Tröttheten kryper fram.

Inatt drömde jag att jag var otrogen, fast jag var inte i ett förhållande, tror jag? Iallafall så hade killen (som jag inte har en aning om) en mops. What's that all about? Mopsen var tjock som fan, men den var lika söt som den var tjock.

Igår såg jag två chihuahuar. Borde vara ett tecken på att jag borde skaffa en sån istället. Japp, det tror jag allt på.

Känner mig som en zombie. Trött och med ögon som kliar och är svullna. Sköljer jag ögonen kommer sminket försvinna och då kommer jag verkligen ser ut som en zombie. We don't want that, do we?


Tjurkärring.

Trött, nere och grinig idag. Vill inte jobba, vill inte låtsas vara trevlig mot folk idag. Vill att den här dagen ska ta slut så jag kan komma hem igen. Känner inte för att göra nånting, med nån. Vem vet, det kanske ändras. Ryktas om att det ska spelas vagabond/poker/risk hemma hos Jonna och Patrik. Får se om jag slutat tjura tills dess.


Provmålar i lägenheten.

Efter att ha sett en färg på en av Ikeas sovrumsvisningar ville vi ha samma färg här hemma (dock inte i sovrummet). Vi tog reda på ncs-koden och bröt en färgburk på jobbet. Den blev inte riktigt som jag kommer ihåg.. Mer grafitgrå än vad jag minns. Jaja.. Får väl studera färgen lite mer och komma på hur vi ska göra.


Rea på Kicks!

Ehm... Det var lite rea på kicks häromdagen. Skulle egentligen inte ha något alls, men slutade med en parfym och två läppstift. Oops?


Tandläkaren.

Precis kommit ifrån tandläkaren. Jag kan inte känna min käft. Bedövningen tog där den skulle kan jag säga. Jag försöker mig på ett leende, men det ser ut som om jag ger ett lite misstänksamt försök till smile. Jag är hungrig men får inte äta på en timma nu, stackars korre som inte ätit frukost.

Nu ska jag bege mig in till jobbet för ett par timmars jobb på kontoret. Gå igenom det sista inför de kommande två veckorna när jag ska sitta på kontoret istället för Therese.

Helst skulle jag vilja däcka framför soffan hemma. Sova. Trött som en jävla gnu. Tack och hej!

Förresten. Var så trött hos tandläkaren att jag höll på att somna i stolen.
Tröttkorean.se


Snart semester.

2 veckor kvar att jobba, sen semester. Det känns så jävla skönt. Något som känns ännu bättre är att efter denna jobbhelg, jobbar jag inte helg förrän v.31. DET känns fint.


Midsommarhelgen!

Svärmors man fyller år på självaste midsommardagen i år, så vi stannar kvar en dag extra. Det har varit en soft dag. Inte gjort mycket. Ätit riktigt gott och bara varit. Mats och jag passade på att bada bubbelbad, jacuzzi eller vad man nu ska kalla det. Har inget minne av att jag gjort det förr, så det var nice som fan. Känner sig helt mjuk i kroppen efteråt.

Sötnosarna har spelat risk. Right up Mats alley, om man säger så. Andreas förstår inte lika mycket. Egentligen rätt åt honom iom att han spöade oss två gånger i rad i Monopol.

Midsommarafton var trevlig som fan igår. Mycket lekar, umgänge, dricka och mat. Så det ska vara va?


Brunch v.28!

Glömde förresten säga att jag ska, eller jag och Mats ska käka brunch hemma hos världens finaste Kim och Micke v.28. Det gäller att h framförhållning här. Mats vet inte om att vi ska dit än, men det är ju en fin överraskning. Till råga på det, så blir brunchen en perfekt start på min semester. Mobilen av vecka 29 och 30!

Slänger in en bild på sötnosen :D


Ligga vaken.

Ligger bredvid en sussandes Mats och kan långt ifrån sova. Tänker på både det ena och det andra. Funderar lite över filmen och jag funderar lite över golvet. Hämtade en bit provplanka på Beijer idag på golvet vi vill ha. Jämföra med bilderna på internet och i verkligheten. Jag måste säga att det blev en besvikelse. Ska ta oss en rejäl funderare om vi kanske ska köpa golvet som finns på jobbet istället. Lika snyggt, trägolv, 14 mm - alltså slitstarkt och slipbart. Dessutom 30-40:- billigare kvadratmetern. Fick ut två trisslotter idag, vann inget. Inget nyhet direkt. Ikväll tittade vi även på The Green Mile. Första gången jag ser den och fan, den var riktigt bra alltså!

Försöka sova något nu.. Funderar på att ha lite studiebesök på Matsas jobb imorn. Om jag orkar...


Brudar i Göteborg 6.0

Mer bilder!


Brudar i Göteborg 5.0

Mer bilder!


Brudar i Göteborg 4.0

Mer bilder!

 


Brudar i Göteborg 3.0

Mer bilder!


Brudar i Göteborg! 2.0

Mer bilder!


Tre brudar i Göteborg!

Åsa, Anna och jag. Göteborg. Liseberg.
'nuff said.
Bildregn:


Inredningsbörjan

Jaja, jag har väl inte riktigt varit aktiv den senaste veckan här. Ork och lust har trutit, så kan det ju gå.
Igår när jag kom hem var maten i princip färdig, en flaska rött stod på bordet och Mats hade införskaffat tavelramar till vårat projekt inne i sovrummet. Nu fattas bara att tapetsera/måla om och skaffa ännu fler tavlor i random storlek och placering :D


Söndagsmiddag hos föräldrarna!

På väg ut till mamma och pappa för att plocka upp Zoey. Hon har sovit där inatt när vi hade lite födelsedagsfirande för Henka och Patrik igår kväll. Tråkigt nog var jag helt slut. Var så himla trött att jag tackade för mig redan halv tolv och åkte hem. Men trevligt var det, som alltid!

Det blir lite middag hemma. Ska även kika på deras nya husbil de köpt. Jocke ska vara där också, kul! Ses ju ganska sällan när han knappt är hemma. Tråkigt nog kunde inte Mats följa med. Var tvungen att åka upp till Stockholm pga av olika anledningar. Men så kan det ju vara.

Nu är vi strax framme. På återseende!


List of today! :D

1. Brukar du avge något nyårslöfte?

Gjorde det när jag var yngre. De senaste åren har det inte blivit av.
2. Läser dina föräldrar din blogg?

Inte vad jag vet? Vet inte ens om de vet att jag har en.
3. Om du måste välja; Vilken tv-serie hade du ställt upp i?

How I Met Your Mother (Barney's sidekick, WOHOOO!)
4. Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?

Öh.. eh.. Pass.
5. Hur ska du fira jul i år?

Var jag ska vara är väl oklart. Men troligtvis hemma hos mamma och pappa. Traditioner är inte till för att brytas!

Annars blir det alldeles för mycket mat och alldeles för mycket julklappar.
6. Tråkigt eller mysigt att det blir mörkt tidigt på vintern?

ZzzZz. Ge mig sommar året runt.
7. Har du ringt polisen nångång?

Nej. (Luckely?)
8. Har du firat jul utomlands någongång?

Nej. Julafton är den enda dag jag vill ha fullt med snö på backen och det ska vara så kallt så det stramar i näsborrarna när man andas in. Den ENDA dagen säger jag.
9. Den fulaste klädestrenden i år enligt dig?

Jag är inte mycket för batik alltså, vilket hypas runt nu. Och vad är det med den här trenden att ha rosa hårtoppar. IT IS UUUGLY. 
10. Om du fick välja att leva i en annan tid, när skulle du välja?

50-talet. Endast för den tidlösa stilen.
11. Vad anser du om krigsfilmer?

Ser jag mer än gärna. Intressant, till viss del lärorikt, beroende på hur mycket de följer historien. 
12. Vad är det löjligaste du har gråtit över såhär i efterhand?

Att jag trodde jag fått tinnitus när jag var liten och avbokade nästan att komma på födelsedagskalas pga att jag var så ledsen.
13. Har du fått skit för något du bloggat om?

Skit vet jag inte. Vissa saker kanske jag inte skulle skrivit ut här så snabbt efter att det hänt, i respekt till andra människor.
14. Skulle du kunna/vilja jaga (allt inräknat, skjuta, döda)?

Kunna skulle jag absolut. Vilja, nej.
15. Vad har gjort dig mest arg denna månaden?

Blir inte arg så ofta. Blir mest irriterad och frustrerad.
16. Hur skulle du beskriva din klädstil?

Ett tag beskrev jag den som preppy. Nu känns det mer som, whatever floats my boat. Men jag är väldigt medveten vad jag tar på mig. Det ska matcha.
17. Vad heter du i mellannamn om du har ett/flera?

Kim Ko Eun 
18. Vilket nordiskt land tycker du har finaste språket?

Sverige
19. Ett tråkigt jobb med bra lön eller ett roligt jobb med dålig lön?

Beror på hur stor skillnad det är. Men spontant skulle jag säga roligt jobb med dålig lön.
20. Vad ska du göra imorgon?

Dagen som är oplanerad. Vara lite trött och seg efter dagens planer? Se om jag hittar tvättid.



Massage på jobbet.

Ligger i massagestolen på jobbet. Programmet "relaxmassage" är inställt och 30 härliga minuter återstår.
Tjocka täcket ligger över mig, och med ljuvlig musik i öronen kommer jag säkerligen somna snart.

Bara en vecka kvar till Liseberg! Fy fan vad trevligt det kommer bli! Längtar hur mycket som helst efter att få åka Balder :D jag kräver inte strålande solsken, men så länge det är uppehåll är jag nöjd ^^

På torsdag ska jag träffa världens bästa Kim. Har inte träffats utanför jobbet sen vi alla tjejer var ute på Hugo tillsammans. Ska bli kul som fan att catcha upp gamla minnen :)

Livet känns fan fint just nu.


5 månader idag med dig.

Idag är det 5 månader sen Mats frågade chans på mig (och ja, han frågade chans). Det var så damn gulligt när han gjorde det, att jag dog en liten smula. 5 månader som har innehållit en sjujäklars många turer. Både bokstavligt och bildligt talat.
Att vi skulle blivit sambosar (is that even a word?) innan vi ens firat 5 månader var något jag aldrig kunnat drömma om. Jag suger åt mig varenda smula av det här. För jag kan inte säga annat än att jag faktiskt är värd det här efter föregående år. Jag är värd lite äkta kärlek och jag är lycklig lottad över att fått träffa en människa som Mats. En sådan själ som en själv. Som ger villkorslöst.

Det här har varit de bästa 5 månaderna i mitt liv än så länge. Jag är så jävla kär och bara det i sig kanske är något att fira?


Skiss 1.

Skiss på lägenheten och hur det kommer se ut. Ni förstår säkert precis hur det kommer bli, eller hur?! ;)


Renoveringsstadie.

Fan vad svårt fet är med inredning. Hur man ska ha det. Sen är det ju dyrt med inredning också. Igår kollade vi på ett valnötsgolv som skulle kosta 22.000 för 60kvm. Jo tack, det tar vi! Nu känns det dock som att vi har kommit överens om ett beslut vad som ska hända med hallen. Magkänslan håller med än så länge. Min kära walk in closet blir ett minne blott, men vi måste också se det ur värdesynpunkt när vi väl säljer den en dag :)
Magen frös till igår och jag fick ont i magen när vi skissade och diskuterade lägenheten. Det gick upp för mig att det var på riktigt. Att Mats faktiskt ska flytta ner hit och att vi diskuterade lägenheten så den blir till vår istället för min. För just nu är den min, och känns som min.

Sen den här diskussionen om att skaffa en mops. Javisst vill jag ha en mops! Alltid tyckt dom varit väldigt söta och en mindre hund är något jag alltid velat ha. Men att skaffa en hund innan vi renoverat är kanske inte på tapeten (på tapeten, heheh). En mops kostar, likaså renovering. Så just nu får vi nog prioritera lite. Tyvärr. Men så småningom kommer det slira runt en liten beige mops på vårat kommande parkettgolv och skälla BATMAAAN!!! :D


Samboliv pt. 2

Mitt nya samboliv rullar på och det känns... likadant som förut. Konstigt vore väl annat. För ingenting har ändrats, förutom att han sagt muntligt att han flyttar hit.
Allt kommer ju blir lite mer annorlunda när det väl står M.Larsson på dörren också, plus hans möbler osv är här.
Vi är fortfarande lite oense om hur inredningen kommer bli i lägenheten iom att vi har olika stilar. Jag är mycket för rena linjer, modern stil. Dova färger eller färger i samma skala på tyger osv. Mats är lite tvärtom. Han är mycket för vintage, retroprylar. Starka färger så som orange, röd, grön. Så vi får se. Det kan ju funka ;) jag sa till honom, att om det är vårat enda problem hittills, så kommer vi nog klara oss ganska bra :)
Det finns ju inget härligare än att få leva med nån, ta hand och uppskatta varandra. Kärlek <3


Samboliv.

Att bli sambo med den man vill leva resten av sitt liv med, kan vara det mest underbara och läskigaste man kan göra i sitt liv. Det är lätt att bara fokusera på den biten att man är upp över öronen förälskad och inte tänka på de konsekvenser som kan uppstå om man inte tänker igenom ett sådant här beslut. Just i mitt fall, eller Mats fall ska jag väl snarare säga så tar han ett jättekliv. Pappa och brorsan, samt vänner i Stockholm. Just här i Norrköping har han... mig.
Självklart har vi tänkt igenom det här. Jag har rannsakat mig själv om jag är redo att bli sambo igen. Slå mig ner och i framtiden bilda familj med Mats.
Svaret är Ja, och tusen gånger om, Ja!

För några månader trodde jag aldrig att jag skulle sitta i den sits jag gör nu. Jag levde på hoppet att vi iallafall skulle ses på helgerna.
Nu ska jag äntligen få bo tillsammans med min största kärlek. Bli sambo på heltid, permanent.
Jag kan inte vara lyckligare än nu. <3