Som man bäddar får man ligga.

Svullna ögon. Trötta ögon. Snorig näsa. Jag skäms. Lik en hund med svansen mellan benen. Ni vet när man gjorde något dumt när man var liten och föräldrarna inte blev arga utan BESVIKNA. Den, DEN känslan har jag känt gånger tusen idag. Det var bara att ta in allt han sa till mig. Allt var sant. Allt lät så överdrivet. Jag önskar att det var det, men allt är sant. Inget hade bretts på för att låta det mer dramatiskt än var det är. Jag borde skämmas och jag gör det också..

Ett par pussar senare, två liter salta tårar och ett "nu blickar vi framåt" så försöker jag njuta av kvällen som är kvar. Imorgon åker Mats hem och vi ses inte förrän onsdag kväll eller torsdag.


Såhär ligger det till.

Så... vad händer egentligen? En uppdatering kanske är på sin plats?
Mats har förklarat lägenheten färdigrenoverad. Känns mer än underbart kan jag säga!
Det som fattas just nu är att rensa det som rensas skall i förrådet. Jag är ledig torsdag och fredag så då rensar vi ut det som ska bort från förrådet och så ställer vi ner säng och soffa. Efter det.. ja. Då är vi 08:or båda två tillsvidare. Känns gött. Man har alltid haft en oro i kroppen, inte att det inte ska bli av, utan att när ska det bli färdigt? Renovering är ändå en lång process och till råga på det att göra i princip allt själv?..
 
Mats får tillbaka en fin summa på skatten. Jag undrar vad jag får. Det står fortfarande 0, men har svårt att tro att de har räknat EXAKT rätt.. Hmm.
 
Ne.. orkar inte skriva mer just nu. Står på jobbet efter stängningstid och väntar på att Vigge ska runda av med sina kunder. Ciao!

En (tre) bild säger mer än tusen ord.

Jag dööööör! Kolla Koopas min på sista bilden!! :D


Prinsen har anlänt.

Jag har nog aldrig varit så glad över en person som snarkar. Jag har inte hjärta att väcka honom heller. Stackarn är helt slut. Aldrig varit med om att man verkligen kan se på en person som är energilös, näst intill apatisk på sitt sätt att prata få energin tillbaka. Mats var helt.. alltså, det var lite obehagligt att se honom så nere. Först åt han en ost och skinkbaguette som jag hade med mig när jag mötte upp honom på centralen. När han sedan åt upp den (rekordtid) så kunde man verkligen se hur energin kom tillbaka. Sjuuukt.
När vi kom hem åt han en dubbel portion chili con carne. Nu ligger han bredvid i sängen helt utslagen.. Stackarn hållt igång non stop i veckor nu på lägenheten. Först jobba i Linköping och sen jobba sent på renoveringen. Första gången på LÄNGE han inte behövt göra nånting.
Ska pussa lite på honom strax.

Var en snabb sväng inne på stan idag. Köpte vaxremsor som nämnt tidigare och gick runt som en yr höna för att hitta dit jag skulle utan karta. Gick sådär. Jag fick se mig förlorad.
Jag passade på att hälsa på Anna när hon jobbade. Det var ju en månad sen, ja en och en halv månad sen vi sågs sist.
Passade på att käka lunch tillsammans. Myspysigt! Snackade massa skit och bara umgicks lite <3

Ne, ska pussa på min prins.


Update.

Vill bara poängtera till föregående inlägg att jag såklart är glad att Mats kommer upp. Saknat honom jättemycket. Vi har det lite jobbigt nu. Tyngsta lasset ligger på honom och jag har full förståelse att han inte är tio glada solar varje gång vi hörs vid. Säkerligen är jag inte alltid munter. Det här är bara ett hinder, ett test. Fixar vi det här utan bråk kommer resten av vår resa gå fint tillsammans.


Blank.

Oinspirerande dag. Väntar i skrivande stund på tunnelbanan in till stan. Köpa ett par grejer. Mats kommer antagligen ikväll men känner mig varken glad eller ledsen. Känner mig "numb". Antar att vi kommit in i någon minisvacka och det händer väl alla.


Quality time with myself.

Hemma nu. Ska få i mig lite mat och sen chilla framför tvn. Förhoppningsvis kommer min älskling ner imorgon. Saknar honom så himla mycket. Passade på att handla lite på Hemköp på vägen hem. Rostbröd, marmelad och sen flingor. Älsklingen ville testa Tresor förra veckan och jag blev med nyfiken, så passade på att införskaffa det. <3


Mitt hjärta blöder.

Orolig för min älskling. Åkte hem från jobbet tidigt imorse pga att han inte mådde bra. Han får absolut inte bli dålig för att han inte trivs på jobbet och sen har så mycket att tänka på angående flytt och allt :( helst av allt vill jag bara åka ner och hålla om honom.. men jobbplikten kallar.

Sitter med en kopp kaffe och inväntar ett bokat sängmöte klockan 16. Har vi tur sätter vi två sängaffärer idag!
Jag ska tydligen på Carpe Diem utbildning i april nere i Lysekil ett par dagar med Vigge. Blir grymt!!


Dymmelonsdag.

Vaknar upp strax efter sju av att jag får ett sms. Från Mats. Dock inte det vanliga gulliga godmorgon-sms som brukar infinna sig utan det slutar med att vi har en diskussion över telefon. Inte direkt så som jag ville att min morgon skulle börja.. Men vad ska man göra?

Sov crap inatt. Drömt konstigt som fan, vaknat om vartannat. Drömt mardrömmar. Känner mig inte alls utvilad.

Frukost..


Tröttmössa.

Precis lagt ifrån mig telefonen efter att ha pratat med Mats. Något kändes annorlunda, men jag vet inte riktigt vad. Han lät annorlunda. Kanske bara mitt trötta huvud som får för sig saker. Jag somnade till Chokladfrossa på TLC förut vid åtta och vaknade när Mats ringde förut. Trött. Kanske börjar bli sjuk.
Men åter igen. Det känns annorlunda. Jag vet inte själv hur jag ska tolka det. Känner mig ledsen. Utan anledning. PMS? Kanske.

Varit lite stiltje på mailkontakten mellan mig och Alex. Han har haft galet mycket att göra på jobbet i Linköping och förstår om han inte har tid att skriva lika ofta.

Ingen annan direkt uppdatering just nu. Känner mig allmänt hängig. Inte lust med något. Hoppas pirret i magen kommer tillbaka. Det fanns där i förrgår, varför inte idag? Hmm ;/

Imorn är det jobba och sen en ledig dag igen. Sen är det jobb fre-onsd.. Puhh, men jag bytte dag med Tomas så jag skulle få torsdag, fredag ledig istället för onsdag, fredag. Tack guling!

Ne, fortsätta där jag tog av sist, sova-time. ZzZZzzZ


Matblogg?

Känns som jag bara äter idag, haha! :D dags för middag. Blev chili con carne med ris. Det är ju så man blir tårögd.


Dagens lunch.

Blev sen lunch idag. Men blev två knäckemackor, ena med avocado och andra med leverpastej. En liten skål med kalaspuffar och vaniljyoghurt. Litet glad med apelsin och blodgrapejuice. Så ja... Nu vet ni det.


Dagens ansträngning.

Dåså mina söta läsare! Det blev inget att springa runt på stan. Pallade inte göra iordning mig och ta mig till tunnelbanan. Det slog mig lite förut; jag bor verkligen i Stockholm nu. Sjukt..
Jag tog tummen ur och gick ut en sväng iallafall. Otroligt härligt väder idag! Soligt, plusgrader och fåglarna kvittrar hej vilt utanför. Låg kläder utspridda, disken samlat ihop sig och lite smuts på golvet. Tänkte att fyyyy faaaan.. Orkar inte..
Men så tänkte jag. Kan Mats renovera och fixa i lägenheten så kan jag göra en liten skitsak som att städa lite! SÅ!! Det har jag gjort nu. Skönt med städat hem.

Eftersom jag vet hur intresserade ni är över mitt liv ska ni få en bild på vad min inhandling av mat blev från Willys. Denna månad ska jag verkligen försöka vara duktig med ekonomin. Detta kostade 177:- vilket betyder att jag har 1863:- kvar till mat/lunch/snacks. Ska göra ett särskilt fack i plånboken för matkassa. Försöka! Iallafall, här är bild på maten:


Ensamma tisdag.

God förmidag på er!
 
Jag har sovit helt okej. Varken bu eller bä. Vaknade en massa vet jag, såg att det var ljust ute och tänkte att shiiiit, vad är klockan? Tio i sju.. Somna om då kanske? Det gjorde jag och vaknade strax efter åtta igen. Känner mig redan rastlös.. Ska nog svira om, spackla på lite smink och sen bege mig ut på upptäcktsfärd i Stockholms stad.
Blir en liten tur till Kicks. Köpa vaxremsor och sen blir det att kika på strumpbyxor och sen något svart plagg. Börja redan tröttna på mina kombinationer till jobbet! :D
 
Orolig över min älskling också.. Som jag säkert tidigare sagt är han så stark. Lite för stark ibland. Han ska klara allt själv och vill visa att han kan. Han vill göra mig stolt, vill visa att han kan fixa iordning lägenheten när jag har så mycket nytt för mig uppe i Stockholm. Men ensam är inte alltid stark och det är något ALLA borde inse. Iband behöver man en hjälpande hand. Man ska inte vara rädd för att be om hjälp.
Mats har ont i kroppen efter all renovering och jag känner stor skuld till det trots att det inte är mitt fel. Jag kan inte påverka att jag inte kan åka ner till Norrköping och hjälpa honom..
 
Usch.
 

Måndag kväll....

Skapligt trött tjej skriver inlägg nu. Borde gå och lägga mig men har ingen lust alls.
Imorn blir det en sväng på stan tror jag. Konstigt att vara ledig och vara kvar i Stockholm. Det blir en första gång faktiskt.
Mats meddelade att alla golvlister och socklar är på plats, nu är det bara finputsningen kvar, lite färg som försvunnit osv. Kommer bli grymt!
 
Jag och Tomas stängde butiken själva idag. Intressant värre måste jag säga. Inget dramatiskt alls hände, men kul att vi var själva, hehe. Bäst att vänja sig antar jag. Sprang som små djur till bussen också. Satans vad jobbigt det var, inte sprungit på månader och så till råga på det så hade jag en stor tung jävla sportväska hängandes på ryggen. Usch.
 
Våfflor åt jag idag! Så sjuuuuukt jävla gött alltså. Tomas bjussade. Har inte ätit våfflor på många år, måste fixas snart igen.
 
 
Ne, sorry, dags för denna korean att sova.

Måndag, är du här igen?

Trött.. Somnade ganska fort på tåget. Precis käkat en stadig måltid bestående av risifrutti, macka, kaffe och juice. Satt fint. Rätt hungrig när jag kom fram till jobbet. Nu väntas en energidryck. Hoppas på att vakna till lite.

Mycket uträttat i helgen! Golvet lades färdigt i sovrummet och även golvlister sattes dit. Garderoben är på plats och sista hyllan till tvn sattes upp på väggen. Träffade även Emma och Jakob som ska hyra vår lägenhet igår. Träffat Emma förut, men första gången med Jakob i och med att han bott i Oslo och precis flyttat tillbaka.

Denna vecka blir jag kvar i Sumpan. Hoppas på att Mats kan komma upp i helgen då han har långledigt över påsk!

Ne, dags att pyssla med något annat.


Renovering.

Det här med renovering alltså.. Det tar sådan tid, kostar pengar och tar tid.. Suck. Har inte tålamod till sånt. Fick skön lön från K-Rauta denna månad, semestern kom på den här så det var nice. Men dock kommer mer än hälften försvinna. Snickaren ska ha 11,300:- för jobbet han gjorde (helt ovärt när jag ser tillbaka). Mina räkningar kommer gå på 11,000:- Fiiiint... Hoppas man inte åker på någon skattesmäll också, det vore ju verkligen the icing on the cake.
Pratade med öh... Vigge eller Tomas på jobbet om renovering. De tyckte att renovering kan ta väldigt mycket på ett förhållande. Visst kan det vara så. Beror på till vilka aspekter man ser det på. Jag har inte märkt av något direkt förutom vissa smågrejer. Lite "Arga snickarn" över det. Mats säger "så kan du inte göra, då blir det inte bra". Nähä? Hur ska jag göra då? Jag är fullt medveten om att tjejer i regel inte är en fena på renovera, hamra och borra. Det betyder inte att vi ha tummen mitt i handen. FÖRKLARA istället hur vi ska göra istället för att säga att det blir fel. Du kanske får sänka dig till en lägre nivå av intelligens när du ska förklara, men är det förklarat en gång, då vet jag till nästa.. Kan förstå också att det är "lättare" att göra det själv, det går fortare och det blir gjort på rätt sätt och ditt sätt från början. Jaja.. ni tjejer som läser bloggen som är i ett förhållande och renoverat eller liknande vet vad jag pratar om, ey? ;D
 
Jaja, börjar bli lite småsugen på något, en skål med flingor eller en korv med bröd kanske?
 
Bajj.

TGIF!

Ranna köper lunch. Sen lunch yes, men är man inte hungrig så är man inte. Min tur sen! :)
Sålde en tempurkudde förut och fick kunden att komma tillbaka för att köpa bäddmadrass och ny kontinentalsäng 160x200. Oh yeah. Det blir nog en säljare av mig med ;) igår sålde jag säng förresten. Haha! Säljer bara Jensen-sängar och Tempur-kuddar ;D

Nu kom Rannish tillbaka så ska pallra mig mot Ica och se vad man kan tänkas smaska på ^^


Dötid.

Hade så gärna velat följa med på after worken ikväll med SOVA! 25:- ölen/vinet och 50:- för drink och gratis käk. Men men. Mot Norrköping. Vill ju bli klar nån gång! Ser mest fram emot en ledig helg. Det ska bli underbart! Har egentligen inget direkt att skriva om egentligen. Fördriver lite tid. Vi har haft 2 kunder på 2 timmar så mycket dötid blir det.
Bjussar på två bilder på mig själv där jag hänger i Tempur Promessa kontinental.


Lunch!

Än så länge lugnt i butiken. Nu är det dags för lunch. Tog med mig en låda av lasagnen jag gjorde igår. Ahh! MAT!


Hallå från Infra City!

Godmorgon sötnosar!
 
Står just nu på jobbet och fördriver lite tid medans mina kära arbetskamrater stamplar in snart.
Soo.. Mina två dagar i Norrköping har varit produktiva må jag säga!
Golvet i vardagsrum och kök är nu färdiglagt! WOHO! Första gången jag gav mig på kapsåg och sticksåg, jag nervös som fan. Har sjukt stor respekt för såna maskiner. Det gick bra, alla fingrar är intakta. Jag fick en sticka i fingret, men det var väl det. Mats ska fortsätta lägga golv idag när han kommer hem. Han beräknar att bli klar med hallen idag, men vi får se vilka problem som dyker upp längs vägen.. brukar ju bli så ;)
 
Hehe, iallafall. Spelade badminton i tisdags. Träningsvärk nu.. Pinsamt. Det är inte så att jag inte kan gå, men jag har lite värk i lår och rumpa, och armen. Gött!
Imorgon kväll blir det att bege sig mot Norrköping igen. Fortsätta hjälpa till att lägga golv, eller blir att hjälpa till på lördag, kommer hem så sent på fredagkvällen.. :)
 
Inatt vid 01.00 så ringde Mats telefon. Jag vaknar med ett ryck och Mats likaså. Han tänkte genast att det kanske är någon av hans kollegor som varit med om något så de inte kan komma till jobbet idag. Ett nummer han inte känner igen, men han svarar ändå.
"Ja, det är Mats"
"Hello? I'm wondering about the apartment?"
 
Jävla stolpskott.. VEM RINGER OM LÄGENHETSANNONS KLOCKAN ETT PÅ NATTEN?!?!?
Mats försökte så gott han kunde, med lugn röst säga åt honom att klockan är ett på natten, han ska upp om 4 timmar, han få ringa en annan tidpunkt. När då? frågar han. 
Hahah! Ja.. kanske inte klockan 1 på natten iallafall ;)
 
Jaja, nu ska jag ta mig en kopp kaffe till så man vaknar till liv.
 
 
Ciao! <3

Godnatt Stockholm!

Hallååååå!! :D

En lite salongsberusad Jannika ligger i sängen och ska sova. Sex & the city på tv. Good stuff.
Sjuuukt trevlig kväll på AG med bästa bästa. Så mycket skratt ikväll! :D
Och maten.. o.0 looooordy lord. Köttet var helt amazing. Föll sönder i munnen. Deras hemmagjorda bea var out of this world och deras shiraz vin var helt suveränt till maten. Det kunde inte bli bättre!

Men nog om det. Sova. ZZzZz


Måndag idag?

Måndag! Som min käre kollega sa igår; "vad är det för dag? Det känns som om alla dagar flyter ihop med varandra."
Det blir ju lätt så när vi jobbar som vi gör. Vi jobbar allihopa tre helger av fyra och ledig många vardagar så det blir väl lätt så. Något som är skönt dock är att aldrig behöva jobba skift. Samma tider varje dag! Sen också att få jobba i sina privata kläder är guld. Visserligen är de svart, men ändå. Sjukt nice!

Enormt taggad inför kvällens middag också. Ska bli grymt gott! Det bästa är att få umgås med mina härliga kollegor. Näst bästa är att SOVA står för notan.


Ni får en tjusig bild på min jobb-outfit idag. Tjoho! Piffade till det med ett hårband också. Så det kan gå! :D


En dag i mars.

Så var man ensam igen.. Känns så jävla ensamt. Gör så ont i hjärtat, får en klump i halsen och försöker inte fälla en tår..
Iallafall. Jobbet gick segt idag. Sålde ingenting.. Hade jäkligt roligt med grabbsen iallafall. Snackade massa skit och körde blindtest i butiken.
Imorgon blir det jobb med Vigge och sen en minikickoff med jobbet. Det blir käk på AG - Allmänna Gallerian. En riktigt bra köttrestaurang, bland den bästa i Stockholm. Det går inget bra tåg eller buss tillbaka till Norrköping på kvällen så blir att åka tillbaka på tisdag. Då är det dags att lägga golv!
Vecka 13 så ska jag jobba i Barkaby. De har betydligt mer kundflöde så det ska bli intressant.

När jag kom hem så väntade middag med Mats, Fredrik, Uffe och Fredriks nya tjej Stephanie (som var jättegullig).
Kul att träffa dem!

Funderar på att gå och lägga mig. Uttråkad, rastlös och ensam.
Ser fram emot imorgon!


Mitt första Stockholm-moment.

Fick en liten "hehe" upplevelse nyss. En tjej kom precis och frågade mig vart hon skulle gå/kliva av för att komma till ett visst ställe. Tyckte det var ironiskt i och med att jag precis flyttat hit. Poäng till mig! :D hihi

Alltså.. På allvar så äter jag upp gardinerna i bussen snart! Hungrig.. Får se vad Ica har att erbjuda ;D

Puss


Snart så!..

Vårat hem i Norrköping ser ut som kaos. Det ligger skräp överallt, färgburkar, stegar, sågar och massa annat skit. Men nu känns det verkligen hörrni! Det börjar kännas som sluttampen nu. Lasse har inte mycket kvar att göra nu. Vi rev golvet i vardagsrummet igår. Fort gick det, men fan vad skräp det är nu. Plastmattan ska rivas bort och golvet i sovrummet ska bort, men vi får lägga ett rum i taget och flytta runt möblerna. Snaaart flyttar han upp! :D

Sitter på tåget på väg upp till Stockholmo nu. Trött, men piggnar nog snart till. Hungrig är jag också.

Haft tre suveräna dagar i Norrköping! Umgåtts med syrran och Patrik. Gick på stan och införskaffade en ny pryl.. ;)
Blivit mycket mysande <3
Filmer, serier men knappt ingen tv.

-15 grader imorse. Dags för vår nu va?


Mår inte bra.

Jag är helt slut. Känns som jag börjar bli sjuk.. Tror det är för att jag jobbar 6 dagar i rad nu. Otroligt mycket att ta in. Inte bara jobb utan allt runtomkring.
Ta sig en tupplur kanske..


Idag är en ny dag.

Allt jag nyss skrivit försvann.. Kul.
Summering:
Ni får en snapshot från en Harlem shake video som SOVA Länna gjorde iom att jag inte kan lägga in videor.

Jag pratar med Alex igen.

Jag är påväg till Norrköping i skrivande stund! <3

Jag fick beställa vilken kudde jag ville ur Tempurs sortiment idag från utbildningarna.

Puss!


Och så var det söndag.

Det blev en avocado, det blev också min spinn på carbonara. Nu har jag matlåda för imorgon och en matlåda i frysen. Trött...
Glömt att nämna hur underbart det är att få klä sig i civila kläder?! Det är lite svårt att variera sig lite med svarta kläder då jag inte äger många svarta plagg.

Iallafall, en liten bild på mig idag. Svart klänning och svart tunn flygig kofta, sen skymtar man visst min namnbricka, Tjoho!


Ett ledset hjärta.

Varför ska det vara så jobbigt att säga hejdå? Jag vet ju att vi ses snart igen. Jag jobbar ju bara imorgon och sen är jag ledig.. Men fan, ögonen är svullna efter jag gråtit, näsan är igentäppt.

Haft flera diskussioner om olika saker i helgen, ena diskussionen är för privat, men det var mer ett klargörande än en diskussion. Däremot hade vi en diskussion om ett besynnerligt sms jag fick igår. De som varit med mig i livet sen jag var 14 år kommer säga; WHAT!??!?
Yup, out of the blue fick jag ett sms från Alexander. Japp, Alex som var från Mjölby och var tillsammans med Jaeger. Inte ett pip på 7 år. Chockad? Ja.

Sugen på Carbonara förut, men just nu känns allt lite halvgrått och jag vet att det är är skitlarvigt jag vet, men utan Mats känner jag mig halv. Jag går på reserv tills vi ses igen. Jag har hittat min motpol i livet och det gör ont som fan utan honom.

Ne, blir en avokado nu och se om nåt roligt går på tv.


Uppdatering från Sthlm.

Ännu en jobbhelg avklarad. En till och sen är det ledigt. Ska bli skönt. Än så länge känns det inte riktigt som jag jobbar helg. Vi har så kul tillsammans och tiden går fort i och med att varje sängkund man har, tillbringar man ca 1-2 timmar med. Igår sålde jag en säng till. Vi hade ett sängköp och tre andra kunder, jag var försäljare på allihopa. Härligt! Men faaaan vad svårt det är att sälja säng. Sagt det förr, men säger det igen. Minsta felsägning eller bortglömd fras att säga kan göra så att hela affären går åt helvete. Men men, övning ger färdighet :)

I helgen har jag haft Mats här och det känns helt underbart. Känns som vi kommer varann närmare och närmare fortfarande såhär efter över ett år.
Imorgon har jag leverantörsutbildning mellan 8-17. Ska bli nyttigt och intressant! Efter det tar jag "helg". Ledig tre, TRE dagar!! Åker ner till Norrköping för att övervaka renoveringen.

Ne, dags att gå av bussen.

Puss


Sleepless in Sundbyberg.

Svårt att somna. Försökt ett par timmar, men ingen position känns bekväm att ligga i. Jag vänder, vrider, suckar, av med täcke, på med täcket. Fluffar till kudden, vänder på den, vänder tillbaka.
Kanske är det sängen? Kanske var det kaffet jag drack vid 16 som gör sig påmind nu? Serier har rullat på dov volym i bakgrunden, inget händer.. Mina ögon svider av trötthet, men hjärnan vill inte koppla ifrån, vill inte förstå att jag, VI, jag och kroppen tillsammans behöver vila.. Suck.
Ilk give it another go..


Jäkta, skynda, rusa.

Min morgondag har varit så pass givande att ni ska få ta del av det.

Klockan ringde 05.00. SNOOZE. Mats klocka ringer, han stänger av. Min klocka ringer igen efter 9 minuter. Snooze.. Mats mumlar nånting om "bara 3 minuter till" och kryper närmare. Min klocka ringer 05.18. Sätter mig upp, halvt zombie stapplar jag mig ut till badrummet. Linser i och make up på. Trötta går vi ner till stationen. Pussar Mats hejdå, gör ont i hjärtat.
Väntar på mitt tåg som går 06.27.
Sätter mig på min plats, pluggar i hörlurarna och somnar halvt som halvt. Väl på Stockholm central jäktar jag ner till tunnelbanan för att hinna med det till Hjulsta. Hinner lagom kliva av från rulltrappan och gå direkt in i tåget.
Kliver av tunnelbanan och rusar hem till lägenheten, slänger in min stora väska, slänger ner några få saker i handväskan och rusar sen ut för att hinna med bussen. Nu sitter jag här och ska ta pendeln mot jobbet.
Utbildning i 6 timmar.

En trött Jannika säger hejdå, for now.