Mobilinlägg nr 58.

Träffade Mattias idag..

Kommer ta en bloggpaus på obestämd tid. Jag mår inte bra och har hjärtklappning. Behöver en paus från allt och alla. Ring inte, jag kommer inte svara iallafall. Skicka iväg ett meddelande om det brådskar. Puss.

Mobilinlägg nr 57.

Det här känns inget bra alls.. jag vill inte börja känna såhär. Trodde de här känslorna var slut, hade slocknat? Varför dyker de upp nu? Jag vill inte.. kan inte.. ska inte.. känner mig så sjukt förvirrad. Känner mig inte hemma nånstans. Känner inte att jag platsar nånstans. Tror att en anledning till att jag fattat så mycket tycke för jobbet är att det har kommit att bli en trygghet. En plats där jag alltid kan träffa trevliga människor, en plats där jag alltid kan återvända, en plats där jag inte är ensam.. just nu är det enda jag kan tänka på är varför svarar inte Mattias i sin telefon? Vad gör han? Kommer vi prata igen? Tänker tillbaka på de senaste 4 åren. Nästa torsdag skulle vi firat 4 år tillsammans. Har jag gjort rätt val? Fan.. jo, det har jag.

Känns bara ont, tungt att min största kärlek hittills inte ens vill prata med mig längre. Känns som ett hugg i hjärtat att den kille som skulle kunna bli min nästa kärlek, inte ens tar sig tid att träffa mig.. Nu har jag gråtit mig till sömns tre nätter i rad. Ännu en gång har du fått mitt hopp uppe. Senast som i fredags i telefon, men som vanligt försvann det.

Jag hittade min laddare till systemkameran btw. Yayness :)

Mobilinlägg nr 56.

Tag, you're it!

Just nu känns det som jag lever ett sådant liv. Först får jag uppmärksamhet från Mattias, bryr mig inte så mycket. När jag väl gör det, då springer han ifrån. Jag blir frustrerad att han inte vill prata med mig, ringde tre gånger utan svar. Ju mer han håller distans, desto mer vill jag desperat få tag på honom. Spela svår? Funkar ibland, beror på situation. Däremot, när det gäller dig, yes you. Ju mer du håller din distans och spelar hard to get, så tar jag lika mycket distans jag. Skönt att den här veckan varit fylld med aktiviteter trots det att jag velat vara själv. I måndags spelade jag minigolf med J&P. Jonna vann, jag förlorade. Igår var vi på tropicariumet ute vid Kolmårdens djurpark. Zoey älskar apor! Idag har vi haft picnick, picknick? vid folkparken. Busade massor med Zoey! Efter det, hem till J&P och käka tacos. Schomme kom och sällskapade, spelade 35 rundor på Marioparty 8. Segt. Patrik vann. Imorn ska jag äta frukost med Anna, lapa lite sol om vädret tillåter! Efter det ska jag, Henke, mamma och pappa ut för att kika på när Patrik åker en sån där vroom, vroom-bil. Tar 0-100 km/t på 3 sekunder. Hehe, Patrik är livrädd, tror han kommer dö. Fredag är en oplanerad dag. Lördag ska jag tvätta, sen dricka några öl med kära bekanta. Söndag blire bio. Så min första semestervecka har varit ganska fin!

Mobilinlägg nr 55.

Känns som jag är tillbaka på ruta ett igen. Med allt. Jag känner mig helt förstörd. Låt mig vara ledsen. Låt mig vara ifred. Jag repar mig.. just nu behöver jag Liseberg. Flytta? Flytta ifrån mina problem? Naa, det löser ingenting. Behöver få träffa nya människor, få träffa nån? Skulle behöva festa i en ny stad, få festa, dansa med nya härliga människor. Vill komma bort från allt och alla. Borde kanske göra en Josephine, fast i mindre form? Kanske skulle tagit fem sammanhängande veckor för att sedan bo hos Josie i fem veckor. Trött på det här livet just nu. Det enda positiva i min situation förutom min familj är Anna som står mig närmast. Hon är världens bästa stöttepelare och bollplank. Känns inte direkt som jag har något kvar här. Trodde du var en anledning att stanna kvar N, men efter allt som har hänt, efter alla gånger du fått mig må som en prinsessa för att sedan trampa på mig. Jag mår så jävla dåligt pga dig, men det finns inget jag hellre vill än att tillbringa all min tid med dig. Det är dags att sätta mig själv i första hand nu. Vill du ha mig får du visa det. Dags för dig att kämpa om det är det du vill. Jag vill inte behöva gråta mer över dig, mer än glada tårar. Jag har haft en blandad start på året. Put me out of my misery.

Mobilinlägg nr 54.

Kvällen tog sig en konstig vändning. Har gråtit litervis känns det som. Skulle förbi Mattias och prata om diverse saker hade jag tänkt. Han skrev att han inte vår där, så tänkte hämta min kontroll istället. Lägenheten var tom. Han var inte där eftersom han har flyttat ut. Allt brast där. Det känns.. annorlunda. Jag är trött på att vara ostabil med mina känslor. Trött på att kastas runt. Vill bara försvinna från omvärlden. Stänga av min telefon. Bli onåbar. Jag är trasig inombords. Vet inte vad jag känner för Mattias. Min reaktion på att han flyttat ut var inte den jag trott. Vet inte om jag gillar den jag är nu, den jag håller på att bli? Krill och jag har sagt upp vår vänskap tillsvidare och det gör jävligt ont i hjärtat. Så mycket offrande. Så mycket hål i mitt hjärta, trasig själ. Jag låtsas må bra, hålla fasaden för att slippa sympati. Hur lång tid efter lördag? Huh? Sluta lek med mig. Jag går sakta under ändå. Får se när jag repar mig. Kvällen tog hårt på mig. Först uppsagd vänskap och sen vår tomma lägenhet. Every cloud's got a silver lightening. Om det är något viktigt får ni väl ringa på dörren. Om jag är hemma vet jag inte.

Fredde, du är min underhållning.






Ack så himla trevligt att lyssna på honom. Killen är ju rätt schysst på att hantera alla sorters instrument. Från dragspel till flöjt. Sammetslen sångröst. Vissa drag av James Franco har han också, vilket gör det hela jävligt finare också. Kolla in!

Mitt hjärta.

Du vet den där muskeln som sitter innanför din bröstkorg? Otroligt vad den läker fort när det kommer till känslor. Inatt drömde jag om Mattias hela natten, hur mycket han hatade mig, hur mycket han avskyr min åsyn. När jag vaknade var jag lite ledsen. Tror det hade lite med att jag var ledsen när jag gick och lade mig. Ältade en massa grejer i huvudet. Tänkte mycket på mitt och Mattias förhållande innan jag somnade. Hur jävla bra vi hade de mestadels, men hur annorlunda det kom att bli mot slutet. Hur mycket han än kommer att hata mig så kommer han alltid ha varit min första kärlek. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer föralltid älska honom på ett sätt.
Just nu gör jag plats i hjärtat för en alldeles speciell kille. Som sagt, lustigt hur fort vi läker inombords. Minns som det var igår jag knappt kunde hämta andan pga all gråt och hyperventilering den 17e mars. Jag har aldrig varit så trasig som jag var den kvällen, men jag har samtidigt aldrig känt en så positiv instinkt till framtiden som då heller.

Mitt hjärta har fått sig rejäla smällar sedan den 17e mars. Delvis på grund av Mattias och vårat uppbrott, men också hjärtats styrning till den här andra killen. Kommer inte ihåg att det var såhär jobbigt att tycka om någon. Att det skulle vara såhär komplicerat. Dock har jag alltid kämpa hårt för att få det jag vill ha om jag vet att det går att uppnå.

Den här veckan har bara börjat. Trots det har jag inte träffat dig sedan i torsdags. Fan i helvete vad jag saknar dig redan. Saknar bara att få prata med dig i telefon. Är så glad att vi iallafall fick en chans att prata i fredags. Men det kan väl vara bra att få sakna varandra I guess. Att längta efter någon är bland det bästa som finns. Trots det är jag fortfarande rädd att förlora dig. Snälla ångra dig inte. Vill kunna genomföra Annas små planer :D Vill ta med dig till Stegis nästa år med resten av gänget. Vill vakna upp vid din sida varenda fucking dag. Vill vara din..

Höjdpunkten att se fram emot inom den närmaste framtiden är;
Att du kommer hem igen, självklart, men förutom det. LISEBEEEEERG!!! Kan inte säga det nog med gånger. Liseberg!!!! Omfg. Hoppas vi inte kommer dö på bilresan ner eller upp och inte att någon maskin får för sig att stanna när vi hänger upp och ned. LISEBERG!!!
Imorgon ska jag sola. Sola I tell you, härligt att min semester börjar med soligt väder, keep on going please.
Ne, nu hoppas jag min kära syster och hennes sambo kommer hem så jag kan åka hem och fortsätta filosofera om livet. Mitt vardagsnöje här i livet. Du och jag John Dorian, du och jag.


(Lånade av Anna;
www.anniball.blogg.se)

Mobilinlägg nr 53.

Galen stekarfest ute i Stegeborg igår kväll. Har nog inte haft så roligt på länge faktiskt. Var först hemma hos mamma och pappa under dagen. De skjutsade hem mig runt 17-tiden. Jag fick bråttom att slänga in mig i duschen innan the crew kom och hämtade upp mig. Slängde på mig min nya festblåsa och sminket på. Håret orkade/hann jag inte göra något med. Fick valuta för pengarna under de första 3 minuter jag bar den ute bland folk. Fick i uppdrag av Anna att köpa cigg till henne så vi skulle spara tid, (som hon ändå slarvade bort sen) så jag går ner till kiosken som ligger 50 meter ifrån mig, köper det jag ska ha och får sedan en busvissling efter mig när jag går ut. Haha, suck :P Blev iallafall upphämtad strax efter 18.00. Snälla Johan skjutsade ut oss och kom sedan och hämtade oss när vi skulle hem. I bussen satt redan Berg, Micke Vahter, Emelie, Bea och Anna. Sjuhelvetes gäng alltså. Vi kom iallafall fram och fick vårat bord. Servicen var usel, dålig ursäkt att det var rörigt och mycket folk. Ett bättre system kanske? Jaja, vi träffade på Mogge det första vi gör, lagom rund under fötterna. Han satte sig ner vid vårat bord. Champagneen kom in och vi skålade för en trevlig kväll. Helrör med absolut vodka fortsatte rulla in och alla mådde jävligt fint. Iallafall jag. Stegeborg är litet. Vi träffade Michelle och Calle också. Sa hej till expediten ifrån VILA?!!? "hej, jag handlar där ofta?" Kvällen var iallafall sjukt trevlig. Visst, det kändes av att det var lite par-uppdelat, men vem bryr sig egentligen? Hade svinkul hela kvällen. Rosévin efter rosévin beställdes in. Var lite lagom stadig i benen där ett tag. Annas sambuca shot gjorde det inte bättre ;D Vi dansade som fan nån kille på dansgolvet tog tag i min arm, snurrade runt mig och tyckte vi skulle dansa. Det tyckte inte jag. Kvällen tog slut vid ett nån gång, hade inte riktigt koll på klockan. Anna och jag stack till toan en sista gång, helt plötsligt när vi kom tillbaka satt det en ny kille, som vi inte snackat med under kvällen i vår lilla buss. Marcus, 30 år, gammal klasskamrat till Micke från gymnasiet. Han fick nöjet att åka med i vår partybuss. Tycker lite synd om Johan som tvingades lyssna på vårat gallskrik till Seven nation Army. Så kan det vara. Micke var full, därav hans gulliga konversation med Marcus innan Micke slocknade på Bergs axel.

-Ey! Marcus!? -Ja? -Du vet, tjejen bredvid dig? (det torde vara jag då) -Ja, vad är det med henne? -Det är en bra tjej, ni skulle passa jävligt fint tillsammans alltså!

Efter det slocknade Micke och vi andra fortsatte i sång. Marcus var intresserad, märktes lång väg. Speciellt när Vahter spillde ut rödvin på mig och Bea och jag fick över mina lår och det kom över sätet. Försökte torka bort det som gick (thank god för barbent, så jag inte hade ljusa byxor på mig). Marcus hjälpte till att torka bort vin på mitt lår, försökte få det att se oskyldigt ut. Fortsatte sedan att ha sin hand vilandes på sätet väldigt nära mitt lår. Haha, ja.. Anyhoo. Vi var tillbaka i stan runt två. Marcus och jag var på för utgång på Hugo och Anna och Vahter var på. Vi blir avsläppta vid CJ-parken. Börjar gå bortåt. Upptäcker att det är helt dött. Hugos är stängt? Lika bra det. Vi gick till kebab baren vid rådhuset och käkade. Var inte så hungrig när jag väl började käka. A och V.delade på pizza och sen skulle vi gå åt varsitt håll. Sötnosarna gick neråt resecentrum igen och jag och Marcus slog följe åt andra hållet. Utanför hans port frågar han mig om jag skulle följa med upp. Tackade nej och sa att jag skulle vidare hemåt. Han frågade om jag inte ångrade mig med mitt beslut :P Han fick en kram och sen gick jag barfota hem till mig.

summa sumarum så såg min kväll ut sådär. Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa tillsammans med Jonna och Patrik. Fikade lite och åt välbehövlig bakismat. Nu tänkte jag krypa upp i soffan och kolla serier//film och äta jordgubbar från päronens trädgårdsland. Ha en fortsatt fin kväll. Jag ska njuta av att semestern börjar på riktigt imorgon genom att gå till gymet. Ska bli hur grymt som helst. Längtar efter att få gå på band och lyfta lite skrot.

Puss!

7 sorters blommor under kudden.

Var det någon mer än jag som plockade sju sorters blommor och lade under kudden igår? Blev visserligen inte de exakta blommorna som man ska ha, men ändå. Visst drömde jag om en kille. Eller flera, fast det var en person som stod i fokus under hela natten. Om det blir min framtida man återstår att se! HAHA! :D
Sitter kvar här hos mamma och pappa. Väntar på att få åka hem så småningom, vet inte riktigt när vi ska iväg till Stegeborg, men om ett par timmar gissar jag! :) Ne, ska kila nu! Puss

Mobilinlägg nr 52.

Ledsen, trött och sårad över att jag blottar min själ. Jag smutskastar mig själv i många lägen. Jag sätter mig näst intill alltid efter alla andra. Jag känner mig lite som ett fån. Det är svårt att säga när jag redan sitter här, men om jag vetat att det skulle ta den tid det tagit, and still keeps on goin. Att jag skulle nedvärdera mig själv. Att jag skulle må så pass jävligt som jag gjort. Alla gånger jag gråtit. Varje gång mitt hopp fått en ny glöd, för att sedan blivit släckt på två sekunder. Att veta, att det man vill ha mest i hela världens inte går att få. Om jag vetat allt detta, skulle jag antagligen och säkerligen inte gått till Henka den 19e mars. Jag är ledsen över att alltid komma i andra hand i din värld. Just nu finns det inte plats för en sån som jag i ditt liv, men jag hoppas att din semester fått dig att tänka annorlunda. Kärlek är en jävla lustig uppfinning. Jag hoppas iallafall att du verkligen laddar dina batterier den här veckan. Att du kommer tillbaka med en ny glöd, sugen på att börja ett nytt liv. Jag har haft tålamod nog, jag har gett allt jag har och lite till, jag har kämpat färdigt för oss. Jag hoppas att du inser att allt det vi har, inklusive vår vänskap, kan gå förlorad. Vi hörs om en och en halv vecka igen Skalman.

Btw! Glad midsommar folket! Ska bege mig till mamma och pappa om några timmar. Puss!

Mobilinlägg nr 51.

Fan vilken dag. Ingen lugn stund förutom på min lunch, men den slutade ju jävligt iallafall. För det första; varför sätter man personen som går på semester på stängningstid? Är inte det emot lag? Varför de satte bara två stycken idag på schemat var också otroligt, dessutom att de schemalägger Michelle till 16.45 utan att de frågar henne? Jag skickade hem henne kvart över fyra. Annars har det väl varit trevligt med mycket kunder plus att man har 1500 kr från friskvård i plånboken. Visserligen ska det gå till Göteborg. NU HAR JAG SEMESTER!!!!! Holy moly, vad ska man göra nu då? :D längtar som fan till 5e juli alltså. Galet roligt. Brudarna jag åker med är ju värsta guld, så det kan inte bli fel ^^

Alltid kommer det något emellan så vi inte hinner prata. Fick inte ens säga hejdå åt dig ordentligt. Visserligen ses vi igen om lite mer än en vecka, men hann inte ens med en kram.. Det gjorde mer ont än vad jag trodde när du gick därifrån. Det kändes förjävligt rent ut sagt. Slängdes in i kassan direkt med kunder non stop så hann inte reflektera så mycket. Nu är jag mest ledsen över att vi inte kommer höras på ett bra tag. Vid andra omständigheter så kunde jag ringt dig där nere, men inte nu. Sen förundras jag över att varenda jävla gång vi pratar med varandra utanför jobbtid, så ringer hon alltid. ALLTID! Kan undra om hon satt någon sensor på din telefon som ger utslag när jag är i närheten. Kommer sakna dig, varenda dag. Vill inte låta som någon needy tjej som tofflar runt eller sitter fast vid din sida. Men du får mig att må bra. Du får mig att må på ett positivare sätt. Tror inte det bara är jag själv som märkt det. Kommer sakna ditt skratt, dina kramar, ditt igelkottshår, hur du retas med mig. Hoppas du kommer sakna mig lite också.

Nu blir det en macka till kvällsmat och sen lite jordgubbar till efterrätt. Är det semester så är det!



Kära Pia Larsson.

Jag avskyr dig med allt vad jag har i min kropp. Du kan måhända vara en supertrevlig tjej med världens bästa familj, men dina handlingar är inte okej. Jag förstår att du vill skydda din kära lilla vän men snoka i andras privatliv? Jag hoppas att du inte kommer lära ut din svartsjuka och din nyfikenhet att snoka till ditt barn. Jag vet med säkerhet att, så fort jag skrivit här, något "olämpligt" i dina ögon så lyfter du telefonen och rapporterar likt den spion du är. Fuck yourself och skaffa dig ett roligare liv än att gräva ner dig i andras. Din vän är en vuxen människa och hon kan sköta sina så kallade problem utan din hjälp. Btw, nästa gång du gör dina naglar på Mist och du ser mig gå förbi som sist du såg mig, ge mig inte onda ögat va? Det är inte du och jag som har konflikter med varandra. Jag är bara tjejen som vill ha kärleken.

Mobilinlägg nr 50.

Nu tycker jag det är dags för kvällens i vanliga ordning, blogginlägg. Får se vad jag skriver om idag. Kanske inte lyckas charma.er som igår. Jag kan ju skriva något i stil med.. eh. Idag har jag ätit korv. HAHAHA!! Det var inte meningen att jag skulle tänka så snuskigt. Jag har varken ätit varm, grill, prins eller människokorv. Jag åt en macka till middag. Fast en penis hade ju varit trevligt, fast inte att äta på, bwahaha.

Folk tyckte visst om mina kakor. Det var ju trevligt, då slapp jag äta själv, för om jag gjort.det hade jag blivit ännu tjockare än vad jag redan är. Om ni hör någon rulla fram här i Norrköping så är det bara jag. Såg att Burger c/o ska öppna i stan igen. MEN HALLÅ!! På tisdag den 5e juli far jag, Anna, Nicko och My ner till Göteborg. Tisdagen ägnas åt Liseberg <3 på kvällen svirar vi om och gör Götet osäkert (på en tisdag) kanske är nattklubbar öppna på tisdagnätter? Annars får vi väl sitta på någon pub eller uteservering. Fyra snygga singeltjejer i Göteborg. Kan inte slå fel, eller? Fast jag räknar inte Anna som singel. Du är ju redan upptagen, sort of. Det får bli jag, Nicko och My som röjer stället. Åh! Ser verkligen fram emot att åka. Besöka Zara och topshop när vi är där. Shoppa, oh yeah ;D nån som vill ha en beställning när vi är där? Fan, har verkligen inget att skriva om ikväll. Antar att jag tömde allt igår.En trevlig grej? Imorgon är det sista arbetsdagen för mig innan jag går på semester i två veckor. Har inget planerat förutom Göteborg och det känns fint. Ska träffa Erik nästa vecka, annars är min kalender tom. Ska faktiskt försöka dra till gymet var och varannan dag. Dags för slappo att bli lite mer fit! Ska bli nice. Ne. Fy fan vad trött jag är. Ska hälsa brushan John att göra sitt jobb nu. Såhär kan vi inte ha det. Snart liknar jag en såndär nickade docka. Imorgon kommer lönen btw. Sista dubbelhyran! Nästa lön blir man 3500 kr rikare. Lagom till andra delen av semestern! Sluta babbla Jannika! Lägg dig!

Mobilinlägg nr 49.

Bra start på dagen. Mysig start på dagen. Blev inte så mycket målande idag. Har försökt klura ut hur jag ska få exakt samma motiv till den andra canvastavlan. Tricky indeed. Men det ska nog gå. Får klura ut något imorgon efter jobbet. Jag var duktig och lagade mat förut. Kryddstarka järpar och färskpotatis med fin sallad till. Passade på mitt i allt att baka lite. Invigning för i år och i min nya lägenhet. Smakade en bit av kladdkakan, resten tar jag med till jobbet. Gjorde också en kolakaka. Javisst vettu, när det bakas, bakas det rejält. Den ser lite suspekt ut men den smakar säkert bra. Mina kära arbetskamrater får vara ärliga domare. Själv är jag lite misstänksam då jag aldrig gjort den tidigare.. jaja.

Idag träffade jag världens bästa Anis bananis. Vi hade en trevlig stund vid strömmen där det intogs en sallad från paus. Den satt fint i kistan. Efter en stund när vi ätit upp och mina bara ben inte pallade med blåsten, så knallade vi inåt stan igen. Första bästa affär blev VILA. Trots mitt förbud mot att shoppa, så ligger det ändå en påse i hallen med världens finaste marinblåa klänning i. Hur kan det komma sig? Måste hoppat ner i min väska när jag inte såg. Efter Annas och mina erövringar så satte vi oss mellan Linden och spiralen. Lyssnade på en kille som spelade akustisk gitarr. Det var fint, jag smälte lite inombords. I'm a sucker for guitars. Anyhoo.. när vi satt ner och njöt av musiken dyker än väldigt bekant människa upp framför våra ögon. Bästaste Micke! Woo!! Vi gick till biblioteket och Micke lånade hem ett x-box-spel. Precis innan det såg vi en kvinna som ställde dig och kissade precis bredvid biblioteket, hon hann knappt dra ner sina byxor. Anna blev stött, Micke skrattade och frågade oss om vi skulle tillbaka och hjälpa till, jag var chockad. Vi fortsatte vår kos till Wayne's coffee för en snabb fika/lättare lunch innan Anna skulle iväg på tennis och Micke skulle hämta Casper. Efter okänt antal samtalsämnen gick vi därifrån och lämnade Micke till parkeringen. Anna och jag hittade en ny ingång till linden som vi aldrig sett förut samt ett nytt café. Strax därefter fick Anniball väldigt bråttom hem, så vi skiljdes åt och efter ca fem avsnitt av de nyaste programmen av Family Guy, matlagning, bakning och tv-spelande, sitter jag nu här och förtäljer min historia till er. Kan allt se er skutta av glädje!

På midsommar åker jag hem till mamma och pappa. Tycker egentligen inte det är någon högtid att fira egentligen. Inget speciellt med det. Ännu ett skäl till folk att supa, för det "tillhör". Blir en lugn kväll, får se om jag sover över också. Beror lite på när vi åker iväg till skärgården på midsommardagen. Har potential till att bli en trevlig kväll! Ska inviga min busiga klänning som hoppade ner i min väska idag. Det blir bra. Mina röda klackar till kanske? Eller svarta. Får se om Micke har tänkt att hälsa på mig då, i och med att han ignorerade mig i lördags. Haha, tönt, lite känsligt när Bea var med kanske ^^

Nu blev det ju ett såhäringa långt inlägg igen. Det var inte min tanke från början. Då ville jag mest sukta er med vad jag bakat. Men as usual så flyger mina tankar iväg ^^ Jag hade ju tänkt fixa håret innan läggdags, får se hur det blir med det, det tar sån tid, men ska man vara fin, får man lida pin, right? Fan vad disk det blev efter bakningen. Nån som vill komma och göra mig den tjänsten? En del av mina läsare betalar jag i natura, er andra kan få en bit kaka. Join the dark side, we have cookies!

Känner mig ovanligt lugn inför lördag, kanske lugnet före stormen? Tror jag kommer vara förstörd på fredag, eller så blir jag inte det. As long as you do it for you and you promise to get back to me, I couldn't be more happy.

på tal om engelska, undrar vad som hände med Adrian, honom jag har att tacka för min goda engelska. Om jag hade vågat prata med honom när han ringde så hade jag varit bättre på att prata på engelska också. Jag suger ärligt talat på att prata på engelska, skriva är en helt annan femma. Fast å andra sidan. Om man har spenderat sjukt många timmar på att bara skriva engelska med en person från USA, så borde man bli ganska bra. Wiho! ^^ Ne, dags att fixa lockar. Är så trött på mitt raka hår. Eller så skiter jag i det och har två flätor imorgon.

Godnatt gott folk. Och tjejer, glöm inte att plocka sju olika blommor och lägga under kudden på midsommar. Den kille ni drömmer om på natten kommer bli er framtida man. Mhmm, tänk på det ni!

Mobilinlägg nr 48.

Idag tog jag upp mitt målande. Tror jag är klar med tavla ett, den sitter uppe på väggen iallafall. Imorgon ska jag börja med tavla två som kommer se likadan ut fast tvärtom :D if you guys get my drift. Blir lugn av att måla. Timmarna flyger iväg rätt fort. Det är underbart, jag, penslar, akrylfärg och en canvasduk. Mitt nästa projekt är jag inte säker på vad det blir. Funderar på en sammanhängande bild fast uppdelat på två eller tre tavlor. Måste köpa mer färg. Rött, vitt, guld och nån mer fräsig färg. Betydligt roligare att ha sina egna tavlor på väggen än köpta, om de ser tillräckligt bra ut för att hängas på väggen vill säga ;) ska nog köpa blyertspennor och ritblock. Måla av porträtt. Det blir fejnt.

9 juli är jag bjuden på kalas hos Per och Richard, 25-årskalas. Får se om jag går. Ska hållas i Orås, var fan det ligger? Ute i bushen tydligen. Saknar Per, sjukt jävla länge sen vi sågs tyvärr, men men, det blir så med vissa människor. Kul att jag blev bjuden på deras lilla get together thingy. Kul att vi hållt kontakten efter alla dessa år. Träffades av en slump, typ. Det var precis när vi började sjuan, en tjej flyttade in hos min granne som "fosterbarn" eller vad man nu ville kalla det. Hon iallafall var tillsammans med någon Daniel. Blev introducerad för Per genom honom och på den vägen är det. Funny how things turn out.

Undrar hur mitt liv ser ut om 10 år. Har fyllt 33 år, kanske jobbar jag kvar på K-rauta? Kanske har jag läst någon utbildning och jobbar med det. Kanske är jag konditor? Kanske är jag hemmafru. Förhoppningsvis är jag iallafall lycklig, frisk och har en inkomst. Ser gärna att jag inte bor själv, utan bor med pojkvän/fästman/man. 33 är känns gammalt. Fast det är det ju inte. Låter inte lika långt till 33 som till 13 t.ex. Då var man en liten skit. Visste ni att min första kyss var med en korean? Johan från Örebro. Jag var 15-16 år tror jag. Jag kände ingenting alls. Har varit ganska sent med allt. Första fyllan var sommaren efter jag fyllt 18 år. Oskulden försvann sommaren efter jag fyllt 19, med min första och enda pojkvän. So far.. ;) Fan vad jag babblar om ingenting.

Har inte riktigt bestämt hur jag ska göra på midsommar. Det lutar åt att faktiskt åka hem till mamma och pappa. Bergs lantställe låter awesome, men är osäker. Midsommardagen har jag fått lite olika förslag också, vet inte hur jag ska göra med det.

Ne, ska kika färdigt på Danny the dog och sen sova, men är ganska trött redan nu så risken finns att jag somnar här i soffan. Vi får se var jag vaknar imorgon \(^^.)/

Mobilinlägg nr 47.

Del två av kvällen var inte lika givande som del ett. Hade sjukt kul på brännbollen vi vann och förlorade. Drack och åt god mat. Kommer ha sådan träningsvärk imorn. Totally worth it! Synd att endel som skrivit upp sig aldrig dök upp. Men vi var ett glatt gäng iallafall. Kvällen fortsatte hemma hos mig. Hade det riktigt trevligt och jag lekte dj som vanligt. Klackarna på och vi åkte ner till Hugo. Galet mycket kö, men efter mycket om och men så slank vi in med Martin. Nattens höjdpunkt är Fredrik. Punkt. Störtskön kille. Får för sig att bjuda laget runt. Måste komma ihåg att tacka honom. Kvällens besvikelse, men med ett förstående huvud var Anna. Du läste rätt. Din jävel ;) du satte inte ens din fot på dansgolvet med mig. Min bästa danspartner dissade mig. Fast kan förstå dig. Hade jag haft en kille jag tyckt om hade jag också hängt efter honom. Iallafall i det nyförälskade stadiet du är. Hehe, så du är förlåten! Nae, dags att sova. Upp åtta och gå till jobbet. Puss!

Mobilinlägg nr 46.

Ungefär tre timmar efter konstant plockade, sopande, slängande av sopor och småpill så är jag fortfarande inte helt klar. Då kan ni tänka er hur det såg ut, ey? Börjar bli ganska nöjd med lägenheten ändå. Fattas lite blommor och sånt puttinuttigt i mina fönster, samt hatthylla och skoställ, men har inte hittat något roligt. Eller jo, på rum & interiör men vill inte lägga över 1500:- på det. Kommit en bra bit på vägen och jag är stolt över mig själv. Svårt att vara positiv mitt i den här sörjan, men jag försöker. Försöker minnas min tid. Under gymnasiet och hur min tid var där. Fortfarande nojig över kärleken, eller den uteblivna kärleken. Tänker på högstadiet när Christoffer och Niclas hånade mig och kallade mig alla möjliga namn. Som tur var hade jag Jonna som hade min rygg. Nu när jag vet lite mer vad kärlek faktiskt är, att det är mer än en kille som är "sjuuuukt jävla snygg". Jag vet vad jag värdesätter hos min framtida pojkvän. Saker jag inte trott varit viktigt i mitt förhållande med M, har visats sig betyda en hel del. Självklart vill jag som alla andra tjejer ha en kille som ser bra ut, mån om sitt utseende och välhängd ;) Tänker inte sticka under stolen med att storlek har betydelse och den tjej som säger något annat ljuger mer än vad en häst galloperar.

Längtar tillbaka till fjällen. Får se om det blir samma resa i år igen eller om det blir något annat roligt resmål. Fjällen var awesome, men kanske kul att hitta på något annat? Weekend till Köpenhamn med shopping och uteliv. London? Ännu mer söder ut till något varmare place? Får ta ett möte med mina kära styrelsemedlemmar ;) Dags att sova för min del. Imorgon (läs idag) är en ny dag med underbara möjligheter! Jag håller alla fingrar, tår och tummar att du kommer förbi imorgon kväll. Det skulle betyda mer än du tror. Jag känner mig ändå besynnerligt positiv till framtiden. Jag vet vad som väntar om vi spelar våra kort rätt. Jag vet att om du vågar och jag håller ut lite till så blir jag världens lyckligaste tjej. Vissa saker är värda att vänta på, gå genom eld och vatten för. Vi kör på det här! Lev som om morgondagen inte fanns. Gällande allt. Vill du åka på den där resan, gör det! Vem vet vad som händer imorgon? Osäker på att ta det där jobbet? Gööör det!! Vågar du inte riktigt säga vad du tycker till tjejen/killen du fallit för? Berätta för i helvete. Live like tomorrow never comes fellas.

Mobilinlägg nr 45.

Mår så mycket bättre idag. Har skrattat och varit allmänt glad faktiskt. Är fortfarande fruktansvärt ledsen och vill helst inte ens tänka på att vi inte kommer ses eller prata på över en vecka. That makes me sad.. tycker fortfarande om dig så himla mycket.. men jag vet inte hur jag känner. Det här betydde så otroligt mycket för mig. Att du väljer henne framför mig, i alla situationer.. ja alla förutom en. Det känns som en kniv i ryggen. Vet inte vad jag vill eller vad jag känner längre för dig.

Fest imorgon! Fy helvete så jävla underbart nice. Sorgligt att säga kanske, men jag kommer bli så jävla full och det kommer bli en galen kväll, så mycket kan jag säga. Lite dränka mina sorger, höhö. Ne, nu måste jag fan plocka upp lite här inne!

Mobilinlägg nr 44.

Min vanliga tur med allting. Strålande solsken igår, spöregn idag. Min otur förföljer mig I believe. Det ser förjävligt ut hemma. Känns som kaos båda inombords och i lägenheten. Reflekterade över en sak förut. Mitt hår mår inte bra just nu. Mitt annars så tjocka fluff börjar tappa en hel del. Vet inte om det kanske beror på hur jag mår just nu. Vill behålla fluffet. Vad ska man göra nu i en timma? Glo lite på serier kanske? Äta frukost? Nja, inget av det lät speciellt lockande. Over and out.

Mobilinlägg nr 43.

Jag behöver åka härifrån. Jag behöver tänka på annat. Kanske borde man åka på sin första utlandsresa i år? Ta en eller två veckor av mina sista semesterveckor 31 och 32 och bara dra iväg. Inte ensam kanske. Lite riskabelt. Ska spara ihop och åka. Fr.o.m måndag blir det deff och tiny med mat. Känner mig som en valross och ser ut som en också. Vill känna mig fräsch om jag ska ligga på stranden. Who knows who might be watching? Känner mig helt utmattad. Försöker titta på social network,men stirrar mest rakt fram. Ska gå och lägga mig. Hoppas morgondagen bjuder på något bättre än den här skitdagen. Om jag ska vara ärlig visste jag nog hela tiden att du inte skulle stanna. Trodde jag var anledning nog att stanna bara. Eller!!!! Ska jag ta en vecka i London med Josephine?!? Fan, då kan jag ju åka själv. Inte speciellt långt bort heller. Kan jag shoppa, festa och kanske bo gratis hos Josie.. fan tål att tänkas på alltså. Låter lockande.

Jag är ledsen, men jag blir okej snart. Det sitter djupare än så. Att gråta är bara tillfälligt, det tar slut nån.gång, dämpar för stunden. Godnatt. Ses imorn, pigga och glada.

Mobilinlägg nr 42.

Trodde inte jag skulle behöva bli mer sårad, att efter förra veckan efter allt du sa till mig, att allt skulle bli så jävla bra. Att vi äntligen skulle få se Battle Royal tillsammans, att vi skulle kunna träffas utan att nån skulle lägga sig i. Men som sagt, besviken är bara förordet. Varje gång jag bett dig, bönat att du inte ska åka till utomlands, lyssnade du då? Eller brydde du dig inte? Tänkte du då vad konsekvenserna kan bli? Känner mig så lurad, så lekt med. Falskt spel. Varför vill du åka med henne? Fy fan, helvetes jävla kuk, fuck. Blir så sårad, inte sårad på det sätt att det går över när du kramar mig, eller ger mig en puss på pannan. Allt allt blir bra på två sekunder. Det här känns... jävligt. Hoppas din gratisresa är värd att lämna mig här. Det kanske slutar med att du förlorar både mig och henne. Hoppas du är medveten om vad du sätter på spel. Så jävla ledsen jag varit över dig fattar du nog inte även om du tror det. Känner mig sviken och förbannad, vilsen, sårad och trampad på. Känns som ett hån. Just nu vill jag inte fortsätta kämpa. Mitt hjärta har gett upp. Allt jag ville var att få lite tid tillsammans. Kanske hittar jag tillbaka till mitt hopp om oss, men just nu känns det tungt.

Mobilinlägg nr 41.

Besviken är bara förnamnet.

Mobilinlägg nr 40.

Fan vad trevlig kväll jag har haft! Träffade Micke runt sju och vi satte oss på uteserveringen vid Brödernas. Sjukt trevligt, snackade om allt möjligt, framtid, nutid, det som varit. Blev ett spontant biobesök. Vi säg X-men first class. Jag rös. Har alltid varit ett fan av X-men, ända från första filmen. Hoppas innerligt att det kommer en fortsättning på den här! Måste verkligen gå och titta på Transformers 3. Uhhh, rös verkligen när jag såg trailern. 29 juni it is! Har några planer.. några planer som jag ska försöka utföra. För min egen skull. Behöver bara tid. Tid och tålamod. Vill klara det! Säg att jag klarar det! Ska ingå en pakt med mig själv. In fact, ska nog skriva ner mina punkter och pricka av när jag uppnått dom. Vem vet, kanske jag avslöjar vad det är nån dag inom sinom tid?

Mobilinlägg nr 39.

Fin dag idag. Träffa syster för en lunch. Ringde Andreas, både Jonna och jag ifall han ville lunch med oss men inget svar, så skit i det då :P Träffade Emilia istället, Jonnas friendo. Gick runt en sväng på stan, kollade grejer åt Zoey, sommarpresent. Mötte upp gulliga Henrik för en snabb fika innan de skulle träffa Lottis vid tre. Gick in och köpte lite alkohol till lördag. Blir fina grejer. Försökte mig på att borra i väggen. Gick väl sådär kan jag säga. Ska dra förbi Mattias ikväll. Hämta upp slagborren. Hoppas det går bättre då. Bra om man kollar vad det är för vägg innan man börjar borra. Nu har jag fina runda cirklar i bläck på tapeten. YEAH! Sitter och väntar på att Micke ska sluta jobbet så vi kan ses nån gång.

Har kommit i en period då jag skiter i allt i princip. Skiter i att laga mat, skiter i att städa, skiter i hur jag ser ut, skiter i vad andra tycker, skiter i andra över lag. Skiter i hur framtiden ser ut, gällande allt. Jobb, semester, pengar, kärlek, vänskap. Allt. Hoppas jag hittar tillbaka till mitt glada jag igen. Allt känns bara jävligt ibland, antar att det kommer såna här perioder ibland. Känns som jag bor i en fin lägenhet, men mycket runt rasar. Blir ledsen över att jag inte tagit mig tid att hälsa på Ewe. Får dåligt samvete över att jag inte hälsat på Åsa än. Dennis vill jag träffa men bor också en bit bort. Trots det att beslutet att Kim ska sluta är det bästa hon har gjort, blir jag ledsen över att ännu en försvinner. Kvar står jag med de flesta vänner på annat håll och Andreas svarar inte i sin fucking telefon.

Mobilinlägg nr 38.

Ont i nacken. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Kan inte titta åt höger ordentligt. Henrik var snäll och masserade lite, I want more! Har tillbringat hela dagen med syster yster och Henke. Skulle hjälpa Henrik att välja kläder till bröllopet på lördag. Hittade chinos och snygg skjorta, blir bra sommarklädsel! Fikade en snabbis på Brödernas tror jag det heter? Där Fräcka fröken låg mittemot Lindahls. Kul att man hänger med på namnbyten :D vi hittade iallafall alla kläder på dressman och brothers. Jonna tjatade om röda tygskor till Henkes outfit, men fick inte sin vilja igenom. Käkade sen i kupolen och for vidare på jakt efter bröllopsgåva. Blev finfina grejer! Drog sen hem till Jonna, Henke åkte hem. Vi umgicks lite och nu är jag på väg hem. Ska svänga förbi Ica för att köpa körsbär ;) Imorgon blir det äntligen vaxning och sen lunch med bästa. Blir en fika på eftermiddagen/kvällen med Micke sen. En dag full med skojigheter!

Mobilinlägg nr 37.

Är helt slut. Efter att ha skruvat ihop alla möbler och satt upp gardiner till halv två inatt. Sov inte mycket inatt. Gick ut till jobbet. Jobbat hela dagen och sen beachvolley ikväll. Jannika är trött. Men skönt att ha rört på sig idag. Imorgon är jag ledig. Ska umgås med syster och Henke! Skoj! :D orkar inte skriva mer nu. Ska äta min omelett jag gjort, äta körsbär och kolla serier.

Mobilinlägg nr 36.

Vill så gärna åka till Liseberg. Jag Älskar karuseller och hela det där. Jag vill också utomlands. För första gången nånsin. Har absolut inte råd med båda. Utomlands vill jag för att jag faktiskt aldrig varit det, men jag är så sjukt lycklig på Liseberg. Jag blir som ett barn och kan tillbringa min dag där från att de öppnar till de stänger. Love, love, love! Har visserligen ingen att åka med utomlands. Alla, except en, vad jag vet jobbar. Så man kanske borde satsa allt krut på Liseberg? Det kan man ju köra över en helg. Nån som är på? Den som följer med får räkna med mitt tempo där. I'm all over the place. Så. Någon av mina kära followers som hänger på?! :)

Mobilinlägg nr 35.

Jag har tänkt endel på föregående fredag. Borde inte bry mig, men med så mycket annat så bryr jag mig alldeles för mycket. Varför är det så att man blir så utfryst, näst emot hatad av exets vänner? Jag vet att det inte är riktat mot mig personligen, men det är klart det känns när de går två meter ifrån en och de inte ens säger hej. Som tur är var Krill gullig nog att se när jag gick in på toa och smet iväg samtidigt. Han stod utanför och väntade tills jag blev klar. Fick några kramar och vi pratade en stund, två gånger under kvällen. Synd att han inte "får" träffa mig för Mattias. Tycker om Krill riktigt mycket, han tycker om mig, vi funkar bra ihop, har roligt tillsammans men får inte vara vänner, än. Such a shame. Vill veta mer om Japan, få mina nybörjarkurser i japanska och bara umgås för i helvete! Blir så trött. Nu till lördagsmys.

Mobilinlägg nr 34.

Jag vet att jag inte ens borde tänka såhär längre, men fy fan, helvete, fuck, jävla skit. Blir så trött på att man ska vara kvinna/tjej/kärring/tant. Varför ska vi jämt övertänka allt? Vore lättare att bara ta det som det kommer, men nej, det går självklart inte. Måste gå igenom scenariot flera gånger om. Tänka ut möjliga slutversioner på händelsen. Svårt att bara låta det vara. Mest orolig över att du skulle ångra dig där borta, orolig över att mattan kommer ryckas bort under mina fötter igen. Vill intala mig själv att så är inte fallet. Men vad gör man när känslorna och tankarna tar över? Vill ruska om dig, skrika; hallå! Här är jag! Är livrädd att den här känslan ska försvinna. Vill inte förlora dig. Hade aldrig kunnat ana för tre år sen när jag för förstå gången träffade dig att vi skulle ha den här relationen. Jag har iallafall hittat en person jag kan lita på. Våra situationer säg tämligen olika ut än mot idag. Du; bosatt i Linköping, flickvän, sambo. Jag; nyförälskad bodde hemma hos mamma och pappa, jobbade strövis på Cromwell som bartender. Nu har du flyttat till Norrköping, du är fortfarande sambo, men har gått från flickvän till förlovad. Jag bor nu i en bostadsrätt, tillsvidareanställd på samma jobb som dig, men har nu gått från att vara kär och förlovad och sambo till singel och väldigt intresserad av en ny, väldigt annorlunda mot M, underbar kille.

På onsdag blir det vaxning. Fy faaan så underbart. Längtar verkligen! Känner sig så fräsch. Funderar om jag skulle hitta på något med Jonna och Patrik på onsdagen, ska slänga iväg ett meddelande och fråga sen. På eftermiddagen blir det förhoppningsvis en trevlig fika med Micke. Vi har mycket gemensamma åsikter och kan prata om allt! Att det skiljer nästan 20 år emellan oss märks inte alls.

Vaknade kvart i sju idag. Varit varmt och jävligt, druckit för lite vatten tror jag. Är helt slut. Skulle vilja sova ett par.timmar men måste verkligen röja upp i lägenheten. Diska all disk, diskade ju fan i förrgår, hur lyckades det bli så mycket igen?! Sen all jävla skit som flyger in på balkongen och vidare in i lägenheten. Baah, små vita tussar av något träd. Usch. Jag gillart inte. NEJ!! Dags att styra upp lite! Sorry for det långa inlägget utan en endast bild.

Mobilinlägg nr 33.

Oh my.. jag är så mätt. Om ni ändå ätit det jag har ätit. Lyxade till det lite med grillad kyckling, potatissallad, vitlöksfrästa champinjoner och en tjusig majskolv till det. Dagen till ära blev det lite Pommac. Fan, ibland är jag bra alltså. Fina matlådan tills imorgon! Till efterrätt blir det svenska jordgubbar med vispgrädde. Tänkte bara så ni vet vad jag åt för supermiddag ikväll ^^ Vad blir det för film ikväll då? Hmm. Förslag?

Mobilinlägg nr 32.

Har ansträngt mig för att inte gå till jobbet idag. Har suttit och funderat vad jag Kanske möjligtvis skulle behöva. Försökt krama ut varenda detalj vad man skulle kunna hitta på för att gå till jobbet. Skulle egentligen inte behöva ha någon anledning. Skulle gå långt och göra mycket för att få vara med dig. As you already know. Kan knappt vänta tills imorgon.. :)

Något annat som jag inte kan vänta till är nästa helgs fest. God damn!!!!! Känner på mig att det kan bli galet. Som vanligt jobbar jag dagen efter, men det är ju något man får ta. Har tvättat idag, behövdes. Var snart tvungen att göra en Anna; köpa nya underkläder istället för att tvätta. ;D anywho. Nu ska jag till Ica, sen hem, duscha,käka och sen mysa ner mig med en film.

Har jag sagt att du alltid får mig att le?

Mobilinlägg nr 31.

Joshua Radin - Paperweight

Ungefär så jag känner mig nu <3

Mobilinlägg nr 30.

Inga mer ledsna, bittra och sorgsna inlägg. Ingen mening med det när man inte mår så själv? Har just nu ingen anledning alls att vara ledsen. Livet leker för tillfället. Löv my job. Har världens underbaraste arbetskamrater. Älskade vänner och en speciell kille som fångat mig med storm. Känns just nu som det inte kunde vara bättre. Känner mig så glad och flum, syns nog utåt också. V, F... hmm what could that be?

Mobilinlägg nr 29.

Har drömt så jävla märkligt inatt. Hela natten handlade om Andreas. Var förvirrad när jag vaknade,vet inte riktigt vad som menades med den. Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska göra, får se hur der blir med.det. lördag jobbar jag och söndag är jag ledig. Ska till Ikea på söndag. Wooo! Men nu måste jag visst kila till jobbet. Toodles!

Mobilinlägg nr 28.

Att hata att vänta och vara fruktansvärt nyfiken är en värdelös kombo har jag upptäckt. Jag hatar att vänta på andra när man avtalat en tid. Hatar att vänta i väntrum. Hatar att vänta på besked. Summa sumarum så hatar jag att vänta på saker som det inte finns en bestämd tid till. Vet jag att jag måste vänta i 5 timmar så vet jag det. Blir stissig av att inte få veta. Sååå nyfiken.

Framtiden känns ljus. Bättre än i förrgår. Vissa saker känns osäkra med mestadels ser jag mer positivt på saker. Eller? Fy fan vad trött jag är.

Mobilinlägg nr 27.

Omg. Vad hände?! :D

Mobilinlägg nr 26.

Det blir ingen schwarzwaldtårta. Den blev skit. Allt är skit. Tårtan ser ut som jag känner mig. Räkna ut resten. Haft en riktigt trevlig dag annars! Myst med Zoey, varit barnvakt eftersom Jonna och Patrik firade 4 år tillsammans. Vi har busat här hemma, tagit en promenad, ätit glass och bara varit. Mötte sen upp turturduvorna och fortsatte att mysa i folkparken. Zoey fick gunga, åka rutschkana och plaska i poolen. Det gillade hon verkligen! ^^ ikväll blir det nog lite tv-spel. Kanske en film? Vi får se.

Mobilinlägg nr 25.

Trött och kåt som ett jävla djur. Jannika's signing out. Imorn blire nog en lugn dag. Såg inte så svårt ut att göra en schwartswaldtårta. Bara att jag ska ha tid. Vill inte göra den imorn, då blir det för tidigt. Ska ju vara färdig tills på onsdag! Måndag kanske,men har ju annat för mig på kvällen. Tisdag jobbar jag till sju, skulle vara det då. Men börjar tidigt så får snabba mig på vid kvällskvisten! Godnatt

Hos bästaste syster och Henrik!

Härliga lördag! Har det göttans fint hemma hos syster. Henke och Jonna spelar NHL11. Nee? Sällan tänker Andreas. Jag sitter här. Väntar på att få köra Mariokart. Svära lite över att det går dåligt. Länge sen jag körde sist. Kul kul!
Sen stundar lite ost och kex med vindruvor, ahh, härligt! Länge sen man åt det, men det är gott som fan!
Får se om det blir utgång med Henke också. Lite av hans wingman(girl)? Men risken blir att han hittar sin prinsessa och jag blir left alone. F-A-B!! Nerå, Henke skulle aldrig lämna mig i sticket ^^

Just nu ser jag fram emot en ledig dag på måndag. Vara lite barnvakt åt Zoey och sen lite roliga aktiviteter på kvällen. Mina pengar börja sina. Iofs har jag lånat ut 4000:- som jag ska få tillbaka sen, snart, så det känns ju gött iofs. Ska bli ännu mer nice när jag inte behöver betala halv dubbelhyra på 3500:- Onödig utgift.

Är det svårt att göra swartzwaldtårta?

Fick en klarare vision om vad jag ska göra sen. Hoppas det blir bra, hoppas jag vågar. Hoppas ddt går min väg.

Mobilinlägg nr 24.

Emptiness. Intressant gårdag. Blev en fika med Anna efter jobbet. Var lagom på humör för att göra något över huvud taget. Men som alltid är det trevligt att träffa Anna. Satt på skafferiet en stund, men bestämde oss faktiskt för att dra vidare nånstans. Cyklade förbi black lion, fullt. Cyklade förbi Bishop, fullt. Tog dn chansning och cyklade förbi Hugo. Fullt med lediga platser! Satte oss i en av sofforna. Upptäckte efter en kort stund att Mattias och hela hans killgäng var där.. inte vad jag behövde just då. Anywho. Blev ett halvhjärtat hälsade och alla verkade hata mig. Anna och jag hade ju iallafall trevligt. Blev lite många drinkar och en avslutande tequilashot. Fi fan. Trots mitt bortgråtna smink och trots det att jag kom direkt från jobbet i halvsvettiga kläder så var det en kille som tyckte jag "är grymt söt" som han viskade i mitt öra. Hmm. Trevligt. Inte hört det på ett par år. Idag har det varit jobb. Vanlig dag. Tack för pratstunden Micke! Nu är jag hos syster. Henke är här. Ska käka lite gott och umgås. Fan vad nice det blir. Puss!

Mobilinlägg nr 23.

Mitt liv känns som ett enda skämt just nu. Vad är verkligt? Vad är lögn? Vad ska man tro på, vad vill man tro på? Jag känner mig lurad på sätt och vis. Som någon dragit bort en matta för mig. Känns overkligt. Vad hände? Allt var ju så jävla bra, eller? Från mitt håll sätt var det rosa moln. Självklart vill jag fortfarande att det ska bli vi. Det är inte vilken kille som helst vi pratar om, det är du. Vi vill hela tiden vara med varandra, borde inte det räcka. Att du tänker på mig när du är med din tjej, borde inte det räcka? Vet varken ut eller in längre. Känns som jag är med i Inception. Bara att mina drömmar vill jag ha som min verklighet. Saknar dig så jävla mycket. Vill bara ha lite tid med dig, är det för mycket begärt?

Mobilinlägg nr 22.

Ikväll mår jag fan inte bra. After worken var trevlig som fan men hade alldeles för mycket att tänka på. Varit orolig, förväntansfull, nyfiken. Mest orolig. Imorgon får vi se. På allvarligt så orkar jag inte snart. Jag vill så mycket. Kan inte göra något. Känner mig maktlös. Du är så underbar,bland det bästa som hänt mig, men jag orkar inte. Mitt hjärta värker varje dag. Bitterljuv känsla. Ville bara att det här skulle varit rätt tillfälle ikväll, men tydligen inte.

Mobilinlägg nr 21.

Dra åt helvete. Är så fruktansvärt trött på dig. Har inte ens träffat dig, men du är både pest och kolera. Är du så patetisk att du inte har något annat liv än att snoka i andras? Ge fan i mitt liv och sköt ditt eget. Jag blir inte ofta förbannad. Men DU har inte med det här att göra över huvud taget. Det här är något mellan honom och henne, de behöver inte din hjälp.

Vem är du? Vem är jag?

FAN VAD FINT VÄDER! Äntligen är det lite härligt väder när man är ledig. Har äntligen kunnat solat lite till. Mmm, fina D-vitamin som sprudlar in i kroppen. D-vitamin gör så att man mår bra, visste ni det? Så ut i solen med er! Glöm inte att smörja in er bara. Höhöh (leker mamma)

Sitter och för över bilder från kameran till fejjan. Det var länge sen sist man kunde göra det eftersom man inte längre har något dator. Ska bli kul att se alla bilder :D YAY!


I söndags var jag hemma hos mamma och pappa tillsammans med Jonna, Patrik och Zoey. Åt pappas underbara söndagsstek. Gahh, hur många år som helst jag åt det, satt fint i magen. Sen var vi ute i trädgården och blåste lite såpbubblor med Zoey, dock var det nog jag som tyckte det var roligast. Sprang runt på vägen och blåste bubblor hej vilt. Men, hey, det var years ago. Okej? Klandra inte mitt barnasinne! ^^ Jag fick två skålar och två muggar där det faktiskt står "SKÅL" "MUGG" på. In case of förvirring dagen efter utgång som mamma uttryckte sig. Kan ju vara bra att veta vad jag använder för grejer you know. Taxi för dom fina sakerna! ^^


Ikväll blir det after work med Niko, My, Andreas och Henka Ska blir väldigt trevligt, sitta ett par timmar och snacka skit. Dricka lite. Är sugen på en iskall Staropramen. Mmm.


Idag blir det tacos till middag. Köttfärsen är framtagen. Ska bara svänga förbi Ica och handla lite kaninmat som jag ska ha till.
Lördag blir det umgänge hemma hos Jonna tillsammans med Henke. Länge sen jag träffade honom så det blir förträffligt trevligt! Får se om en herre till hänger på, men det är ju tre dagar kvar så går ju inte planera till dess ;D


Anna och jag har fått vanan att dra till oss märkliga killar när vi går ut någonstans. Senast var det ju Berra och Fredrik och nu i fredags kom det fram en kille vars namn han inte sa? till oss och började prata om Tekken6. Skapligt intressant i början så både jag och Anna är tv-spelsnördar till viss mån. Sen gick det lite över styr när han skulle visa vilken karaktär han spelade med. Visa undrar ni? Jo.. han reser sig upp och utför några combos. My god.. Jag ville fly fältet. Som tur var hade Anna och Niko begett sig till baren och ensam satt jag med den här.. ja.. killen. Han gav mig en kram och det slutade med att han inte fick någon av våra nummer, trots det tappert försök.


Snart kommer ett rykande färskt album som heter "Anna & jag, vi är goda vänner.."
A must see!! Kommer fyra album till. Lugn bara lugn! ;)


På återseende.