Hola bahola

Jag sitter här ganska onykter. Eller är väl ganska onykter kanske.
Långeman, Viktor, Andres och Qvrana har varit här. Men fan nu orkar jag inte skriva mer. Ska upp o jobba imorgon. Kommer bli segt. Jobbar fram till torsdag. Sen ledig tre dagr.YAY! Ska bli så skönt.! ^^
Men ska joina Mattias vid Tvn nu. Ciao <3

baka en kaka!

Håller just nu på att baka chocolate chip cookies. Får se hur det artar sig. De är i ugnen och ska tas ut om ca 5 min.
Karln är påväg hem också. Ska käka mat så småningom.
Idag har jag träffat Erik, återkommer med bilder senare, käkade lite, sen drog vi hem till honom, spelade lite giutar hero. Skulle äga mycket mer om inte min gitarr mojjade sig och inte startade den där powergrejen när man lyfter gitarren (!!!!!) Morr.
Imorgon kommer familjen igen. Undrar vad Jocke tycker om lägenheten. det är ju samma planlösning som i hans gamla. Förutom två rum till på vänster sida. Bakar kakor tills imorn, kanske ni förstod. Men ska ta ut kakorna nu!! :D

Ciao

Men dig har jag sett förut?! :D

Ja ja, jag vet. Jag är dålig med att uppdatera. Men så kan det väl vara. Jag hade en otroligt trevlig födelsedag i söndags. Mamma, pappa, jonna och patrik kom förbi för att fira mig. Jocke var sjuk så han kunde inte komma. Tyvärr. Men han kommer förbi en annan dag tror jag (:
Vi fick presenter, både Jonna och jag förstår, hon fyllde ju 11e. Jag fick iallafall. Ett strykjärn och ett fotbad av syrran och Patrik. Välbehövliga grejer kan jag lova! Speciellt strykjärnet. Nu behövs bara ett strykbräda. Av mamma och pappa fick jag lite presentkort, en orkidée, en mixer/hackare/visp-grej. Coolig sak, gillar matlagningsgrejer. Fick lite annat smått och gott, smycken bl.a!
På morgonen i söndags vaknade jag av att Mattias sjunger jag må hon leva för full hals. Med sig har han skärbrädat med frukost på. Breakfast on bed. Han är så jävla fin. Av honom fick jag Mario Party 8!!!!! YAYNESS!!!! Så mycket som jag gnällt över att jag velat haft det. Roligt spel att spela flera på. Kommer ihåg när vi var hemma hos Markus och spelade, jätteroligt! ^^ Biorummet är almost klart. Lite svart tejp som ska införskaffas, sen äre i princip klart! :)

I fredags hade jag en ledig dag, Mattias jobbade så mamma och pappa frågade om jag ville följa med på en åktur, brukade jämt åka runt på sportlovet under fredagen. Vi for till Cloetta, Motala, Mantorp och Linköping. Köpte massa grejer! Fick choklad och sen köpte vi en träningsväska till mig. Sååå behövligt. Har gått runt med en plastväska från VILA i över ett år. Nu har jag en fin läderväska från Björn Borg! :) Ska visa bild sen nån dag.

Igår hade jag och Mattias en heldag för oss själva. Inte haft det på evigheter. Det var behövligt. Underbar dag igår.

Idag har vi storstädat. Inte pga att det behövdes utan Mattias hittade inte sin förlovningsring. Han hade den när han gick och lade sig igår och hade den när han vaknade, sen var den borta. Vi letade, och letade, och letade!! Hittade den inte någonstans!! Sen efter 4 timmar någonting så hittade vi den som tur var. (: Turligt nog.

På onsdag ska jag iväg på synundersökning för nya linser, hoppas det går bra, att min syn inte försämrats på något sätt. Synundersökningar är jobbiga, läsa bokstäver och kolla på gröna och röda prickar. Efter det ska jag hitta på något med Erik och Åsa. Ta en fika eller något, Blir trevligt, trevligt! :D

Ska dock iväg till syrran nu. Vi ska spela NHL, jag, älskling, Jonna, Patrik och Henke. Yay! :D





Fika hemma hos Jonna på hennes födelsedag. Vi blev mätta...


Frukost på sängen! ^^






Jag vill tacka på förhand för din fina present som är påväg på posten från Ewelina!!! <3 Me love you long time.

Idag äre väl min dag? :D

Idag ska jag säga er att det är min lilla födelsedag. Den ska firas med en ledig dag från jobbet och att familjen kommer över. Det ska bli trevligt. Måste hinna handla lite mat. Sen måste jag fundera om jag ska baka någon tårta eller inte. Hmm.
Men iallafall. Hurra, hurra för mig!

Alla hjärtans dag har naturligtvis firats med karln. Han hade köpt en Gama locktång till mig. 25 mm. Söt han är! :)
Vi gjorde en god middag, potatiskroketter, stekta fläskkotletter och bejjan. Resten av kvällen har vi varit som vilda kaniner och tittat på Afro Samurai; Resurrection. Den var bra!

Sitter nu med tandborsten i käften och ska strax bege mig mot sängen. Det är ändå en födelsedagsdag imorgon. HURRAY!

Puss!

Biorummet

Jag och Mattias har börjat måla om vårat kommande biorum. Det blir så förjäkla bra! Bilder kommer upp så småningom, när det blir klart osv. Det blir iallafall SF-rött och nattsvart. Klockrent. Nu ska jag äta efterrätt med karln. <3

failure?



Mitt försök till att vända en pannkaka i luften.

Out in the night.

Buu. Imorse väckte älskling mig och bad mig titta ut genom fönstret. SNÖ. Ännu mer snö. Så långt ögat kunde nå.
Nu får det vara bra. Snön ska vara under slutet av november, under december och precis i början av januari. Inte i mitten av februari. Nu får våren gärna infinna sig.
Min älskling har en överraskning i kylen när han kommer hem. Alla hans favoritgrejer. Because I'm a nice girl.
Snart ska jag börja locka håret. tar upp emot en halvtimma. Ska sedan pallra mig ner till Tempo, köpa chips åt Mattias grabbar. De ska lira ikväll. Stefan drar iväg till Singapore igen på söndag så det blir väl sista lirarkvällen på ett tag. Utan honom iallafall. Hoppas de får trevligt.
Själv ska jag iväg till Cromwell nyinvigning! Ska bli trevligt. Ska dit med brudarna från jobbet. Ska äta och dricka gott. Blir ingen lång kväll men några timmar blir jättemysigt.
Ohh. Nu fick jag jättebråttom. Måste hinna med många saker innan karln kommer hem!
Kvällen klädsel kommer kanske senare! ;)

Puss!

Today.

Dagens planering:

  • Titta färdigt på stilakuten.
  • Åka till stan, gyma med Åsa.
  • Käka lunch på jobbet.
  • Börja jobba 16.00-19,30.
  • Åker hem, äta middag.
  • Mysa med karln.
  • Titta på 2 avsnitt av scrubs.

Sclubs.



Hurra! Avsnitt 7 & 8 av säsong 8 av Scrubs är ute. De har precis laddat klart så vi kanske ska se dom nu? Eller så ser vi dom imorgon. Mattias ska upp 07,30 imorgon. Usch usch. Jag däremot kan gå upp när jag vill. Börjar 16 imorgon. Ska iofs gyma med Åsa där emellan.

En ganska trött korean.

Puuh. Har varit en riktigt seg dag idag. För kroppen. Annars har dagen gått riktigt smidig. Gillade Elin som provjobbade hos oss idag. Jättetrevlig och väldigt duktig också. Skulle ha gått på yoga idag med Åsa men jag pallade verkligen inte. Har träningsvärk så det heter duga och jag tränade både igår och i måndags.. Usch.. Det här med att skippa sockret var inte liika svårt som jag trott när man har massa vindruvor på lager. + apelsiner of course.

Det kommer nog bli en trevlig alla hjärtans dag tror jag. Hoppas på det. Kommer nog bli en trevlig födelsedag också. Ingen aning om vad jag önskar mig än. Varken av mamma, pappa, Jonna eller Mattias.. Men det ska jag väl försöka lista ut.

Krill och Stefan är här. De spelar på Dreamcast. Buu. tråkigt. Känner verkligen för att baka något. Men ska INTE!. Ohh.. baka sirapskakor och chokladsnittar på fredag. Kanske något annat också? Nåväl.

Har en födelsedagspresent åt dig Erik. Du blir nog glad. Det tror jag allt. När skulle vi ha den där sammanslagningen hemma hos dig då?

Ciao.

My day off.

Godmorgon alla glada! Idag blir en båda intressant och mindre intressant dag. Det som står på schemat:
  • Tvätta mellan 10-14.
  • Städa och pyssla iordning hemma.
  • Äta vindruvor.
  • Åka till stan med Patrik och hämta ut hans ringar.
  • Gyma med Mattias och Patrik och kanske Åsa?

Tittar på Oprah. De pratar om snoppar. Snoppen är längre än den behöver vara och den är längre än vad du tror. Egentligen behöver den bara vara 8 cm i jämförelse till andra djur. Sen är medellängden 13 cm så alla över 13 cm borde vara happy happy! ^^

Oh ska hämta tvätten. Uppdaterar senare igen! :D

Pybli

Yeah. Ännu en jobbhelg avklarad. Lika tråkigt varje torsdag då jag vet att jag jobbar tors, fre, lörd, sön och måndag. Buu. Nu är det avklarat. Ledig imorn! Ska visserligen tvätta vid 10, but even so.
Imorgon ska Åsa gå på Body Pump. Vet inte riktigt om jag ska hänga med än. Gymade idag så jag är ganska trött.
Body Pump, för den som inte vet är iallafall här i Norrköping, ett pass på 60 minuter där man använder en skivstång med olika vikter. På sönsdag ska jag dansa iallafall! Det måste vi verkligen Åsa! Onsdag blir det nog Yoga.. wuuu..

Pratade med Mats idag, han är ett av de högsta hönsen inom Chili Wok/Lime-kedjan. Han tyckte, att om vi tyckte det funkade bra med Åsa, skulle vi självklart anställa henne. De är bara glada om vi kan anställa en ny, utan att de behöver lägga ut på arbetsförmedlingen.. Sen ska vi ha ett par stycken som ska provjobba hos oss, som ska vidare ut till Maxi när det öppnar i slutet av februari. Yay. Låter kanske inte jobbigt att lära upp en ny person, men det är det. Till viss del.

På fredag vet jag inte om jag ska gå på Cromwells nyinvigning. Fick en inbjudan av Katarina (deras kock). Men är inte säker än. Står inte att det är plus one.. Mattias vill heller inte följa med. gå själv är väl inte så roligt heller.. Jaja.. Kanske blir mysig fredagskväll med bio och sex kanske? Yeah, det gillar vi.

Mattias och Patrik är på föreläsning om "Starta eget företag" i Linköping. Han kommer hem VERZTA sent ikväll. 22 eller något i den stilen. Vad ska man hitta på till dess då? Ska iallafall skriva klart här, äta lite vindruvor. Kolla på ett satc-avsnitt på tvn snart, men efter det? 2½ men går i bakgrunden. Roooooligt!
Kanske ska titta på Elvis filmen som spelas av Jonathan Rhys Myers.

Igår kväll satt jag och Mattias och tittade lite på Super Bowl. Hela USAs stolthet typ. Var inget överintressant. Jag somnade efter 10 minuter. Mattias puffade lite på mig och tyckte vi kunde gå och lägga oss istället.

Nu ringde syster. ska gå och handla åt henne. Hon slutar 20 och Tempo stänger 20. Buu. Hejdå! :D