And we all cheer together.

Helluuuuuuuuuuuuuuu...

Min träningsvärk är olidlig. Jag har träningsvärk i muskler jag inte ens visste att jag hade. Har jag varit på gymet? Har jag lyft tunga grejer? Nej, streetdance igår stod på schemat som varje måndagkväll. Uhhh. Ett danssteg var att vi skulle glida ner med ena knäet. Efter några repitioner av det steget sträckte jag en muskel på framlåret så ack vad ont jag har. Trots stretching innan dansen och efter dansen har jag av mystisk anledning galen träningsvärk i baklåret/rumpan. AJ. PLUS i mina armar/skuldror för alla dessa armhävningar man gör. Men det är skönt som fan, att det känns att man gjort något iallafall. Är helt genomsvettig efter varje pass så älskar träningen!

Imorgon ska jag på möte eller någon sorts utbildningkurs på jobbet. 2 timmar är det beräknat. Efter det cyklar jag nog vidare in till stan och gymar. Måste köra lite kondition och lite styrka. Är rätt uppbokat resten av veckan.
Torsdag blir det jobb, Fredag umgås med Anna och Åsa på för/eftermiddagen. Gå på stan och köpa diverse grejer. Senare på kvällen blir det taco/filmkväll med Anna, Åsa och Mattias. Mysigt! :) Lördag ska jag tvätta och dessutom på firmafest. Blir bowling, biljard och dart. Samt ryggbiff, potatisgratäng med pepparsås. OH YEAH! ;) På söndag blir det eventuellt födelsedagskalas för Mattias. Han fyllde i onsdags, men mamma, pappa och Jocke ska titta förbi på söndag. Sen är jag ledig måndag och tisdag. Dansa måndag, träna tisdag kanske.

Nu sitter jag och pratar med pillan. Snart kommer hon hem till Sverige igen, dock bara på besök. as usual. ;)


Möpp jag säger tack för mig och godnatt!

Street.

Precis kommit hem efter först lektionen i streetdance. Har inte riktigt gjort någon sammanfattning än.. Det var både roligt och mindre roligt. Vet inte vad jag tycker om koreografin än, det lilla vi fått, men bra träning känner jag. Svettas som ett djur. Hoppas Åsa vill fortsätta, din sjukling. Annars har jag ingen att prata med, det var jag och 40,000 fjortisar. I felt alone. Men jag ska väl fortsätta.. antar jag. :)

Imorgon ska jag antingen till IKEA eller gyma och bara ta det lugnt.. Har inte bestämt mig än riktigt. Ajja. Ska hoppa in i duschen nu!!

Puss

My lovely vacation.

Hohooo. Veckan som varit har sett ut som följande:

I fredags åkte jag och Mattias ner till Göteborg. Där hälsade vi på Tetta, Janne och James, både, Tetta och James fyllde år så vi åkte ner, åt lite tårta, busade med James och umgicks. Det var jättetrevligt. I måndags åkte vi hem. Trötta kom vi hem vid halv sex och gjorde ingenting speciellt. Mattias åkte iväg på sitt veckomöte och jag satt hemma och pysslade lite. I tisdags åkte vi till stan med syrran och Patrik. Hon börjar bli en riktig tjockis! Hihi! Jättemysigt (: Kommer lagom till julen. De flesta tror det blir en liten flicka. (: På kvällen gick jag och karln på bio.
Inglourious Bastards Så sjukt skum film. Mattias älskade den. Fast han älskar Tarantino också iofs. Ena stunden splasch och blod, andra stunden massa humor så man asgarvade..

I onsdags umgicks jag med Åsa och erik. Har varken sett Åsa eller Erik på hela sommaren. Jag och Åsa käkade chili. Mumsigt. Vi snackade massa skit as usual. Erik anlände och vi gick efter ett tag till Espresso House, satt där i ett par timmar, medan det ösade ner regn. Mycket angenäm dag.

Igår gjorde vi inte mycket. Eller jo lite. Såg först dokumentären Where in the world i Usama Bin Laden? Den var rolig. Samma producent som gjorde Super size me. Klockren.

Ikväll är det slutet på min 1-veckas semester och Mattias börjar jobba igen på måndag. Så vi ska käka ute ikväll. förrät och varmrätt och kanske efterrätt? på Cromwell. Ska bli gott. Mysigt. Ska dit vid sju ungefär. Vi har inte bokat bord, men hoppas på det bästa. Ibland måste man våga leva! ;)
Vid nio ska vi sen vidare till stan och gå på bio, IGEN. Den här gången blir det G.I Joe. Vi ska gå med Karin och Micke. Ska bli skoj!

Jobba imorgon. Vi har finfina priser på K-Rauta denna helg. Upp till 40% på lagerförda varor. Passa på! ;)


Strax börja göra iordning mig. Kyss och smek.