IKEA, I'm in love.

Igår var jag på IKEA. Det var nice. Köpte mig en ny säng, eller Oss, en ny säng. 160 cm bred. I lööööv it. Kommer hemlevererat mellan 12-16 nån gång. Ledig idag. Lägga mig tidigt ikväll. Ska upp 05,30 imorgon bitti. Snark.



Innan IKEA passade jag på att vara med Erik en sväng. Trevligt var det. Vi tog en vanlig fika på Jolla. vårat favoritställe.
Gick runt på stan ett tag. Erik köpte ett Star Wars spel på Game Stop. ^^

Ska börja tvätta lakan snart. Ska tvätta bort eventuella överskottsfärg på de nya grejorna. Fanns ingen tvättid så ska stå för hand. MEN MEN. Tjipp!

sunday

halluuu. sitter just nu på bör ett alkongen. ska försöka sola lite. Gör ett tappert försök iallafall!
Igår hade vi besök hemma hos oss. Anna och Kim och hälsade på från Norge så det var jättetrevligt. Dessutom var Rebecca, Andreas, Tette och Åsa här. Lite senare kom även Krill. Dagen var väldigt trevlig och vi skrattade mycket. Men berättar lite mer senare. Ska sola nu när solen är framme. hörde att det skulle bli en 21 grader imorgon Härligt när man jobbar 10-19 ;)

Puss

Ett skepp kommer lastat med...

Ett inlägg!!!!  Länge sen jag skrev sist, men ideérna har torkat.

Jobbet går jättebra. Över förväntan. Kan det mest förutom endel grejer som inte kommer upp så ofta. Arbetskamraterna är kanon verkligen och jag trivs riktigt bra med att sitta i kassan! :) Var på firmafest förra lördagen. Riktigt trelvigt. Vi åt en massa gott och det dracks en hel del. Dock blev det en ganska tidig kväll då jag skulle jobba dagen efter.

Tittade på ESC i lördags och måste säga ändå att rätt låt vann. Heja Norge! Apropå Norge kommer Anna och Kim hit från Norge. Vi ska, enligt planering vara här och grilla lite och umgås. Vet inte om ev. utgång kommer bli efter? Anywho. Ska bli kul som fan. Var på City Gross idag och inhandlade lite färdiggrillade grejer, samt den klassiska potatissalladen!

What else? Justja. Syrran är med barn! :) Så ja kommer bli moster i november någon gång. Det var inte planerat men är hur glad som helst ändå. Kommer bli en liten halvguling som springer runt.
Snart firar jag och gubben 2 år. Känns både som det har gått jättefort, men ändå känns det som vi varit tillsammans i evigheter, ni förstår vad jag menar hoppas jag. Inget speciellt inplanerat. Kanske går ut och äter en bit. Vet inte alls hur jag jobbar då.

Idag har jag umgåtts med Åsa och Per. Mycket angenämnt. Vi bestämde oss för att testa på det nya stället. Café Plaza. Helt okej. Gillade deras inredning mycket och maten var god. Lite tråkigt att det ligger precis vid spårvagnsspåret..

Nu ska jag fortsätta laga mat. Blir färskpotatis och stora grytbitar. Till det lite färsk sallad och ev. bearnaise. UHHHH! ;)


Pussilago.

i sommarens soliga daaaagar.

Nu är jag med i Facebook igen. Enbart för att snoka runt såklart! ;)

Igår var en mycket trevlig dag. Mötte upp Andreas och Christian vid en liten "park" mittemot palace typ. Solade lite. Gick och käkade glass. Drog en sväng på stan. Christian hittade tröja på Carlings.
Åkte hem. Käkade tacos. Somnade. Vaknade. For iväg till Världens bar där vi satt till klockan tolv. Blev ett helt gäng. Jag, Mattias, Andreas, Maria, Christian, Qvarna och Viktor. Sen drog vi hem.
Idag blir det att grilla. Det blir nice. Ska snart cykla till Ö&B. Köpa engångsgrill.

Imorgon börjar jag nya jobbet. Nervöst as hell.


Pussen.