Jocke. Wiiiie! :D Släkten kommer. Mja, en del av dem. Får se om Patrik och Mattias joinar oss. Vore roligt :)

Jag ska troligtvis börja på gym också! :) Skönt för kroppen ^^

Naaae, men nu ska jag göra något annat. Tjing!


Raindrops keep falling on my head..

Sitter just nu och äter ett päron efter min lilla promenad. Jag är trött. Väldigt trött. Mina ben tycker jag är dum i huvudet. Min hjärna surrar med massor med 36 Crazyfists-låtar.
Gick en bra bit iallafall. Vet inte exakt men blä. Känns skönt i kroppen just nu. Fått svettats ut massa skit. ^^

Får se om man sover hemma inatt, funderar fortfarande på det. Jag vet inte. Kommer inte ens ihåg när jag sov hemma sist. Hmm.. Men jag sover ju Mycket hellre hos Mattias än hemma. Ligga och hålla om den man älskar eller ligga ensam? Though choice.

Min älskling har tydligen klippt sig nu också. Riktigt nice hoppas jag det blev, han blev nöjd själv :)
Imorn ska jag nog träffa Anna också. Sen åka med Mattias till Linköping om något. uppfattade inte riktigt vad det var men det var något som han tyckte verkade intressant så jag hänger på. Måste bestämma träff med Åsa och Erik too. I've lovat att träffa dem.




Jag vill äta snickerskakor igen. M-m-m. De som vill ha recept får fråga, om jag kommer ihåg det i huvudet.

Ne, men puss då! :D Ps: En extra kyss till Mattias D.s (muhahaha särbehandling ftw!)

Grattis på födelsedagen älskling :)

Ja må han leva! Ja må han leva! Ja må han leva uti hundrade år!!! Grattis älskling.
21 år.. Din födelsedag började minst sagt bra, enligt mitt tycke. :) Dagen kommer förhoppningsvis fortsätta bra också. Jag älskar dig! :)


Igår jobbade jag igen. Skönt att äntligen få skriva in sig i boken så man får lite lön, Fett nice. Pengar, pengar och åter pengar. Kan låta lite girig kanske, men jag vill alltid ha pengar, inte mycket, men iallafall känna att man har en hundring att röra sig med. Nu känns det uselt.
Alla på Cromwell är så jädrans snälla och roliga också! Tessan är en look-a-like med Agnes Carlsson som vann Idol, det är läskigt. Aiten är asrolig, Michel har jag inte hunnit snacka med direkt. Amir är störtskön :D George, haha, yr liten chef. :) Men jag trivs! :) Nu måste jag bara hitta ett jobb under dagtid i veckorna sen rullar pengarna in och jag kan flytta hemifrån :)

Snart ska vi äta kyckling. Nice. Mums. Jag är hungrig. Kyckling är min drog. Näst efter Mattias.


Men ähh, nu står Eve och Mattias och, petar på varandra?



Puss

Avslutande blogginlägg.

Jag funderar på att sluta att skriva blogg. Kommentarerna sinar iväg så jag skriver mina tankar utan att någon reagerar. Erik jobbar jämnt, Ewe har aldrig tid, Dennis har flyttat. Anna skriver ibland och jag umgås 24/7med Mattias. Så det känns meningslöst att fortsätta med bloggen.

Att jobba på Cromwell var iallafall riktigt nice, trivdes väldigt bra att plocka glas bland musiken. Kände mig stolt när jag strosade runt mellan borden ^^ Hihi

Men iaf. Äta nudlar kanske?



Puuuuuss

Jobb! :)

Buhuu vad alla är jättedåliga på att kommentera min blogg nu. Buhu.
Vill bara säga att jag har jobb på Cromwell. :) Lördagar 22-03,30 ungefär. Jävligt nice.
Men ska snart dra hem, så tjingeling. Eller något. Pussen!